![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() WRZESIEŃ : Kolorówka SELEKTYWNA
Witam po długiej przerwie
![]() ![]() Zasady takie jak w regulaminie, poza tym: 1. Odpowiadam u Ciebie, a Ty u mnie, proszę. 2. Mam mało przekupek, więc mogę wysłać jako pierwsza, nie mam z tym problemu. 3. Jeśli posiadasz mniej przekupek niż ja, bądź negatyw, neutral- wysyłasz przesyłkę pierwsza. 4. Wysyłam poprzez Pocztę Polską, listem POLECONYM, najczęściej PRIORYTETOWYM, oczekuję w zamian tego samego. 5. Kosmetyki wysyłam dobrze zabezpieczone, w kopertach bąbelkowych. 6. WSZYSTKIE moje kosmetyki są ORYGINALNE, zakupione w ciągu ostatnich kilku miesięcy w Sephorze, lub Douglasie !! 7. Wszystko staram się dokładnie opisywać, zużycie podaję nawet na zapas, abyś była zadowolona. 8. Interesują mnie jedynie kosmetyki selektywne, lub profesjonalne, kolorówka, pielęgnacja, akcesoria do makijażu, lub pielęgnacji. Zazwyczaj nie wymieniam się na ciuchy 9. Jeśli nie jesteś pewna, czy twój kosmetyk jest oryginalny, to nie proponuj mi go, prośba ![]() ![]() ![]() * Pielęgnacja przeciwzmarszczkowa, rozjaśniająca przebarwienia * Tonik Alpha H, Liquid Gold * Podkład DIOR Star 010, lub 020 * Podkład Givenchy Matissime Velvet, kolor 03 * Podkład Armani Maestro Glow * Tusz do rzęs - NOWY * Paleta Urban Decay - Naked Heat * Paleta ABH Modern Renaissance * CHANEL Solei Tan De Chanel - Baza Brązująca <3 * Meteoryty Guerlain * Puder La Mer * Puder HOURGLASS AMBIENT LIGHTING POWDER, kolor Diffused Light * Baza kokosowa Marc Jacobs * Mgiełka kokosowa Marc Jacobs * Perfumy D&G The ONE * Kolorówka TOM FORD * Kolorówka Armani * Kolorówka Guerlain * Podkład YSL Encre de Peau All Hours Kolor B10, lub B20 * OBIEKTYW do lustrzanki Canon: 50mm STM, lub 40mm STM I jeszcze WIELE-WIELE innych rzeczy bym chciała ![]() ![]() ![]() OSTRZEGAM, ŻE NIEKTÓRE KOSMETYKI MOGĄ ZA JAKIŚ CZAS Z WĄTKU ZNIKNĄĆ, PONIEWAŻ MOGĘ JE ODSPRZEDAĆ POZA WIZAŻEM Szary kolor- wymienione PODKŁADY: * BECCA Aqua Luminous, kolor LIGHT W butelce zostało więcej niż połowa produktu * PUPA No Transfer Foundation, kolor 01 W butelce zostało więcej niż połowa produktu Bardzo ciężko zobaczyć przez te buteleczki ile kosmetyku zostało, ale zaokrąglam w dół, abyście były zadowolone. ROZŚWIETLACZE/ BAZY W KREMIE: * BURBERRY - kolor Golden Radiance Zużycie dobrze widać na zdjęciu * BECCA w płynie, kolor Moonstone W butelce zostało około 3/4 produktu MARC JACOBS Glow Stick Spotlight Zużycia prawie nie widać PUDRY/BRONZERY: * MUFE Pro Bronze Fusion, kolor 15L Zużycie widać na zdjęciu * Puder KIKO transparentny, matujący, bardzo mocno zmielony-świetny. Użyty kilka razy, zużycia nie widać nawet ( to moje drugie opakowanie, poprzednie zużyłam całkowicie) MAKIJAŻ OCZU: * BARE MINERALS The Power Neutrals Jedynie cień złoty ma około 7-10% zużycia, reszta cieni użyta kilka razy * Cień w kremie BURBERRY Pale Nude Widać na zdjęciu ile go jeszcze zostało. MAKIJAŻ UST: * MAC Candy Yumm, Yumm, kod A64- to jedyny kosmetyk kupiony przeze mnie jakieś dwa lata temu, MAC Arkadia ( wystawiam ją dlatego, że nie używam jej w ogóle, nie otwieram, używałam na samym początku troszkę i tak sobie jest ![]() * MAC Hot Gossip kod A56 ( kupiona