![]() |
#1621 |
Moderatoreska
|
Dot.: Mój ukochany jedzie za granice. Część V
Ja się będę zbierać pomału po synka do szkoły, aż mi się z domku nie chce wychodzic bo tu tak fajnie chłodno a na dworze duchota niesamowita. Pewnie będzie jakaś burza bo jest strasznie nie ma czym dosłownie oddychać na dworze:/
Muszę sobie sandałki wyciągnąć z szafy ![]() ![]() ![]() Idę się smażyć będę pózniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1622 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ale od wczoraj naskrobałyście ![]() Magda, gratulacje ![]() Gunta, te 2 tyg szybciutko zlecą ![]() Aga, naszyjnik boski ![]() A ja sobie przypomniałam, że kiedyś obiecałaś mi zdjęcie orangutana z dedykacją i co?? ![]() Żabul, jak tam się czujesz? ![]() Ja też dzisiaj zasypiam ![]() Candy, jak Twój mąż się miewa? Dalej jego przyjacielem jest komputer i gra? ![]() Ewesko, miłego smażenia się ![]() ![]() Zastanawiałam się kiedyś nad tą kawą, zachęciłyście mnie ![]() Wczoraj to miałam chyba ciśnienie 200 z nerwów!! A moje ryzyko zachorowania w przyszłości na raka wzrosło przez tłumienie neg emocji ![]() Musiałam wczoraj poryczeć, a oczy dzisiaj jak balony ![]()
#1623 |
Zakorzenienie
|
Nohemi i Candy dzięki
![]() a ja zabieram sie tym razem za moja mgr |
![]() ![]() |
![]() |
#1624 |
Wtajemniczenie
|
Agus sliczne prezenty
![]() naszyjnik pasowalby Zabce do pierscionka ![]() Magda gratulacje ! ![]() Dziewczyny doradzcie Tz wyplywa na 4 miesiace i zastanawiam sie czy zrobic przerwe w braniu tabletek czy nie ... z jednej strony to ulga dla organizmu z drugiej nie wiem czy chce fundowac mu taka hustawke z hormonami ...co byscie zrobily ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1625 |
Zakorzenienie
|
Parva jak moj wyjechal na pol roku to zrobilam sobie przerwe bo i po co brac a organizm od czasu do czasu potrzebuje odetchnac
![]() Nohemi...troche gra ale jakis taki przymilaszczy sie zrobil ![]()
#1626 |
Wtajemniczenie
|
Candy, haha
![]() ![]() Parvaa, ja miałam podobną sytuację i odstawiłam tym sposobem prawie na rok. A z TŻ widywałam się co 2 mce i też nie brałam. Dopiero teraz zaczęłam znowu ![]()
#1627 |
Zakorzenienie
|
no milutki bo wie ze mam okres to mnie nie prowokuje:P
![]() |
#1628 |
Zakorzenienie
|
o tym samym pomyślałam
![]() Parvuś jesli bierzesz pigułki tylko jako anty to nie ma sensu sie truć. chyba ze potrzebne ci są na okres ze mniej boli i takie tam. A wiecie co wam powiem, nie zdawałam sobie nawet sprawy jak opuchnięte ciało może boleć. Wyobraźcie sobie ze teraz mam już 4kg wody zatrzymanej w organizmie i normalnie ciało boli jakby poobijane było i telepie się jak galaretka - najbardziej widoczne na brzuchu. Co do mojej buzi. Reakcja kolezanki co mnie dawno nie widziała 'matko dlaczego jesteś taka spuchnięta na buzi??? ![]()
#1629 |
Zakorzenienie
|
zabul a nie moglabys brac tych diuretykow zeby sie tej wody pozbyc?
#1631 |
Wtajemniczenie
|
Żabul, bo na buzi widać najszybciej niestety
![]() ![]() Mam nadzieję, że teraz od tabletek mi się tak nie zrobi. Candy, no wtedy lepiej kobietę omijać szeeeeeeerokim łukiem ![]() Widze nowy avatar ![]()
#1632 |
Zakorzenienie
|
tabletki moczopedne co to odwadniaja..zeby sie tej wody pozbyc
![]()
#1633 |
Moderatoreska
|
No i jestem
![]() Siedzę z sałatką którą sobie właśnie zrobiłam, taka zwykła pomidor, rzodkiewka, ogórek i cebulka do tego sosik ![]() ![]() ![]() Nohemi gdzieś ty była jak Cię wczoraj nie było??? Co to za nerwówkę wczoraj miałaś ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#1634 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki dziewczyny
![]() a jak odstawilyscie to normlanie dostalyscie okres czy jakos przedluzylo sie ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1635 |
Zakorzenienie
|
ja raz czekalam 1.5 m/ca na okres a innym razem prawie 2 miesiace:/ ale pozniej juz bylo normalnie tylko po odstawieniu czekalam dluzej..bo bralam odstawilam..tyl okres ten w przerwie normalnie a pozniej jak juz sie skonczyl to nie wzielam tabletek i od tego okresu ostatniego liczylam ze tak dlugo czekalam...:/
#1636 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wole juz nie mieszac leków. Cytat:
u mnie było jak w zegarku jak przy tabletkach ![]() ja na obiadek mam ryz i pulpeciki w sosiku koperkowym ![]() Zaczynam dziś ćwiczyć, bo mnie ten brzuchol denerwuje. Aaaaaa nie pochwaliłam się. 1 egzamin zdany ![]()
![]() |
#1637 |
Moderatoreska
|
