|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na Wspólnej cz. II
ten od wesel?? czy jakis inny byl??
|
#152 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie oglądałam wczorajszego odcinka i poniedziałkowego też. Obejrzę jutro omnibusa...
To prawda trochę nudny się zaczął robić ten serial, no ale cały czas nie może być kolorowo Najbardziej to denerwujące są te perfidne reklamy, no ale co poradzić.... Igor rzeczywiście mógłby w końcu zmienić fryzurę, bo wygląda żałośnie. A z Suzy to z tego co pamiętam to Maks próbował być przez jakiś czas, ale im nie wyszło...A co do Ewy to wcale jej się nie dziwię. Też by mnie to denerwowało gdyby mój facet ( w tym wypadku mąż ) zajmował się obcą babą i jej córką, a nie myślał o żonie i nie miał dla niej czasu. Wydaje mi się, że coś będzie między nią, a Borysem.... Wpadła mu w oko Swoją drogą ciekawe ile czasu Lena będzie u nich mieszkać ze swoją córką...
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie, że Borys i Michał sie pogodzili
nie wiem czemu, ale jakoś mnie to cieszy
|
|
|
|
#154 |
|
Zadomowienie
|
bo Borys fajny jest
tylko taki podrywacz sie zrobił:P
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, tego serialu to nie oglądalam juz od wieków
|
|
#156 |
|
Rozeznanie
|
Zgadza się. Serial zaczyna robić się nudny i NIBY TO JEST OK, bo nie zawsze możne być ciekawie i interesująco ... czasami jest nuda, potem znów rewelacyjne odcinki ... TYLKO przeraża mnie fakt, że niebawem zaczną się Wakacyjne Powtórki, a do tego czasu już chyba tylko na nude jesteśmy skazani
![]() Żanetki wyjazd będzie się przedłużał, a ten wątek z Grześkiem - gdzie niewiadomo co z nim, a potem znika, bo został świadkiem - każdego chyba wkurza! Lena i ta Tamara też denerwujące ... Roman sie zachowuje tak, że Porażka i też się to ciąąągnie i ciągnie ... Kinga i Michał - również nuda Igor - babiarz, sam nie wie czego chce, a ta jego Paula też wkurza ![]() ![]() ![]() No i wszystko wkurza... ale to może chodzi o te emocje Ucieli niestety te w miare fajne wątki ...a lada chwila zaczną się powtórki i tyle na razie z serialu !!!
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#158 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#159 |
|
Zadomowienie
|
Co było w dzieijszym odcinku? Niestety nie oglądałam
(
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie nic ciekawego jak zawsze :P
kurcze nie mogę patrzeć na Paulę :/ ona jest okropna, wstrętna niech sobie już jedzie do tego NY a Igor niech zostanie z Agatą i już. |
|
|
|
#162 |
|
Wtajemniczenie
|
Nic specjalnego...
Marta oblała egzamin.Iga ciagle z ta p. Ireną im wyjeżdża...Paula i Igor - nic ciekawego, powiedzieli Kamilowi, ze Igor jedzie z Paulą do NY , później Igor był na piwku z tym co go w fundacji zastąpił...Żaneta żegnała sie z Ewą i Romanem, powiedziala, ze jedzie na wies i nie będzie tu często wpadać... Wpadła Monika, Renata i Monika zdeklarowały się, że bedą opłacac Żanecie i Grześkowi mieszkanie...Włodek i Maria z Manią ciągle....Żaneta i Renata gadaaały, pily wino, 2 słowa zamieniły o zwiazku renaty i sławka, a na koniec sławek na komisariacie dostał jakiś telefon, ze złosci zrzucił papiery z biruka, ze jakieś komplikacje, czy coś nudy
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
w śs dziś czytałam, że Weronika ma udzielić wywiadu na temat życia w domu dziecka, na końcu okaże się, że ta dziennikarka to jej siostra
|
#164 |
|
|
Ja dzisiejszy odcinek obejrzałam do połowy... Stwierdziłam, że dzisiaj też nic się nowego nie wydarzy więc przełączyłam kanał, nudą wieje w tych serialach
![]() Natalka2 - też o tym czytałam ![]() |
|
|
|
#165 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co?? ![]() ![]() Boshhhh... oni chcą chyba zrobić z tego serialu Mode Na Sukces
|
|
|
#166 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() oczywiscie w tym tygodniu nie ogladne chyba zadnego odcinka, ale lajt;p Popieram- Paulinka-won do Stanów !Igor- zmiana image;D Lena i tamara- won z domu Hofferów !wiecie czego brakuje mi w tym serialu? takiego rodzinnego życia... a mianowicie np wyjazdu Marty i Filipa za miasto z dzieciakiem... spacerów weroniki z Antosia, Żanety z Manią.. odpoczynku.. Ciekawa tez jestem czemu np pani Maria, taka pobozna dobra kobieta, a nigdy nie pokazali jak do koscioła sie w niedziele wybiera... no ale wkoncu to serial, nie zycie.. Co do wakacyjnych odcinków ,masakra.. ale jak siedze w domu to ogladam kazdy co z tego, ze powtórki? bywało, ze niektóre odcinki znałam na pamiec hehe... kazdy tekst...Cos w nim jest takiego, co przyciaga...
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
streszczenie odcinków [przepisane ze Świata Seriali]
9.05.2008 Kina rodzi syna. Mariusz przekonuje Marka, że swoje pieniądze trzyma na lokatach i w obligacjach. Proponuje, by pierwszą ratę zaciągnąć z kredytu, który otrzyma Danusia. 10.05.2008 Sławek zdradza Marii, że po rozwodzie planuje ślub z Renatą. Borys zaczyna otwarcie adorować Ewę. Igor planuje wyjazd do Stanów po obronie. 11.05.2008 Filip i Maks idą na spotkanie ze zleceniodawcą. Na miejscu spotykają Renatę, dziewczynę, która proponowała Filipowi pracę w swojej agencji. Marek przelewa kwotę kredytu na konto właściciela zakładu. 12.05.2008 Marzena ogranicza kontakty Sławka z córką. Michał odbiera Kingę i syna Franka ze szpitala. Coś mi śmierdzi z tym interesem Marka i Mariusza. Cieszę się, że układa się Renacie i Gliniarzowi Borys powinien się zająć jakąś wolną kobietą, hmm teraz na myśl przychodzi mi tylko Monika, Lena i Agnieszka [jest jeszcze jakaś wolna kobieta w serialu?] Paula niech jedzie do tej swojej Ameryki, a Igor niech będzie z Agatą. Werka niech się zejdzie z Adamem [zrobił jej wielkie świństwo, ale pasują do siebie]
|
#168 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy tylko mi się wydawało, czy było tak: Igorek z Paulą mają jechać do Stanów, prawda?
A jak Igor gadał z tym swoim kolegą-co teraz z Agatą pracuje, to się spytał, czy dyplom zrobiony z Polsce obowiązuje w ANGLII.... Boi albo byłam na tyle zmęczona, że już jakieś przesłyszenia miałam, albo coś mu się kierunki pomyliły, albo ja nieuważnie oglądałam i coś jeszcze przegapiłam
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Borys i Ewa?
Fajne, że Kinga już urodziła jakieś urozmaicenie ale imię mi sie nie podoba Marek naiwny, pierwszemu lepszemu pieniądze przelewa
|
|
|
|
#170 |
|
Wtajemniczenie
|
Oncia, dokladnie ! Ja mam takie filmy ulubione które oglądam ciągle, i nawet jak oglądam go 15 raz to mi się podoba.Pozatym...moda na sukces, ok,tzn. ok jeśli ma mieć tyle odcinkow
![]() Natalka, poprawiłaś mi humor na cały dzień, ba nawet więcej ! Ja chcę już 10siiaaaaty( no dobra, przesadzilam ale żeby już to się do przodu posunęło) ![]() Nutka, tak, zauwazyłam to...ale wiesz, może ten chłopak poprostu był w Anglii i wie jak tam to dziala, a podejrzewam że w stanach i anglii to podobnie z tym..
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Franek
|
#172 |
|
Raczkowanie
|
Zmywarka Zimińskich wyrasta na nowego bohatera NW!
Boże, co za emocje, jak Danusia wkłada Calgonit do zmywarki to zawsze mam dreszcze ![]() Kolejny bohater to litrowa Coca Cola, obecna na każdym stole NW, nieśmiertelna Nutella wyjadana łyżką ze słoika i Danonki niecierpliwie czekam na pojawienie się NW MAŁEGO GŁODA Nie znoszę małej Antosi, zawsze trzeba jej dać zabawkę żeby coś powiedziała, jak mały robot :P Moja ulubiona kwestia z Klanu to "pielmieni żem nalepila" pani Stanisławy, kiedy Lena będzie miała swoje powiedzonko??? ![]() Swoją drogą ta ukraińska mamuśka mnie denerwuje, taka uch i ach ![]() Jeśli jednak mam wybrać ulubionego bohatera to zdecydowanie ZMYWARKA ZIMIŃSKICH!
|
#173 |
|
|
Marysia, Ksawery, Franek...
|
|
|
|
#174 |
|
|
Zapomniałam o Antoninie...
|
|
|
|
#175 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Buehehehehehehehehehehehe hehehehe ![]() ![]() DOBRE, DOBRE Zapomniałaś dopisać kawy 3in1 Nescafe, którą Igor we wczorajszym odcinku tak namiętnie i długo sypał do kubków z napisem oczywiscie Nescafe aby każdy widz zdołał zauważyć
|
|
|
#176 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Niestety, nasze seriale mają to do siebie, że są dokładnie O NICZYM. Kiepskie dialogi. przewidywalna fabuła i napchanych wyjątkowo tandetnie pełno "ukrytych" reklam. Sama w sumie nie wiem, czemu to oglądam - no fakt, że tak z raz na tydzień, ale zawsze A już tę Colę to z wyjątkową nabożnością piją |
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie mogę zachwycać się zmywarkami i nutellami bo tv nie mam
a w necie nie ma odcinków do ściągnęcia .. buu
|
#178 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ŁooŁ ... ciężko byłoby mi żyć bez tv Co prawda dużo nie oglądam, ale jednak!
|
|
|
#179 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#180 |
|
Raczkowanie
|
Te zmywarki i nutelle mnie doprowadzają do szału i mam ochote odrazu zmienic kanał
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.

To prawda trochę nudny się zaczął robić ten serial, no ale cały czas nie może być kolorowo
Najbardziej to denerwujące są te perfidne reklamy, no ale co poradzić.... Igor rzeczywiście mógłby w końcu zmienić fryzurę, bo wygląda żałośnie. A z Suzy to z tego co pamiętam to Maks próbował być przez jakiś czas, ale im nie wyszło...
--->