Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3 - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-28, 09:19   #1921
snowqueen
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3

ziz zakupoholiczko

Ja sobie daruję ten zestaw, mam cały tusz S. (echhh ), kończy mi się HI no i mam kolejny HI dzięki Organzzie A bez kredki jakoś przeżyję.

Dziewczęta, co z tym naszym zlotem? Ja przyznam szczerze, że termin 7-8.06 zaczyna być dla mnie nieco nieodpowiedni

NK spoza Krakowa, wszystkie nadal planujecie dotrzeć...? Bo jakoś te nasze plany utknęły w miejscu, a ja już wiem, że w ten weekend będe miała do załatwienia jedną ważną sprawe i jeszcze ta praca mgr, ale jeżeli wszystkie pojedziecie, to chyba się złamię..

madziarra ja na razie wzięłam szampon i maskę po 1 sztuce - jakby mi nie odpowiadały, to łatwiej się pozbyć niż takich zapasów

Capivit zaczełam brać wczoraj, bo wczoraj przyszła do mnie paczka. Pisałam, że w połączeniu z Hydra Control zażyłam 300% dziennej dawki wit. E i nie jestem pewna, czy to będzie na dłuższa metę dobre połączenie Kupiłam dwa opakowania, będe łykać do wyjazdu.
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 09:27   #1922
zizou
Zakorzenienie

oj tam uzupelniam zapasy. jestem w miare zadowolona LQ HR ale jednak ja musze miec dwa tusze na stanie a na kredce mi akurat zalezy

ide kupic twardy dysk do komputera, bo nam sie domowa jednostka dowodzaca zepsula
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 09:30   #1923
snowqueen
Zakorzenienie

Ja można powiedzieć też mam dwa, tylko jeden do niczego Zresztą wczoraj wysmarowałam nawet recenzję tej sephorowej super nowości.
Stary 2008-05-28, 10:03   #1924
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Co polecicie dla farbowanej blondynki?
Włosy mam raczej w dobrej kondycji ale przydałoby się je porządnie nawilżyć...
Na suche, niezniszczone fantastyczna jest maska Intense Repair.

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Isa, bardzo chętnie, ale obawiam się, że w "Twojej" dziedzinie to bym nie poszalała
Jeszcze tylko poprawić 2 pierwsze rozdziały i mogę się lenić do 13 (tak btw, kto wymyślił zajęcia w samym środku dnia ? )
No coś Ty, ja się na same zajęcia w środku dnia zapisuję, nienawidzę wstawać rano. Dzisiaj też mam na 13.

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Wrzuć może swój program pielęgnacyjny do oceny dziewczynom na wątku pielęgnacyjnym. Być może masz uczulenie na wit C w wyższych stężeniach, a może po prostu stosujesz zbyt wiele kosmetyków o różnym działaniu jednocześnie i skóra szaleje
Wrzucę chyba w wolnej chwili, może ktoś mi pomoże. Nałożyłam dzisiaj Flavo C i skóra po nim nie szczypie, więc może to jednak tonik Hydraphase?

Dzisiaj po zajęciach idę zobaczyć nowe letnie róże IsaDora, a potem poszukać nowej kolekcji Clinique. Strasznie chcę ten liner w słoiczku, ale skoro wczoraj nie było, to marne szanse, żeby dzisiaj nagle się zjawiły, prawda?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 10:04   #1925
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Powodzenia, trzymam kciuki
Przyda się, oj przyda, bo tę babę która rozlicza moje konto w ZUS dziś chyba rozszarpię (o ile będzie, bo choć umówiłam się tel, to i tak może się okazać, ze bidula setny raz w tym roku na L4)

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Dziewczęta, co z tym naszym zlotem? Ja przyznam szczerze, że termin 7-8.06 zaczyna być dla mnie nieco nieodpowiedni

NK spoza Krakowa, wszystkie nadal planujecie dotrzeć...? Bo jakoś te nasze plany utknęły w miejscu, a ja już wiem, że w ten weekend będe miała do załatwienia jedną ważną sprawe i jeszcze ta praca mgr, ale jeżeli wszystkie pojedziecie, to chyba się złamię..
Ja nadal chętna , nawet udało mi się coś odłożyć na ten cel .
Termin dla mnie w tej sytuacji obojętny (nie pasuje mi tylko 20-22.06).