Żabul super gratuluję
![]() Ja zaraz pójdę do mamuśki na chwilkę, jutro synuś nie ma lekcji w szkole mają tylko dzień sportu ![]() Pózniej idzie w czwartek normalnie, a w piątek wycieczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1638 |
Wtajemniczenie
|
Ewesko, wczoraj się nie wyspałam, bo współlokatorka waliła w klawiature cała noc, pisała pracę licencjacką. A jej klawiatura ma te wysokie klawisze, także horror
![]() Do tego moje współpracowniczki od projektu spychają wszystko na mnie i koleżanke, kiedy praca jest we czwórke. Nigdy nie wiedzą jak coś zrobić, a jak zrobią to i tak źle. Wczoraj miałam ochote je pozabijać. Chodziłam tak nabuzowana cały dzień, że wieczorem nerwy puściły i dopiero jak się wyryczałam to poszłam spać, bo mnie oczy zaczęły boleć, bo mi puchną od płaczu ![]() Także ciekawie ![]() A sałatka smakowa ![]() ![]() Opalona? Parvaa, ja czekałam tak jak Candy, 1,5mca. Ale co muszę powiedzieć to to, że mam bardzo bolesne okresy, a po odstawieniu bóle nie wróciły ![]() Żaba, gratulejszyn ![]() Może zacznę i ja ćwiczyć ![]() Edit: Aaaa i smacznego Żaba ![]() ![]()
#1639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i czekam na fotę włosów ![]() padam na twarz , zmęczona już jestem tą pracą ![]() Byle do 1 czerwca ![]() ![]() ![]() no i jutro wollllllneeeee ![]() i jade zmienić telefon , bo się umowa kończy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1640 |
Wtajemniczenie
|
Rintintin, na jaki zmieniasz?
![]() Ja też już jestem mega wykończona, czekam na tą sesje jak na zbawienie, bo wtedy ja będę nadawała sobie tempo pracy, a nie inni ![]()
#1641 |
Zakorzenienie
|
Ja chcę nokię 7360
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i zapomniałam napisać ; Aga śliczne pazury , jużnie pamiętam kiedy moje tak wyglądały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1642 |
Zakorzenienie
|
a mnie mama wykiwala jak bylam w polsce i mowi : zostawilabys mamusi ten swoj telefon bo i tak go nie uzywasz tam: :P a jej byl taki ze zasieg gubil i w ogole staaaary juz taki to jej zostawilam:Ptez musze sobie jakis skombinowac..chyba iphona
![]() ![]() ![]()
#1643 |
Zakorzenienie
|
ale sie najadlam.
oo Nohemi próbowałaś na syfki maści cynkowej? ja dawno jej nie uzywałam i teraz kupiłam świeza i działa ![]()
#1644 |
Wtajemniczenie
|
Rintintin, a to fajna
![]() ![]() Candy, mamuśka niezła ![]() ![]() Żabul, a cynkowa to ta biała? Co się ją daje jak się np. opryszczka zrobi? ![]() Wyczytałam ostatnio, że ichtiolowa też jest dobra, bo wyciąga syfki "do góry" i nawet był przepis jak ją zastosować krok po kroku ![]() A jak jej używasz? Smarujesz tylko syfki czy całą powierzchnię?
#1645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Parva no wiec ja jak TZ pojechal na 3 miesiące do Holandii nie dostawiałam. bylo to dla mnie bez sensu, bo po pierwsze nie chciałam fundowac hustawki organizmowi, a po drugie nie wiedzialabym kiedy dostane ten okres po dostawieniu i jeszcze by wyszło, ze bym dostała okres po1-2 miesiacach i za chwile juz bym musiała tabletki brac. a po trzecie ja biore tabletki głownie na okres (ból, obfitosc, nieregularnosc) antykoncepcja jest przy okazji ![]() a ja dzis dostałam okres i nawet nie czułam, dobrze ze podpaske miałam. hehe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1647 |
Moderatoreska
|
Jestem, jestem
![]() Byłam u mamuśki troszkę sobie z nią posiedziałam i pogadałam ![]() Zaraz muszę jakieś pranie też zrobić, znaczy sie nastawić ![]() Może uda mi sie w końcu dziś trochę poćwiczyć ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1648 |
Zakorzenienie
|
Nohemi..sie dalam bo i tak chce nowy telefon a lepiej mamie oddac niech sobie uzywa skoro tutaj by i tak lezal poki co
![]() Kupilam ricore i dobraaa faktycznie ![]() nakupilam owockow i bede sie zajaadac..ale to jutro bo dzisiaj juz nic:P
#1649 |
Zakorzenienie
|
a ja na pożegnanie zjadłam czipsów.
wczoraj kupiłam to szkoda żeby leżały. Ostatnia paczka już więcej nie jem. o! koniec i kropka. okres sie kończy to zachcianki też. jak bede chciała słodkie to jakiś kosmetyk kupię albo co ;D
#1650 |
Zakorzenienie
|
no ja kupialm moj szampon dove na wypadajace wlosy..jedyny ktory serio mi podpasowal i dziala bo nie wypadaja :d a jakis czas go nie uzywalam bo nie moglam zlalezc i juz siano mam na glowie:P i kupilam jeszcze jakas nowa rexone na 48h:P zobaczymy co to za wymysl
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.