|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | ||
|
Shoe addict :)
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LIX
dobry wieczór ![]() Cytat:
Cytat:
ja kilka miesięcy temu robiłam dużo zdjęć podczas otwierania paczki z D. na szczęście dosłali braki straszne, że trzeba robić takie rzeczy zamiast cieszyć się z zakupów
|
||
|
|
|
#3362 | |||
|
Chanel Lady
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LIX
dobry
czy to Irma nadciągnęła nad Kraków? Cytat:
i to nie takie że wiecie - ślub a potem jakiś obiad dla najbliższych i do domu. nie nie - takie tradycyjne, z orkierstrą i balowaniem do białego rana. dziwne pomysły jak tam zdrówko? Cytat:
to co w sklepie to same podróbki to nie ma co tego próbować nawet ![]() ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pod koniec była już zła i zmęczona ![]() Koledzy ją zapraszali, bo dobrze tańczyła, a była akurat sama, więc nadawała się jako towarzyszka na wesele
|
|
|
|
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Informujemy, że kilkukrotna weryfikacja monitoringu, dowodzi iż wszystkie produkty zostały skompletowane. W takiej sytuacji, niestety nie mamy możliwości przesłania próbek ponownie. |
|
|
|
|
#3365 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.Współczuję przeżyć z Douglasem, dziewczyny.
|
|
#3366 | |
|
only smart shopping
|
Cytat:
No nic, zbieram się do fryzjera. Napisz im, że nie chodzi Ci o próbki tylko produkty - niespodzianki.
|
|
#3367 | |||
|
Chanel Lady
|
Cytat:
Cytat:
napisz im na fejsie Cytat:
|
|||
|
|
|
#3368 |
|
Klientka w krawacie
|
Za 109 zł można mieć roczną prenumeratę Elle i żel do brwi Benefit Gimme Brow albo krem Clinique Moisture Surge. Może ktoś lubi ten magazyn i któryś z tych kosmetyków.
|
#3369 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3370 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
współczuję Ciekawe czy mi wrzucą minisa do kulek
|
||
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#3372 | |
|
Chanel Lady
|
Korinka głupi D ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
piątek jest ok dwa dni poprawin można zrobić |
|
|
|
|
#3373 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LIX
Dzień dobry
![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wstyd przyznać, ale ja nigdy śliwowicy nie piłam ![]() Cytat:
Aaaakurat na taniec patrzyli (aż mi się tekst z dawnych lat przypomniał: jedzie mi tu czołg?![]() ![]() ) Dobrze przed rodziną i wszystkimi pociotkami z fajną laską się pokazać. Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez AnoIi Czas edycji: 2017-09-07 o 09:30 |
|||||
|
|
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LIX
|
|
|
|
#3375 | |||
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Oczywiście nie uogólniam ![]() Ślub w tyg. to mało praktyczny pomysł dla gości, którzy muszą zwolnić się wcześniej z pracy, albo brać wolne, żeby dotrzeć na uroczystość... Ja słyszałam jeszcze od koleżanki o ślubie, gdzie uroczystość była wczesnym popołudniem, a wesele (nie tradycyjne, tylko taki późny obiad) kilka godzin później. W międzyczasie goście byli pozostawieni sami sobie. Miejscowi mieli możliwość wrócić do domu, odświeżyć się i przebrać, ale Ci przyjezdni to nie wiem, co robili cali wystrojeni tyle czasu i w jakim stanie dotarli na dalszą część... ![]() Z innych pomysłów, to wesele zupełnie bezalkoholowe, bywają też takie... Cytat:
![]() czyli nie dość, że zero rekompensaty, to jeszcze twierdzą, że kłamiesz ![]() w Orsay dodali trochę rzeczy do wyprzy, jest co nieco t-shirtów po 9zł, pełna rozmiarówka Edytowane przez Aleksa_888 Czas edycji: 2017-09-07 o 10:13 |
|||
|
|
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cholera, minął mi termin zwrotu w Orsay, nie ma szansy, żeby to jeszcze jakoś oddać? Zamówienie odebrałam 21 sierpnia |
|
|
|
|