PS Snow lekarzem nie jestem, ale wydaje mi się, że nie powinnaś łykać tylu preparatów z wit na raz . Bezpieczna jest tylko wit. C w każdej ilości, z resztą należy uważać i nie przekraczać dziennej dawki bo można sobie zaszkodzić.

EDIT Proszę mnie stąd już wyrzucić! Zamiast szykować się do wizyty w instytucji, od której zależy moja przyszłość, wizażuję.

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 10:08   #1926
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Jak mnie dzisiaj masakrycznie boli głowa

Na szczęście okazało się że nie mam ćwiczeń z matmy
W sumie nie wiem z czego tu się cieszyć egzamin za pasem, a ja w lesie.

Za to dostałam maila z apteki internetowej że moje zamówienie już do mnie leci.
A wczoraj w nocy złożyłam kolejne (znowu leki) i oszczędziłam na nich tyle, że aż z tej radości kupiłam sobie balsam Emolium.
Dzisiaj perfumy W końcu wygrała piękna Stella
Trzymajcie mnie, albo nie będę miała co jeść

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 10:18   #1927
snowqueen
Zakorzenienie

Aga no właśnie, też mi się wydaje, że jednak 300% to za dużo Poszperam w necie, co takiego mogłaby mi zaoferować przesada z wit. E...

Mnie też 21-22 nie pasuje, ale już 14-15 chyba najbardziej

Dziewczyny piszcie jak tam Wasza sytuacja co do zlotu NK

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-28, 10:50   #1928
isa666
Zakorzenienie

Jeśli o mnie chodzi to ten nasz wstępny termin 7-8 czerwca mi pasi W weekend 14-15 czerwca mam zjazd na uczelni(w sobotę muszę być na uczelni, bo mam ćwiczenia i to jeszcze w środku dnia od 13 do 17 ), ale już następny weekend: 21-22 czerwca też mam wolny.
Stary 2008-05-28, 11:15   #1929
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

bosz... jak ja nienawidze wstawać na 8.. oczywiście się spóźniłam na uczelnie nie żebym miała do niej 2 minuty spacerkiem ale spoko. Okazało się, że facet od socjologii zgubił nasze ostatnie kolokwium (jak można zgubić 500 złożonych razem kartek?!), a dzisiaj zrobił kartkówke, jak to sam określił. Podzielił nas na grupy.. alfabetycznie i dawał takie pytania, że wszystkim oczy wyszły, bo miał być konflikt i naród, zaledwie jedna grupa miała o konflikcie, reszta miała pytania z kosmosu (ja np o gospodarce...). Także wesoło było :/
Potem następnego wykładowcę zapytałam czy mogę pisać referat na podstawie tej książki Fromma, którą mam, a nie tej, którą podawał. Zgodził się i zwiałam mu z wykładu siedziałam 1,5h w bufecie, idę na następny wykład, chce oddać swoją prezentację, wchodzę na aulę a tu pusto. Babka, która pilnuje sali mówi, że zajęć dzisiaj nie ma :/ cudownie... dobra, idę pokroić mięcho i na zakupy

Znowu usłyszałam, że widać, że jestem chora jak miło
Stary 2008-05-28, 11:16   #1930
pakosta
Wtajemniczenie

Mi pasuje każdy weekend czerwca Chociaż może faktycznie bardziej 14 - 15?

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 11:32   #1931
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Ja też wolę 14-15.

Idę na spotkanie z Panią Promotor
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-28, 11:33   #1932
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
P

Na zajęcia zgodnie z przewidywaniem się spóźniłam. Do tego coś się dzieje z moim kociambrem i mi smutno... Macie foto, taka to moja piękność
Piekna Kota
Pakosto miejmy nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze-trzymam kciuki

...az zaszklily mi sie oczy ...

************************* ************************* **

Szukam i odswiezam meskie zapachy na Dzien Ojca i...wlasnie na nowo zakochalam sie w Ralph Lauren Romance Silver Men,beda moje idealne na lato
Stary 2008-05-28, 11:35   #1933
cmoksia
Zakorzenienie

hm.. tez bym się do Krakowa wybrała bylebym nie miała wtedy żadnego egzaminu, ani tuż po. A wymyśliłyście jakiś nocleg dla 'przyjezdnych'?
Stary 2008-05-28, 11:42   #1934
snowqueen
Zakorzenienie

Daria przyjedź

Właśnie sprawa noclegu chyba póki co tez jest nieokreslona. Chyba, że coś przegapiłam

Ale dobrze, że nie jestem jedyna, której 14-15 bardziej pasuje, ufff
Stary 2008-05-28, 12:14   #1935
cmoksia
Zakorzenienie

Cytat:
Daria przyjedź

Właśnie sprawa noclegu chyba póki co tez jest nieokreslona. Chyba, że coś przegapiłam

Ale dobrze, że nie jestem jedyna, której 14-15 bardziej pasuje, ufff
tylko jak ja to rodzicom i TŻtowi wytłumacze? "jade na zlot kosmetykoholiczek" albo 'jade na pierwsze spotkanie grupy wsparcia anonimowych kosmetykoholiczek"

TŻ cham pogardził moim obiadem.. uparł się, że przyjedzie do mnie z twisterem albo innym kawałkiem kurczaka z KFC w ręku

a ja właśnie wróciłam z zakupów, kupiłam rum, zrobię dzisiaj z kakaowym gotowanym mlekiem skondensowanym i dorzucę mamie do prezentu poniedziałkowego
PS. jak mam to miksować? bo u nas to słowo znaczy 3 różne sposoby

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-28, 12:37   #1936
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
dwufaza garniera dla wrazliwcow jest superasna zero tarcia, tusz rozpuscil sie migusiem, oczy nie szczypia. w SP jest promocja, 15 zlotych za butelke, ja sie wlasnie tam skusilam, fajna odmiana po ziajce.
chyba warto ;D jaką ma pojemność? 250ml?

Cytat:
bicz krem rzadzi kocham to smarowidelko dowlosne
to świetnie już chcem

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Dobrze, że jeszcze ich nie widziałam i że mój net ślimaczy, bo inaczej chyba bym się do nich śliniła. Mokre brzmi kusząco
w innych krajach już są....
Cytat:
Wiedzieć ciężko, ale na małolatę mi nie wyglądałaś A tu proszę

Cytat:
Nie kuś, nie kuś, bo ja sobie właśnie wmawiam, że zamiast JT czy DE mogę sobie kupić na pocieszenie pasek do spodni, bo mi teraz bardziej potrzebny, a kosmetycznie i tak poszaleję w UK już za 3 tygodnie. Choć z drugiej strony jak pomyślę o łażeniu po sklepach i szukaniu tego paska, to mi się odechciewa, bo tak prawdę mówiąc rozglądam się za nim już jakiś czas i jakoś nic nie widzę
to lepiej poluj na pasek zakupy w UK napewno są lepsze dostaniesz próbki, będziesz profesjonalnie obsłużona a kosmetyki mogą poczekać

Cytat:
Też je mam i zgodzę się z Twoim opisem Są świeże i rześkie, takie bardziej powietrzno-zielone niż cytrusowe. Choć ostatnio to w ogóle moja skóra gdzieś gubi tą miętę i insze zielska i taki przejrzysty się ten zapach robi. Może to dlatego, że chłodno jest, a testowałam je przed zakupem akurat w ciepłe dni i tak je zapamiętałam.
mi właśnie brakuje czegoś tak świeżego a to za słodkie mam zapachy, a to za ciężkie na zbliżające się upały..

Cytat:
A widziałaś, że pojawiła się teraz jakaś nowa seria Liss Ultimate? Mam na nią ochotę, ale to chyba dopiero w okolicach sierpnia - póki co mam jeszcze trochę matrixów (do mojego wyjazdu na pewno wystarczy), cały Gliss Kur no i czekam właśnie na szampon i maskę Solar Sublime.
Myslałam też nad sprayem, ale w końcu zrezygnowałam.
przez Was też myślę nad tą słoneczną serią fajny wydawał mi się żel rozjaśniający, ale ta woda utleniona... nie, odechciało mi się go
reszta brzmi obiecująco

dziś rodzice TŻ pojechali uczcić rocznicę ślubu w Krakowie może właśnie pomykają koło domów naszych Krakowianek
też bym chciała sobie tak pojechać
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 12:41   #1937
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
cos mi eskulap nie dziala, wpisuje w wyszukiwarke bioderma i mi sie nic nie wyswietla a kcialam zrobic zamowienie... hmmm.
Mam dokładnie to samo, i też wpisywałam "Bioderma". A muszę szybko zamówić micela, bo za kilka dni nie będę miała czym zmywać tuszu.
Stary 2008-05-28, 12:43   #1938
cmoksia
Zakorzenienie

o, widzę, że obchodzenie rocznicy ślubu w Krakowie zrobiło się popularniejsze

PS. zmiksowałam kakaowe mleko skondensowane z rumem.. chyba porypałam proporcje, bo wyszło mi dokładnie 0,5l i 1 kieliszek i jednak jest mocne

dałam jedną puszkę tego mleka z Gostynia (533g) i 0,25ml białego rumu. Miało być tego 0,75l i co, reszta wyparowała? myślałam, że zostawię sobie małą buteleczkę, a tu nie ma całość będzie dla Mamy, ja mam jeden kieliszek
Stary 2008-05-28, 12:50   #1939
isa666
Zakorzenienie

Widzę, że chyba zbliżamy się jednak w kierunku terminu 14-15 czerwca Mam nadzieję, że jakby co dołączę do reszty po zajęciach, bo nie bardzo mogę się urwać(zwłaszcza z angielskiego, bo mamy zajęcia z takim lekko "innym" fecetem, któremu nie wiadomo do końca o co chosi

BTW. Krakowianki, czy w Rossmannie w G.Krakowskiej widziałyście może którąś z tych pianek do mycia twarzy Lirene?:
- http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16880
- http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17500
Szukam czegoś łagodnego i bez SLS do mycia twarzy, ale w SP chyba tych pianek nie mają, przynajmniej ja nie widziałam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-28, 13:31   #1940
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Własnie zaczęłam intensywnie myśleć, co sobie kupić w nagrodę za napisanie tych wszystkich prac
kredkę i lakier Gosha MgJa mi kliknęła
A przed momentem obejrzałam nastepny katalog Oriflame i przepadłam chcę nowe wody z serii POP, obie mydełka obowiązkowo i do kompletu balsam z żelem a oprócz tego całą serię Mint Tea
Cytat:
(tak btw, kto wymyślił zajęcia w samym środku dnia ? )
Jakiś debil, ja jutor też mam jedno seminarium o 12.15- cały dzien rozbity

Cytat:

7-8 jest parada smoków, myślałam, ż eposzłybyśmy sobie na pokaz światła i dźwieku pod Wawelem nad Wisłą
Mi pasuje 7-8 bardziej ale i 14-15 dam radę, nie odpuszczę takiej okazji żeby się z Wami zobaczyć
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Na szczęście okazało się że nie mam ćwiczeń z matmy
Oo to już jest nas 2 niehumanistki w tym wątku, fajnie

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
bosz... jak ja nienawidze wstawać na 8..
Ja tez dziś miałam na 8, i co? Obudziłam się o 8.15 Za karę postanowiłam jechac na rowerze na następny wykład Zdałam wczorajsze zaliczenie czyli zakup Gosha mogę usprawiedliwić jako zasłużoną nagrodę
Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
...az zaszklily mi sie oczy ...

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
mi właśnie brakuje czegoś tak świeżego

też bym chciała sobie tak pojechać
Ja mam problem ze świeżakami- w jednych jets za dużo nut jasminowych albo jakichś lilii, inne kwiatowe na mnie nie mają praktycznie żadnej trwałości albo okazują się kwaśne Też bym chciała cos lekkiego fajnego na lato Może te nowe Oriflame mi przypasują
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
BTW. Krakowianki, czy w Rossmannie w G.Krakowskiej widziałyście może którąś z tych pianek do mycia twarzy Lirene?:
Szukam czegoś łagodnego i bez SLS do mycia twarzy, ale w SP chyba tych pianek nie mają, przynajmniej ja nie widziałam
Moja siostra zaraz jedzie, jak nie zapomni to sprawdzi
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 13:33   #1941
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Widzę, że chyba zbliżamy się jednak w kierunku terminu 14-15 czerwca Mam nadzieję, że jakby co dołączę do reszty po zajęciach, bo nie bardzo mogę się urwać(zwłaszcza z angielskiego, bo mamy zajęcia z takim lekko "innym" fecetem, któremu nie wiadomo do końca o co chosi

Isa, ja co prawda nie wiem jak w Krakowie, ale swoją w Warszawie kupiłam właśnie w SuperPharmie. Inna sprawa, że niewydajna strasznie

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 13:49   #1942
snowqueen
Zakorzenienie

Daria ja tak właśnie powiedzialam Spotkałam się ze zrozumieniem z każdej strony

rzyrafka uu fajnie się zapowiada taka parada, nigdy nie widziałam czegoś takiego. Jak mówię, jeżeli okaże się, że jednak większość będzie za 7/8 to ja stanę na głowie i przyjade, ale czułabym się mniej zestresowana gdyby to był jednak 14/15

no i gratuluję zaliczenia
Stary 2008-05-28, 14:09   #1943
cmoksia
Zakorzenienie

tzn jak? o anonimowych kosmetykoholiczkach?
TŻ stwierdzi, że mnie już całkiem popieprzyło
Stary 2008-05-28, 14:17   #1944
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko

nosku mi akurat mała wydajność nie przeszkadza, bo myjadła do twarzy nudzą mi się równie szybko jak żele pod prysznic Jak będę przy kasie to kupię żel Avene Cleanance, ale narazie szukam coś tańszego i właśnie bez SLS, bo idzie lato i nie chcę jeszcze dodatkowo cery wysuszać.
Stary 2008-05-28, 14:20   #1945
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
rzyrafka uu fajnie się zapowiada taka parada, nigdy nie widziałam czegoś takiego. Jak mówię, jeżeli okaże się, że jednak większość będzie za 7/8 to ja stanę na głowie i przyjade, ale czułabym się mniej zestresowana gdyby to był jednak 14/15

no i gratuluję zaliczenia
Ja też nie byłam na paradzie nigdy, ale takie świetlne iluminacje i insze sztuczne ognie wprost kocham
Cytat:
Ja Was nazywam 'dziewczyny poznane na forum' albo coś w tym stylu i nikt się nie śmieje
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 14:26   #1946
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Mam dokładnie to samo, i też wpisywałam "Bioderma". A muszę szybko zamówić micela, bo za kilka dni nie będę miała czym zmywać tuszu.
u mnie działa z ciekawości wpisałam i wyskoczyło ;D
Cytat:
o, widzę, że obchodzenie rocznicy ślubu w Krakowie zrobiło się popularniejsze
tia wzięli ze sobą brata TŻ (który nie ma nawet 2 lat )
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja mam problem ze świeżakami- w jednych jets za dużo nut jasminowych albo jakichś lilii, inne kwiatowe na mnie nie mają praktycznie żadnej trwałości albo okazują się kwaśne Też bym chciała cos lekkiego fajnego na lato Może te nowe Oriflame mi przypasują
z trwałością u mnie też różnie jest.... mam nadzieję, że te będą dość trwałe
Cytat:
mój TŻ nawet nie rozumie, gdy ślinię się do zdjęć kosmetyków ciekawe jaka byłaby reakcja na zjazd NK
Double with me?
Stary 2008-05-28, 15:24   #1947
cmoksia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
tia wzięli ze sobą brata TŻ (który nie ma nawet 2 lat )

mój TŻ nawet nie rozumie, gdy ślinię się do zdjęć kosmetyków ciekawe jaka byłaby reakcja na zjazd NK
a TŻ ma ile? ja myślałam, że moje 8 lat różnicy z bratem to dużo.. ale kolega ma 18 lat młodszego brata

a skąd jesteś?
Stary 2008-05-28, 15:28   #1948
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
a TŻ ma ile? ja myślałam, że moje 8 lat różnicy z bratem to dużo.. ale kolega ma 18 lat młodszego brata

a skąd jesteś?
moja siostra jest ode mnie starsza o 11 lat
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 15:31   #1949
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:

a skąd jesteś?
20 własnie 18 lat róznicy między nimi jest dla mnie to lekka głupota, ale może nie będę wygłaszczać moich poglądów na ten temat, bo już nie raz się o to pożarłam z TŻem ;D gdyby to była wpadka to rozumiem, ale świadomy wybór... no dobra, nic nie mówię

Z Warszawy
Double with me?
Stary 2008-05-28, 15:31   #1950
cmoksia
Zakorzenienie

też nieźle zawsze mnie zastanawiało jak to jest od 'młodszej' strony? bo my się z bratem nienawidzimy

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości