|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
co ja robie (nadal) tuuuu uuuuuu?
![]() nati gratulacje chce już jutro 8:00 !! i juz wejsc na ten egzamin :P
|
#603 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dzięki
![]() Życzę powodzenia wszystkim którym jeszcze zostało coś do zaliczenia ![]() Jestem taka szczęśliwa że już po tych maturach jeju, jak ten czas leci, nie dawno martwiłyśmy się jak wypadną próbne
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
nati a to bylo dwujezyczne tak?
![]() supeeer ;* a ja juz nie msuze niic
|
#606 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, dwujęzyczne
![]() Ani ja
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
Ide zaraz swietowac z dziewczynami koniec roku
![]() Wczoraj z TŻtem to dzis wypadaloby z dziewczynami ![]() Milego wieczorku
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#608 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nati grtuluje ![]() Prett udanej zabawy
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
no ja zakończenia jeszcze nie umiem
reszte niby umiem, ale jednak czesto musze zagladac, zeby zobaczyc jakie zdanie teraz powinno być. boje sie, ze jak pozapominam i bede z glowy mowic to nie powiem o waznych sprawach ![]() teraz chcialam ją powiedzieć i zajęło mi to 45 minut mysli mi tak odbiegały;p a teraz przerwa (tez nie wiem po czym;p) na serial
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() Napewno sobie dziewczyny poradzicie ![]() Oki lece Buziaki
|
|
|
|
#611 |
|
Zadomowienie
|
ja też i brzuch mnie boli okropnie
![]() ja tez przez pare dobrych lat jeździłam z rodzicami do Pobierowa, ale później zmieniliśmy miejscówkę ![]() i ja, i ja a ja właśnie wróciłam od koleżanki, objadłam się ciastem (a miałam się odchudzać ), opiłam herbatą, pogadałam... i nawet brzuch, jakby mniej boli ![]() i żeby nie było, że nic nie robię, poszłam do biblioteki i wypozyczyłam sobie książkę do angielskiego chciałam wziąć 'english in bussiness' , ale były do tego 4 kasety, a miałam za mało miejsca w torebce ide jeszcze na spacer, kupię truskawki i zrobię sobie koktajl na kolację
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
to dzis mialyscie matury? nie było strajku ?
![]() chyba każda ma dzis @
|
#613 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O której jutro dkoładnie wchodzisz ??Cytat:
Kurcze wszytskim nam sie w jednym czasie złozyło
|
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam @ bo wczoraj mi sie skończył ![]() był u mnie TŻ wreszcie ![]() a zaraz idę się szykować i idę do klubu z dziewczynami potańczymy, pobawimy się i popijemy ![]() a jutro na 11 do fryzjera |
|
|
|
#615 |
|
Zadomowienie
|
Choomik
em Hula Vill kalioppe wen maUe Black [i wszytscy o ktorych zapomnialam-przepraszam] gratuluuuuuje ;D nie ma to jak troche odetchnac :P angelika @ to @ ;/ zawsze pojawia sie wtedy kiedy nie trza :| Nija to Ty kiedys wklejalas ten "ranking" kont? tzn ktore byly najbardziej popularne?;D Czy ktoras z baboszek ma w PKO? pretty pamietam ze Ty zakladalas ost ale chyba w M no nie? ![]() ja jutro lece chyba do PKO i nie pamietam czy ktoraś z Was i jak sie wypowiadala ;p ps. Nija ja tez wyrobilam NIP wczesniej i bez zadnych karteczek... a od fryzjera wyszlam wczoraj ;]
|
|
#616 |
|
Zadomowienie
|
Zaskoczę Was...
Też mam @ ![]() Ale tym razem przechodzę ją w miarę spokojnie uff.
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwsza jestem ![]() i potem sobie czekam z innymi do 10:30 na pierwsze wyniki ja tez mam ochote na naleśniki z truskawkami ale mi ochote zrobiłas!!!jak zdam to jade kupić wszystko co trzeba i chyba zrobie ![]() no nieeeee!!! ostatnio mialysmy zawsze mniej wiecej w tym samym czasie!! jak moglas beze mnie?! ![]() ja powinnam jakoś dzisiaj/jutro dostać. i juz bym chciala jak najszybciej, zeby jak najkrocej nad morzem miec no, to serial obejrzany i czas chyba wrócić do prezentacji ![]() Black a jak tam na anglu
