|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LIX
Cytat:
Phenome fajne ale lubi podrazniac, mnie dowc mocno piekl ich plyn micelarny Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3092 |
|
Chanel Lady
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LIX
[1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;76860821]Treść usunięta[/QUOTE]
|
|
|
|
#3093 |
|
Wtajemniczenie
|
Bodyland - tydzień darmowej dostawy 4-10.09.
http://www.bodyland.pl/tydzien-darmo...wd%C5%BA%3C%3C w mailu było info np. o "całkowitej wyprzedaży Golden Rose" Korinka, Szymelek, jak dostaniecie odp. z D odnośnie braków w paczce (krem bobbi, niespodzianki), to dajcie proszę znać |
|
|
|
#3094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3095 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3096 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czyli ich system monitoringu jest do współczuję przejść, takiej paczki to nawet zwrócić nie ma jak, bo powiedzą, że sobie zostawiłaś to, co ich zdaniem do paczki normalnie zapakowali mam nieopłacone zamówienie z poprzedniego weekendu i nie wiem, co robić... chyba jedynym wyjściem jest zamawianie do stacjo, otwieranie paczki przy konsultantce i przy rażących brakach z miejsca zwrot a ja niestety mam klikniętego kuriera za solidną rekompensatę od D
|
|
|
|
|
#3097 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Kupiłam nowego Aliena Sublime
|
#3098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;76860821]Treść usunięta[/QUOTE] ![]() Jest w GK? Zapomniałam zajrzeć tam nawet ![]() Jak pachnie? Z moim katarem to i tak nie powącham na razie
|
|
|
|
|
#3099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3100 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3101 | |
|
Wtajemniczenie
|
jest już dostępny w S lub D? I jak pachnie? Jestem go strasznie ciekawa ![]() Cytat:
pisz o jakąś rekompensatę, czemu takie braki mają im ujść płazem?
|
|
|
|
|
#3102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"po weryfikacji zapisu monitoringu, otrzymaliśmy informację, że wszystkie produkty oraz upominki zostały dołączone do Pani zamówienia. Będziemy wdzięczni za ponowne , dokładne sprawdzenie zawartości paczki." Może masz rację, napisałam im że sprawdziłam dokładnie zawartość paczki i nienawidzę takich przepychanek |
|
|
|
|
#3103 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ja juz od maja sie na niego czaiłam, odkąd na duty free go niuchalam i spodobał mi sie Ma w sobie podstawę bazy z klasyka- jaśmin, ale otwarcie cytrusowe, świetliste, taka lżejsza wersja klasyka, ale tez mega trwała - przynajmniej na mnie Te cytrusy w miarę upływu czasu zanikają a dochodzi do głosu piżmo i cały czas jaśmin Dodam, ze ja za cystruami nie przepadam w perfumach, ale w tym Alienie, jak i w Gabrielle pasuja mi nadzwyczaj dobrze. Tak czy siak na pewno nic odkrywczego, ale to chyba pierwsza wersja lżejsza, która mi sie podoba ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
Pachnie, jak wyżej pisałam wizaznce. Macalam Ci dzisiaj powiedzieć, ale nie zdążyłam, bo sie do pracy zmylas szybko i chciałam Ci dac jego próbkę która dostałam w SCC, bo ja kupiłam go w gk właśnie ![]() A w ogóle to masz bo ja tez wyszłam z tym, co Ty bo z konturówką wyszła u mnie wreszcie extra
|
|
#3104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja lubię cytrusy w perfumach, podoba mi się z lżejszych Alienów edycja Or d'Ambre, Saphir Soleil też jest ok, ale np. wersja Eau Extraordinaire już nie bardzo, jakieś mydlane nuty na mnie wychodzą... |
|
|
|
|
#3105 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Extraordinaire tez mi sie nie podoba Szkoda tylko ze najmniejsza jest 60 ml, ale po 279 zeta to spoko.
|
|
#3106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybacz, musiałam wracać szybko ![]() Z którą konturówką ją testowałaś? Whirl? Zawstydzasz mnie
|
|
|
|
|
#3107 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Zawsze cos człowieka kusi w tych drogeriach ![]() Wiem, wiem , tylko szkoda ze nie zdążyłam Ci dac jej ![]() Ze Stone i idealnie Ale to szczera prawda ![]()
|
|
#3108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wracam bez pędzli, bo nie ma jeszcze (strona S. kłamie ), zapomniałam powąchać Aliena - za to mam buty W Deichmannie przy zakupie 1 pary dają 30% na drugą. Nie wiem niestety do kiedy ta promka ![]() Stone nie mam, za szara na mnie wychodzi z Whirl powinno być ok.Testowałam Nicky Nude i u mnie bez szału, tak jak się spodziewałam. Taka brzoskwinka średnio twarzowa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3109 | |
|
Lady Pudernica
|
Dzień dobry
