Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-09-08, 21:45   #2041
dominikowa
Wtajemniczenie

Dot.: Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4

Lotso dotrwasz spokojnie, ale pewnie w miedzy czasie troche nas jeszcze postraszysz.

Troche wieczorem posprzatalam i tez mam twardy brzuch. Na szczęście bez skurczy, mala strasznie fika, pewnie po jajku z curry,

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

30 w 2016
dominikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-08, 21:45   #2042
nunny
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez migifigi Pokaż wiadomość
Ja też mam twardy brzuch a większość ruchów mojej małej mnie boli albo robi mi się od nich niedobrze... Ale to chyba wina tego, że już jest duża...
Ale nie narzekam, wolę jak się rusza niż jak się nie Rusza bo wtedy się tym bardziej martwię 😉
Też mnie boli jak się młody rusza, a najbardziej niewygodne to jest jak prowadzę samochód, bo ciągle jeszcze jakieś krótsze trasy się zdarzają.

Cytat:
Napisane przez Katka20 Pokaż wiadomość

Nie pokaze wam pokoju bo tam wciąż bajzel ale pokaże moja kontrastowa karuzelę.
Jedno to z góry, drugie z dołu. W tle lozeczko magazynek

Super! Skąd ją wytrzasnęłaś? Ja myślałam żeby zrobić karty kontrastowe, ale znając życie zanim się za to zabiorę to urodzę.
nunny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-08, 21:46   #2043
Aneu8899
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aneu8899 Pokaż wiadomość
Katka fajna karuzela. Skąd wzięłaś to czarne?

Lotso ja to nie widzę żebyś do 21 dotrzymała. W ogóle na twoim miejscu to byłabym spahikowana0, że od skurczy blizna nie wytrzyma. Masz zimną krew. I dobrze. Taka najlepsza przy wychowywaniu dzieci

Aneu8899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-08, 22:11   #2044
joasiala
Zadomowienie

Ledwo żyję. Zrobiłam rundkę po sklepach i padlam. Brzuch mnie ciągnie, w krzyżu mnie boli, a młoda się rozbrykala i ciśnie mi jakoś żołądek.
Chyba już widać po mnie zmęczenie ciążą, bo pojechalam do castoramy po kolki do montowania mebli i pani przy kasie, przy której stało z 10 osób poprosiła mnie poza kolejką, wręcz nakazała mi podejść. Zrobiło mi się miło, że są jeszcze życzliwe kasjerki i to w markecie budowlanym ☺ A skoro już ruszyłam się z domu to jeszcze pojechałam do smyka wykorzystać te 20% rabatu. No i tu przy kasie również zostałam obsluzona poza kolejnością ☺. Dobrze, że mamy z mężem osobne konta to mnie nie zamorduje za rachunek jaki zapłaciłam w smyku 😱😱😱😱

Lotso podziwiam cię, pewnie 99% z nas przy takich akcjach jak ty masz to już pewnie siedziałaby na ip, albo była w trakcie porodu 😱

Katka super ta karuzela. Kupowalas czy robiłaś sama?

joasiala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-08, 22:11   #2045
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiastka Pokaż wiadomość
USG dopiero za 1,5 tyg, bo babeczka przyjmuje 2 razy w tyg. Mogłabym mieć już za tydzień, ale... też idę na wesele (mamy dwa w tym m-cu). PM to koleżanka mojego męża ze studiów, ja nie mam z nią jakiegoś super kontaktu (tzn. lubimy się, ale nie jesteśmy w ciągłym kontakcie). Ma syna. I zupełnie inaczej podchodzi do sprawy. Co 2 tyg się mnie pyta czy wszystko ok, dała nam pokój na najniższym piętrze, żebym nie musiała wysoko chodzić. Powiedziała, że jak będą mnie nogi bolały, to żebym się nie przejmowała i założyła trampki, ona nie będzie miała nic przeciwko... W ogóle jest wdzięczna, że przyjedziemy, bo ona by się chyba już nie wybrała na moim miejscu. Tak więc znajoma ma dużo fajniejsze podejście do mnie na jej ślubie niż moja przyjaciółka... Ehhh...
Kate ja się nie boję, że skurcze mnie złapią na weselu. To jest do ogarnięcia. Ja się boję, że para młoda będzie tańczyła pierwszy taniec, a mi "chlust" wody odejdą i zrobię kałużę na parkiecie i wszyscy goście będą patrzeć na mnie zamiast na parę młodą i z ich pierwszego tańca nici...
Czytując Twoją koleżankę "jak się chce to się da" ułatwić ciężarnej życie :P
Uświadomiłaś mi, że muszę wziąć na wesele podpaski i wkładki by uniknąć przypałowych sytuacji
Mam nadzieję, że nie złapie mnie żaden dziwny skurcz ani nic w tym rodzaju podczas mszy. Nie lubię być w centrum uwagi.

