|  2008-05-25, 03:00 | #961 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

Dot.: Śląsk zaprasza na pachnące spotkanie!

Cytat: 

__________________ Joga z rana jak śmietana. | |
|     |   | 
|  2008-05-25, 09:00 | #962 | 
| Wtajemniczenie | 

Ranny Ptaszek wita Nocne Marki i życzy miłego dnia   Było wesoło, chociaż dymałyśmy nieskutecznie.. A to wszystko dla Was!   | 
|     |   | 
|  2008-05-25, 09:03 | #963 | 
| Zakorzenienie | 

Rozterko, Sabbath, Yolu, strasznie miło popatrzeć na Wasze uśmiechnięte, śliczne buzie   A gdzie druga Rozterka?  Jakieś nowe fascynacje się narodziły?? | 
|     |   | 
|  2008-05-25, 09:09 | #964 | 
| Zakorzenienie | 

Dziewczyny, miło was widzieć, tęsknię za wami  Rozterko, mam nadzieję, że zobaczymy się następnym razem   
				__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI | 
|     |   | 
|  2008-05-25, 13:23 | #965 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-10 Lokalizacja: Silesia 
				 | 

Cytat: 
  Mnie bardzo się spodobał Cardinal Heeley, ale niestety na mnie, poza króciutkim otwarciem , nie jest powalający  Natomiast Figa I hate Perfume ,w moim otczuciu jest nieco sztuczna, intensywna i mdła, , na dodatek mam ją dalej na golfie i zastanawiam się czy "puści" w praniu czy zostanie tam juz na całe zycie  "Wrzucam " jeszcze Yolę, przesyła Wam całusa   
				__________________ Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie  . | |
|     |   | 
|  2008-05-25, 13:53 | #966 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Sabbath ,Yolu ,Rozterko jak milo Was widziec ,gratuluje udanego spotkania co zreszta widac na zalaczonych zdjeciach.  Pozdrowienia dla drugiej Rozterki   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     |   | 
|  2008-05-25, 13:56 | #967 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Londyn 
				 | 

miłe, kameralne spotkanko   widać, że humory dopisały  co jeszcze ciekawego wąchałyście poza Cardinalem? 
				__________________ Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal              landscape. (Christopher Brosius) | 
|     |   | 
|  2008-05-25, 14:43 | #968 | 
| Zakorzenienie | 

Sabbath - czy ja dobrze widzę - czerwone kolczyki?  Wow Rozterko - podoba mi się kolor twojej kurteczki  i korali też. Mam ostatnio świra na tle tego odcienia niebieskiego. 
				__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI | 
|     |   | 
|  2008-05-25, 15:12 | #969 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Śląskie Dziewczyny, miło Was zobaczyć   Sabbath - my faktycznie troszkę podobne jesteśmy (ale mnie natura poskąpiła takich loków  ) A tak w ogóle to obrażę się na Sałatę - znowu ukryła się, niedobra, przed fotografami i nie dotarła na spotkanie, wrrrr   | 
|     |   | 
|  2008-05-25, 19:03 | #970 | 
| Wtajemniczenie | 

Tego całusa nie ocenzurowałam, a już jest!    Rozterka ponownie - raz na ostro raz na nieostro   | 
|     |   | 
|  2008-05-25, 19:05 | #971 | 
| Zakorzenienie | 

Czyżby Rozterka jakiś napad na Douglasa zrobiła?  Czy to tylko opakowanie na skarby? 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2008-05-25, 19:10 | #972 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
 Hahah napad na Douglasa! Obie z Sabbath terroryzowały płyny do kąpieli przez około pół godziny  W międzyczasie na szybciora obwąchałyśmy nowego kawowego A*Mena - dla mnie Maggi, ewentualnie Vegeta, Sabbath określiła go dokładniej "pachnie lubczykiem". W każdym razie zapach z początku bardziej karmelowy niż kawowy, słonawy, a po chwili - zupa   | |
|     |   | 
|  2008-05-25, 19:14 | #973 | 
| Zakorzenienie | 

Łeee, to lipa rzeczywiście  A co za płyny terroryzowałyście?   
|     |   | 
|  2008-05-25, 20:21 | #974 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Londyn 
				 | 

Cytat: 

__________________ Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal              landscape. (Christopher Brosius) | |
|     |   | 
|  2008-05-25, 20:25 | #975 | 
| S. Sssss. SSSSS. Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

podobno jest w Douglasie, musze isc powachac    
				__________________  | 
|     |   | 
|  2008-05-25, 20:37 | #976 | |
				 | 

Cytat: 
  Jeszcze nie wydaję wyroku, muszę sama się przekonać. Pięknie wyglądałyście wszystkie, takie kolorowe ptaki   
|     |   | 
|  2008-05-25, 21:19 | #977 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Dziewczyny gratuluję udanego spotkania   Rozterko BOSSSSKI kolor kurtki i korali  Widzę Sabbath, że masz jakieś kolczyki, które są widoczne i ładnie wyglądają w Twoich ciemnych włosach  Podobają mi się też kolczyki Yoli. Bardzo obciążają ucho?   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-05-25, 21:42 | #978 | ||
| Wtajemniczenie | 

Różne... Może dziewczyny odpowiedzą bardziej szczegółowo   W Douglasie był  Cytat: 
  Wyroku nie wydawaj, nie przypadkowo napisałam "na szybciora" Cytat: 
   Jak i Rozterka w niebieskim... no w końcu wizażanki  Moje kolczyki nie są za ciężkie, poza tym uszy mam przyzwyczajone   | ||
|     |   | 
|  2008-05-25, 22:18 | #979 | ||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Tez mi się podoba  , a korali w odcieniach błękitu i niebeskiego turkusu mam na wszystkie okazje. Kocham ten kolor  Na drugiej fotce mój zakup w Douglasie, pachnący orzechem kokosowym płyn do kapieli   
				__________________ Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie  . | ||
|     |   | 
|  2008-05-26, 11:30 | #980 | 
| Zakorzenienie | 

