|
|
#691 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
trzymam kciuki za zdające i podróżujące
powodzenia dziewczyny! ![]() a ja się dziś okropnie czuję, pół nocy nie spałam, wszystko mnie boli... wstałam, żeby zaprzyć herbate i z powrotem wracam do łóżka
|
#692 |
|
Zadomowienie
|
JA juz po
Nie było źle Pytan nie powtórze bo nie pamietam ich dokładnie. Nie umiałam odpowiedzieć na część jednego mnianowicie jak przmi ostatni cytat z ostaniej księgi Pana Tadeusz. Oczywiście przypomnialam sobie jak tylko wyszłam z sali. Zetka a ty jak tam ??
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
angellka widzisz nie bylo tak zle
![]() kalioppe to wraaj do lozka i odpoczywaj jak sie zle czujesz wkoncu mamy wakacje i szkoda by bylo sie rozchorowac na dobre ![]() Moj TŻ pojechal do Olsztyna i bedziemy sie widziec najwczesniej w poniedzialek Ale za to moze pojedzie ze mna do siostry ciotecznej na bierzmowanie (bo bede swiadkiem) i pozna moje ciocie bo babcie juz zna :PIde cos zjesc bo w brzuchu mi burczy
|
|
|
|
#694 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mniejsza;p ide do PKO ;] ;D Cytat:
![]() PRETTY gratuluje ;D Cytat:
Cytat:
![]() ale sie nie przyznawalam bo sie balam ![]() mialam najgorsza komisje ze wszytskich... wiedzialam ze na nią trafie ;/ Hula pokaz fryzurke jak wrocisz i kalioppe tysh ;D lece do banku ;p dobrej podrozy lele ;]
|
|
|
#695 |
|
Zadomowienie
|
Prett no nie było źle, przyszłam i odrazu weszłam, więc duzo się nie stresowałam
![]() Lece się sprzatać szykować się i pakować Ciekawe czy Tż sie ucieszy jak zapukam do drzwi narzie nic nie wie że przyjeżdżam. Wiedzą tylko jego współlokatorzy
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
A dzisiaj mój pierwszy dzień w pracy. Wczoraj się dowiedziałam, że zaczynam już.
Trafiłam do działu Inwestycji i Budownictwa ![]() Ogólnie jest fajnie, mam bardzo miłą panią (kierownika jeszcze nie poznałam, bo jest na urlopie), która mnie zwolniła wcześniej W urzędzie trwa sesja, więc powiedziała, że mogę iść do domu, bo nikt nie będzie zwracał uwagi, że mnie nie ma. Tylko nudzę się strasznie. Raz kolorowałam mapkę i dwa razy poprawiałam umowy na komputerze. Przez resztę czasu siedziałam. Szkoda, bo chciałabym coś robić, przepisywać, cokolwiek, tylko żeby mieć zajęcie. Pani E. mnie rozczarowała, bo powiedziała, że w dziale Inwestycji nie będzie żadnych takich papierków czy czegoś takiego. Ale gdy przyjdzie w piątek kierownik, to może coś mi wymyśli. Oby! Jutro sobie wezmę jakąś gazetę albo słówka z angielskiego, to jakoś zajmę czas. I pracuję od 7 do 15. Od 7!
|
|
|
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma za co :P
Dziekuje ![]() Cytat:
ville ja mam czesto juz na 6 Ale to na szczescie nie caly czas tak bo bym chyba oszalala
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#698 |
|
Zadomowienie
|
Ville gratulacje
To nic ze na 7 idziesz potem przynjamniej masz całe popołudnie wolne ![]() Pretty, dzsiaj jade. Podejade jeszce do szkoły zobaczyć wyniki,a potem odrazu na busa do warszawy Mam nadziej że wyniki nie będą póxniej niz o 14, bo tak to ktos mi będzie musiał przekazać.Aty pracujesz w restaracji ?? Bo puby sa póxniej po otwierane. Do której macie czynne ??
|
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie takiej "normalnej restauracji" ze kazdy przechodzien moze przyjsc :PPrzychodza ludzie ktorzy sa akurat na osrodku np na jakiejs wycieczce lub kolonii. Dlatego sniadania sa np od 7 do 9 zeby zjedli i jechali sobie zwiedzac gdzies dalej a nie przesiedzieli calego dnia w osrodku bo nie o to chodzi ![]() A restauracja czynna jest jakos do 21 (ost kolacja od 18-20) |
|
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie jeżdżę zazwyczaj to tego samego miejsca, tylko za każdym razem staram się do innego Dźwirzyno, Grzybowo - WIEŚ, Kołobrzeg itp itd...Ja zamiast się uczyć to wczoraj... ![]() ![]() ![]() MA SA KRA ... Co ja robię? Co ja robię? Przecież w piątek matura, przez którą się stresuję jak nigdy dotąd ... ehhhh ... ![]() Teraz piję magnez żeby się wzmocnić i mam nadzieję, że w końcu się wezmę za ten cholerny english ... już tak niewiele zostało, a jeszcze niedawno mówiłam, że dopiero za 2 tygodnie... ![]() powinnyście mnie .. ![]() Dobrze że ja nie mam @, bo tego było by już za wiele ...
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie chce isc opaaaaalac ; ((
buuuuu ![]() a koelzanki od ogrodka nie ma w domu a sie niby umawialysmy.. no ale coz ;x pewnie ejj cos wypadlo... za to wieczorem na aero ![]() i ogolnie znowu nuuudy troche ;x a jutro de sie rejestrowac jako bezrobotna.. .a pietek moze popytam w bankach i totalnie nie wiem jak ten moj wyjazd do Wro... niby moglabym ... a.. juz nie wiem : ( tak sama - co ja tam bede robic? :| moze sie upre i pojade... chcialabym :P w ogole znowu sie boje PRZYSZLOSCI ![]() lele ale bedziesz miala tam net? bo jak to tak bez netu
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też się boję .. piątek, a potem miesiąc czekania na wyniki ...
![]() potem znowu stres czy przyjmą na studia... dżisas... Vill co Ty mówisz w ogóle o tym Wrocławiu? Jak co tam będziesz robić? Uwielbiam to miasto mogłabym do niego jeździć ciągle ... Ja mogę pojechać z Tobą... i wiem gdzie są tanie domowe obiadki a co do internetu to przypomniał mi się odcinek South Park "Internet" ![]() Vill ... to juz uzależnienie
|
|
#703 |
|
Konto usunięte
|
kalioppe - grypa? a może po prostu rozchorowałaś się ze szczęścia, że już po?
ville - to trafiłaś do mojego działu: ) za dużo roboty - źle, brak zajęć - jeszcze gorzej. wyporzycz sobie jakąś cudaczną książkę w bibliotece... nakarmisz swój humanistyczny umysł; ) DsC - tak trzymaj (tylko bez stresu). na angielskim - i generalnie na językach, liczy się wiedza i umiejętności, które zdobywałaś przez ostatnie lata. gdybyś teraz zabrała się do uczenia jakiegoś wysublimowanego słownictwa, chyba i tak by nie pomogło. pij sobie ten magnez, weź do ręki jakieś głupie babskie czytadło i wychilloutuj się! ViLLeMkA - to wpadnij do mnie na działkę... ; ) ![]() a propos fryzur: to mam do Was prośbę - wyślę Wam później fotki i mi troszkę doradzicie, ok? nie chcę się wieszać na wątkach metafory/wizaż/fryzjer, bo tam i tak mnie nikt obiektywnie nie wesprze, tylko napisze cośtam na odpieprz. |
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
DsC ja tam chce studiowac to bede miec duzooo czasu ; )
ALE! chyba podjelam decyzje ze jade za tydzien.. jedz ze mna! bo ja sama planuje.. a we 2 razniej ![]() i teraz nie wiem co wybrac.. [nawet nie wiem czy za tydzien to jeszcze mozna rezerwowac no najwyzej ebdzie bum]czy wybrac drozszy hotel z ladnym kolorem scian, i tyle wpokoju... taki elegancki i -drozszy ![]() ale naprawde ladny [zaraz sie dowiem czy maja lazienke w pokoju] czy tanszy, ale taki troche.. no nie elegancki, ale mi sie nawet podoba, tv i prysznic w pokoju... i umywalka z lusterkiem!! XD no i nie wiem... DsC, a Ty gdzie spalas ![]() MałaGosia, juz pedzeeee
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;7701329]
DsC - tak trzymaj (tylko bez stresu). na angielskim - i generalnie na językach, liczy się wiedza i umiejętności, które zdobywałaś przez ostatnie lata. gdybyś teraz zabrała się do uczenia jakiegoś wysublimowanego słownictwa, chyba i tak by nie pomogło. pij sobie ten magnez, weź do ręki jakieś głupie babskie czytadło i wychilloutuj się! .[/quote]
mówisz? ![]() Może i tak będzie lepiej ... ale poprzypominam sobie tylko słownictwo z I, II i III klasy nic poza tym ... i coś z gramatyki... i pójdę na żywioł Vill...Ty z Mielca jesteś więc na pewno wiesz coś o szkołach w Rzeszowie... znalazłam taką.. http://www.wsiz.rzeszow.pl/ odpowiadałaby mi... bo bym sobie mieszkała z Tż w Mielcu a do Rzeszowa dojeżdżała.. Poza tym nie musiałabym się z nim rozstawać .. bo tam znalazłby sobie od ręki pracę... ![]() So... what do you think of?
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vill bardzo chętnie pojadę, tylko daj znać kiedy pakuje manatki, pieniążki wyciągam i jedziemy w podróż życie
a przy okazji pokaże Ci bar mleczny gdzie jadają studenci .. i turyści w sumie też :P Ja jako studentka wybrałabym tańszy, no ale jeśli stać Cię na droższy to.. nie widzę problemu... w ładnych pokojach lepiej się uczy.. przynajmniej mi ... ![]() Vill jak to gdzie spałam? w domu ... wróciłam po 3.. ![]() Tż chciał mnie zawinąć na chatę, ale nie nie nie nie dałam się .. mieszkam blok wyżej to poszłam do własnego łóżeczka spać ![]() Ja jak zwykle czuję się normalnie a Tż umiera... ![]()
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Wreszcie ide na ten staz. Od poniedzialku chyba. Mam dosc bezczynnosci... Bede siedziala za biurkiem i będę referentką
|
#708 |
|
Adwokat diabła
|
hej
![]() nudzę się ) a ja muszę też w końcu wybrać się do fryza, wcześniej nie poszłam bo koleżanka miała mnie obciąć i z tego wyszło wielkie G...
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
a ja z nudów przeglądam jeszcze raz wszystkie możliwe interesujące mnie uczelnie...
w mieście, w którym uda mi się przeżyć studia ... Poszłabym do wanny...marzę o niej od rana ![]() ale mama wyszła i gaz wyłączyła a ja się boję go włączyć, bo on mi nie zawsze zaskakuje... ![]()
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Idę po południu na piwo pomaturalne z koleżanką, wreszcie
![]() Bo byłam na diecie SB, a na pierwszej fazie takie alkohole zakazane, na drugiej zresztą też, ale można robić małe odstępstwa ![]() Nic mi się nie chce oczywiście
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
DsC, ale we Wro gdzie spalas
!ale powaznie mowisz? XDDD stac mnie nawet na taki za 2000 za 4 dni, ale nie wydam tej kasy, ona idzie na studia ![]() wlasnie nie wiem czy nie lepszy ten tanszy... no bo bede sobie mogla ta kase przeznaczyc na co innego a nie na spanie, a nawet nie wiadomo czy tam bede spac ![]() ja bym chciala gdzies w okolicach 5 maj... albo 8 maj.. cos takiego ![]() i sie jeszcze musze skonsultowac xD i przyadloby sie zadzwonic;x [raczej na pewno ten tanszy... wole kupic sobie cos a nie ;x tylko czy meijsca beda :O no ale jedynki.. w sumie powinny byc xD] co do uczelni... w Rzeszowie to polecam Politechnike Rzeszowska ![]() tez bedziesz miala maerketingi i te sprawy, a nie ejst taka zla ; ) i nie wiem czy by Ci sie udalo tak dojezdzac .. xD to troche daleko.. ale moze ; )
|
#712 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() wczoraj miałam maturę z niemca ustnego (r) kijowo mi poszlo, ale malo mnie to w tej chwilii interesuje ![]() ville gratuluje pracy Schir Tobie stażu ![]() a pewnie będę pracować od poniedziałku - nie powiem gdzie, bo jest to co najmniej śmieszne, ale ważne, że będę miała jakieś zajęcie, może nawet zarobię więcej niż mi się wydaje, że można tam zarobić lele udanej podróży (wiem, że może nie w porę, ale wcześniej mnie tu nie było )no i co... wstałam o 11... nudzi mi się przestraszliwie Haha w pierwszym dniu wakacji - no nie mogę. Mam lenia tak naprawdę... poszłabym gdzieś ale nie ma z kim za bardzo... pewnie jak zwykle wieczorem gdzieś wyskoczę ![]() miałam iść dziś do biblioteki, ale pewnie zrezygnuję z tego.... bo NIE CHCE MI SIĘ NIC!
|
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie pokoje maja wspolne lazienki.
a co tzn? ; ( tak mi odpisal... yyy... ze jedna wspolna czy ze kazdy pokoj ma... chyba ze kazdy ma cooo :P
|
|
#714 |
|
Raczkowanie
|
Haha przyszedł przed chwilą do mnie kominiarz - a jaki śmieszny
![]() i pyta czy zastał kogoś starszego w domu ja mówię, że nie a on, że przyjdzie w takim razie kiedy indziej ![]() dobra wiem, że wyglądam na 15 lat ale nawet mi się nie chciało mówić, że jestem właśnie po maturze ![]() poza tym wczoraj w pubie poproszono mnie o dowód, mimo, że byłam tam zaraz po maturze w dodatku z kumpelą, która na swój wiek wygląda... ale mówiła, że pytała, bo kara w wypadku kiedy się sprzeda, a nie powinno i ktoś to wykryje to 5 tysięcy....
|
|
|
|
#715 |
|
Zadomowienie
|
Vill chyba jest jedna dla wszystkich lub moze jedna na 2 pokoje
Ja tak to rozumiem.Ja sie pakuje i zjem jeszce obiad i do szkoły na wyniki a potem na busa ![]() Black jade do ciebie :P
|
|
#716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem jak to zrobiłam ![]() ale chyba komisja miała dzisiaj dobry dzień ![]() prezentacje nawet powiedziałam dobrze. tzn czasem się zatrzymywałam na dłużej bo nie pamietalam co dalej i raz sie pomylilam i nie moglam sie spowrotem wstrzelic w moj tekst ![]() a pytania miałam fajne powiedzialy, ze w sumie prawie wszystko zawarłam w prezent. ale mowilam o psychoanalizie w niej i mialam pytanie czy kobitka z cudzoziemki była wredotą tylko ze względu na m.in. pochodzenie, kompleksy z dziecinstwa itp. no to tam opowiedzialam, ze nie tylko a glownie dlatego, ze tam pierwsza milosc jej byla taka i taka i bla bla bla ![]() a drugie to sobie pogadalysmy z kobitkami i sie posmialysmy bo cos w stylu jakie kobiety z tych co prezentowalam teraz najczesciej w swiecie wystepuja, i pozniej z kazdej jakas ceche wybralam i stworzylysmy ideał kobiety i sie smialysmy, ze zaden mezczyzna by z taka idealną nie wytrzymał, że popadłby w kompleksy itp ![]() ogolnie bylo bardzo fajnie i nie stresowalam się w ogóle a teraz WAKACJE!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() [1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;7701329]a propos fryzur: to mam do Was prośbę - wyślę Wam później fotki i mi troszkę doradzicie, ok? nie chcę się wieszać na wątkach metafory/wizaż/fryzjer, bo tam i tak mnie nikt obiektywnie nie wesprze, tylko napisze cośtam na odpieprz.[/quote] jasne jasne ![]() Cytat:
nie bedziesz sie chociaz nudzic w domu dziewczyny nie wierze, ze mam wakacje ![]() ale fajne uczucie! na dzisiaj już mam pełno planów ![]() poza tym kumpela dała mi już 2 filmy a jeszcze jade dzisiaj do niej i da mi pełno innych ![]() no i dzisiaj zaczne sobie ksiazke czytac i w ogole bedzie bosko bosko bosko
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
ejjj umreee ; (
wyszlo mi ze ten wyjazd by kosztowal ok 800 zl ![]() 4 dni i teraz juz nie wiem czy sie oplaca.... : ( w tym tanszym hotelu, jakbym baardzo oszczedzala, to by bylo jakies 600 ![]() dobra ja wiem ze i tak mam w cholere kasy.... ale mi szkoda : (.. troche...w sumie mi sie chyba nalezy... ! ale juz sama nie wiem... :|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
zetka gratuluję
Super
|
#719 |
|
Raczkowanie
|
Zetka gratuluje
ja na razie wakacji nie czuje - co jest?
|
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
Vill sobie zarobiłas kase (bo to ta twoja ze sklepu nie
) to jak masz ochote to szalej chociaz z drugiej strony pewnie w ogole tym hotelu nie bedziesz siedziec ![]() ja już sie nie moge doczekac wyjazdu nad morze. juz na 99% jedziemy w niedziele i czuje, ze bedzie super ![]() oby byla ladna pogoda + wiatr i bedziemy szaleć na deskaaaaach uuuuhu ![]() Nija, iwonka dziekiii ![]() udalo mi tak chyba dlatego, ze trzymalyscie kciuki wszystkie ;D hehe
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:35.

powodzenia dziewczyny! 

wkoncu mamy wakacje i szkoda by bylo sie rozchorowac na dobre 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)