|
|
#618 |
|
Zadomowienie
|
Zetka ja wchodze o 8.30
, ale wyniki mam neistety chyba koło 14- 15 więc raczej nie bde na nie czekać Ja w Szkocji bede miła dość truskawek Tez zarz wracam do prezentacji, musze sie tego zakończenia nauczyć.
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
angellka to po mnie wchodzisz
![]() ja tez odrywam sie od komputera i ide nauczyc sie zakonczenia a potem pierwszy raz powiedziec całą prezentacje od początku do końca z muzyką - tak jak na egzaminie bedzie ![]() ale jutro o tej porze bedzie fajnieeee ![]() ![]() ![]() mam nadzieje, ze humor nie zepsuje mi sie na tym polskim;x spotkam sie z kumpela a potem bede czytać książke - zaczynam PS kocham cie ![]() oby!
|
#620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja założyłam w PKO SUPERKONTO STUDENT Na razie nie mogę za dużo powiedzieć, bo mam konto od paru dni, a karta jeszcze do mnie nie przyszła pocztą - czekam niecierpliwie
|
|
#621 |
|
Zadomowienie
|
Dobra miałam iść i juz ide
![]() Koleżanki ciocia jest z polskiego egzamintorem i ta koleznka mi mówiła że już 30 osób których prace z polskiego sprawdzała nie zdały. Wiekszość się wykłada na tym temacie z wierszami. Boje sie teraz o mój polski pisemny. Co bedzie jak go nie zdam ?? Zetak widze cie :P idziemy juz
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
ja was pozdrawiam z duzej ilosci toreb i innych ladunkow..
pakowanie trwa.. buziaki dla was
|
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
Angellka, zależy jakie prace ciocia koleżanki sprawdza. Są gorsze szkoły, gdzie zdawalność nie jest zachwycająca i język maturzystów makabryczny, to i oblewają..
A zresztą nie rozumiem po co brać wiersze, jak np. nie ma się pojęcia o epoce i ogóle.. Lele, kiedy wracasz?
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#624 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kupiłamw małym warzywniaku koło domu, ale to sa juz te prawdziwe, polskie, smaczne truskawki właśnie sobie pije koktajl, pyycha ![]() ja też już się dzisiaj zapisałam do fryzjera, już się nie mogę doczekac ![]() ale tu dzisiaj cisza... myślałam, że jak wrócę będę miała kilka stron do nadrobienia, a tu tylko kilka postów
|
|
#625 |
|
Adwokat diabła
|
jestem!
uff, ufff
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
Co do polskiego - ja akurat zawsze dobrze analizowałam obojętnie jakie teksty, czy wiersze czy prozę, mimo, że zbytnio wiedzy merytorycznej z polskiego nie mam, ALE:
jak już pisałam, na maturze zaczęłam analizować te wiersze najpierw i skończyłam po jednej stronie, bo było to tak głupie i beznadziejne, popełniłabym chyba z tysiąc błędów rzeczowych i pewnie zrobiła ze sto nadinterpretacji I na szybko zaczęłam pisać Lalkę. O dziwo chłopcy u mnie w klasie w większości pisali te wiersze I szczerze mówiąc, jeżeli ja miałam z tym duży problem (nie żebym uważała się za eksperta), to boję się o ich maturę
|
#627 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Napisał do mnie z UK Exiu zaczynając "Co tam misiu?"...
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
Hula, do jakiego klubu? Ja bylam ostatnio w Hollywood, a moje kolezanki gdzies w Paradoxie i Impulsie. Gdzie bywasz?
|
|
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nija_, te wiersze są w kanonie, więc były omawiane, zatem może im nieźle poszło? Ja nie byłam ich pewna, więc wzięłam Lalkę..
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
Wen 4 planowany przylot
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

to tyle co ja z angola

), opiłam herbatą, pogadałam... i nawet brzuch, jakby mniej boli

ale mi ochote zrobiłas!!!