Roztereczko, rzeczywiście kolor kurteczki niesamowity   Yola, wyglądasz tak ... ciepło, miło, sympatycznie no i ładnie oczywiście ... bardzo ładnie  Sabbath - zawsze, kiedy patrze na twoje zdjęcie nie mogę oderwać swoich oczu od twoich - sa niesamowite  Naprawdę. I dziewczyny mają rację, pięknie Ci w tej kolorystyce. | 
|     |   | 
|  2008-05-26, 18:26 | #981 | 
| Zakorzenienie | 

Dziewczyny, wybaczcie proszę, że nie dotarłam - dotknęły mnie smutne rodzinne okoliczności, nie miałam (i dalej nie mam) głowy do czegokolwiek... Dwa minione dni mam wyjęte z życiorysu, sorry, że tak niefajnie wyszło z mojej strony      | 
|     |   | 
|  2008-05-26, 19:32 | #982 | |
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Cytat: 
  Kasiu     
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2008-06-12 o 17:11 | |
|     |   | 
|  2008-05-26, 20:58 | #983 | |
				 | 

Cytat: 
  Przykro mi, Różyczko  Przepraszam za to wywoływanie do tablicy   | |
|     |   | 
|  2008-05-26, 23:43 | #984 | |||||
| Wiedźma Zarejestrowany: 2006-10 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

Żaden kryzys nie usprawiedliwia rozmemłania i zaniedbania.  Trzymam się.  Mnie, po wizycie w Douglasie, najbardziej spodobała się Ambre d'Or Il Profumo. Otwarcie odrobinę zbyt jasne, ale rozwija się bardzo przyzwoicie, dość głęboko, świetliście lecz nie jaskrawo. Podobała mi się w niej mirra i nutki drzewne przypominające drewienka w Ambre Extreme. Jednak mieć nie muszę. Czerwone. Tym razem naprawdę czerwone i wreszcie je widać.  Cytat: 
  Natura wynagrodziła Ci brak loków długością włosów, rzęs, kształtem nosa i setką innych atutów. Cytat: 
 Kawowy A*Men jest kawowy tylko na początku i ten początek zapowiadał naprawdę piękny zapach. Gorzka, ciepła kawa. Naprawdę błysnęła mi myśl, że to będzie TO. Ale szybko zgasła. Myśl. Kawa też zniknęła, zostało coś dziwnego, ziołowego, z lubczykiem i nutką nasuwającą skojarzenia z czymś słonym. Ślady klasycznego A*Mena zostały skrzętnie zatarte, zapach nie zachęca do dokładniejszych testów.  Cytat: 
  Pośród sześciu moich par czerwonych kolczyków tylko te widać. To pewnie dlatego, że były najtańsze, ;] Yolu, wedle tego, co piszesz, wychodziłoby na to, że ja nieomal zawsze pięknie wyglądam. Żeby to jeszcze prawda była...  Cytat: 
  Dziękuję Ci Feniksiku za miłe słowa.  Cytat: 
 A w razie czego - pisz lub dzwoń. Jeśli będę w stanie pomóc - pomogę. 
				__________________ | |||||
|     |   | 
|  2008-05-27, 00:31 | #985 | ||
				 | 

Cytat: 
  Jakich, kurrrtynka, atutów? Chyba że brak sex appealu uznajesz za atut  Cytat: 
   | ||
|     |   | 
|  2008-05-27, 08:25 | #986 | 
| Wtajemniczenie | 

Różyczko... przykro mi...   Podpisuję się pod słowami Sabbath - Ambra Il Profumo jest piękna... co prawda wąchałam ją tylko na Klaudii - w ten sposób wyczułam swoim niemrawym nochalem duże podobieństwo do Ambre Extreme  Sabbath ... nie lubię się podlizywać, ale widziałam Cię trzy razy i zawsze wyglądałaś pięknie.. I nie wyobrażam sobie Ciebie "na kolorowo"   | 
|     |   | 
|  2008-05-27, 16:46 | #987 | |||
| Wiedźma Zarejestrowany: 2006-10 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

Cytat: 
 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Też mam i się nie chwalę. Tylko, że moje przynajmniej mają sens czasami.  Cytat: 
  Cytat: 

__________________ | |||
|     |   | 
|  2008-05-28, 08:01 | #988 | |
				 | 

Rózinko...   Cytat: 
  Prosimy nie dyskutować, to komplement jest!  Jak dla mnie u Ciebie szczytem "kolorowości" były właśnie owe czerwone kolczyki. Super akcent! 
|     |   | 
|  2008-06-12, 14:13 | #989 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: Shallow Grave 
				 | 

Kiedy następne spotkanie ?  Może w ten weekend - sobota 14 czerwca ? Hmmm ?   
				__________________ "It's been so long... Feels like pins and needles in my heart... So long... I can feel it tearing me apart..." ♥ | 
|     |   | 
|  2008-06-13, 09:33 | #990 | 
				 | 

Myślę,e tak na ostatnią chwilę to za późno na umawianie się , w każdym razie ja dzisiaj niestety wyjeżdżam odpoczywac na cały weekend. W razie czego miłego spotkania   
				__________________ Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie  . | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Perfumy | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.