|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
ziz zakupoholiczko
![]() ![]() Ja sobie daruję ten zestaw, mam cały tusz S. (echhh ), kończy mi się HI no i mam kolejny HI dzięki Organzzie Dziewczęta, co z tym naszym zlotem? Ja przyznam szczerze, że termin 7-8.06 zaczyna być dla mnie nieco nieodpowiedni ![]() NK spoza Krakowa, wszystkie nadal planujecie dotrzeć...? Bo jakoś te nasze plany utknęły w miejscu, a ja już wiem, że w ten weekend będe miała do załatwienia jedną ważną sprawe i jeszcze ta praca mgr, ale jeżeli wszystkie pojedziecie, to chyba się złamię.. ![]() madziarra ja na razie wzięłam szampon i maskę po 1 sztuce - jakby mi nie odpowiadały, to łatwiej się pozbyć niż takich zapasów ![]() Capivit zaczełam brać wczoraj, bo wczoraj przyszła do mnie paczka. Pisałam, że w połączeniu z Hydra Control zażyłam 300% dziennej dawki wit. E i nie jestem pewna, czy to będzie na dłuższa metę dobre połączenie Kupiłam dwa opakowania, będe łykać do wyjazdu.
|
|
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam uzupelniam zapasy. jestem w miare zadowolona LQ HR ale jednak ja musze miec dwa tusze na stanie
a na kredce mi akurat zalezy ide kupic twardy dysk do komputera, bo nam sie domowa jednostka dowodzaca zepsula
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
Ja można powiedzieć też mam dwa, tylko jeden do niczego
|
|
|
|
#1924 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj też mam na 13.Cytat:
![]() Dzisiaj po zajęciach idę zobaczyć nowe letnie róże IsaDora, a potem poszukać nowej kolekcji Clinique. Strasznie chcę ten liner w słoiczku, ale skoro wczoraj nie było, to marne szanse, żeby dzisiaj nagle się zjawiły, prawda?
|
|
|
#1925 | |
|
Zadomowienie
|
Przyda się, oj przyda, bo tę babę która rozlicza moje konto w ZUS dziś chyba rozszarpię (o ile będzie, bo choć umówiłam się tel, to i tak może się okazać, ze bidula setny raz w tym roku na L4)
![]() ![]() Cytat:
Termin dla mnie w tej sytuacji obojętny (nie pasuje mi tylko 20-22.06). PS Snow lekarzem nie jestem, ale wydaje mi się, że nie powinnaś łykać tylu preparatów z wit na raz EDIT Proszę mnie stąd już wyrzucić! Zamiast szykować się do wizyty w instytucji, od której zależy moja przyszłość, wizażuję.
|
|
#1926 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Jak mnie dzisiaj masakrycznie boli głowa
![]() Na szczęście okazało się że nie mam ćwiczeń z matmy W sumie nie wiem z czego tu się cieszyć egzamin za pasem, a ja w lesie. ![]() Za to dostałam maila z apteki internetowej że moje zamówienie już do mnie leci. A wczoraj w nocy złożyłam kolejne (znowu leki) i oszczędziłam na nich tyle, że aż z tej radości kupiłam sobie balsam Emolium. ![]() Dzisiaj perfumy W końcu wygrała piękna Stella Trzymajcie mnie, albo nie będę miała co jeść
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
Aga no właśnie, też mi się wydaje, że jednak 300% to za dużo
Poszperam w necie, co takiego mogłaby mi zaoferować przesada z wit. E... Mnie też 21-22 nie pasuje, ale już 14-15 chyba najbardziej Dziewczyny piszcie jak tam Wasza sytuacja co do zlotu NK
|
|
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli o mnie chodzi to ten nasz wstępny termin 7-8 czerwca mi pasi
), ale już następny weekend: 21-22 czerwca też mam wolny.
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
bosz... jak ja nienawidze wstawać na 8.. oczywiście się spóźniłam na uczelnie
ale spoko. Okazało się, że facet od socjologii zgubił nasze ostatnie kolokwium (jak można zgubić 500 złożonych razem kartek?!), a dzisiaj zrobił kartkówke, jak to sam określił. Podzielił nas na grupy.. alfabetycznie i dawał takie pytania, że wszystkim oczy wyszły, bo miał być konflikt i naród, zaledwie jedna grupa miała o konflikcie, reszta miała pytania z kosmosu (ja np o gospodarce...). Także wesoło było :/Potem następnego wykładowcę zapytałam czy mogę pisać referat na podstawie tej książki Fromma, którą mam, a nie tej, którą podawał. Zgodził się i zwiałam mu z wykładu siedziałam 1,5h w bufecie, idę na następny wykład, chce oddać swoją prezentację, wchodzę na aulę a tu pusto. Babka, która pilnuje sali mówi, że zajęć dzisiaj nie ma :/ cudownie... dobra, idę pokroić mięcho i na zakupyZnowu usłyszałam, że widać, że jestem chora jak miło
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wolę 14-15.
Idę na spotkanie z Panią Promotor
|
|
|
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pakosto miejmy nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze-trzymam kciuki ...az zaszklily mi sie oczy ...************************* ************************* ** Szukam i odswiezam meskie zapachy na Dzien Ojca i...wlasnie na nowo zakochalam sie w Ralph Lauren Romance Silver Men,beda moje idealne na lato
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
hm.. tez bym się do Krakowa wybrała
bylebym nie miała wtedy żadnego egzaminu, ani tuż po. A wymyśliłyście jakiś nocleg dla 'przyjezdnych'?
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
Daria przyjedź
Właśnie sprawa noclegu chyba póki co tez jest nieokreslona. Chyba, że coś przegapiłam ![]() Ale dobrze, że nie jestem jedyna, której 14-15 bardziej pasuje, ufff |
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ cham pogardził moim obiadem.. uparł się, że przyjedzie do mnie z twisterem albo innym kawałkiem kurczaka z KFC w ręku ![]() a ja właśnie wróciłam z zakupów, kupiłam rum, zrobię dzisiaj z kakaowym gotowanym mlekiem skondensowanym i dorzucę mamie do prezentu poniedziałkowegoPS. jak mam to miksować? bo u nas to słowo znaczy 3 różne sposoby
|
|
#1936 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to świetnie już chcem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dostaniesz próbki, będziesz profesjonalnie obsłużona a kosmetyki mogą poczekaćCytat:
a to za słodkie mam zapachy, a to za ciężkie na zbliżające się upały..Cytat:
fajny wydawał mi się żel rozjaśniający, ale ta woda utleniona... nie, odechciało mi się go ![]() reszta brzmi obiecująco dziś rodzice TŻ pojechali uczcić rocznicę ślubu w Krakowie może właśnie pomykają koło domów naszych Krakowianek ![]() też bym chciała sobie tak pojechać
|
|
#1937 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
o, widzę, że obchodzenie rocznicy ślubu w Krakowie zrobiło się popularniejsze
![]() PS. zmiksowałam kakaowe mleko skondensowane z rumem.. chyba porypałam proporcje, bo wyszło mi dokładnie 0,5l i 1 kieliszek i jednak jest mocnedałam jedną puszkę tego mleka z Gostynia (533g) i 0,25ml białego rumu. Miało być tego 0,75l i co, reszta wyparowała? myślałam, że zostawię sobie małą buteleczkę, a tu nie ma
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że chyba zbliżamy się jednak w kierunku terminu 14-15 czerwca
Mam nadzieję, że jakby co dołączę do reszty po zajęciach, bo nie bardzo mogę się urwać(zwłaszcza z angielskiego, bo mamy zajęcia z takim lekko "innym" fecetem, któremu nie wiadomo do końca o co chosi ![]() BTW. Krakowianki, czy w Rossmannie w G.Krakowskiej widziałyście może którąś z tych pianek do mycia twarzy Lirene?: - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16880 - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17500 Szukam czegoś łagodnego i bez SLS do mycia twarzy, ale w SP chyba tych pianek nie mają, przynajmniej ja nie widziałam
|
#1940 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A przed momentem obejrzałam nastepny katalog Oriflame i przepadłam chcę nowe wody z serii POP, obie mydełka obowiązkowo i do kompletu balsam z żelem a oprócz tego całą serię Mint Tea Jakiś debil, ja jutor też mam jedno seminarium o 12.15- cały dzien rozbity ![]() Cytat:
![]() Mi pasuje 7-8 bardziej ale i 14-15 dam radę, nie odpuszczę takiej okazji żeby się z Wami zobaczyć ![]() Oo to już jest nas 2 niehumanistki w tym wątku, fajnie ![]() Ja tez dziś miałam na 8, i co? Obudziłam się o 8.15 Zdałam wczorajsze zaliczenie ![]() ![]() Cytat:
Też bym chciała cos lekkiego fajnego na lato Może te nowe Oriflame mi przypasują ![]() Cytat:
|
|
#1941 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
Daria ja tak właśnie powiedzialam
Spotkałam się ze zrozumieniem z każdej strony ![]() rzyrafka uu fajnie się zapowiada taka parada, nigdy nie widziałam czegoś takiego. Jak mówię, jeżeli okaże się, że jednak większość będzie za 7/8 to ja stanę na głowie i przyjade, ale czułabym się mniej zestresowana gdyby to był jednak 14/15 no i gratuluję zaliczenia |
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko
nosku mi akurat mała wydajność nie przeszkadza, bo myjadła do twarzy nudzą mi się równie szybko jak żele pod prysznic Jak będę przy kasie to kupię żel Avene Cleanance, ale narazie szukam coś tańszego i właśnie bez SLS, bo idzie lato i nie chcę jeszcze dodatkowo cery wysuszać.
|
#1945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1946 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z ciekawości wpisałam i wyskoczyło ;DCytat:
wzięli ze sobą brata TŻ (który nie ma nawet 2 lat )Cytat:
![]() Cytat:
ciekawe jaka byłaby reakcja na zjazd NK
|
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a skąd jesteś?
|
|
#1948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnie 18 lat róznicy między nimi jest dla mnie to lekka głupota, ale może nie będę wygłaszczać moich poglądów na ten temat, bo już nie raz się o to pożarłam z TŻem ;D gdyby to była wpadka to rozumiem, ale świadomy wybór... no dobra, nic nie mówię ![]() Z Warszawy
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

), kończy mi się HI no i mam kolejny HI dzięki Organzzie 

a na kredce mi akurat zalezy 

egzamin za pasem, a ja w lesie.

miejmy nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze-trzymam kciuki
bylebym nie miała wtedy żadnego egzaminu, ani tuż po. A wymyśliłyście jakiś nocleg dla 'przyjezdnych'?

A tu proszę
chcę nowe wody z serii POP, obie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)