Cytat:

Odnośnie skurczów - są różne progi bólowe. Więc tu chyba też ciężko okres czy są mocne czy nie jedynie po wartościach jakie podaje maszyna..

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

A torbę próbuje spakować od .... Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... Miałam to zrobić dziś. Ale może zrobię to jutro. Lub w inne jutro.

Mam znajome które na ktg miały zapisy po 100% i zupełnie nie czuły skurczów. To nie kwestia wrażliwości na ból, tylko fakt, że to nie były jeszcze właściwe skurcze porodowe. Jedna koleżanka miała zapis na 100% bez żadnych bóli, a jak już zaczęła rodzić to okazało się, że jednak te właściwe skurcze bolą.

Pięknie ujęłaś dlaczego wciąż nie mam do końca spakowanej torby

Cytat:
Napisane przez LitttleHope Pokaż wiadomość
Ja tez jakos dziwnie sie czuje. W pachwinach mnie kluje prawie caly czas. Zwlaszcza jedna nawet jak siedze. Co wstane to czuje ze musze na juz siku. A jak sikam to kurcze bez cisnienia. Wogole jakies takie dZiwne mam pobolewania po calym brzuchu jakies piekace. A malautka jak sie ruszy to tez jakos bolaco chyba juz nie umie delikatnie albo nie ma miejsca? Niewiem jak tu wytrzymac do wizyty. Wiem ze jak na izbe pojade czy cos to takie maja procedury dziwne ze musze na oddZiale zostac. Wiec nie chce mi sie jechac póki sie rusza to chyba powinno byc ok. Tylko czemu ten brzuch taki twardy?

Mnie od dzisiaj też boli. Czuję jakby Młody pukał mi tam na dole główką, co jest trochę bolesne, a do tego każdy jego ruch jest mało przyjemny. Chyba wezmę nospę na noc, bo brzuch też mam spięty.

Cytat:

Nie pokaze wam pokoju bo tam wciąż bajzel ale pokaże moja kontrastowa karuzelę.
Jedno to z góry, drugie z dołu. W tle lozeczko magazynek

Załącznik 7226751
Załącznik 7226756

Mega!
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-08, 22:22   #2046
Lynn
Zakorzenienie

Katka super karuzele

Joasiala pochwal się co kupiłaś w smyku

Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-08, 22:31   #2047
holly123456
Rozeznanie

Dziewczyny z żylakami do ginekologa czy ogolnego? Bo ja niby widocznych az taaak bardzo nie mam ale strasznie bola mnie nogi,a dokladniej lewa wiec wyglada to na zakrzepice. Naczytalam sie i cholernie sie przestraszylam.

Stary 2017-09-08, 22:34   #2048
buzn
Rozeznanie

Karuzela super. Zamawiam dla siebie 😋😁jak sama taka piękna zrobiłaś

buzn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-08, 22:35   #2049
cb88dba0fc36678caba5734659402cd6408543f4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Aneu8899 Pokaż wiadomość
Cisza na forum. Żadna nie rodzi. Ja też padam. Moje dziecko spało w dzień 4 h i nie myśli iść spać.

Ja też wije gniazdo. Nawet w szafie swoje ubrania poukladalam co się rzadko zdaza.

