|
|
#2521 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Singielki 25 +. Część X
Cytat:
HaH na Piotra skargi jak się nie mylę
|
|
#2522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2523 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2524 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;76916951]No ja byłam raz kilka dobrych lat temu i byłam zachwycona
To jak te dziewczyny się tam ruszały [/QUOTE]Ale ze swoim facetem chodzisz czy jak?
|
#2525 |
|
Konto usunięte
|
wtedy jak byłam to było spontanicznie bardzo. pojechałam do kuzyna i wyszliśmy z jego kolegami. a że ich po % wzięło na oglądanie pań, a ja byłam bardzo ciekawa jak to wygląda no to poszłam
T. ( spotykam sie z nim) jak się dowiedział że byłam i mi się podobało to powiedział że też musimy iść większą grupa. on chyba jeszcze nie trafił w takie miejsce nigdy ;p więc w sumie że swoim facetem nigdy nie byłam. też nie wyobrażam sobie żeby chodzić że swoim facetem regularnie w takie miejsca. No ale raz na 5 lat czemu nie no ale wprost mówię, że ja to oceniałam inaczej. nie patrzyłam na te Panie jak na kawałek mięska tylko po prostu byłam pod wrażeniem jak one się na tych rurkach ruszają. więc raczej z zazdrością że też bym chciała być taka seksowna jak one ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2526 | |||||||
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak mi zależy to to pokazuję, nie ukrywam niczego ponieważ byłoby to wbrew sobie. Nie chcę tracić czasu na udawanie kogoś kim nie jestem u mnie emocjonalność jest po prostu cechą charakteru.[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;76885151] To ja się przynajmniej cieszę, że nie ustalałam z T. żadnego FwB, bo w ogóle bym świrowała. Chociaż nasza relacja zaczęła się od d. strony i też chyba dlatego mam tyle rozkmin. A takiego niezdecydowanego to bym chyba pogoniła, bo to najgorsze co może być. Wprowadza znajomość w stan zawieszenia. No albo sie gościu chce spotkać, albo nie. Dodałabym do tego jeszcze drugą opcję - jak facet sam nie wie czego chce. Bo to nie do końca może być tak, że on chce kobietę "wykorzystać". Może po prostu nie wiedzieć czego chce..[/QUOTE] Moja relacja (nazwijmy go 'wrednym' no i jest dużoooo rozmów ale jednak do d strony. No właśnie pełno jest teraz kolesi, którzy zarzekają się o poważnych zamiarach/zasadach etc. a co do czego są niezdecydowani jak nie wiem. Chociażby na przykładzie 'mojego' buraka a idź pan w ch.Cytat:
Cytat:
Burak poszedł do łóżka, mam wrażenie że tylko z powodu upojenia alkoholowego Cytat:
To ja tak mam z panem wrednym. Pisałam z nim na zasadzie fwb tylko przez internet z racji tego że wyjechał. Ale po pewnym czasie zaczęło mi zależeć... Cytat:
Spotkanie z wrednym w Niedzielę, a ja już mam stres on jest inny, daje sygnały ale zastanawiam się czy to przypadkiem nie dobra bajera tylko ![]() Kurde ale jesteśmy prawie równi, 3 cm różnicy. Mój ostatni związek był z facetem niższym o 5cm (i przeszkadzało mi to ale szło się przyzwyczaić)
|
|
|
#2527 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A wy się spotkaliście kiedykolwiek czy w niedziele pierwszy raz? Moj ten ostatni to tez 2 godz przed spotkaniem powiedział mi, ze ma 175 ;/ trochę się zażenowałam bo lubię wysokich ale z racji, ze go polubiłam to poszłam na spotkanie i to oczywiście w szpilach. Komicznie wyglądaliśmy i czułam dyskomfort. pozniej tak jakoś się przyzwyczaiłam, tylko czasami miałam wrażenie, ze jestem konica przy nim - dziwnie hmmm Tak Wgle to został mi po nim jedynie siniak na dupie po tym jak mnie ugryzł ![]() ![]() ![]() No i bluza ale jest spoko wiec sobie ja zostawię
|
|
#2528 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale w każdym razie burak to rzeczywiście burak i nic tu po nim moim zdaniem ;p wredny może się nie okaże taki do końca wredny ;p nie stresuj się ![]() A co do d. strony... moje miało być jednonocne , ale coś nie wyszło ;p ja w sumie nie wiem czemu on się zaczął że mną spotykać. bo to nie jest tak że my się spotykamy tylko na seks. w sumie po tej akcji to przez 1.5 miesiąca randkowalismy zanim znowu mu wróciłam do łóżka... ostatnio nawet powiedział że wychodzimy bo znów będę narzekać że cały dzień przeleżelismy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2529 | |
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
No ja nie należę do niskich kobiet, tutaj właśnie jest pies pogrzebany ![]() [1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;76918286]chyba nie do końca odróżniam p. wrednego od p. buraka ;p ale w każdym razie burak to rzeczywiście burak i nic tu po nim moim zdaniem ;p wredny może się nie okaże taki do końca wredny ;p nie stresuj się ![]() A co do d. strony... moje miało być jednonocne , ale coś nie wyszło ;p ja w sumie nie wiem czemu on się zaczął że mną spotykać. bo to nie jest tak że my się spotykamy tylko na seks. w sumie po tej akcji to przez 1.5 miesiąca randkowalismy zanim znowu mu wróciłam do łóżka... ostatnio nawet powiedział że wychodzimy bo znów będę narzekać że cały dzień przeleżelismy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] o buraku zapomnijmy, nie warte to rozpamiętywania tym bardziej że seks był beznadziejny, od początku ciągle pytał 'jaka pozycja teraz' i po 5 minutach tak bez jęknięcia położył się na wznak obok, zakrył twarz ramieniem i pytam się go 'co jest?' a on odpowiada że 'to już' Aaaa to teraz rozumiem. Tworzycie teraz relację, bardzo dobrze ![]() Wredny jest bardzo w moim typie, o czym świadczą 3 mce pisania
|
|
|
#2530 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no to trzymam kciuki za Wrednego ![]() coś tam tworzymy ale jednak zaczynanie relacji od łóżka nie jest najlepszym sposobem... za dużo domysłów potem w głowie i zastanawiania się czym facet jest tak na prawdę zainteresowany. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2531 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. A kiedy spotkanie z wrednym?
