|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ❤ Mamusie Lutowe 2018 ❤
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4682 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
Nie W piątek byłam w nich w pracy i miałam sweterek, który teoretycznie był za tyłek, ale jednak czasem sie podwija. W domu sprawdziłam 10 razy czy prześwitują, w sklepie tez - nawet Mąż kontrolował i wszystko elegancko nie prześwituje
|
|
|
|
|
#4683 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy dobrze się domyślam, że one są zwinięte tak jak np rajstopki dla dziewczynek? W sensie nie wiszą na wieszakach tak jak jeansy? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja nie wiem czy to był sen...ale chyba tak że czułam taki jakby skurcz i mega mocne ruchy...chyba przez tą chorobe mam jakies zwidy 😂 Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4685 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
Wiszą na wieszakach normalnie
|
|
|
|
|
#4686 |
|
Raczkowanie
|
Ja planuje zamówić Jakies leginsy i rajstopy może spodnie z allegro zobaczymy czy będzie ok, o h&m mogę teraz pomarzyć bo u musze jechać uuuuchhuu i jeszcze trochę, zamawiala któraś z Was może???? Wczoraj miałam fatalny dzień, mało co nie spadlam ze schodów... cos mnie ciagnie w pachwinie przez to, później mało co nie zemdlalam na zakupach... pierwszy raz mi się to zdążyło w ciąży.
Wysłane z mojego LG-D605 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4687 |
|
Wtajemniczenie
|
Leginsy i rajstopy na pewno kupię, na spodnie szkoda mi trochę kasy, liczę że zmieszczę się w moje tylko pas dokupie. Jeśli nie to trzeba będzie zainwestować
![]() Na olx znalazłam super kosz Mojżesza w dobrej cenie, chyba pojedziemy zobaczyć. Powiedziałam o tym mamie i już afera że przed porodem nic się nie kupuje bo przynosi to nieszczęście ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4688 |
|
luckygirl
|
❤ Mamusie Lutowe 2018 ❤
Rajstopy tez napewno kupię. Spodnie ciążowe mam od przyjaciółki - nowe z firmy tummy bodajże. O ile nie przytyje to bede dobre
![]() Tez mi sie podobają kosze Mojżesza, ale mój Mąż kręci nosem... Edytowane przez Petit_Papillon Czas edycji: 2017-09-10 o 10:49 |
|
|
|
#4689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomyślałam że może tu w Polsce kupię sobie na 3 miesiące taka kołyskę a łóżeczko już tam za granicą ;p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4690 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba też się skuszę, ceny nie najwyższe.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Dzis znowu powitał mnie niespodziewany paw, nie wiem o co chodzi, ostatnio raz na tydzien z rana mnie to spotyka, a w 1 trymestrze zadnych wymiotow. Nie wiem czy to normalne czy się martwic Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4693 |
|
Rozeznanie
|
Witam się w niedzielę, u nas chyba ostatni raz taka piękna i słoneczna ☺
Polecam te spodnie dżinsowe z h&m, kupiłam tydzień temu jedna parę i postanowiłam ze na wyjścia będę zawsze nich chodzić, po domu i tak śmigam w zwykłych leginsach więc nie trzeba mi innych, dałam za nie 130zl ale Ale jestem bardzo zadowolona, są mega elastyczne i tak fajnie otulaja brzuszek..na zimę w sam raz, chociaż ja już w nich chodzę bo dżinsy z przed ciąży strasznie mi się wbijaja w brzuch. Co do leginsow z h&m to przymierzslam je też ale cos mi w nich nie pasowało.w udach i biodrach rozmiar s idealny a na brzuchu mi wisiał wielki worek na brzuch, może nie mam jeszcze dużego brzucha ale zastanawialam się czy jak już Go będę miała spory to czy w udach się zamieszczę🤔no i zrezygnowałam.. Od jakichś kilku dni czuje takie smyranie tylko po prawej stronie kawałek pod pepkiem..jak myślicie to możliwe że to już delikatne ruchy skoro mam 18 tydzień i to lozysko na przedniej ścianie? 😊 z tego co kojarzę któraś z Was też ma to samo z lozyskiem, powiedzcie jak jest u Was? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4694 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a że znalazłam za 250 zl to warto ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4695 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak idę stacjonarnie to same braki, mam 3 hm w okolicy i w każdym to samo. Dostawy i zwroty są na tyle tanie, że nie opłaca mi się jechać do miasta, a jak nabiłam punktów to mam teraz dostawy za free, tylko za zwroty płacę. Tylko ja sporo kupuje dla córek, mam kilka sprawdzonych rzeczy, no i na wyprzedażach.Cytat:
Kocham te teorie... najlepsze, że to mówią ludzie, którzy w prl wychowywali dzieci i kupowali wtedy, gdy coś było, a nie wtedy kiedy się dziecko urodziło... Ba sami szyli przez pół ciąży śpiworki i inne....---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4696 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Często materiał na belce jest sztywniejszy, nawet łatwiej się z niego szyje, ale potem się można zdziwić po praniu jak zejdzie z długości.Co do prasowania... Starszej wszystko prasowała chyba z miesiąc, młodszej tylko pierwsze pranie, teraz będę się starała tak wieszać, żeby nie prasować ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Przypomniało mi się jak kuzyn tż, chłop 50l założył na siebie nową koszulkę. Skończyło się na silnych lekach, bo dostał dużą wyspkę i zaczął puchnąć.... i to własnie od środków z koszulki. Ja bym nigdy nie zaryzykowała ubrać dziecko w coś czego nie mogę wcześniej uprać. |
|
|
|
|
#4698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4699 |
|
Rozeznanie
|
Ja też piorę wszystko nowe, a bieliznę zwłaszcza! (Kiedys pracowałam w hurtowni odzieżowej i miałyśmy jedną klientkę, która pakowała do koszyka ileś tam majtek i jedne spodnie dla przykrywki i szła do przymierzalni przymierzać, zawsze kończyło się to niemiło, bo tylko my jej nie pozwalałyśmy przymierzać majtek
![]() ) prasuje też raczej wszystko,zwłaszcza, że w okresie letnim suszę na suszarce ogrodowej i zawsze obawiam się jakiegoś pajączka, kleszcza czy innego stworzenia w tych ubraniach!Wysłane z mojego HUAWEI CUN-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do ubrań to ja mam dwie pary spodni jeszcze z pierwszej ciąży więc już mi się na pewno zwrocilo za nie tyle wychodzone i leginsy kupiłam sobie kiedyś w Lidlu niby nie ciążowe ale miałam w poprzedniej ciąży też takie i były bardzo wygodne , teraz w tych starych po domu chodzę a nowe będą na dwór Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
|
|
#4701 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oczywiście że tak. Resztki poprodukcyjne. Przecież to wszystko śmierdzi, fuuuj |
||||
|
|
|
#4702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niektóre jak się dobrze naciągnięte przy wieszaniu to nie trzeba prasować trochę sobie tym ułatwiam życie ![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
|
|
#4703 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ktoras pytala o łożysko na przedniej ścianie. Ja mam i wydaje mi sie ze czulam smyranie w 17t ale pewna nie jestem. Przepraszam ale jeszcze nie nauczylam sie cytowac kilku osob na raz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4704 |
|
luckygirl
|
Bosko jest dzisiaj
siedze z lapkiem, w krótkich portkach i staniku od kostiumu z soczkiem i wybieram książki na empikowej promce, słuchając muzyczki - na naszym własnoręcznie zrobionym przez W narożniku z palet fajnie jest mieć taki długi balkon na dwa pomieszczenia, chociaż wiadomo - ogród byłby lepszy
|
|
|
|
#4705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas wczoraj byla piekna pogoda, czuc jesien w nosie ale uwielbiam to, tak cieplutko fajnie... MmmWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4706 |
|
Rozeznanie
|
Ooo my właśnie idziemy całą trójką na poobiednią drzemkę. Jest tak cieplutko, że leżę w majtasach i staniku,ale z łezką w oku spoglądam na widok za oknem, a tam coraz mniej zielonych liści
![]() Wysłane z mojego HUAWEI CUN-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4707 |
|
Zadomowienie
|
U mnie jest dzisiaj brzydko
pada deszcz i ogólnie nieciekawie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
U nas dziś pięknie, ale przygnębiający nastrój. Właśnie wróciłam z lotniska, TŻ poleciał do pracy, widzimy się dopiero za miesiąc ;(
|
|
|
|
#4709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas też piękna pogoda, kończę obiad, jemy i uciekamy na spacer ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie drugi dzień mocno wieje... nie znoszę wiatru :/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

mam nadzieję, że niedługo pojawi się brzuszek. 

Jak idę stacjonarnie to same braki, mam 3 hm w okolicy i w każdym to samo. Dostawy i zwroty są na tyle tanie, że nie opłaca mi się jechać do miasta, a jak nabiłam punktów to mam teraz dostawy za free, tylko za zwroty płacę. Tylko ja sporo kupuje dla córek, mam kilka sprawdzonych rzeczy, no i na wyprzedażach.

no i zrezygnowałam..
z tego co kojarzę któraś z Was też ma to samo z lozyskiem, powiedzcie jak jest u Was?
i leginsy kupiłam sobie kiedyś w Lidlu niby nie ciążowe ale miałam w poprzedniej ciąży też takie i były bardzo wygodne , teraz w tych starych po domu chodzę a nowe będą na dwór
05.07.2008