![]() |
#751 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#752 |
Zakorzenienie
|
Shir u nas w ogole do bankow przyjmuja po ogolniakach [znaczy wyksztalcenie min srednie]
tyyyle baaankow natworzyli ![]() pojde popytam, nie zaszkodzi ; ) moge na jakiejs kasie bankowej siedziec [watpie ze mi powierza] ale doswiadczenie 2 letnie mam na kasie przeciez ![]()
#753 |
Zakorzenienie
|
DsC napewno zdasz!! jak widzisz kazdy sie boi przed ustnym egzaminem i kazdy przychodzi z powyzej 10 punktami
![]() ![]() W koncu z tym jezykiem nie masz stycznosci od dzis tylko juz dlugo i skoro pisalas rozszerzenie to jednak znasz go na dobrym poziomie i nie ma co sie bac ![]() Mi sie wydaje ze to nie jest takie hop siup proste ze idzie sie do banku i oni przyjma na staz kogos kto sie tym interesuje ![]() Ja bym nie wybrzydzala zbytnio (oczywiscie sa pewne granice) i jakby proponowali staz w jakims biurze, nie od razu w banku to bym brala ![]() Eh ide dalej sprzatac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() Moi znajomi, którzy chodzili ze mną do szkoły, skończyli ja w tamtym roku na profilu matematyczno informatycznym i pracują w banku ![]() Tylko pozazdrościć ... ale praca w banku to na pewno nie dla mnie ![]()
#755 |
Zakorzenienie
|
pretty, ale u mnie nie ma tak ze staz daja
![]() u mnie trzeba go sobie zalatwic ![]() pytac prosic przeciez dla nich to lepiej miec pracownika za darmo ; )
#756 |
Zakorzenienie
|
Vill ... ja się nie dziwie że Ty przodujesz w naszym rankingu postów
![]() Widzę że ciągle tu jesteś i się zastanawiam czy Ty w ogóle z domu wychodzisz? ![]() ![]() ![]()
#757 |
Zakorzenienie
|
wróciłam
![]() teraz jestem szaloną blondynką ![]() kurcze koleżanka mi pisze, że niby mamy sie wieczorem spotkać z osobami z klasy pożegnać jedną koleżankę bo wyjeżdża na 3 miesiące chyba ale nie wiem czy pójdę. Mam dość alkoholu po wczorajszym dniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
Hula pokaz nam fryzurke nowa
![]() Ja tez sie wybieram tyle do fryzjera ale boje sie znow grzywke robic bo boje sie ze mi nie bedzie pasowala juz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Zakorzenienie
|
Hula blondasku pokazuj foty!!
![]()
#760 |
Zadomowienie
|
wlasnie ! Hula pokaz wloski ;D ;]
![]() |
#761 |
Zakorzenienie
|
zaaaaaraz
![]() zjem i poprosze mame zeby mi zrobiła zdjecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Zakorzenienie
|
No
![]() a tymczasem ja idę na COLE...tym razem na spokojnie ... ![]() ![]()
#763 |
Zakorzenienie
|
hahahaha
chciałam zrobić zdjęcie, a okazało sie, że mam wszystkie baterie wyładowane ![]() zaraz się podłącze i za pare minut wstawie zdjecia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no codziennie dgzies wychodze, ale na file ![]() dzisiaj np ide na aerobik wieczorem ![]() a tak to ciagle rpzed kompem .. z nudow ; ) ale zaraz zlaze i ebde sie uczyc anglika, potem serial, i aero ![]() a w ogole wczoraj sobie gralam z owym w statki i w kalambury... slooodko bylo ; ) lubie tak a dzisiaj slysze/czytam "posluchamy jakies fajnej muzyki?" niee no.... co to jest te 300 km ![]() i mi sie przypomina haslo z kalamburow : "dziecko wylane z kapiela" ![]()
![]() |
#766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spróbujcie razem wychodzic na spacery. Ja tak robilam. Oboje wychodzice z domu w tym samym czasie i idziecie w tym samym kierunku. To jest dopiero fajne ![]()
![]() |
#767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie nie ![]() juz wole z nim poogladac ksiezyc ![]() ![]() ale kurde... gadamy z soba po kilka godzin dziennie [przecietnie = 3] z wiekszoascia ludzi tyle nie rozmawiam dziennie nawet na gadu... z moja przyjaciolka. widujemy sie raz na tydzien... na gadu caly czas podpiete, ale nie gadamy non stop to starsznie zbliza ludzi iw ogole... tylko hmm.... real jednak lepszy i nie wiadomo jak to bedzie ; ) niewazne... na razie jest.... ładnie ![]()
![]() |