Cansada, Amyzek, Martusia ![]() za zakupyTeż kupiłam perfumy. Za trzy dyszki, więc chyba przyoszczędziłam ![]() . W moim Hebe o Bentonie pani nawet nie słyszała. Ale wiadomo, że do mnie zanim nowości przepłyną przez te okoliczne jeziora to trochę potrwa. Przytargałam do domu swoją pastę z Fresh & Natural i - skoro o niej rozmawiałyście - bez wyrzutów sumienia natychmiast przetestowałam. Dziwne toto jest. Bardzo twarde, Żeby nałożyć na twarz trzeba rozgrzać w palcach (tak nakazuje producent), z dodatkiem wody. Nie podrażnia, nie piecze w oczy, ale makijażu oczu nie domywa. Trzeba użyć po nim żelu/pianki do mycia twarzy, bo na twarzy zostaje powłoka produktu. Trochę "mgli" oczy, ale nie jest tłusty, nawet dla takiego przewrażliwieńca jak ja. Pachnie delikatnie, lekko cytrusowo. I największe zaskoczenie - pozostawia twarz bardzo miłą w dotyku. I to na pewno nie była zasługa żelu, którym go zmywałam. Generalnie dość ciekawy produkt, choć na pewno nie tak dobry jak yum yum clenser. Nie wiem jak będzie służym cerom suchym, ja ani przez moment nie czułam ściągnięcia. Czaję się jeszcze na tego gościa, ale w moich rossmanach go nie ma http://www.ezebra.pl/product-pol-646...E&gclsrc=aw.ds ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() Też powinnam buty kupić, ale nie mogę się zdecydować Czy ktoś zna cienie Colour pop? Chodzi mi o pojedyncze wkłady, ale nie w tych "słoiczkach", tylko zwykłych "blaszkach". |
|
|
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu wrzucam moje denko
20170904_173616.jpg20170904_173850.jpgEisenberg nie zuzylam do konca, zaczął mnie uczulac, dobrze że kupiony za parę zł Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
Dostalam przesyłkę z S20170904_173953.jpg20170904_174005.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3112 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#3113 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Gratsy butów promo jak sie patrzy Ja Stone uwielbiam i kredkę i szminkę ![]() Nie każdemu właśnie pasować będzie, pewno kwestia odcienia cery, ja byłam sama pewna ze na mnie ta brzoskwinia będzie beee a tu przeciwnie
|
|
#3114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polecacie jakiś fajny bronzer? Nie musi być z S, może być z D mój zaliczył ostatnio podłogę. nlie używam codziennie, ale czasem mam ochotę się maznąć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3115 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kończy mi się różowy żel Klinika z drobinkami i nie wiem czy kupić drugi taki sam, czy coś innego? Widziałam podobny żel z Neutrogeny, ale nie wiem jak te drobinki w nim. Miał go ktoś? Albo coś podobnego? Cytat:
![]() Cytat:
W Stone wyglądam jak gnijąca panna młoda ![]() Jak Nicky wtopiła mi się w usta, to nie wygląda źle, ale hmm... bywało lepiej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#3116 | ||
|
Lady Pudernica
|
Cytat:
![]() ![]() Niestety, SP moje miasto się jeszcze nie dorobiło ![]() Cytat:
Używam maski Hada Labo, miałam Ci napisać jak wrażenia. Nie jest to w żaden sposób zamiennik PTR. Jest żelowa, ale tak gęsta, że można ją nożem kroić. Nie wchłania się całkowicie nawet nałożona cienką warstwą. Na noc u mnie odpada, bo nie zasnę z warstwą czegoś lepiącego na twarzy. Stosuję ją po zmyciu makijażu, na gołą cerę i zmywam po godzinie, to jedyne dla mnie wyjście. Jakieś działanie nawilżające jest, ale ogólnie średnio. Nie wrócę do niej. A w S. on line pojawiła się zielona PTR za stówkę. |
||
|
|
|
#3117 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Mnie tez niektóre sie wtapiają ale dodanie kontorowki często o 180 C zmienia wygląd szminy na ustach Ja powiem jedno, szminkowo mam ban do końca roku
|
|
#3118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie siedze w wannie z zieloną PTR na ryjku ![]() Jak slabo z nawilżeniem, to odpuszczam sobie. Wczoraj nałożyłam czarną maskę z loreala i z tołpy na naczynka. Dzisiaj na taką fajną gładka, nawilżona i ujednoliconą skórę, że nie mogę się napatrzeć. Ta maska z tołpy jest niepozorna, zaraz po zmyciu nie ma efektu wow, jest przyzwoicie, ale później... Nie wiem czy to kwestia składników, czy coś tam potrzebuje czasu na zadziałanie, ale następnego dnia jest cudo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3119 | ||
|
Lady Pudernica
|
Cytat:
Cytat:
. Chyba wybrałabym lagunę narsa, ale musiałabyś popróbować, bo niektórzy widzą w nim drobinki (ja na twarzy ich nie widzę). Teraz używam duo z MUFE, ale nie polecę, bo po pierwsze jest bardzo ciepły, po drugie upierdliwy w nakładaniu (bo blisko brązera jest rozświetlacz). No i ja z tych, które kochają tanioszkę z GR Co to za maska z Tołpy? Chciałam na ostatniej promce kupić maskę Evree z różą, ale półki były wymiecione. |
||
|
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
Mialam pianki do mycia buzi z phenome - zuzylam 2 opakowania.
Zachwytów nie odczulam, pianka jak pianka . Ja mam bardzo wrazliwą skorę, problemów z podrażnieniami nie miałam, makijaz zmywała przyzwoicie, ale cena regularna zdecydowania przesadzona . Raczej wiecej nie kupię bo bardzo przyjemnie uzywa mi sie piankek Ecolab https://www.ceneo.pl/43501215 i Cosnature , a sa znacznie tansze https://www.hebe.pl/produkty/pianka-...tryna-i-melisa. Jak skonczę to co mam to zamierzam kupic https://www.orientana.pl/product/naw...-mycia-twarzy/
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

a ja niestety mam klikniętego kuriera
za solidną rekompensatę od D

i chciałam Ci dac jego próbkę która dostałam w SCC, bo ja kupiłam go w gk właśnie