![]() |
#1 |
BAN stały
|
Męska masturbacja
Witam wszystkich. Nie wiem czy znajde tutaj odpowiedz bo to chyba forum dla kobiet. Jednak sprobuje. Zapewne naskoczycie na mnie, pewnie panie.
Glownie pytanie do plci meskiej. Czy majac chetna kobiete jest szansa ze zrezygnujecie z masturbacji? Zapewne kazdy to robi,reszta sie nie przyznaje i np klamie partnerki/partnerow. Zdaje sobie sprawe ze wam nie wystarczamy. Wiem ze reka daje wam przyjemnosci niz pochwa, jest ciasna,obejmuje dokladnie i mozecie nadac tempo. Dlatego chce zapytac, co musialoby sie stac co moglbysmy zrobic zeby pochwa miala szanse dac wiecej przyjemnosci niz reka? Pytam calkiem powaznie. Od zawsze wiedzialm ze oral daje wam wiecej od klasyka i z tym sie pogodzilam ale ciezko mi przyjac ze z reka tez przegralysmy. Wiem ze wolicie seks jako calosc bo kobieta to nie tylko pochwa ale mysle o samych doznaniach cielesnych. Prosze o szczere odpowiedzi, na tym mi zalezy. Dziekuje bardzo. |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Meska masturbacja
Nie rozumiem. Seks to seks, oral to oral a masturbacja to masturbacja.
To, że facet się masturbuje raz na jakiś czas nie znaczy, że "przegrałaś z ręką" ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z Compacta za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
[1=9c7b885137e5ed850f86ce0 a9dd12dda548895b7_5ff7a0a ad4a4b;76994371]Chyba ze jest od tego uzależniony wtedy to co innego. Co innego jak są chęci ale kobiety akurat obok brak
Wysyłane z Compacta za pomocą Tapatalk 2[/QUOTE]Ale nie mówimy o uzależnieniu, nie mówimy o sytuacji, kiedy facet odmawia seksu na rzecz masturbacji, tylko o waleniu konia od czasu do czasu XDDDDDDDDDD ona napisała - czy są faceci, którzy zrezygnują z masturbacji. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez 201803111829 Czas edycji: 2017-09-09 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Gazela inteligencji
|
Smutne to trochę, ze myślisz, ze "przegrałaś" z ręką.
No i niestety na tym forum musisz się liczyć z odpowiedziami kobiet ![]() Mój facet się nie masturbuje. Pewnie zaraz będzie zarzucanie mi, ze kłamie, a ja żyję w ułudzie. No trudno. Znam go, wiem, że nie kłamie nawet w nieprzyjemnych dla mnie sprawach, widzę jego fizjologiczne reakcje po rozlace ze mną, ma doświadczenie i woli doznania związane ze wspólnym doświadczaniem seksu niż robieniem sobie dobrze samemu. Czy w seksie liczy się tylko jak ciasno jest? Pochwa tez może być ciasna, można kontrolować mięśnie, tempo tez można nadać takie, jakie chcemy, plus dochodzą inne bodźce, temperatura, wilgotność. Poza tym bardzo dziwnie to postrzegasz. Dlaczego chcesz rywalizować z jego ręka? Dlaczego masturbacje postrzegasz jako coś, z czym przegrywasz? Jest mało facetów, którzy WOLĄ masturbacje od seksu. To są dwie różne rzeczy. Pierwszy raz tez słyszę rewelacje, jakoby ogol facetów wolał seks oralny. Może i odczucia penisa są lepsze, ale u mnie zdecydowanie częściej dochodzi do seksu klasycznego. Nie masz ty przypadkiem sporych problemów z samoocena? |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
No wlasnie. Czy musicie sie masturbowac. To ze sie masturbuje od czasu donczasu, oznacza ze czegos nie moge mu zapewnic/ dac. Mi przeszkadza masturbacja w zwiazku wiec pytam czy jest szansa ze mezczyzna nie bedzie teho potrzebowal. Ze seksem waginalnym damy tyle przyjemnosci ktora daje wam masturbacje. Co znaczy "seks to seks,oral to oral a masturbacja to masturbacja"- kazde prowadzi do jednego, wiec dlaczego i tak musicie "walic" od czasu do czasu? Czego wam nie dajemy? O to mi chodzi. Dla mnie masturbacja oznacza ze cos jest nie tak i po czesci przegrywam z reka bo z jakiegos powodu wybieracie ja co jakis czas. Domyslam sie ze z reka szybciej bo po pristu przyjemniej , oral to oral- hmm tez prowadzi do jednego. Dlaczego wiec nie moze wam wystarczyc oral +klasyk? Jreka i tak jest niezastapiona? O to mi chodzi. Napiszcie czy jets opcja zeby pochwa zapewnila wam taki odjazd...
