![]() |
#31 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana - NOWE, używane : Farouk, Kryolan, Wella, Wax, Avon i inne...
Cytat:
Bourjois - roz do policzkow, kolor 33 Lilas d'Or, brudny roz z mnostwem zlotych drobinek, uzywany ale zuzycie minimalne - jest on niesamowicie wydajny Cytat:
w zasadzie zgodziłabym się na całość olejków za Avenkę, tylko muszę się upewnić że te olejki są eteryczne a nie olejkowe. A miętę (tę po terminie) chętnie przyjmę żeby zobaczyć jak pachnie ![]() może dorzucisz jeszcze Dermacol? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;7696625]Cos u mnie za:
* Odżywka - Krem po prostu proste, Schockwaves, Wella (użyty może z 5 razy, pełne opakowanie) * puder rozświetlający w pędzlu True Glow, Avon (prawie nie uzywany, kilka muśnięć, niestety starte napisy i lekko popękana nakrętka) * ozdoby do paznokci * zalotka do zakręcania rzęs ?? ![]() niestety nic Cytat:
cienie MACa? ![]() Ja myslałam o tych: ostatni fiolet (ten najbardziej zużyty) oraz 1 i 3 od lewej z serii brązów - jakie mają nazwy? + cień sypki bell, zużycie widać na zdjęciu, pięknie mieni się na niebiesko i złoto + kolczyki z kryształkami Swarovskiego, pięknie mienią się w słońcu, nigdy nie noszone |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dorzucam w takim razie fotkę olejku miętowego. To są 100% olejki eteryczne, widać napis na pudełku. Dermacolu chętnie bym się pozbyła, ale może jeszcze udało by mi się coś wysępić od Ciebie ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana - NOWE, używane : Farouk, Kryolan, Avene, Bioderma ,Wella, Wax, Avon i
Coś u mnie może za:
* Odżywka Biosilk Voumizing conditioner, Farouk (uzyty też może z 5 razy, prawie pełne opakowanie, ubytek do górnej krawędzi napisu Biosilk) * jedwab CHI, Silk Infusion, Farouk (została połowa z 15 ml) * Woda termalna Avene 50 ml (kilka razy psikneta, max 1/10 zuzycia) * Kapsułki - Serum pod oczy, GAL (jeden listek z dwóch, 24 rybki + pudełko) * Baza pod cienie, Kryolan (uzyta 2 razy, praktycznie nowa)
![]() |
#36 |
BAN stały
|
Dot.: Wymiana - NOWE, używane : Farouk, Kryolan, Avene, Bioderma ,Wella, Wax, Avon i
Odżywka Biosilk Voumizing conditioner, Farouk (uzyty też może z 5 razy, prawie pełne opakowanie, ubytek do górnej krawędzi napisu Biosilk) - za coś extra
* jedwab CHI, Silk Infusion, Farouk (została połowa z 15 ml) cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos u mnie za:
* Balsam w sztyfcie Rich Moisture Lip Balm z witaminą E, Avon (nowy, nie otwierany) * Perełki brązujące, Avon (nie wiem jak określić zużycie, moim zdaniem minimalne, zakrętka lekko wyszczerbiona, widać na zdjęciu) ? pozdrawiam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
włosy:
* Odżywka Biosilk Voumizing conditioner, Farouk (uzyty też może z 5 razy, prawie pełne opakowanie, ubytek do górnej krawędzi napisu Biosilk) - za coś extra * jedwab CHI, Silk Infusion, Farouk (została połowa z 15 ml) * Odżywka Henna Wax, Treatment Wax (zostało trochę ponad 1/3 z 480 gramowego opakowania) * Odżywka - Krem po prostu proste, Schockwaves, Wella (użyty może z 5 razy, pełne opakowanie) twarz - pielęgnacja: * Woda termalna Avene 50 ml (kilka razy psikneta, max 1/10 zuzycia) - za coś extra * Balsam w sztyfcie Rich Moisture Lip Balm z witaminą E, Avon (nowy, nie otwierany) * Kapsułki - Serum pod oczy, GAL (jeden listek z dwóch, 24 rybki + pudełko) * Kapsułki - z Koenzymem Q10, GAL (jeden listek z dwóch, 24 rybki) ciało - pielęgnacja: * Żel po opalaniu z pantenolem Bronze aftersun, Avon (nowy, nie otwierany) * Olejek opalizujący Shimmering After Sun Oil Spray, Avon (zostało 3/4) * Antyperspirant w krysztale Deo-Kristal extra sensitive, Mineral Stick, Cos-Line (użyty 2 razy) twarz - makijaż: * Perełki brązujące, Avon (nie wiem jak określić zużycie, moim zdaniem minimalne, zakrętka lekko wyszczerbiona, widać na zdjęciu) * Perełki rozświetlające - róż w kulkach, Cantare ( muśniete 3 razy, kolor rozświetlające jasne złoto, beż) * puder rozświetlający w pędzlu True Glow, Avon (prawie nie uzywany, kilka muśnięć, niestety starte napisy i lekko popękana nakrętka) * Baza pod cienie, Kryolan (uzyta 2 razy, praktycznie nowa) akcesoria: * ozdoby do paznokci * zalotka do zakręcania rzęs odp u mnie w ciuszkowym ![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie
pomadka Maybeline kolor 110 - mocno zatarty numerek (zuzycie w 1/3, zostało 2/3 ozdoby do paznokci zapraszam do watku z ksiazkami i ubraniami- tam mam pedzel do rozu loreal |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-Kenzo Jungle Elephant 100ml bez kartonika bez kilku psikow ale watpię czy znajdziesz u mnie tyle żeby było satysfakcjomująco dla Ciebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() myślę że i tak wychodzisz korzystnie (no i jeszcze ta róznica wagowa paczek) sama się zastanawiam czy jakiś drobiazg by się nie przydał dla mnie ![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez favianna Czas edycji: 2008-05-28 o 20:35 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Perełki rozświetlające - róż w kulkach, Cantare ( muśniete 3 razy, kolor rozświetlające jasne złoto, beż)
* puder rozświetlający w pędzlu True Glow, Avon (prawie nie uzywany, kilka muśnięć, niestety starte napisy i lekko popękana nakrętka) coś u mnie ??
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety nic |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli jak wyglądałaby nasza wymiana? Odpowiadają Ci olejki?
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() Twoje 2 balsamy avon po opalaniu za moj rozyk bourjois ![]() daj znac ![]()
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
* Odżywka Biosilk Voumizing conditioner, Farouk (uzyty też może z 5 razy, prawie pełne opakowanie, ubytek do górnej krawędzi napisu Biosilk)
* jedwab CHI, Silk Infusion, Farouk (została połowa z 15 ml) true glow w pędzlu |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
* Odżywka Biosilk Voumizing conditioner, Farouk (uzyty też może z 5 razy, prawie pełne opakowanie, ubytek do górnej krawędzi napisu Biosilk
* krem Sebium AKN 30 ml, Bioderma (zostało 2/3) * Effaclar K, La Roche Pasay 5x3ml * Lipikar emulsja do ciała, La Roche Pasay 1x7ml * Active C do twarzy, La Roche Pasay 1x1.5ml * Effaclar AI do stosowania punktowego, La Roche Pasay 1x2ml * Lysanel Active kwasy, SVR tubka 5 ml Żel po opalaniu z pantenolem Bronze aftersun, Avon (nowy, nie otwierany) * Antyperspirant w krysztale Deo-Kristal extra sensitive, Mineral Stick, Cos-Line (użyty 2 razy) * puder rozświetlający w pędzlu True Glow, Avon (prawie nie uzywany, kilka muśnięć, niestety starte napisy i lekko popękana nakrętka) cos u mnuie???
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
IWOSTIN krem intensywnie nawilżający SPF 20 hypoalergiczny 75ml- została ok połowa Mikrodermabrazja-strasza wersja avon mam 2 szt jedna nowa w puedłku a druga nowa bez pudełka - chciałabym jedną sztukę, tę z kartonikiem. 29.cien boujoris tylko spróbowany 2 razy (niekoniecznie) Żel po opalaniu z pantenolem Bronze aftersun jest już zarezerwowany do innej wymianki, jeśli nie dojdzie do skutku to mogę włączyć w zestaw. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
jesli zel by do tego doszedł byłabym skłonna sie wymienic
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
jaka pojemnosc jest
Odżywka Biosilk Voumizing conditioner, Farouk (uzyty też może z 5 razy, prawie pełne opakowanie, ubytek do górnej krawędzi napisu Biosilk
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
* Odżywka Biosilk Voumizing conditioner, Farouk (uzyty też może z 5 razy, prawie pełne opakowanie, ubytek do górnej krawędzi napisu Biosilk
* krem Sebium AKN 30 ml, Bioderma (zostało 2/3) * Effaclar K, La Roche Pasay 5x3ml * Lipikar emulsja do ciała, La Roche Pasay 1x7ml * Active C do twarzy, La Roche Pasay 1x1.5ml * Effaclar AI do stosowania punktowego, La Roche Pasay 1x2ml * Lysanel Active kwasy, SVR tubka 5 ml * Antyperspirant w krysztale Deo-Kristal extra sensitive, Mineral Stick, Cos-Line (użyty 2 razy) * puder rozświetlający w pędzlu True Glow, Avon (prawie nie uzywany, kilka muśnięć, niestety starte napisy i lekko popękana nakrętka) za iwostin i mikrodermabrazje
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeszacowałam wymianę, moim zdaniem jest nierówna jednak muszę zrezygnować |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
* Odżywka Biosilk Voumizing conditioner, Farouk (uzyty też może z 5 razy, prawie pełne opakowanie, ubytek do górnej krawędzi napisu Biosilk) - za coś extra
* jedwab CHI, Silk Infusion, Farouk (została połowa z 15 ml) * krem Sebium AKN 30 ml, Bioderma (zostało 2/3) - za coś extra Znajdziesz coś u mnie za to? Oddam np. Yohji Yamamoto. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
Jestem lasa na wiele rzeczy u Ciebie
![]() wymiary moge podac jutro ale pewnie bedzi eza duza ja nosze male M i w niej plywam szczegolnie w biuscie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.