#768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tzn. jeszcze nie wpadłam na taki pomysł ![]() W sumie fajny ![]() Ja i Tż- miszczunie dokańczamy misję międzynarodową po 2 latach i uziemia mnie on w Sheffield ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zreszta.. Ty policz ile ich masz ![]() ja mam jednego.. jest moim prawie ksieciem z bajki, czasem mi robi male krzywdy - ale potem wynagradza... i ja mu czasem tez [normalnie.. jak ludzie ![]() moge gadac o nim godzinami ![]() i jeste jeden jeden jeden od 1,5 roku i nikt mi nie dorownal przez ten czas [choc jak mnie juz bardzo zdenerwowal - szukalam ] wiem ze net niewypał czasem.. , ale poznalam troche ludzi przez net ; ) rozczarowan nie bylo - jak juz to tylko ze "nie chce z nim być!" ale to juz wiedzialam zanim sie z kims spotkalam ![]() tyle co my gadamy to watpie ze az tak bardzo udajemy ... xD yy... nie ja podobno zreszta w realu jestem identyczna jak przez net ![]() Hula zdjecia!!!! ![]() a Ty Shir tez obiecalas juz dawno ; ( a Zetka ![]()
![]() |
#772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj mówił, że jakbym zobaczyła, co się dzieje za oknem i jak jest ciemno, to bym umarła ![]() A wyobraźnię posiadam bujną, ale nie w kwestii takich pomysłów. Aż tak romantyczna nie jestem. Czasem mi się zdarza, ale Tż ma kategoryczny zakaz nazywania mnie żabcią, misiem, kochaniem, baby, baby girl, co o czymś świadczy ![]() Vill, bo to się mówi, że przez net można udawać i nic więcej. A ja znam świetnych aktorów na żywo. Net do tego niepotrzebny :P
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie zastanawiałaś się kiedys co będzie jak się np. rozstaniesz z TŻ? tzn. postawiłaś wszystko na swój wyjazd ok... ale co bedzie jak po pół roku wspólnego mieszkania okaże się, że jednak to nie to? pytam, bo do tej pory niby mieszkaliście razem ale to były krótkie okresy czasu i musieliście sie soba nacieszyć, a tam będzie takie normalne życie itp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wiem ze on czasem gra ; ) ale ja juz wiem kiedy ![]() zwykle ![]() czasem udaje takiego zimnego wrednego silnego faceta ![]() ale ogolnie... nie ma zadnych powodow zeby jakos specjalnie udawac ;x robi naprawde duzo rzeczy, ktore ja doceniam ![]() drobnostki, ale nie robilby tak czlowiek ktoremu totalnie wisze ![]() nie, nie nastawiam sie ze to milosc mojego zycia czy cos ; ) jak mnie oleje - ja sobie poradze ; ) - spokojnie ![]() to samo w druga strone... jest po prostu.. ładnie ; )
![]() |
#775 |
Zakorzenienie
|
tak jak prosiłyście daję zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawi mnie to.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Zakorzenienie
|
Hula, ladne wloski ; )
takie blondiii ![]() j keidys taks tarsznie chcialam miec blond, a teraz kocham swoj braz ; ) ostatnio chcialam farbowac na ciemniejszy braz a kumpela "ale Ty masz ladny kolorek wlosow.. ja mam cjhyba pdoobny prawdaaa?" XD i ogolnie wszyscy mi mowia zebym nie farbowala ![]()
#778 |
Adwokat diabła
|
Hula,
![]() ![]()
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
dziękuję ![]() w grudniu zrobiłam sobie pasemka ale tylko troszkę, a teraz to już zaszalałam ![]() mama mówi, że mi jest dobrze w jasnych włosach i że mam sobie nigdy nie robić ciemniejszych niż moje naturalne |
![]() ![]() |
![]() |
#780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My nie będziemy prowadzić normalnego życia, nie mamy zamiaru zachowywać się jak małżeństwo, a mieszkać będę, bo mnie mama M. zaprosiła i płacić też będę, bo utrzymanką być nie mam zamiaru niczyją ![]() Nasza więź jest czysto emocjonalna, wiele razem przeszliśmy, nawet jak nie mogliśmy się zobaczyć. A tak poza tym, to albo się komuś ufa, albo nie. A problem podstawowy, to taki, że nie znasz mojego Tż i nie wiesz, jak on się zachowuje jako człowiek. No i nie wiesz jak to naprawdę z nami jest. Bo to wiem tylko jak i M. Takie coś naprawdę ma szanse przetrwać wszystko. Na Wizażu jest dziewczyna, która poznała chłopaka na MySpace, a po półtora roku od pierwszego spotkania są małżeństwem. Z tego co wiem, bardzo szczęśliwym zresztą. ![]() A na pytanie, co jeśli się rozstaniemy. Na pewno zostaniemy najlepszymi przyjaciółmi, bo to sobie przyrzekliśmy już bardzo dawno temu. I tak mam zamiar dostać się na studia tam ![]() Czasem człowiek musi wybierać. Ja wybrałam, że nie będę chować głowy w piasek całe życie, bo ma się je tylko jedno. EDIT: Tak poza tym, to nie jestem z tych osób, które gdybają. Wiele razy życie mnie i moją rodzinę równo po tyłku skopało i wiem, że umartwianie się w niczym nie pomoże.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.