---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- To ze facet "musi"zabawic sie sam ze soba, oznacza ze cos jest nie tak. |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To że czasami jesz czekoladę, a czasami sernik, nie znaczy, że któreś przegrało. Mój facet się masturbuje, ja się masturbuję, razem uprawiamy seks. Któreś musiałoby ciężko zachorować na umyśle, żeby mieć pretensje o masturbację i zabronić tego. To nie jest tak, że jedno jest gorsze czy lepsze od drugiego, ale jest po prostu inne, daje inne odczucia i uprawiane naprzemiennie pozwala na różnorodność i pełną satysfakcję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
bo seks to cała otoczka zabawa i jakiś tam wysiłek a masturbacja to bardziej rozładowanie napięcia.
tak jakbyś się pytała ludzi dlaczego mając codziennie obiad czasem wolą go nie mieć i zjeść kanapkę. bo kanapka też jest spoko i czasem ma się na nią ochotę i chocby po to by za chwilę zatęsknić za obiadem. ![]() no nie każdy jak go najdzie pod prysznicem będzie wołał partnerkę która akurat coś tam gdzieś robi czy leciał mokry po domu i jej szukał . ![]() może więcej zajmij się sobą i swoim życiem a mniej próbą siedzenia komuś w głowie. prezentujesz klasyk gatunku, kiedy kobieta myśli, ze trzeba być zrośniętym biodrem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Czyli kazdy musi "raz na jakis czas" - inaczej jest chory albo? Obrona onanizmu. Wiec proste pytanie,czego nie mozemy dac klasykiem,dokladniej pochwa.
Co do Ciebie Kalor- zazdroszcze. . Coz kazdy ma swoje poglady,dlanoe to przykrosc(masturbacja w zwiazku) chcialabym wystarczac. Juz jednak widac po opiniach chlopakow,ze sie nie da. Nikt z tego nie zrezygnuje. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Oraz - jeśli partner lubi robótki ręczne, to przecież też możesz mu je robić. Naprawdę nie potrafię dostrzec w tym problemu... Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Straszną krzywdę robisz sobie samej, autorko, tym całym "wystarczaniem" i konkurowaniem z jego ręką. I nawet nie o samą masturbację chodzi, możesz sobie nie akceptować, ale nawet poza tym twoje podejście jest niezdrowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jestem kobietą. Po drugie - nie chodzi o to, że facet MUSI się masturbowac, bo inaczej się udusi. Masturbacja to po prostu inna forma zaspokajania się. Są różne formy zaspokajania popedu - seks analny, waginalny, oralny, hiszpański, masturbacja. Czy jeśli facet chciałby uprawiać seks analny oprócz waginalnego to byś była zła, że twoja cipka mu nie wystarcza, i czuła się zdradzana z odbytem? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No cóż, sama lubię czasami zająć się tylko i wyłącznie sobą, więc nie zabronię tego chłopakowi. I to nie jest tak, że po masturbacji nie mam ochoty na seks, czy po seksie na masturbację. Po seksie nie mam ochoty seks, po masturbacji na masturbację. Tak jak jestem nasycona czekoladą i więcej nie chcę, ale blachę sernika bym jeszcze wciągnęła, tak jestem zaspokojona seksem, ale w sumie mogłabym jeszcze sobie coś sama pokombinować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Wypowiadam sie w imieniu swoim i znajomych. To moja sprawa jak mysle. To ze wy musicie sobie fogadzac majac partnera/ke to oznacza ze czegos sobie nie mozecie dac wspolnie.
