![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Od 2010 roku się znamy i nadal wspólnie odchudzamy ;) cz. 8
Tak, mieszkamy w centrum Gdańska
![]() ![]() Super, że masz z kim biegać. Ja mojego męża wołami nie mogę zaciągnąć do żadnej aktywności, wszystko sama. Siostry mieszkają za daleko, żeby opłacało się razem biegać, zresztą i tak nienawidzą ![]() Powodzenia jutro ![]()
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Na codzień sama biegam. Juz się do tego przyzwyczailam ![]() Tylko na zawodach z bratem ![]() Siedzę w pracy i tak mi sie dluzy.. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Chyba masz nudną pracę, bo nie pierwszy raz piszesz, że czas Ci się ciągnie
![]() Chcieliśmy pójść do Grycana poświętować kredyt na 30 lat ![]()
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Nie jest nudna,lubie ja. Normalnie jest bardzo duzo roboty i czas mega szybko leci, nie wiadomo kiedy i juz koniec
![]() Ale teraz wakacje i taki martwy okres.. niewiele sie dzieje. Jeszcze mamy nowa osobę,wiec to co nowe glownie on dostaje zeby sie uczyl. Takze sie dluzy. We wrześniu pewnie będzie juz więcej roboty znowu ![]() Odebralam pakiet na jutro na bieg a teraz juz relaks. Zmulona jakas strasznie dzisiaj jestem,spac mi się chce caly dzien. Asia jak tam? ![]() Justyna wakacje widać udane skoro w ogole do nas nie zglasz ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- I daje podsumowanie: 1. 2jajka na twardo, kilka migdałów, swiezy sok z burakow,marchwi, selera naciowego i jablka 2. Mleczko kokosowe z nasionami chia,gruszka i bananem 3. Sałatka (grillowana piers z kurczaka, sałata, pomidor, papryka, ogorek, oliwa z oliwek) 4. Jajecznica z kielbaska z piersi kurczaka,szczypiorkiem i czerwona cebulą, bagietka czosnkowa, papryka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Ania i jak bieg?
Jest tu ktoś jeszcze? U mnie dzisiaj jedzenie trochę chaotyczne, trochę tego, trochę tamtego - zwykle tak mam w sobotę :P ale wszystko w normie i rozsądnych ilościach ![]()
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja juz po biegu. Dobrze mi sie bieglo. Czas wyszedl 1h6min wiec jestem zadowolona ![]() Poprawilam czas z zeszlego roku ![]() ![]() Teraz zasłużony relaks ![]() ![]() 1503774749470.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
![]() Smacznego, należy się ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Ania gratuluję! ![]() ![]() ![]() Asia jak tam, co tam?? Już po terminie ![]() ![]() ![]() Psotka chyba się jeszcze nie witałam z Tobą, hej ![]() My dzisiaj wracamy ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Justyna w końcu jesteś ![]() ![]() Opowiadaj jak tam wakacje? ![]() Oby Malej szybko przeszlo ![]() Cała noc sie dzisiaj meczylam i spac nie moglam.. polozylam sie przed 24 i usnac nie moglam. Przewracalam sie z boku na bok. W końcu po 2 jakos juz sie wkurzylam i wstalam i sobie filmna necie obejrzalam. Polozylam sie znów po 4 i tez sie krecilam i meczylam ale w koncu jakos usnelam... Ok 10 wstałam i póki co uskuteczniam niedzielne lenistwo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
dzisiejsze podsumowanie:
I jajecznica z kiełbasą z piersi kurczaka i czerwoną cebulą, ciabatta, pomidor II jajko sadzone, pieczone ziemniaki, ogórki kiszone Chodakowska - Turbo Spalanie III jogurt grecki naturalny +borówki amerykańskie i winogrono IV grillowana pierś z kurczaka, zupa krem z cukinii |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja jeszcze w dwupaku ![]() ![]() Na razie czekam w domu a jak nic się nie zacznie to mam iść do szpitala koło czwartku ![]() Ania, ![]() ![]() ![]() Justyna jak tam po wczasach? Jak było? Opowiadaj co i jak ![]() Nie wiem czemu nie włączały Mi się powiadomienia że pisalyscie i myślałam że nikt nie pisał .. ![]()
![]() |
#132 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile ma córeczka? I jak, rozwija się jakieś choróbsko czy ok? Cytat:
![]() Dziś nie ćwiczę, bo nie mam ciepłej wody (jutro też ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#133 | ||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() oby niedługo Mała zechciała się pojawiać bo takie czekania jest chyba najgorsze ![]() ja to dzisiaj tak się nudziłam w pracy.. wymyślili sobie, że wszyscy mamy przechodzić na Windowsa 10. Bo niby lepszy i w ogóle ;/ ja ogólnie nie narzekałam na tą wersje co miałam, także niezbyt mi się to podobało, bo nie lubię takich zmian ![]() u wszystkich ok, a u mnie oczywiście jakiś problem ![]() ![]() ![]() ![]() wynudziłam się dzisiaj strasznie, nie wiem kiedy odzyskam kompa, także super ![]() wyszłam sobie dzisiaj o 15;30, odebrałam pół nadgodziny, bo już myślałam, że tam wyjdę z siebie. A że umówiona byłam z przyjaciółką, to mi pasowało, żeby się urwać wcześniej. Poszłyśmy na zakupy. I jak zwykle nałaziłam się, ona obkupiona, a ja nic nie kupiłam ![]() Muszę ogarnąć jedzenie na jutro do pracy, a wieczorem chyba winka sobie trochę wypiję ![]() podsumowanie: I 2 jajka na twardo, papryka, ogórek kiszony II jogurt naturalny z bananem i borówkami amerykańskimi III sałatka (grillowana pierś z kurczaka, roszponka, pomidorki cherry, papryka, słonecznik, oliwa z oliwek) IV jajecznica z kiełbasą z piersi kurczaka i czerwoną cebulą, ciemna bułka, świeży sok z marchwi ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
![]() świętujcie! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Nawet nie wiedziałam, że jest Windows 10
![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Juhuuuuu włączyli ciepłą wodę wcześniej niż zapowiadali
![]() Mogę poćwiczyć dzisiaj i się wreszcie wykąpać ![]() Jedzenie z dziś: 1. Owsianka makowo-kokosowa i pół ciastka brownie (własnego, zostało mi już tylko jedno - zostawiłam sobie na dzień przeprowadzki ![]() 2. Placek szpinakowo-proteinowy z lemon curd (wyjadanie zapasów z zamrażarki), duży pomidor Kawa z mlekiem dwie śliwki, jeszcze pomidorki (z balkonu) 3. Makaron razowy z kapustą kiszoną i cebulą
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja nadal bez kompa w pracy.. juz mnie to wkurza :/ mogliby sie chociaz określić ile to jeszcze potrwa,bo chetnie wzielabym urlop,zamiast siedziec tam jak debil ![]() Wyszlam o 15,odebrałam nadgodzine. Poszlam na szybkie zakupy do Biedry. A popoludniu bylam z koleżanką na fitnessach ![]() No jest,juz chyba ze dwa lata ![]() ![]() ![]() Asia jak tam dzisiaj? ![]() Justyna w domu już? ![]() Podsumowanie: 1. 2jajka na twardo, papryka, ogórek kiszony 2. Jogurt naturalny z bananem i winogronami 3. Salatka (grillowana pierś z kurczaka, roszponka, pomidorki cherry, papryka, oliwa z oliwek, słonecznik) 4. Koktajl (białko+kefir) 55 min Shape 5. Sałatka jarzynowa, ciemna bułka, świeży sok z marchwi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja jeszcze w dwupaku ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj miałam takieeeeego lenia, nawet czytać mi się nie chciało, masakra
![]() Zjadłam zdecydowanie za dużo (ale i tak zdecydowanie mniej niż kiedyś bym zjadła w taki dzień), ćwiczenia odpuściłam, bo po przedwczorajszych bolało mnie kolano (często mnie bolą i nie jest to kwestia techniki, bo pan na siłowni kiedyś kontrolował ![]() ![]() Asia trzymam kciuki! Też miałam obydwa porody wywoływane. Tak czy inaczej już tylko chwila ![]() Zaraz lecę z dzieciakami oddać książki do biblioteki (i nie brać już nowych, chlip) i na plac.