w MAC Arkadia w czerwcu br) * MAC Runway Hit, kod A95 ( z MAC Arkadia mam ją od około roku) * MAC Faux, kod AC6 ( kupiona w MAC Arkadia w czerwcu br) * NARS Velvet Lip Glide kol. Unlaced * TOO FACED Melted, kol. Peony MOŻLIWE ODLEWKI PODKŁADÓW ( odlewki w zastępcze opakowania!) * MAC Face And Body N2, kod A36 ( kupiona w MAC Arkadia w maju/czerwcu br) * CHANEL Vitalumiere, kolor 10 Limpide ( kupiony w Douglasie pod koniec sierpnia 2017) * GIORGIO ARMANI Luminous Silk, kol. 4 ( kupiony w Douglasie pod koniec sierpnia 2017) * CHANEL LES Beiges- podkład , kolor N21 ( kupiony w Sephorze pod koniec sierpnia 2017) * NARS Sheer Glow, kolor Mont Blanc, kod 6VLWA Edytowane przez dorcia 83 Czas edycji: 2017-09-08 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WRZESIEŃ : Kolorówka SELEKTYWNA
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Hej Doroto
![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
DiTu77, Szopenhaga - odpisałam dziewczynki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
mucia18, bizbizub, blakeL odpisałam
![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Zerknij na moją wish ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
jasne, zauwazylam ją pozniej, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
cześć Dorcia, tu Twoja wierna widzka
![]() znajdziesz może u mnie coś za którąś szminkę MAC lub paletkę too faced? ![]() pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Sysiu, odpisałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Też oglądam i bardzo lubię
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Witaj Dorotko
![]() ![]() Puścić za ścisły wish ( głównie za addict doira) ale pomyśle i dam znac ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hej moja imienniczko!
![]() zapraszam do siebie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1174946 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
F • R • I • E • N • D • S
|
Hej
![]() Coś u mnie za i/lub * MAC Hot Gossip kod A56 ( kupiona w MAC Arkadia w czerwcu br) * MAC Faux, kod AC6 ( kupiona w MAC Arkadia w czerwcu br)?
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie?
![]() * LAURA MERCIER Candleglow, kolor Cashew- jaśniutki żółtek W butelce zostało około 2/3 produktu * YSL Touche Eclat Le Teint, kolor B40 Zużycie równo do połowy symbolu YSL * BECCA Aqua Luminous, kolor LIGHT W butelce zostało więcej niż połowa produktu * BECCA w płynie, kolor Moonstone W butelce zostało około 3/4 produktu * MAC Faux, kod AC6 ( kupiona w MAC Arkadia w czerwcu br) * GUERLAIN Tenue De Perfection , kolor 02 Beige Clear W butelce zostało co najmniej 3/4 produktu MOŻLIWE ODLEWKI PODKŁADÓW ( odlewki w zastępcze opakowania!) * GIORGIO ARMANI Luminous Silk, kol. 4 ( kupiony w Douglasie pod koniec sierpnia 2017) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Hej Dorciu
![]() ![]() Masz troche fajnych kosmetyków, ale niestety nic co bym przytuliła z kulki ![]() ![]()
![]() |
#21 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Odpisałam ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Hej,
czy znajdziesz coś u mnie za: * CHANEL LES Beiges- podkład , kolor N21?
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.