|
|
#4531 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 2
Cytat:
Idę dziś się dowiadywać o Pappie. Może się uda i zrobić mi od ręki |
|
|
|
|
#4533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mierzę bo u lekarza wychodzi mi wysokie ale w domu mam normalne, tylko puls podwyższony ale to ponoć w ciąży prawidłowe |
|
|
|
|
#4534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja pamiętam jak ja zakuwałam na studiach... Z dzieciakiem nie dałabym rady ![]() Także podziwiam ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- dzień dobry w poniedziałek i miłego dnia wszystkim
|
|
|
#4535 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie mnie też u lekarza wychodzi za wysokie, a w domu mam znowu za niskie. Rekord z wczoraj to 99/64 z pulsem 84. I bądź tu mądrym jak od tygodnia mierzę 2 razy dziennie i ani razu nie miałam takiego jak mi pielęgniarka przed wizytą mierzy :/
|
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju, ja tu się obudzić
Siedzę nieprzytomna przed komputerem i patrzę tępo w monitor pomocy
|
|
|
|
#4537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałam coś podobnego i tytuł tak mi podpowiadał, że to coś z tym stylu, a tu lipa. ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
|
#4538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4539 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Miłego poniedziałku! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4540 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się sennie w ponury poniedziałek. Jak się podnieść i zacząć normalnie funkcjonować?
Cytat:
A były też rollsy na przystawkę I właściwie cały czas tak to wygląda. Ciśnienie mam cały czas bardzo dobre i cieszy mnie to, bo w przeszłości miewałam wysokie.
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w poniedziałek.
Dzieki za wsparcie na szczescie z dziadkiem lepiej po podaniu leków ale nie wiadomo ile zostanie w szpitalu. Guru bardzo mi przykro. :-( A napady głodu też mam
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
Hej poweekendowo
Odpoczęłyście? Ja jakoś nie, leżę nadal w piżamie, dopijam herbatę po śniadaniu i nie mogę się jakoś pozbierać. Córka poszła do przedszkola po dłuższej przerwie i jak źle by to nie brzmiało - cieszę się z chwili lenistwa i spokoju Tylko z chwili, bo jakoś ok 12:30 już będę ją odbierać.Dziś wieczorem przyjeżdżają moi rodzice, muszę trochę ogarnąć mieszkanie, jakieś pranie porobić, a jakoś sił brak. Zapomniałam napisać, że następną wizytę mam 04.10
|
#4543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4544 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam dzisiaj w planach jechac do endo na 9:00 a później na ta krzywa cukrowa bo musze na środę mieć wyniki. Ale okazało się ze przełożyli mi wizyte na 11:00 no i plany się posypały ![]() No trudno pójdę jutro.. Cytat:
Cytat:
dlatego wzięłam najtańsze truskawkowe i były pyszne aczkolwiek dalej u mnie wygrywaja zwykłe Cytat:
![]() Cytat:
||||
|
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
Też muszę tych tajskich spróbować - tak zachwalacie a ja już słyszałam kilka dobrych opinii
|
|
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę na 11 podrzucić Mężowi sałatkę do pracy bo zapomniał jej wziąć
|
|
|
|
#4547 | |
|
Raczkowanie
|
Hejka dziewczyny! My jeszcze dzisiaj mamy wolne po weselu, właśnie jesteśmy w drodze do domu to chociaż popołudnie będziemy mieć dla siebie
dzisiaj po miesiącu niejedzenia jajek zjadłam jajecznicę z kurkami...pomimo ze mi smakowała to chyba jednak jajka nie sa dla mnie w ciazy ((A tak zawsze lubiłam je w każdej postaci. Pomimo ze weekend był piękny, to dzisiaj pogoda już iście listopadowa ( przynajmniej w centralnej Polsce)... gdzie jest piękna złota jesien??![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#4548 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
Motyllek w pierwszej ciąży nie mogłam patrzeć na jajka a teraz całkiem dobrze mi wchodzą
|
|
|