I mam prawo tak myslec. Zadalam proste pytanie,czego wam nie dajemy ze i tsk musicie szukac wrazen z renia. Nie ma jak to porownac seks i masturbache do jedzenia. Jezeli mam partnera ktory mnie kreci to nie mysle o tym zeby zajac sie wivratorem . Rozumiem ze klub onanistow powstal i niczego sie dowiem. Jedynie ze bez tego zyc nie mozecie i nic nie zmienie. Trudno. Skoro dlon zapewnia wam taka frajde to poddaje sue, te nasze pochwy moga sie schowac. To ze facrt mieszkajac z kobieta i tak wali oznacza ze faktycznue macue zwykla samcza nature i my wam tak nie dogodziny. Czas sie z tym pogodzic, a opinie kobiet ktore uznaja masturbacje u bronia jak ognia - pisxecie nie na temat. Mnie nie interesuje czy wy na to pozwalacie,nie ogarniam jak mozna w ogole to rozdzielac . Kazdy sposob prowadxi do stymulacji ale i tak widac masturbacja nie zastapiona. Dla was to szybkie spuszczenie napiecia, tzn ze seks go nie moze zapewnic. Juz nie wazne, ludzilam sie bez powodou. Dzieki wszystkim za opinie. ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- "Seks to otoczka i jakis tam wysilek" - to musiny byc bardzo przyjemne w srodku. Czyli ustalmy seks- otoczka i wysilek, dobrze ze mozecie w ogole w nas skonczyc. Masturbacja- mega przyjemnosc reczna ktora zapewni szybkie rozladowanie napiecia ktorego pochwa NIGDY nie moze. Dobrze wiedziec. ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Hultah- zazdroszcze partberce. "Kochanie zwalilem konia pod prysznicem bo pewnie bylas zaj3ta ale uwielbian z toba seks bo to otoczka,pamietaj! Haha zajmuj sie swoim zycien, oj kolejny broniacy za wszelka cene. Ale btscie sue zalamali gdyby odcueto wam rece. |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Większość wypowiedzi tutaj to KOBIETY. Chyba tylko adrianwar to facet, reszta to kobiety.
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Tęczowa Jaszczurka
|
Troll? Bo nie ogarniam problemu w ogóle
![]() Smutne to podejście, sama siebie gnębisz takimi poglądami. Ale co kto lubi... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
BAN stały
|
nie jestem facetem.
kobiety wypowiadają się tutaj nie dlatego że na to facetom ''pozwalają'' ale dlatego że tez się masturbują nawet gdy są w związkach więc wychodzi na to samo. Cytat:
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2017-09-09 o 12:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Komitet obrony onanizacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Gazela inteligencji
|
1. Piszesz w większości do kobiet. Tak, to KOBIECE forum, faceci się tu czasem wypowiadają, ale rzadziej niż kobiety. Dlaczego sobie ubzdurałaś, ze pisza z tobą faceci? Tylko jeden facet ci odpisał do tej pory.
2. Jaki klub onanistów? Dlaczego obrażasz wszystkich na około, bo się masturbują? 3. Dlaczego wypowiadasz się za wszystkie kobiety? 4. Dlaczego twierdzisz, ze wszyscy faceci się masturbują? Może większość, ale nie WSZYSCY. Mój nie. Pewnie nie jest jedyny na świecie. Za to ja, kobieta, czasem się masturbuje. 5. Wybierz się na terapię bo masz cholerny problem z samooceną. Czujesz, ze przegrywasz z RĘKĄ. To chore. I masz jakąś obsesję na tym punkcie, ze poczułaś się w obowiązku przyjść na kobiece forum i wyzywać kobiety od onanistów ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Idz głoś swoje orędzie na forum dla facetów, bo tak się zacietrzewilas, a tu wszystko na marne, bo faceci nawet nie przeczytali twoich bredni. Serio, po co niszczysz sobie nerwy, skoro nawet nie trafiłaś do swojej grupy docelowej? |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
brzmi jak 15-letni troll
![]() klub onanistów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Gazela inteligencji
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
Skąd tyle literówek w Twoich wypowiedziach? Masturbujesz się w trakcie pisania czy po prostu nie szanujesz odbiorców?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Gazela inteligencji
|
[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7699584 1]Skąd tyle literówek w Twoich wypowiedziach? Masturbujesz się w trakcie pisania czy po prostu nie szanujesz odbiorców?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Dostała drgawek z nerwów |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
Albo facet obok intensywnie się masturbuje i nie może się skupić...
A z tym prysznicem to akurat dobry przykład. Pamiętam ranek po bardzo intensywnym wieczorze i nocy, hormony nadal szalały. Gwiazda obudziła się późno ,zrobiłem śniadanie ,poszedłem pod prysznic .Trochę mnie tam naszło. Widząc wcześniej stan nieprzytomności rzeczonej kobiety... coż ![]() Owszem burę potem zebrałem za egoizm - ale nie wziąłem do siebie.Dobrze chciałem ![]() Podzielam zdanie innych: strasznie bierzesz tą sytuację do siebie.Tak jakby obrażało to Twoją kobiecość .Duże niedowartościowanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
Nie chce sie klucic. Bylam pewna ze to faceci... Liczylam ze moze byc inaczej, nie jeste trolem.
Ok wy uznanecie masturbacje, ja nie. Sama tego nie robie i nie chce. Przepraszam za zamieszanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.