4 godziny? Ostatnio zdarzyło się to jak miał niecały rok, potem przeszedł na jedną drzemkę. A ciągiem tyle spał jako noworodek jedynie...
Cytat:
Napisane przez joasiala Pokaż wiadomość
Ledwo żyję. Zrobiłam rundkę po sklepach i padlam. Brzuch mnie ciągnie, w krzyżu mnie boli, a młoda się rozbrykala i ciśnie mi jakoś żołądek.
Chyba już widać po mnie zmęczenie ciążą, bo pojechalam do castoramy po kolki do montowania mebli i pani przy kasie, przy której stało z 10 osób poprosiła mnie poza kolejką, wręcz nakazała mi podejść. Zrobiło mi się miło, że są jeszcze życzliwe kasjerki i to w markecie budowlanym ☺ A skoro już ruszyłam się z domu to jeszcze pojechałam do smyka wykorzystać te 20% rabatu. No i tu przy kasie również zostałam obsluzona poza kolejnością ☺. Dobrze, że mamy z mężem osobne konta to mnie nie zamorduje za rachunek jaki zapłaciłam w smyku 😱😱😱😱

Lotso podziwiam cię, pewnie 99% z nas przy takich akcjach jak ty masz to już pewnie siedziałaby na ip, albo była w trakcie porodu 😱

Katka super ta karuzela. Kupowalas czy robiłaś sama?

Mnie w tej ciąży ani razu w Smyku nie wywołali, a widzieli. Ostatnio babka otworzyła drugą kasę, myślałam, że dla mnie, ale jednak nie

Głowa mi pęka mimo tabletek. To będzie kiepska noc Mąż zapowiedział, że jakby mały się budził w nocy to on idzie z nim spać do innego pokoju, żebym miała spokój.

cb88dba0fc36678caba5734659402cd6408543f4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-08, 22:50   #2050
Lotso
Zadomowienie

Kate fajna ta karuzela😍😍 apropos slubu ale beda jaja jak Ci wody odejda😀😀😀

Nie wiem kiedy bede w 100% przekonana zeby jechac, moja mama jak patrzy na mnie to troche panikuje. Teraz jak jest u mnie to spi ze mna.dzisiaj powiedzialam jej ze wody moga odejsc mi w nocy zeby nie wpadala w panike.tylko przyjela to na luzie.powiedzialam ze troche zaleje lozko, podloge i postaram sie szybko przejsc do lazienki 😀😀jej wody nie odeszly w domu.moze dlatego jest poddenerwowana. W ogole czuje sie jakbym miala porod rodzinny.bo 4dzien mam mega skurcze.mama czesto siedzi kolo mnie, dzieci tez.jak w afrykanskiej rodzinie😀😀😀
Lotso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-08, 22:51   #2051
Marzena_83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez holly123456 Pokaż wiadomość
Dziewczyny z żylakami do ginekologa czy ogolnego? Bo ja niby widocznych az taaak bardzo nie mam ale strasznie bola mnie nogi,a dokladniej lewa wiec wyglada to na zakrzepice. Naczytalam sie i cholernie sie przestraszylam.

Zrób sobie ddimery.Ja żadnych objawów nie miałam, zrobiłam profilaktycznie, a wynik wyszedł grubo ponad normę i mam od ginekologa zastrzyki Clexane, które działają przeciwzakrzepowo.

Stary 2017-09-08, 23:01   #2052
alla83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lotso Pokaż wiadomość
Ja od godziny leze. Doigralam sie tym gotowaniem. Od godz mam takie skurcze ze mnie wykreca.co 10 min. Gin mowil ze mam miec co 10min przez 3godziny. Czyli jak sie nie uspokoi przez nastepne 2godz to jade. Kurde korki w miescie,tzta nie ma, wykapalabym sie jeszcze😜
Ty to zawsze coś nam zaserwujesz na wieczór
alla83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-08, 23:12   #2053
holly123456
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Marzena_83 Pokaż wiadomość
Zrób sobie ddimery.Ja żadnych objawów nie miałam, zrobiłam profilaktycznie, a wynik wyszedł grubo ponad normę i mam od ginekologa zastrzyki Clexane, które działają przeciwzakrzepowo.