#3377 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Korinko miałam taką sytuację 2 razy, za pierwszym razem przy odbiorze w stacjonym i wtedy kierowniczka wypisała mi taką kartkę z pieczątką perfumerii, że brakowało jednego gratisu . Dostałam wtedy na odczepnego jakąś badziewiastą kosmetyczkę (zamiast kremu estee lauder 15 ml). Drugi raz przy odbiorze kurierem z gratisami które wszyscy wpisywali (deezee, bobbbi8 i qiosque) i tych gratisó nie było był tylko scandal i niespodzianka która sama wskakiwała do koszyka. Pisałam i odpisali mi to samo co tobie, ale drążyłam temat i okazało się że oni mieli zapisane tylko 2 gratisy bo uwaga... promocje nie łączą się i jak wpisujesz 5 kodów to tylko realizują jeden + automatyczne. Z nimi nie wygrasz, chyba ze zbierze się więcej osób i będą pisać na fejsie. Tylko publiczne dyskusje skutkują tym że wyślą ci coś na osłodę. Można też postraszyć ich ,że zwrócisz się do firmy kurierskiej o braki w paczce, bo jeżeli D. twierdzi że wysłał a Ty nie dostałaś to można domniemywać że ktoś paczkę otworzył. W niektórych firmach jest 7 dni na zgłoszenie reklamacji w sprawie paczki. |
|
|
|
#3378 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na zwrot w Orsay masz 14dni od odebrania zamówienia online i 28dni od dokonania zakupów w sklepie. Wkurza mnie ta rozbieżność, bo nie dość że sama więcej kupuję online, to w sklepie stacjonarnym kupując można np. przymierzyć i istnieje mniejsze "ryzyko" zwrotu. |
|
|
|
|
#3379 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dobra, nowy pokdład ysl choć kupiony kolor w ciemno to trafiłam idealnie jasnoscia
Baza ysl nowa wydaje mi sie jeszcze lepsza niz Blur, niweluje widocznosc porów i wygładza. Zobaczę, jak z matowieniem w ciągu dnia będzie. Paleta Hida Rose Gold, hmm... szczerze? Nic mi nie urwała, a podczas pracy z nią mam wrazenie, że cienie są bardzo tępe w nakładaniu i blendowaniu, a pigmentacja taka sobie. Ładne makijaże mozna nią stworzyć, ale do Maca i ABH to ona nie dorasta Dziękuję za uwagę
|
#3380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3381 | |
|
Chanel Lady
|
o widzisz to musisz nadrobić :d wpadajcie z Cascadą sliwowica to bardzo ekonomiczny alkohol starsza na baaardzo długo wypijasz kielonek i masz dość Cytat:
a co do bezalkoholowych wesel - moi rodzice byli na takim ostatnio pół wesela piło wodkę z partyzanta pod stołem albo wlewali do drinków w wc ![]() (pani młoda i jej rodzica zażądali wesela bezalkoholowego, rodzina pana młodego się dostosowała no ale wódke kupili
|
|
|
|
|
#3382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3383 | |
|
Chanel Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałam im tylko maila, co powinnam dostać z tych kodów |
|
|
|
|
#3385 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam kliknięte perfumy z kodem -25zł, do których automatycznie dodawało się mleczko perfumowane. Dodatkowo z kodów kremik bobbi, miniaturka scandal, 2 niespodzianki (deezee i quiosque) oraz 3próbki. Nic mi z tego tak naprawdę nie jest niezbędne, głównie chciałam miniaturkę scandal. Zamówienie jako całość jest fajnym dealem, ale jeśli D. ma wybierać, co mi włoży do paczki, a czego nie to chyba podziękuję |
|
|
|
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3387 | ||
|
Chanel Lady
|
Cytat:
no i co jeszcze wymyślą ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3388 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Można też tak na to spojrzeć
Cytat:
Gdybym nie miała pewności, że wszystkim to pasuje, wolałabym chyba nie robić pełnego wesela, a tylko obiad/kolację dla gości hmm... Cytat:
![]() Cytat:
Uff, to Huda już tak nie kusi Obczaj Mareczki w S. - same się blendują Cytat:
|
||||
|
|
|
#3389 |
|
F • R • I • E • N • D • S
|
Jak tak czytam te Wasze historie to odechciewa się zakupów I jeszcze bezczelnie sugerują, ze ktoś jest zlodziejem, bo przecież włożyli do paczki wszystko
|
#3390 |
|
Chanel Lady
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

czy u Was tez jest armagedon deszczowy? Wrrr pogoda butelkowo-łóżkowa. Milego dnia
ja kilka miesięcy temu robiłam dużo zdjęć podczas otwierania paczki z D.
straszne, że trzeba robić takie rzeczy zamiast cieszyć się z zakupów 
czy to Irma nadciągnęła nad Kraków?
i to nie takie że wiecie - ślub a potem jakiś obiad dla najbliższych i do domu. nie nie - takie tradycyjne, z orkierstrą i balowaniem do białego rana. dziwne pomysły

Aaaakurat na taniec patrzyli (aż mi się tekst z dawnych lat przypomniał: jedzie mi tu czołg?

Oczywiście nie uogólniam