|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ❤ Mamusie Lutowe 2018 ❤
Po tym jak mamy imię dla dziewczynki to chce dziewczynke nie chłopca
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4473 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego HUAWEI CUN-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Kurcze zazdroszczę Wam, że już wiecie, bo ja też bym chciała wiedzieć, coraz bardziej jest mi obojętna płeć, ale jednak chciałabym wiedzieć ![]() ![]() Wysłane z mojego HUAWEI CUN-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiedz mi czy to przedszkole państwowe czy prywatne? Cytat:
Liczę na to, że na słodko też działa ![]() A najbardziej mi wchodzi w postaci Rafaello |
||
|
|
|
#4477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niegdys miejskie przekształcone na niepubliczne, ale prywatne tez nie jestWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4478 |
|
Rozeznanie
|
Gratuluję kolejnego chłopca 😍
Ja jestem nie do życia dziś.. chyba ten wczorajszy stres wychodzi ze mnie i się udziela bo od rana ostry ból głowy, wymioty.. nic nie mogę zjeść, czuje się jak na początku ciąży w tym najgorszym czasie.. jestem z natury nerwowa, wszystko mnie stresuje a teraz mam taki okres ze tylko od wczoraj rycze z powodu tej tarczycy.w nocy nie spałam prawie wcale.. ja nie wiem co jeszcze przede mną ale do końca ciąży się wykończeń chyba😔😕 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
postaraj się nie zamartwiać bo teraz szkodzisz dziecku. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4480 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4481 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki Dziewczyny, Wy potraficie dac tyle wsparcia.. teraz na l4 siedzę sama w domu, mąż pracuje długo, nie mam się do kogo odezwać.. I jeszcze teraz to.. muszę się spróbować uspokoić bo mam świadomość że dziecko ten stres odczuwa..i nie działa na niego dobrze😔
|
|
|
#4482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już bierzesz leki to jest najważniejsze. Jeśli miałabyś problemy z tarczyca wcześniej myślę że poziom teraz był by większy niż 4, bo dziecko do wykształcenia tarczycy bierze hormony od Ciebie, więc na pewno nic mu nie zabrakło, skoro ten poziom nie jest taki zły )) głowa do góry Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Hadise - a do jakiego lekarza chodzisz i gdzie planujesz rodzić ?
Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
|
#4484 | |||||||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
ale lubię swoją pracę i nie mam jakoś ciężko, w domu to bym chyba na głowę dostała. Moja gin też się dziwi, co wizytę pyta czy nie chcę ale teraz od dziś jestem na l4 jednak na tydzień bo moli mnie kość ogonowa, tyłek i tamte okolice. moja gin obstawiała, że mam coś z nerką ![]() robiłam dziś morfologię i badanie moczu, ale jedyne odstępstwa od normy w całych wynikach to niskie bazofile 0,01 tys/Âľl (przy normie 0,02 - 0,1) i niski ciężar właściwy moczu 1,013 kg/l (przy normie 1,015 - 1,030). Nic strasznego. Macie jakiś pomysł od czego by to mogło być?Cytat:
![]() gratki!!!!!! ja czekam ![]() Cytat:
nie przejmuj się Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
chodzę w tych, w których mi najwygodniej.
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2017-09-07 o 18:25 |
|||||||
|
|
|
#4485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też zerkałam na Roan Bass Soft, ten jaśniutki jest prześliczny Czytałam opinie, że rama się w nim mocno rysuje i chyba odbarwia na żółto. Ale to musiałabyś poczytać. Co do Adamexa to jedziemy go w weekend zobaczyć. Myślę, że go weźmiemy. Na plus jest cena, niewielkie zużycie i to, że jest od znajomych, którzy są bardzo pedantyczni i dbają o rzeczy którymi się otaczają. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
Agniesia666 mnie boli tak jakby krzyz i posladek nizej niz nerki i moja lekarka mowi ze to miednica się rozciąga i to boli. Pamiętam z pierwszej ciąży że też mnie tak.bolało choć znacznie później. Ale teraz wszystko mi się wcześniej dzieje.
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Agniesia666 mnie boli tak jakby krzyz i posladek nizej niz nerki i moja lekarka mowi ze to miednica się rozciąga i to boli. Pamiętam z pierwszej ciąży że też mnie tak.bolało choć znacznie później. Ale teraz wszystko mi się wcześniej dzieje. Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ona na Staszica pracuje więc ja tam wyląduje ale na Jaczewskiego też jest spoko Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
|
|
#4489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#4490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam wózek z ekoskory i był ok, na plus, że się latwiej i szybciej się czyści od materiału. Budę miałam materiałowa.
Któraś tu pisała o kości ogonowej. Może spróbować się przejść do ortopedy? Na poprzednim wątku mieliśmy dziewczynę z takim bólem, ale ona miała przed ciążą złamaną. Mi już od kilku tygodni w kość daje spojenie łonowe, co ciąża to szybciej. Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam ogromny dylemat i w związku z tym pytanie do Was. Mój narzeczony pracuje za granicą i latam teraz do niego co miesiac. Planuję urlop macierzyński spędzić cały tam, możliwe że po urlopie zwolnie się z pracy i przeprowadzimy się na stałe i nie wiem jak zoorganizowac zakupy. Bo potrzebuje wszystkiego tutaj na jakieś pierwsze 3 miesiące i tam też. Nie wiem czy kupić wszystko w Polsce i ewentualnie przewieźć ? Ale z drugiej strony jak przylecę na wakacje nie będę miała tu nic. Czy ewentualnie kupić sobie najpotrzebniejsze rzeczy podwójne, używane w Polsce a nowe tam ? Wiadomo chciałabym wszystko o nowe tu i tam, i ale czy jest sens ? Nie wiem jak to ugryźć ;p co myślicie ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4495 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
O kurde ![]() ![]() Dziś przeżyłam dwa mini zawały. 1. Karmie córkę, a tu dzwoni telefon. Patrzę a to mój ginekolog miałam ostTNio pobieraną cytologię i odrazu pomyślałam że wynik zły i dlatego dzwoni. Na szczęście chciał tylko wizytę przełożyć.2. Położyłam się z córcia wieczorem na naszym łóżku w sypialni. Po chwili wstaje a tam całe spodnie mokre na tyłku.na pościeli kałuża pierwsza myśl że wody i odeszły i łzy w oczach. Ale macam się i majtki suche. Dopiero wtedy przypomniałam sobie że w biegu położyłam zimne żelazko na pościeli i musiała woda wyciec
|
||||
|
|
|
#4496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Ja niestety raz przezylam taki telefon z gabientu i właśnie o cytologie chodziło i teraz strasznie się boję nawet jak dzwoni jakiś obcy numer...zawsze mam schiza Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4498 |
|
Wtajemniczenie
|
LoveMasseges chyba się już za bardzo stresujesz
![]() Hadise nie boisz się latać tak ciągle samolotem? ja bym kupila raz najpotrzebniejsze rzeczy jeśli chodzi o ciuszki - umówmy się bodziaki w rozm 56-62 nie zajmuja tak dużo miejsca. kosmetyki , kolderke bym zdublowała bo to na dłużej będzie potrzebne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez szwedka007 Czas edycji: 2017-09-08 o 06:50 |
|
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana i miłego dnia życzę
Jadę zaraz na zakupy trzymajcie kciuki bo mam dużo do kupienia! Słońce świeci może nie będzie tak źle dzisiaj. Coraz częściej leżąc czuję smyranie i takie pływanie w brzuchu..oby to już były ruchy. Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4500 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego HUAWEI CUN-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.

postaraj się nie zamartwiać bo teraz szkodzisz dziecku. 
05.07.2008 
ale lubię swoją pracę i nie mam jakoś ciężko, w domu to bym chyba na głowę dostała. Moja gin też się dziwi, co wizytę pyta czy nie chcę 
robiłam dziś morfologię i badanie moczu, ale jedyne odstępstwa od normy w całych wynikach to niskie bazofile 0,01 tys/Âľl (przy normie 0,02 - 0,1) i niski ciężar właściwy moczu 1,013 kg/l (przy normie 1,015 - 1,030). Nic strasznego. Macie jakiś pomysł od czego by to mogło być?
Daje mu rano miód i dziś kupiłam tran. Nie wiem co mogę jeszcze zapobiegawczo podawać dłuższy czas..
Czytałam opinie, że rama się w nim mocno rysuje i chyba odbarwia na żółto. Ale to musiałabyś poczytać.