A co to sa te ddimery? Jak i z czego to sie robi?

Stary 2017-09-08, 23:15   #2054
Aneu8899
Rozeznanie

Aphrael taaa tylko od 2 do 4 nie spał, bo ząb bolał. O 6 już też było pospane. Nadrabial nockę.

Aneu8899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-08, 23:28   #2055
Marzena_83
Rozeznanie

Cytat:
A co to sa te ddimery? Jak i z czego to sie robi?

Ddimery robi się z krwi, w Diagnostyce koszt 40 zl.Podwyzszone świadczą o problemach z krzepliwoscia krwi.Tylko normy w ciąży są wyższe niż normalnie, więc się nie przestrasz😉Przy Twoich objawach zrobiłabym to badanie i do swojego lekarza ginekologa, z tym nie ma żartów.Ale spokojnie, w razie ryzyka zakrzepicy przepisze Ci Clexane i będzie dobrze😊

Stary 2017-09-08, 23:35   #2056
Katka20
Rozeznanie

GG do Katka20

Dziękuję tak sama robiłam TŻ wyciął kółko z rury, pomalował i zamówił ten uchwyt (z allegro do telefonów). Składanie itd to ja ale TŻ dumnie mówi, że razem zrobiliśmy:d chociaż widziałam błyskawice w jego oczach jak przewlekałam nić po nici przez otwór w uchwycie, a on mówił że "się nie da tak, nie no to nie przejdzie. Nie ma szans. A rób jak chcesz!"

Ogólnie można to nawet w parę godzin zrobić jak się wszystko ma. Chciałam zrobić też takiego metkowca ale tasiemki sprzedają na metry po co mi metry..Screenshot_2017-09-08-23-34-52.png

Lotso żeby była afrykanska rodzina musisz mieć cycki do ziemi.
Katka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-08, 23:38   #2057
Katka20
Rozeznanie

GG do Katka20

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość

Mam znajome które na ktg miały zapisy po 100% i zupełnie nie czuły skurczów. To nie kwestia wrażliwości na ból, tylko fakt, że to nie były jeszcze właściwe skurcze porodowe. Jedna koleżanka miała zapis na 100% bez żadnych bóli, a jak już zaczęła rodzić to okazało się, że jednak te właściwe skurcze bola
Hm jak tak mówisz

Wody w czasie mszy hahaha

Stary 2017-09-09, 00:22   #2058
Akinom0
Raczkowanie

Oj dziewczyny trzymajcie te nogi, bo naprawdę wiekszość wrześniowych będzie Nie ma co się spieszyć, odczekajcie chociaż do 1-g0
Za mną ciężki dzień, drzemałam 2 razy, bo nocami spać nie mogę, mam dość stresującą sytuację, dzisiejsza noc zapowiada się znów kiepsko

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Zrobiłam sobie profilaktycznie morfologie teraz, bo mam zrobić przed wizytą jeszcze.
Wyniki podciągnęły mi się ładnie prócz płytek krwi, dalej poleciały w dół i eozynofile poniżej normy, nie wiem co to drugie oznacza.

Niech szybciej zleci ten miesiąc bo chciałabym już rodzić
Akinom0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-09, 05:23   #2059
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję tak sama robiłam TŻ wyciął kółko z rury, pomalował i zamówił ten uchwyt (z allegro do telefonów). Składanie itd to ja ale TŻ dumnie mówi, że razem zrobiliśmy:d chociaż widziałam błyskawice w jego oczach jak przewlekałam nić po nici przez otwór w uchwycie, a on mówił że "się nie da tak, nie no to nie przejdzie. Nie ma szans. A rób jak chcesz!"