|
|
|
|
|
#2532 |
|
Konto usunięte
|
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;76919861]Nie lubię bardzo takich facetów... instrukcja obsługi in potrzebna i zero inicjatywy... wiadomo że czasem facet potrzebuje podpowiedzi zwłaszcza jak jeszcze nie zna naszych reakcji ale bez przesady...
no to trzymam kciuki za Wrednego ![]() coś tam tworzymy ale jednak zaczynanie relacji od łóżka nie jest najlepszym sposobem... za dużo domysłów potem w głowie i zastanawiania się czym facet jest tak na prawdę zainteresowany. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Z mojej perspektywy abstynecja nic w tym aspekcie nie zmienia - zawsze na początku są domysły i niepewność. Z księciem-żabą nie spałam, a liczne domysły, o co mu chodziło, towarzyszą mi do dzisiaj. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
Jak czytam o tych wszystkich burakach to odchodzi mi ochota na spotkanie z tym kolesiem z W.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może on akurat z tych normalnych? Gdzie Ty Dinulka mieszkasz bo z tego co pamietam to on z wro, tak? Bierzesz pod uwagę zwiazek na odległość? No chyba, ze do Wro zamierzasz się przeprowadzić to zapraszam ![]() ![]() ![]()
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
Siniaki na dupach, konczenie bez oznak konczenia, co ja tu czytam, zgorszona wychodzę
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2536 |
|
Zadomowienie
|
http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenie...ne-chwile.html
Czego to napalony facet nie wymyśli . Masakra.
|
|
|
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myślę że on też w jednym celu przyjeżdża ale nie sprawdzę tego inaczej niż spotykając się. Piszemy już jakoś 2 lub 3 tyg, więc ile można 😛 już się przyzwyczaiłam nawet do tego kontaktu więc lepiej wcześniej ogarnąć co i jak. Facetowi też się pewnie nie chce pisać bez bliżej określonego celu. Moje dotychczasowe doświadczenia jednak mówią że po weekendzie pewnie się zakończy ta znajomość 😛😛 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomo 😃
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2540 |
|
Zadomowienie
|
Zgadza się, znam ten klub, bywam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2542 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2543 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2544 | |||
|
perfumowe ADHD
|
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;76919861]Nie lubię bardzo takich facetów... instrukcja obsługi in potrzebna i zero inicjatywy... wiadomo że czasem facet potrzebuje podpowiedzi zwłaszcza jak jeszcze nie zna naszych reakcji ale bez przesady...
no to trzymam kciuki za Wrednego ![]() coś tam tworzymy ale jednak zaczynanie relacji od łóżka nie jest najlepszym sposobem... za dużo domysłów potem w głowie i zastanawiania się czym facet jest tak na prawdę zainteresowany. [/QUOTE] Ja też nie lubię, dlatego teraz jak ochłonęłam to widzę że faktycznie my byśmy się nie dogadali ![]() Trzymam kciuki. Ja z exem pisałam przez 4 miesiące, spotkałam się z nim u niego w domu z nocowaniem i seksem na pierwszej randce ![]() Cytat:
I jeszcze mi "wypomniał", że przyjeżdżałam do niego taksówkami-jestem rozrzutna a on raczej skąpy. Niech spada Z wrednym w Niedzielę, na spokojnie chociaż jak myslę o tym to już mi serce wali ze strachu Cytat:
Cytat:
Hahha no nie...to chyba żart :P
|
|
|
#2545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;76922331]Świeżaki w cenie Ale zaplanował coś na wyjście czy od razu CI się do mieszkania wbija?[/QUOTE] Chyba trochę nie zrozumiałam pytania 😃😃 Ogólnie wbija do mnie, to jest ustalone. Ale planujemy też wyjść z domu. Generalnie mam wrażenie że on ma cały scenariusz ułożony, pyta jaka mam ulubiona lodziarnie, wymyślił co moglibyśmy oglądać rano, czy mam rower, bo moze przejazdzka blabla. Tylko ja jeszcze nie wymyslilam nic 😃 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Dlatego bym się nie zgodziła .
|
|
|
|
|
#2547 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2548 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
czy coś zaplanowal czy tylko że przyjeżdża ale jak zaplanowal to super tylko się cieszyć. moim zdaniem Ty nie musisz nic planować;p jak do mnie kiedyś jeden z Krakowa przyjeżdżał to mimo że spał u mnie to on cały weekend planował Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2549 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
Nieeee, poznaliśmy się na żywo i wymienilismy namiarami 😄
Mówił mi kilka razy, że mam dawać jasne sygnały. Więc może zrozumie, jeśli powiem "nie". Poza tym nie będziemy sami w mieszkaniu, więc mogę krzyczeć po pomoc Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

na Piotra skargi jak się nie mylę 

jak mi zależy to to pokazuję, nie ukrywam niczego ponieważ byłoby to wbrew sobie. Nie chcę tracić czasu na udawanie kogoś kim nie jestem
no i jest dużoooo rozmów ale jednak do d strony.