![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na Wspólnej cz. II
ten od wesel?? czy jakis inny byl??
#152 |
Rozeznanie
|
Ja nie oglądałam wczorajszego odcinka i poniedziałkowego też. Obejrzę jutro omnibusa...
![]() ![]() A co do Ewy to wcale jej się nie dziwię. Też by mnie to denerwowało gdyby mój facet ( w tym wypadku mąż ) zajmował się obcą babą i jej córką, a nie myślał o żonie i nie miał dla niej czasu. Wydaje mi się, że coś będzie między nią, a Borysem.... Wpadła mu w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Fajnie, że Borys i Michał sie pogodzili
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zadomowienie
|
bo Borys fajny jest
![]()
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
kurcze, tego serialu to nie oglądalam juz od wieków
![]()
![]() |
#156 |
Rozeznanie
|
Zgadza się. Serial zaczyna robić się nudny i NIBY TO JEST OK, bo nie zawsze możne być ciekawie i interesująco ... czasami jest nuda, potem znów rewelacyjne odcinki ... TYLKO przeraża mnie fakt, że niebawem zaczną się Wakacyjne Powtórki, a do tego czasu już chyba tylko na nude jesteśmy skazani
![]() Żanetki wyjazd będzie się przedłużał, a ten wątek z Grześkiem - gdzie niewiadomo co z nim, a potem znika, bo został świadkiem - każdego chyba wkurza! Lena i ta Tamara też denerwujące ... Roman sie zachowuje tak, że Porażka i też się to ciąąągnie i ciągnie ... Kinga i Michał - również nuda Igor - babiarz, sam nie wie czego chce, a ta jego Paula też wkurza ![]() ![]() ![]() No i wszystko wkurza... ale to może chodzi o te emocje ![]() ![]() Ucieli niestety te w miare fajne wątki ...a lada chwila zaczną się powtórki i tyle na razie z serialu !!!
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zadomowienie
|
Co było w dzieijszym odcinku? Niestety nie oglądałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Ogólnie nic ciekawego jak zawsze :P
kurcze nie mogę patrzeć na Paulę :/ ona jest okropna, wstrętna niech sobie już jedzie do tego NY a Igor niech zostanie z Agatą i już. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Wtajemniczenie
|
Nic specjalnego...
Marta oblała egzamin.Iga ciagle z ta p. Ireną im wyjeżdża...Paula i Igor - nic ciekawego, powiedzieli Kamilowi, ze Igor jedzie z Paulą do NY , później Igor był na piwku z tym co go w fundacji zastąpił...Żaneta żegnała sie z Ewą i Romanem, powiedziala, ze jedzie na wies i nie będzie tu często wpadać... Wpadła Monika, Renata i Monika zdeklarowały się, że bedą opłacac Żanecie i Grześkowi mieszkanie...Włodek i Maria z Manią ciągle....Żaneta i Renata gadaaały, pily wino, 2 słowa zamieniły o zwiazku renaty i sławka, a na koniec sławek na komisariacie dostał jakiś telefon, ze złosci zrzucił papiery z biruka, ze jakieś komplikacje, czy coś nudy
#163 |
Zakorzenienie
|
w śs dziś czytałam, że Weronika ma udzielić wywiadu na temat życia w domu dziecka, na końcu okaże się, że ta dziennikarka to jej siostra
![]()
#164 |
|
Ja dzisiejszy odcinek obejrzałam do połowy... Stwierdziłam, że dzisiaj też nic się nowego nie wydarzy więc przełączyłam kanał, nudą wieje w tych serialach
![]() Natalka2 - też o tym czytałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co?? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() oczywiscie w tym tygodniu nie ogladne chyba zadnego odcinka, ale lajt;p Popieram- Paulinka-won do Stanów ![]() Igor- zmiana image;D Lena i tamara- won z domu Hofferów ![]() wiecie czego brakuje mi w tym serialu? takiego rodzinnego życia... a mianowicie np wyjazdu Marty i Filipa za miasto z dzieciakiem... spacerów weroniki z Antosia, Żanety z Manią.. odpoczynku.. Ciekawa tez jestem czemu np pani Maria, taka pobozna dobra kobieta, a nigdy nie pokazali jak do koscioła sie w niedziele wybiera... no ale wkoncu to serial, nie zycie.. Co do wakacyjnych odcinków ![]() ![]() Cos w nim jest takiego, co przyciaga...
#167 |
Zakorzenienie
|
streszczenie odcinków [przepisane ze Świata Seriali]
9.05.2008 Kina rodzi syna. Mariusz przekonuje Marka, że swoje pieniądze trzyma na lokatach i w obligacjach. Proponuje, by pierwszą ratę zaciągnąć z kredytu, który otrzyma Danusia. 10.05.2008 Sławek zdradza Marii, że po rozwodzie planuje ślub z Renatą. Borys zaczyna otwarcie adorować Ewę. Igor planuje wyjazd do Stanów po obronie. 11.05.2008 Filip i Maks idą na spotkanie ze zleceniodawcą. Na miejscu spotykają Renatę, dziewczynę, która proponowała Filipowi pracę w swojej agencji. Marek przelewa kwotę kredytu na konto właściciela zakładu. 12.05.2008 Marzena ogranicza kontakty Sławka z córką. Michał odbiera Kingę i syna Franka ze szpitala. Coś mi śmierdzi z tym interesem Marka i Mariusza. Cieszę się, że układa się Renacie i Gliniarzowi Borys powinien się zająć jakąś wolną kobietą, hmm teraz na myśl przychodzi mi tylko Monika, Lena i Agnieszka [jest jeszcze jakaś wolna kobieta w serialu?] Paula niech jedzie do tej swojej Ameryki, a Igor niech będzie z Agatą. Werka niech się zejdzie z Adamem [zrobił jej wielkie świństwo, ale pasują do siebie]
#168 |
Wtajemniczenie
|
Czy tylko mi się wydawało, czy było tak: Igorek z Paulą mają jechać do Stanów, prawda?
A jak Igor gadał z tym swoim kolegą-co teraz z Agatą pracuje, to się spytał, czy dyplom zrobiony z Polsce obowiązuje w ANGLII.... Boi albo byłam na tyle zmęczona, że już jakieś przesłyszenia miałam, albo coś mu się kierunki pomyliły, albo ja nieuważnie oglądałam i coś jeszcze przegapiłam ![]()
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
Borys i Ewa?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Wtajemniczenie
|
Oncia, dokladnie ! Ja mam takie filmy ulubione które oglądam ciągle, i nawet jak oglądam go 15 raz to mi się podoba.Pozatym...moda na sukces, ok,tzn. ok jeśli ma mieć tyle odcinkow
![]() Natalka, poprawiłaś mi humor na cały dzień, ba nawet więcej ! Ja chcę już 10siiaaaaty( no dobra, przesadzilam ale żeby już to się do przodu posunęło) ![]() Nutka, tak, zauwazyłam to...ale wiesz, może ten chłopak poprostu był w Anglii i wie jak tam to dziala, a podejrzewam że w stanach i anglii to podobnie z tym..
#171 |
Zakorzenienie
|
Franek
![]()
#172 |
Raczkowanie
|
Zmywarka Zimińskich wyrasta na nowego bohatera NW!
Boże, co za emocje, jak Danusia wkłada Calgonit do zmywarki to zawsze mam dreszcze ![]() Kolejny bohater to litrowa Coca Cola, obecna na każdym stole NW, nieśmiertelna Nutella wyjadana łyżką ze słoika i Danonki ![]() ![]() Nie znoszę małej Antosi, zawsze trzeba jej dać zabawkę żeby coś powiedziała, jak mały robot :P Moja ulubiona kwestia z Klanu to "pielmieni żem nalepila" pani Stanisławy, kiedy Lena będzie miała swoje powiedzonko??? ![]() Swoją drogą ta ukraińska mamuśka mnie denerwuje, taka uch i ach ![]() Jeśli jednak mam wybrać ulubionego bohatera to zdecydowanie ZMYWARKA ZIMIŃSKICH!
#173 |
|
Marysia, Ksawery, Franek...
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
|
Zapomniałam o Antoninie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Buehehehehehehehehehehehe hehehehe ![]() ![]() ![]() ![]() Zapomniałaś dopisać kawy 3in1 Nescafe, którą Igor we wczorajszym odcinku tak namiętnie i długo sypał do kubków z napisem oczywiscie Nescafe ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
BAN stały
|
Cytat:
Niestety, nasze seriale mają to do siebie, że są dokładnie O NICZYM. Kiepskie dialogi. przewidywalna fabuła i napchanych wyjątkowo tandetnie pełno "ukrytych" reklam. Sama w sumie nie wiem, czemu to oglądam - no fakt, że tak z raz na tydzień, ale zawsze ![]() A już tę Colę to z wyjątkową nabożnością piją ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
a ja nie mogę zachwycać się zmywarkami i nutellami bo tv nie mam
a w necie nie ma odcinków do ściągnęcia .. buu ![]() ![]()
#178 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ŁooŁ ... ciężko byłoby mi żyć bez tv ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
Te zmywarki i nutelle mnie doprowadzają do szału i mam ochote odrazu zmienic kanał
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.