Ogólnie można to nawet w parę godzin zrobić jak się wszystko ma. Chciałam zrobić też takiego metkowca ale tasiemki sprzedają na metry po co mi metry..Załącznik 7226836

Lotso żeby była afrykanska rodzina musisz mieć cycki do ziemi.
U nas w pasmanterii sprzedawali np po 10-20cm . Nie wiem z której części miasta jesteś (to moje miasto rodzinne), ale może u Ciebie też w pobliżu jest jakaś pasmanteria. Jakby co mogę podać na priv namiar na moją robiłam kiedyś kostkę z metkami i za tasiemki zapłaciłam jakieś grosze .

Jest 5:20 a ja nie śpię od 3. Młody wstał na butle , co zdarza mu się rzadko , a ja już nie zasnęłam . Mamy w planach jechać dzisiaj do Ikei , ale teraz słabi się na to zapatruje .

Jak to jest z wodami płodowymi ? Przy poprzednim porodzie mi nie odeszły , a słyszałam , że one się sącza pomału. Czy jednak zdarza się , że odchodza gwałtownie ? Jak będę miała podpaskę to coś to da , czy szkoda zachodu ? Z tego co słyszałam to lepiej by nie przesiąknely np w kanapę , bo o będzie do wyrzucenia .

Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-09, 06:02   #2060
Lynn
Zakorzenienie

Witam sobotnie u mnie skurcze się wyciszyly, jedynie ból pobolewa trochę okresowo. Ciekawa jestem jak tam moja szyjka,ale tego się dowiem dopiero jutro jak coś.

Kupował ktoś z was rożek z firmy mamo-tato? Zdecydowałam kupić jeszcze jeden, po taniosci na wszelki wypadek, jakby mały pobrudzil lub po prostu żeby mieć po szpitalu póki nie wyschnie pierwszy.

Stary 2017-09-09, 07:07   #2061
Katka20
Rozeznanie

GG do Katka20

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
U nas w pasmanterii sprzedawali np po 10-20cm . Nie wiem z której części miasta jesteś (to moje miasto rodzinne), ale może u Ciebie też w pobliżu jest jakaś pasmanteria. Jakby co mogę podać na priv namiar na moją robiłam kiedyś kostkę z metkami i za tasiemki zapłaciłam jakieś grosze .

Jak to jest z wodami płodowymi ? Przy poprzednim porodzie mi nie odeszły , a słyszałam , że one się sącza pomału. Czy jednak zdarza się , że odchodza gwałtownie ? Jak będę miała podpaskę to coś to da , czy szkoda zachodu ? Z tego co słyszałam to lepiej by nie przesiąknely np w kanapę , bo o będzie do wyrzucenia .

Hmm to muszę podejść bo filców też nie mieli takich jak chce, musieli zamówić, na grube nici też patrzyli dziwnie
W pierwszej myśli chciałam robić kostkę, ale później uznałam że taka szmatka wszedzie pojedzie bo bardziej składalna jak nie znajdę paru cm tasiemki to dam znać dziękuję

Wody - mogą się sączyć, mogą chlusnąć..
Można kupić papierki lakmusowe i sprawdzić czy to już one.
Na wrześniu dziewczyna pisala, że podczas badania zalało fotel. Chyba na wrześniu

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Witam sobotnie u mnie skurcze się wyciszyly, jedynie ból pobolewa trochę okresowo. Ciekawa jestem jak tam moja szyjka,ale tego się dowiem dopiero jutro jak coś.

Kupował ktoś z was rożek z firmy mamo-tato? Zdecydowałam kupić jeszcze jeden, po taniosci na wszelki wypadek, jakby mały pobrudzil lub po prostu żeby mieć po szpitalu póki nie wyschnie pierwszy.

Oglądałam je. Ale w związku z tym, że nadal nie wiem czy chce rożek czy otulacz starczy to nie kupiłam:d

Odnośnie rożków. Wszystkie są w kwadracie. Ale niektóre mają rzep jakoś dziwnie że są bardzo plytkie, a niektóre nieprzyzwoicie długie. Miałyście te płytkie i szerokie? W Pepco chyba takie sa.