#4550 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Jesień przyszła w tym roku szybciej mam dosc tej pogody Ten tydzień mam urlop naukowy w pracy, bo mam egzamin za tydzień, ale ciezko to widze ![]() A i rwa mi odpuściła Ilsa, przypomniałaś mi ze kotu jedzenie musze kupic Motylek, ja to tez mam dziwne odrzuty w ciąży, najcześciej jem tak jak przed ciąża, ale jak zjem cos co małemu nie podpasuje to od razu mam mdłości na szczęście jajka moge ale znowu mało mięsa jem, a przed ciąża codziennie obiad z mięsem ale musze tego przypilnować, bo znowu żelazo.
|
|
|
|
#4551 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A o lodach tajskich dowiedziałam się tutaj. U mnie na wsi takich nie majo Jak gdzieś spotkam to na pewno spróbuję Ale ja zasadniczo nie przepadam za lodami. A właściwie mało które mi smakują. Stale poszukuję lodów takich tradycyjnych, prostych smaków ale uczciwych. Ok 25 km ode mnie jest takie małe miasteczko, gdzie produkują lody od pokoleń. Są tam zawsze tylko cztery smaki, zawsze te same. Żadnych wydumańców smerfowych czy innych takich. Jest smak owocowy i czuć w nim owoce sezonowe - jagody, truskawki, porzeczki, maliny. Kremowe, delikatne, bez grudek lodu, nieprzesłodzone. I choć moi rodzice twierdzą, że kiedyś były lepsze to dla mnie nadal są najlepsze
|
|
|
#4552 |
|
Rozeznanie
|
Nicole` to witam w klubie
dopijam herbatę, dojadam ciasteczka ogarnęłam kuchnię dla zabicia wyrzutów sumienia Dzisiaj wizytuję o 16... tradycyjnie się stresuję czy to kiedyś mija?...
|
|
|
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się wydaje że stres nigdy nie minie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4554 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj w planie mam zrobienie trochę jedzonka
Szarlotka sypana, zupka z soczewicy, no i na obiad polędwiczki w sosie miodowo-musztardowym Od kilku dni jem więcej niż wcześniej ale na wadze póki co +1kg, także nie ma tragedii.---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- za dzisiejsze wizyty
|
|
|
|
#4555 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do pogody - u nas tak cudnie słońce świeci za oknem. A ja nadal w lozku... Ale czuje, że choroba powoli mnie opuszcza i będzie lepiej.
Tak Wam wspolczuje tych mdłości... Mnie w ogóle ominęło większość dolegliwości ciążowych. Na początku mnie stresowal brak objawow (poza lekkim bolem piersi i mega sennoscia i szybszym meczeniem sie) ale teraz uważam, że miałam farta Jeść też mogę wszystko Dolly - ten stres mija chyba dopiero po porodzie, a raczej zmienia się w inne zmartwienia Ja liczę na to, że jak bedziemy czuć ruchy to będzie lepiej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wątpię żeby ktoś tak panikował jak ja
|
|
#4557 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Melduję, że złota jesień przysiadła w grodzie Kraka. Chociaż dla mnie to dalej lato, bo jakieś 25 stopni jest. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale za to kilka spraw z listy załatwiania w mieście odhaczyć mogęxxxJuanaxxx jak będziemy czuć ruchy, to będziemy się martwić jak będą za duże przerwy chyba nigdy nie dogodzisz
Edytowane przez Lunak Czas edycji: 2017-09-11 o 11:10 |
||||
|
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
Mi np.dzisiaj tak drastycznie brzuch zmalał że tego nie ogarniam
wczoraj typowo ciążowy a dzisiaj jak przed ciążą. Dziwne to wszystko Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Mecassie Czas edycji: 2017-09-11 o 11:32 |
|
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
Wieczorem będzie balonik, mam to samo
|
#4560 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To prawda z tymi ruchami No ale wtedy i tak łatwiej, jak tez brzuszek jest i rośnie to jakos tak spokojniej sie robi |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

13.03.2008

I właściwie cały czas tak to wygląda. 
Tylko z chwili, bo jakoś ok 12:30 już będę ją odbierać.
trzymam kciuki za nastepne 

mam dosc tej pogody 
za dzisiejsze wizyty
Ja liczę na to, że jak bedziemy czuć ruchy to będzie lepiej
wczoraj typowo ciążowy a dzisiaj jak przed ciążą. Dziwne to wszystko