![]() |
#1561 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXVIII
Cytat:
![]() Zobaczę ile z tego uda się zrealizować .Anyway, cięzko - ale do zrobienia. ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
ZOSTAW TO! Znów utkniesz! Zobacz co się z Tobą teraz dzieje. Poświeciłem kiedyś miesiąc na zastanawianie w czym mój poprzednik był lepszy ode mnie że się z nim nie kłóciła i tak go uwielbiała że patrzyła przez palce na jego wyczyny.Niemal sam siebie tym zamęczyłem.Bez sensu. ps.Chyba zaczynam rozumieć 'ciężkie' westchnięcia mojej byłej żony. Jak układałem sobie podobny 'plan' to wołami nie dawało mnie się odciągnąć od jego realizacji. Przynajmniej w kwestii osobistych pomysłów.Wspólne to wspólne.Panowała demokracja. Edytowane przez 201711031014 Czas edycji: 2017-09-11 o 13:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1562 | |
Nie depcze krokusów
|
Bo otoczenie Magdy lubi się mieszać do cudzych spraw.
Cytat:
![]() Cześć, czym się zajmujesz?
![]() ![]() |
![]() |
#1563 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1564 |
Raczkowanie
|
Witam i ja
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1565 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1566 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Najgorzej, to ponownie rozgrzebywać coś, co już się zaczęło zamykać. Osobną kwestią jest to, co oni sobie na tych profilach umieszczają - serduszkowanie i lajkowanie baaaardzo często jest tylko na pokaz, a w rzeczywistości różne brudy. Nie ma co analizować, jak wygląda ich związek, czemu dla niej jest taki a nie inny - do niczego dobrego to nie prowadzi, a te pytania są bez odpowiedzi. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1567 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Edit : emocjonalne rozdarcie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1568 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1569 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Wtajemniczenie
|
Agaciok a myślałaś o terapii? Niszczysz się za każdym razem jak wchodzisz na jego profil. Wiem, że to trudne, ale postaraj się tego nie robić.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1571 |
Raczkowanie
|
Agaciok u mnie to jest świeżutka sprawa, jeszcze ciepła mogę powiedzieć. Wybacz, że spytałam o Twojego bylego, ale nie znam do końca Twojej sytuacji, później sobie ją przyblize
![]() ![]() |
![]() |
#1572 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1573 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Edit : nie spotkamy pewnego dnia, dużo emocji we mnie, szybko pisze + jeszcze z telefonu, także sorki za drobne jakieś błędy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1574 |
Raczkowanie
|
Agaciok moim zdaniem nie o milosc tu chodzi a o jakies Twoje nieprzepracowane emocje. Sama piszesz, ze tylko czekasz 'az los go ukaze'. Jaki to ma zwiazek z miłością?
I właściwie za co mialby go ukarac? 2 miesiace to bardzo, bardzo krotko. Jesli padly jakies deklaracje i obietnice z jego strony to swiadczy tylko o jego niedojrzalosci bo moim zdaniem to zdecydowanie za wczesnie zeby przysiegac sobie milosc az po grob. On jest w zwiazku- bez wzgledu na to czy wysyla serduszka na fb pod publike czy nie, ma do tego prawo. Ty pomysl o sobie, o swoim zyciu i o swojej przyszlosci. Zwiazek z nim to przeszłość. Pomysl o terapii, tak jak Esia radzi. Nie wiem jak to wyglada w Polsce ale moze warto sie dowiedzieć, wykonać jakis krok. Moze akurat uda Ci sie szybko złapać termin. Trzymaj sie |
![]() ![]() |
![]() |
#1575 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeny, czemu ja znowu to rozgrzebuje... Jesli chcialabys bardziej szczegolowo poznac moja historie: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post69673996 ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1576 |
Raczkowanie
|
Agaciok xD wiesz co, mimo że to ja mu dziś napisałam taką wiadomość, w której napisałam że mam dosyć tkwienia w czymś takim itd, a on odpisał tylko ok nie na namawiam cześć, to jednak zastanawia mnie, co on teraz myśli o tej sytuacji. Naprawdę byly momenty, w których też czułam się przez niego kochana i było cudownie między nami. Zaczynam być teraz rozdarta, wiem że tak powinno być, nie powinniśmy być razem, to jednak znów zaczynają mną targac pewne emocje. Zaczynam tęsknić, choć wiem że nie powinnam, ale nie umiem nad tym zapanować
![]() ![]() |
![]() |
#1577 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1578 | |||
Raczkowanie
|
Laritana, Milagros
![]() Nawet nie wiecie, jak takie "mądra dziewczynka" pomaga ![]() Dzięki, że jesteście, dziewczyny i Pirx (chociaż, o ironio, pewnie każda z Was dałaby dużo, żeby tu nie być). Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale prawdą jest, że znam całą masę świetnych, samotnych lasek. Może bez wielkiego parcia na związki, ale też nie zamkniętych zupełnie na nowe znajomości. Tylko ja studiuję taki sfeminizowany kierunek akurat. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1579 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dlatego napisalam- to przeszlosc. Skup sie na swoim zyciu i na tym co będzie. Bo może byc piekniej niz Ci sie wydaje. Tylko zeby otworzyc jedne drzwi, najpierw trzeba zamknac stare a Ty wciaz tego nie zrobilas. Potraktował Cie niefajnie, zresztą nie tylko Ciebie. Tym bardziej powinnac zrobic wszystko zeby nie zatruwac sobie wiecej przez niego zycia. Zasługujesz na wiecej. Zasługujesz na kogos kto szczerze Cie pokocha. Ludzie mówią rozne rzeczy- slowa nic nie kosztują dlatego sa gown* warte. Czlowieka poznaje sie po czynach. Twoj eks dal Ci sie chyba poznac z nienajlepszej strony, prawda? Najwyzsza pora zamknac ten rozdzial i ruszyć do przodu. A Ty ciagle w tym grzebiesz- sama sie nakręcasz stalkujac jego profil, zyjac jego zyciem. Zyjac w poczuciu złości, zalu i niesprawiedliwosci (bo czekasz az los go ukaze) robisz krzywde tylko i wylacznie sobie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1580 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1581 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1582 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1583 |
Raczkowanie
|
Agaciok wlasnie o to chodzi, ze nie chcesz
![]() Sama musisz sobie pomoc. Dajesz tutaj rady kolezance bo masz doświadczenie z poprzednim eksem wiec zastosuj je również do siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1584 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1585 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1586 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1587 |
Raczkowanie
|
A ja Wam powiem, że z jednej strony mam nadzieję, że przeprosi, a z drugiej że i tak nie dałabym rady już nim być. No nie wiem, jestem strasznie zagubiona. Nie mogę wytrzymać już sama ze sobą
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1588 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ze mną na szczęście lepiej. Mam nadzieję, że będzie tylko lepiej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1589 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Dziewczyny, w październiku będę na trzecim roku studiów, stancje mam tą samą co rok temu. No aż mi gule w gardle ściska i łzy do oczu płyną, że będę na tym samym mieszkaniu. On tam ze mną tyle czasu spędzał, siedział po 2 czy 3 dni a później jechał w trasę. Cieszę się, że wracam tam bo będę miała czym głowę zająć, ale noce znów będą najgorsze. Wiem, że Wam dziś cały dzień marudzę, ale muszę to z siebie wyrzucić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1590 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.