Edytowane przez Katka20
Czas edycji: 2017-09-09 o 07:10
Stary 2017-09-09, 07:30   #2062
very niceee
Zadomowienie

Witam się weekendowo. Jakoś ciężki czas z tymi skurczami, bo w nocy tez mnie złapalo i to tak mocno. Myslalam, ze zaczynam rodzic, ale po godzinie przeszło. Widać nasilają sie te przepowiadacze. Teraz, tez brzuch pobolewa okresowo, a chciałam jechać do sklepu dokupić kilka drobiazgow i myślę czy dam rade.
Ex Au pair De
very niceee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-09, 07:55   #2063
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm to muszę podejść bo filców też nie mieli takich jak chce, musieli zamówić, na grube nici też patrzyli dziwnie
W pierwszej myśli chciałam robić kostkę, ale później uznałam że taka szmatka wszedzie pojedzie bo bardziej składalna jak nie znajdę paru cm tasiemki to dam znać dziękuję

Wody - mogą się sączyć, mogą chlusnąć..
Można kupić papierki lakmusowe i sprawdzić czy to już one.
Na wrześniu dziewczyna pisala, że podczas badania zalało fotel. Chyba na wrześniu

Oglądałam je. Ale w związku z tym, że nadal nie wiem czy chce rożek czy otulacz starczy to nie kupiłam:d

Odnośnie rożków. Wszystkie są w kwadracie. Ale niektóre mają rzep jakoś dziwnie że są bardzo plytkie, a niektóre nieprzyzwoicie długie. Miałyście te płytkie i szerokie? W Pepco chyba takie sa.

Ja zauważyłam, że są różne wymiary i ten co mam już kupiony jest 72x72, a drugi wolałabym 80x80. Jak się nie przyda to pies od rodziców dostanie w prezencie u mnie w szpitalu wymagają rozka i faktycznie każdy maluszek jest w rozku z tego co widzę.

Stary 2017-09-09, 08:14   #2064
holly123456
Rozeznanie

To się urzadzilam z tymi nogami. Myslalam ze to przejdzie,ze przesadzam. Wczoraj moglam zalatwic badania i w pon.do lekarza. A tak to zostalam z tym bolem na weekend. I martwie sie.

Stary 2017-09-09, 08:27   #2065
Marzena_83
Rozeznanie

Cytat:
To się urzadzilam z tymi nogami. Myslalam ze to przejdzie,ze przesadzam. Wczoraj moglam zalatwic badania i w pon.do lekarza. A tak to zostalam z tym bolem na weekend. I martwie sie.

Holly doraźnie mozesz pobudzać krążenie ruszając nogami w górze, no i leżeć z nogami wyżej. I pij dużo wody.

Stary 2017-09-09, 08:27   #2066
migifigi
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny! Życzę miłego weekendu bo ma być ładna pogoda 😘 Ja mam tylko w planach polowanie na staniki w h&m 😉

Holly nie martw się, szkoda że boli, trzymam jednak kciuki, żeby minęło 😘
migifigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-09, 08:29   #2067
holly123456
Rozeznanie

Dzięki Marzena83 jakos wytrzymam do poniedzialku. Tylko ja jestem panikara i juz widze jak mi sie skrzep odrywa i wedruje i wedruje... W sumie tyle wytrzymalqm do dwa dni mnie nie zbawia chyba.

Stary 2017-09-09, 08:36   #2068
Marzena_83
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki Marzena83 jakos wytrzymam do poniedzialku. Tylko ja jestem panikara i juz widze jak mi sie skrzep odrywa i wedruje i wedruje... W sumie tyle wytrzymalqm do dwa dni mnie nie zbawia chyba.

Wiem coś o tym, tez tak mam 😉 I najczęściej jest to zupełnie bezpodstawna panika 😊
To jeszcze się pochwalę, że moja klusia ma już 3 kg😁😲 36 tc się zaczął, cesarka będzie na pewno przed terminem.

Stary 2017-09-09, 08:38   #2069
migifigi
Wtajemniczenie

Marzena a przypomnij czemu masz cesarke?

Dziewczyny, u nas jest pełno cesarek z tego co widzę...
migifigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-09, 08:39   #2070
Lynn
Zakorzenienie

Lotso jak tam żyjesz?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości