![]() |
#691 |
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
trzymam kciuki za zdające i podróżujące
![]() ![]() a ja się dziś okropnie czuję, pół nocy nie spałam, wszystko mnie boli... wstałam, żeby zaprzyć herbate i z powrotem wracam do łóżka ![]()
#692 |
Zadomowienie
|
JA juz po
![]() ![]() Zetka a ty jak tam ??
#693 |
Zakorzenienie
|
angellka widzisz nie bylo tak zle
![]() kalioppe to wraaj do lozka i odpoczywaj jak sie zle czujesz ![]() ![]() Moj TŻ pojechal do Olsztyna i bedziemy sie widziec najwczesniej w poniedzialek ![]() Ale za to moze pojedzie ze mna do siostry ciotecznej na bierzmowanie (bo bede swiadkiem) i pozna moje ciocie ![]() Ide cos zjesc bo w brzuchu mi burczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#694 | ||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
mniejsza;p ide do PKO ;] ;D Cytat:
![]() ![]() PRETTY gratuluje ;D Cytat:
Cytat:
![]() ale sie nie przyznawalam bo sie balam ![]() mialam najgorsza komisje ze wszytskich... wiedzialam ze na nią trafie ;/ Hula pokaz fryzurke jak wrocisz i kalioppe tysh ;D lece do banku ;p dobrej podrozy lele ;]
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Zadomowienie
|
Prett no nie było źle, przyszłam i odrazu weszłam, więc duzo się nie stresowałam
![]() Lece się sprzatać szykować się i pakować ![]() ![]()
#696 |
Zakorzenienie
|
A dzisiaj mój pierwszy dzień w pracy. Wczoraj się dowiedziałam, że zaczynam już.
Trafiłam do działu Inwestycji i Budownictwa ![]() ![]() Ogólnie jest fajnie, mam bardzo miłą panią (kierownika jeszcze nie poznałam, bo jest na urlopie), która mnie zwolniła wcześniej ![]() Tylko nudzę się strasznie. Raz kolorowałam mapkę i dwa razy poprawiałam umowy na komputerze. Przez resztę czasu siedziałam. Szkoda, bo chciałabym coś robić, przepisywać, cokolwiek, tylko żeby mieć zajęcie. Pani E. mnie rozczarowała, bo powiedziała, że w dziale Inwestycji nie będzie żadnych takich papierków czy czegoś takiego. Ale gdy przyjdzie w piątek kierownik, to może coś mi wymyśli. Oby! Jutro sobie wezmę jakąś gazetę albo słówka z angielskiego, to jakoś zajmę czas. I pracuję od 7 do 15. Od 7! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#697 | |
Zakorzenienie
|
Nie ma za co :P
Dziekuje ![]() Cytat:
![]() ville ja mam czesto juz na 6 ![]() ![]() Ale to na szczescie nie caly czas tak ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Zadomowienie
|
Ville gratulacje
![]() ![]() Pretty, dzsiaj jade. Podejade jeszce do szkoły zobaczyć wyniki,a potem odrazu na busa do warszawy ![]() Aty pracujesz w restaracji ?? Bo puby sa póxniej po otwierane. Do której macie czynne ??
#699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przychodza ludzie ktorzy sa akurat na osrodku np na jakiejs wycieczce lub kolonii. Dlatego sniadania sa np od 7 do 9 zeby zjedli i jechali sobie zwiedzac gdzies dalej a nie przesiedzieli calego dnia w osrodku bo nie o to chodzi ![]() A restauracja czynna jest jakos do 21 (ost kolacja od 18-20) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Zakorzenienie
|
a ja nie jeżdżę zazwyczaj to tego samego miejsca, tylko za każdym razem staram się do innego ![]() Ja zamiast się uczyć to wczoraj... ![]() ![]() ![]() MA SA KRA ... ![]() Co ja robię? Co ja robię? Przecież w piątek matura, przez którą się stresuję jak nigdy dotąd ... ![]() ![]() Teraz piję magnez żeby się wzmocnić i mam nadzieję, że w końcu się wezmę za ten cholerny english ... ![]() ![]() powinnyście mnie .. ![]() ![]() ![]() Dobrze że ja nie mam @, bo tego było by już za wiele ... ![]()
#701 |
Zakorzenienie
|
ja sie chce isc opaaaaalac ; ((
buuuuu ![]() a koelzanki od ogrodka nie ma w domu a sie niby umawialysmy.. no ale coz ;x pewnie ejj cos wypadlo... za to wieczorem na aero ![]() i ogolnie znowu nuuudy troche ;x a jutro de sie rejestrowac jako bezrobotna.. .a pietek moze popytam w bankach i totalnie nie wiem jak ten moj wyjazd do Wro... niby moglabym ... a.. juz nie wiem : ( tak sama - co ja tam bede robic? :| moze sie upre i pojade... chcialabym :P w ogole znowu sie boje PRZYSZLOSCI ![]() lele ale bedziesz miala tam net? bo jak to tak bez netu ![]()
#702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też się boję .. piątek, a potem miesiąc czekania na wyniki ...
![]() potem znowu stres czy przyjmą na studia... dżisas... Vill co Ty mówisz w ogóle o tym Wrocławiu? Jak co tam będziesz robić? Uwielbiam to miasto mogłabym do niego jeździć ciągle ... Ja mogę pojechać z Tobą... i wiem gdzie są tanie domowe obiadki ![]() a co do internetu to przypomniał mi się odcinek South Park "Internet" ![]() Vill ... to juz uzależnienie ![]()
![]() |
#703 |
Konto usunięte
|
kalioppe - grypa? a może po prostu rozchorowałaś się ze szczęścia, że już po?
ville - to trafiłaś do mojego działu: ) za dużo roboty - źle, brak zajęć - jeszcze gorzej. wyporzycz sobie jakąś cudaczną książkę w bibliotece... nakarmisz swój humanistyczny umysł; ) DsC - tak trzymaj (tylko bez stresu). na angielskim - i generalnie na językach, liczy się wiedza i umiejętności, które zdobywałaś przez ostatnie lata. gdybyś teraz zabrała się do uczenia jakiegoś wysublimowanego słownictwa, chyba i tak by nie pomogło. pij sobie ten magnez, weź do ręki jakieś głupie babskie czytadło i wychilloutuj się! ViLLeMkA - to wpadnij do mnie na działkę... ; ) ![]() a propos fryzur: to mam do Was prośbę - wyślę Wam później fotki i mi troszkę doradzicie, ok? nie chcę się wieszać na wątkach metafory/wizaż/fryzjer, bo tam i tak mnie nikt obiektywnie nie wesprze, tylko napisze cośtam na odpieprz. |
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Zakorzenienie
|
DsC ja tam chce studiowac to bede miec duzooo czasu ; )
ALE! chyba podjelam decyzje ze jade za tydzien.. jedz ze mna! ![]() ![]() i teraz nie wiem co wybrac.. [nawet nie wiem czy za tydzien to jeszcze mozna rezerwowac ![]() czy wybrac drozszy hotel z ladnym kolorem scian, i tyle wpokoju... taki elegancki i -drozszy ![]() ale naprawde ladny [zaraz sie dowiem czy maja lazienke w pokoju] czy tanszy, ale taki troche.. no nie elegancki, ale mi sie nawet podoba, tv i prysznic w pokoju... i umywalka z lusterkiem!! XD no i nie wiem... DsC, a Ty gdzie spalas ![]() MałaGosia, juz pedzeeee ![]()
#705 |
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;7701329]
DsC - tak trzymaj (tylko bez stresu). na angielskim - i generalnie na językach, liczy się wiedza i umiejętności, które zdobywałaś przez ostatnie lata. gdybyś teraz zabrała się do uczenia jakiegoś wysublimowanego słownictwa, chyba i tak by nie pomogło. pij sobie ten magnez, weź do ręki jakieś głupie babskie czytadło i wychilloutuj się! .[/quote]
mówisz? ![]() Może i tak będzie lepiej ... ale poprzypominam sobie tylko słownictwo z I, II i III klasy nic poza tym ... i coś z gramatyki... i pójdę na żywioł ![]() Vill...Ty z Mielca jesteś więc na pewno wiesz coś o szkołach w Rzeszowie... znalazłam taką.. http://www.wsiz.rzeszow.pl/ odpowiadałaby mi... bo bym sobie mieszkała z Tż w Mielcu a do Rzeszowa dojeżdżała.. Poza tym nie musiałabym się z nim rozstawać .. bo tam znalazłby sobie od ręki pracę... ![]() So... what do you think of?
![]() |
#706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vill bardzo chętnie pojadę, tylko daj znać kiedy pakuje manatki, pieniążki wyciągam i jedziemy w podróż życie
![]() Ja jako studentka wybrałabym tańszy, no ale jeśli stać Cię na droższy to.. nie widzę problemu... w ładnych pokojach lepiej się uczy.. przynajmniej mi ... ![]() Vill jak to gdzie spałam? ![]() ![]() Tż chciał mnie zawinąć na chatę, ale nie nie nie nie dałam się ![]() ![]() Ja jak zwykle czuję się normalnie a Tż umiera... ![]()
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Wreszcie ide na ten staz. Od poniedzialku chyba. Mam dosc bezczynnosci... Bede siedziala za biurkiem i będę referentką ![]()
#708 |
Adwokat diabła
|
hej
![]() nudzę się ![]() a ja muszę też w końcu wybrać się do fryza, wcześniej nie poszłam bo koleżanka miała mnie obciąć i z tego wyszło wielkie G...
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
a ja z nudów przeglądam jeszcze raz wszystkie możliwe interesujące mnie uczelnie...
w mieście, w którym uda mi się przeżyć studia ![]() Poszłabym do wanny...marzę o niej od rana ![]() ale mama wyszła i gaz wyłączyła ![]() ![]()
![]() |
#710 |
Zakorzenienie
|
Idę po południu na piwo pomaturalne z koleżanką, wreszcie
![]() Bo byłam na diecie SB, a na pierwszej fazie takie alkohole zakazane, na drugiej zresztą też, ale można robić małe odstępstwa ![]() Nic mi się nie chce oczywiście ![]()
#711 |
Zakorzenienie
|
DsC, ale we Wro gdzie spalas
![]() ale powaznie mowisz? XDDD stac mnie nawet na taki za 2000 za 4 dni, ale nie wydam tej kasy, ona idzie na studia ![]() wlasnie nie wiem czy nie lepszy ten tanszy... no bo bede sobie mogla ta kase przeznaczyc na co innego a nie na spanie, a nawet nie wiadomo czy tam bede spac ![]() ja bym chciala gdzies w okolicach 5 maj... albo 8 maj.. cos takiego ![]() i sie jeszcze musze skonsultowac xD i przyadloby sie zadzwonic;x [raczej na pewno ten tanszy... wole kupic sobie cos a nie ;x tylko czy meijsca beda :O no ale jedynki.. w sumie powinny byc xD] co do uczelni... w Rzeszowie to polecam Politechnike Rzeszowska ![]() tez bedziesz miala maerketingi i te sprawy, a nie ejst taka zla ; ) i nie wiem czy by Ci sie udalo tak dojezdzac .. xD to troche daleko.. ale moze ; )
#712 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() wczoraj miałam maturę z niemca ustnego (r) kijowo mi poszlo, ale malo mnie to w tej chwilii interesuje ![]() ville gratuluje pracy ![]() Schir Tobie stażu ![]() ![]() a pewnie będę pracować od poniedziałku - nie powiem gdzie, bo jest to co najmniej śmieszne, ale ważne, że będę miała jakieś zajęcie, może nawet zarobię więcej niż mi się wydaje, że można tam zarobić ![]() lele udanej podróży (wiem, że może nie w porę, ale wcześniej mnie tu nie było ![]() no i co... wstałam o 11... nudzi mi się przestraszliwie Haha w pierwszym dniu wakacji - no nie mogę. Mam lenia tak naprawdę... poszłabym gdzieś ale nie ma z kim za bardzo... pewnie jak zwykle wieczorem gdzieś wyskoczę ![]() miałam iść dziś do biblioteki, ale pewnie zrezygnuję z tego.... bo NIE CHCE MI SIĘ NIC! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie pokoje maja wspolne lazienki.
a co tzn? ; ( tak mi odpisal... yyy... ze jedna wspolna czy ze kazdy pokoj ma... chyba ze kazdy ma cooo :P
#714 |
Raczkowanie
|
Haha przyszedł przed chwilą do mnie kominiarz - a jaki śmieszny
![]() i pyta czy zastał kogoś starszego w domu ja mówię, że nie a on, że przyjdzie w takim razie kiedy indziej ![]() dobra wiem, że wyglądam na 15 lat ![]() ale nawet mi się nie chciało mówić, że jestem właśnie po maturze ![]() poza tym wczoraj w pubie poproszono mnie o dowód, mimo, że byłam tam zaraz po maturze w dodatku z kumpelą, która na swój wiek wygląda... ale mówiła, że pytała, bo kara w wypadku kiedy się sprzeda, a nie powinno i ktoś to wykryje to 5 tysięcy.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Zadomowienie
|
Vill chyba jest jedna dla wszystkich lub moze jedna na 2 pokoje
![]() Ja sie pakuje i zjem jeszce obiad i do szkoły na wyniki a potem na busa ![]() Black jade do ciebie :P ![]()
#716 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem jak to zrobiłam ![]() ale chyba komisja miała dzisiaj dobry dzień ![]() prezentacje nawet powiedziałam dobrze. tzn czasem się zatrzymywałam na dłużej bo nie pamietalam co dalej i raz sie pomylilam i nie moglam sie spowrotem wstrzelic w moj tekst ![]() a pytania miałam fajne ![]() powiedzialy, ze w sumie prawie wszystko zawarłam w prezent. ale mowilam o psychoanalizie w niej i mialam pytanie czy kobitka z cudzoziemki była wredotą tylko ze względu na m.in. pochodzenie, kompleksy z dziecinstwa itp. no to tam opowiedzialam, ze nie tylko a glownie dlatego, ze tam pierwsza milosc jej byla taka i taka i bla bla bla ![]() a drugie to sobie pogadalysmy z kobitkami i sie posmialysmy bo cos w stylu jakie kobiety z tych co prezentowalam teraz najczesciej w swiecie wystepuja, i pozniej z kazdej jakas ceche wybralam i stworzylysmy ideał kobiety i sie smialysmy, ze zaden mezczyzna by z taka idealną nie wytrzymał, że popadłby w kompleksy itp ![]() ogolnie bylo bardzo fajnie i nie stresowalam się w ogóle ![]() ![]() ![]() ![]() [1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;7701329]a propos fryzur: to mam do Was prośbę - wyślę Wam później fotki i mi troszkę doradzicie, ok? nie chcę się wieszać na wątkach metafory/wizaż/fryzjer, bo tam i tak mnie nikt obiektywnie nie wesprze, tylko napisze cośtam na odpieprz.[/quote] jasne jasne ![]() Cytat:
![]() ![]() dziewczyny nie wierze, ze mam wakacje ![]() ![]() ale fajne uczucie! na dzisiaj już mam pełno planów ![]() poza tym kumpela dała mi już 2 filmy a jeszcze jade dzisiaj do niej i da mi pełno innych ![]() no i dzisiaj zaczne sobie ksiazke czytac i w ogole bedzie bosko bosko bosko ![]()
![]() |
#717 |
Zakorzenienie
|
ejjj umreee ; (
wyszlo mi ze ten wyjazd by kosztowal ok 800 zl ![]() 4 dni ![]() i teraz juz nie wiem czy sie oplaca.... : ( w tym tanszym hotelu, jakbym baardzo oszczedzala, to by bylo jakies 600 ![]() dobra ja wiem ze i tak mam w cholere kasy.... ![]() w sumie mi sie chyba nalezy... ! ale juz sama nie wiem... :|
#718 |
Zakorzenienie
|
zetka gratuluję
![]() Super ![]()
#719 |
Raczkowanie
|
Zetka gratuluje
![]() ja na razie wakacji nie czuje - co jest? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Zakorzenienie
|
Vill sobie zarobiłas kase (bo to ta twoja ze sklepu nie
![]() ![]() ![]() ja już sie nie moge doczekac wyjazdu nad morze. juz na 99% jedziemy w niedziele i czuje, ze bedzie super ![]() oby byla ladna pogoda + wiatr i bedziemy szaleć na deskaaaaach ![]() ![]() ![]() Nija, iwonka dziekiii ![]() udalo mi tak chyba dlatego, ze trzymalyscie kciuki wszystkie ;D hehe
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:36.