|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LIX
|
|
|
|
#3422 |
|
Chanel Lady
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LIX
no ja bardzo przepraszam, ale nie od dziś wiadomo że alkohol wzmacnia kreatywność i myślenie. Mickiewicz chlał na przykład i patrz jak daleko zaszedl
https://facet.wp.pl/piwo-sprawi-ze-b...2214951322753a przecież nie mogę być gorsza, ja też chcę wieszczem narodowym zostać!! |
|
|
|
#3423 |
|
Wtajemniczenie
|
e-glamour - nowa dostawa
https://www.e-glamour.pl/search.php?...ate=2017-04-24 fajny zestaw miniaturek miss dior, tylko ta cena ![]() https://www.e-glamour.pl/product-pol...g-Bouquet.html dobra cena EL MM Eau de Rouge edt 50ml tester (nie-tester 50ml kosztuje u nich stówkę więcej) https://www.e-glamour.pl/product-pol...wa-Tester.html dobra cena aniołka cukrowego 2017 tester - niedostępny, ale pewnie się pojawi https://www.e-glamour.pl/product-pol...wa-Tester.html CD poison girl edt 100ml tester w fajnej cenie https://www.e-glamour.pl/product-pol...wa-Tester.html mignęły mi też Miss Dior AB, Jadore in Joy, Mon Guerlain, jakieś Chloe i MJ Daisy, itp.
|
|
|
|
#3424 |
|
Rozeznanie
|
W aptece Gemini darmowa dostawa dzisiaj
|
|
|
|
#3425 |
|
F • R • I • E • N • D • S
|
Już nigdy nie podejmę decyzji o zakupach w D, bo są fajne gratisy
Dziękuję za informację
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
Amyzku mam przepis na pomidory, w końcu
![]() Tylko TŻ robił zdjęcie u babci i czekam aż mi prześle |
|
|
|
#3427 |
|
Chanel Lady
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
Taka dostałam odp z D
Na pytanie co było moja niespodzianka? ☠ Uprzejmie Informujemy że prezent niespodzianka dobierany jest losowo, nie mamy informacji jakie upominki dołączane są do zamówienia. ☠ P.s. fajny mają monitoring. No cycki opadają.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3429 | |
|
Chanel Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3430 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Mogę podsumować nowy podkład i bazę ysl. Obie rzeczy trzymają sie od rana bez świecenia, bez straty tekstury, etc. Pierwszy chyba podkład ysl, który mi pasuje. A baza to świetny następca Blur lub jej zamiennik
|
#3431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za dupki jedne Cytat:
Na razie zamówiłam serum polecane przez Lenę, zmniejszające pory. Dobrze, że się ten tydzień kończy bo mnie codziennie ktoś wyprowadza ostatnio z równowagi. |
||
|
|
|
#3432 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja ja na pewno dokupie, tylko czekam na jakiś kod w S. znowu
|
#3433 |
|
Kici kici miau miau
|
ale jestem zla
kupilam torebke za milion monet i ma wadę musze zwrocic
|
|
|
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
Może da się wymienić na inny egzemplarz, taki bez wad
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3435 | |
|
Kici kici miau miau
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, szkoda... A nie ma szans, że się jeszcze pojawi?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3437 | |
|
Kici kici miau miau
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
Z babcią było ok, tylko w domu miała niefajną sytuację, ale już wszystko w porządku
Suszone pomidory: 2 kg pomidorów Lima 1 kopiata łyżka suszonej bazylii 300 ml oleju/oliwy 1 główka czosnku Umyte pomidory przekroić wzdłuż, wydrążyć gniazda, ułożyć na kratce z piekarnika skórką do dołu, suszyć w temp. 60 stopni przez 15 min przy lekko uchylonych drzwiczkach. Wyłączyć piekarnik i gdy pomidory ostygną, powtarzać czynność aż do wysuszenia pomidorów. Czosnek obrać i zmiażdżyć, przyprażyć na patelni. Olej/oliwę wymieszać z bazylią, dodać czosnek, zalać pomidory ułożone w słoiczkach. |
|
|
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
W temacie suszonych pomidorów... Kiedyś byłam na kursie gotowania i facet (szef kuchni, miał staż u Ramseya) mówił, że wystarczy rozłożyć pokrojone pomidory na papierze i zapomnieć o nich na 40 dni. Po tym czasie wyschną tak, jak powinny
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3440 | |||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=amyz;76942991]
o widzisz to musisz nadrobić :d wpadajcie z Cascadą sliwowica to bardzo ekonomiczny alkohol starsza na baaardzo długo wypijasz kielonek i masz dość O, wlasnie Anoli, musisz nadrobic.. Amyz ja raczej nie pije a smakuje sliwowice inaczej to szybka akcja jest. ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
Wspolczuje sytuacji z D. Az sie odechciewa zakupow... ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- [QUOTE=amyz;76944971]własnie zrobiłam kolejne zamówienie w topestetic do konca miesiąca suchy chleb i woda z kranu [COLOR="Silver"]Wrzesien miesiacem oszczedzania.... Noooo taaak wrzesien 2018.... niech ci dobrze sluzy!!---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
To chyba jeszcze jest dla mnie jakas nadzieja
|
|||
|
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze jak to mozliwe ze QC przeszla? za szybkie rozwiazanie sprawy kciuki.Ja mysle nad kolejna Le Pliage, moja juz dogorywa. a naprawde lubie ja bo jest lekka, super sie nosi, na wyjazdy tez fajna. Teraz bede dumac nad kolorem... |
|
|
|
#3442 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=cansada;76962386][QUOTE=amyz;76942991]
o widzisz to musisz nadrobić :d wpadajcie z Cascadą sliwowica to bardzo ekonomiczny alkohol starsza na baaardzo długo wypijasz kielonek i masz dość O, wlasnie Anoli, musisz nadrobic.. Amyz ja raczej nie pije a smakuje sliwowice inaczej to szybka akcja jest. ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Wspolczuje sytuacji z D. Az sie odechciewa zakupow... ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3443 | |||
|
Chanel Lady
|
Cytat:
a ile potem można to przechowywać? zapytałabyś babci przy okazji? Cytat:
no bo jak zostawisz pomidora przekrojonego to na drugi max 3 dzień masz na nim kulturę bakterii jak talala. ale nie znam się to moja interpretacja Cytat:
2. no służy, służy szkoda ze mojemu portfelowi tak nie służy ![]() 3. tego się trzeba trzymać będziemy kreatywne do śmierci czy Was też tak głowa boli od rana nie wiem czy ciśnienie takie niskie czy co
|
|||
|
|
|
#3444 |
|
Lady Pudernica
|
Dzien dobry
. U mnie drugi dzien non stop leje. Masakra. Chyba jestem podziebiona (a podobno zlego licho nie bierze). Moje colorpopy nadal zwiedzaja los andzeles (niech mi za to cło policza to ja im pokaze). Ale nic to, najwazniejsze, ze dzis piateczek . Milego dnia
|
|
|
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle przepis jest od gospodyni księdza, to babci koleżanka, która dzieli się z nią przepisami. Jak zaaprobowane przez księdza, tzn, że dobre
|
|
|
|
|
#3446 |
|
Lady Pudernica
|
Amyzku mnie tez glowa boli. Zastanawiam się czy lyknac tabletkę czy lepiej zrobic zakupy w dougu (czytam, że potrafia podniesc ciśnienie, wiec moze pomoze?). Sorki dziewczyny za zart, wiem ze nie jest Wam do smiechu. Jesli moge pomoc w napisaniu jakiegos pisma to sluze pomoca. Nie znam sie na tym, ale tak na logike, jesli klient twierdzi, ze cos jest z zamowieniem jest nie tak to sprzedawca ma obowiazek (podkreslone) udowodnic, ze wszystko bylo w porzadku. Zapisy monitoringu (na ktorym nie widac co jest pakowane) moga sobie w buty wsadzic.
|
|
|
|
#3447 | ||
|
Chanel Lady
|
Cytat:
dziękuję Ci pięknie Cytat:
D schodzi na psy od jakiegoś czasu są na równi pochyłej i staczają się z niej coraz szybciej ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- z cyklu: "czego to ludzie z głodu nie wymyślą" https://parenting.pl/wagina-na-pazno...ook_abczdrowie
|
||
|
|
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Lena ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3449 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Lena ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3450 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Lena ![]() Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

kupilam torebke za milion monet i ma wadę 

sliwowica to bardzo ekonomiczny alkohol 
do konca miesiąca suchy chleb i woda z kranu