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() u Ciebie w sumie jak u Justyny. Termin chyba miałyście taki sam, Justyna też urodziła po terminie, także może jutro u Ciebie też będzie wielki dzień i urodzisz tego samego dnia co ona ![]() wczoraj po pracy miałam iść na jakieś piwko, drinka czy tam coś z koleżanką. Tak wiecie, we dwie, kameralnie, na spokojnie. Kulturalnie, wypić trochę, posiedzieć, pogadać. No ale stwierdziłyśmy, że zaprosimy jeszcze taką jedną koleżankę i kolegę. Ale jakoś tak się rozeszło, że ostatecznie było nas chyba z 12 osób ![]() ![]() dzisiaj praca, pod wieczór poszłam biegać- 5,3km. A teraz już relaks ![]() Sierpień się kończy, więc daje moje ćwiczeniowe podsumowanie: 19 dni ćwiczeń, 1001 min także cel zrealizowany, ledwo bo ledwo ale ![]() a z ćwiczeń w tym miesiącu tak: 8x Bieganie 6x Chodakowska 3x fitness na siłowni 1x rower 1x Squash z jedzeniem się pilnuje, ćwiczenia są, waga powoli spada. Nawet ostatnio w pracy od 2 osób usłyszałam, że schudłam. Więc coś tam trochę widać. Także na plus ![]() grzeszki jakieś tam się zdarzają, no ale ogólnie to zadowolona z siebie jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wczoraj, 31 sierpnia urodziłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jak poród? No i jakie imie? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wpadłam tylko na chwilę bo zobaczyłam niusa ![]() ![]() ![]() ![]() Nie ma mnie bo zarobiona jestem po uszy- jutro impreza urodzinowa ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Wielkie gratulacje!! Super, że macie pokój dla siebie
![]() Ja na razie będę bardzo sporadycznie zaglądać, zaczyna się tydzień bez ćwiczeń (za to w ciągłym ruchu) i z bylejakim jedzeniem (ale za to bez podżerania z nudów). Dzisiaj już mam ochotę tylko iść spać, chodząc po mieszkaniu można się pozabijać, ale jest super ![]()
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Justyna jak imprezka sie udała? ![]() Ja juz po Business Runie. Pogoda niezbyt,bo od rana pada. W sumie taka mzawka bardziej niz deszcz. Ogólnie niezbyt przyjemnie ale do biegania nawet w miarę ok ![]() 1504438331072.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Aniaa_89 Czas edycji: 2017-09-03 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Brawo za kolejny medal ![]() ![]() Asia, Wy już w domku? Fotkę małej księżniczki chcemy ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() widziałam tort na Twoim Instagramie, śliczny ![]() mam nadzieję, że teraz jak już po urlopie, urodzinach itd, to będziesz miała więcej czasu i więcej będziesz do nas zaglądać? ![]() ![]() wczoraj zgrzeszyłam-po biegu pojechaliśmy z bratem do McDonaldsa ![]() Podsumowanie: I 2jajka na twardo, papryka, ogórek kiszony II twarożek (biały ser, jogurt nat, rzodkiewki, słonecznik) III sałatka (feta, brokuły, pomidorki cherry, papryka, groszek, oliwa z oliwek, pestki dyni) Chodakowska - Rewolucja IV koktajl (kefir + białko) V zupa krem z cukinii |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() No postaram się ![]() ![]() Ładne jedzonko ![]() ![]() Ja próbuję wrócić na dobre tory ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() My już od niedzieli w domu ![]() ![]() Mała ma na imię Lilcia ![]() ![]() A zdjęcia w albumie ![]()
![]() |
#149 | ||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() oby wszystko się szybko unormowało ![]() super, że już w domu jesteście ![]() dzisiejsze podsumowanie: I 2 jajka na twardo, papryka, ogórek kiszony II 1/2 omleta owsianego z masłem orzechowym i brzoskwinią III kasza bulgur z hummusem, pieczarkami, cebulą, papryką i suszonymi pomidorami IV bułka z serem blue, pomidorem i czerwoną cebulą-zapieczone w piekarniku 30min bieganie (4,12km) + 30min rowerek stacjonarny V koktajl (kefir + białko) muszę ogarnąć jeszcze jedzenie na jutro do pracy, nie chce mi się ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że już lepiej ![]() Lilcia słodzinka ![]() ![]() A jak tam poród w ogóle? Opowiadaj ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Super jedzonko ![]() ![]() Ja melduję Ekstra Figurę Ewki ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.