|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami
Piękna świeca.
Morelle :brawo: Kupilam dziś sobie sukienkę sportową, ale oddaje bo mi się nie podoba jak wygladam. Też mam Devileek cellulit tragiczny do tego doszło, ze widzę go.nad kolanami No i ramiona za okrągłe :/ brzuch też odstaje. Niby 2-3 kg mam.jeszcze ake wyglądam kiepsko :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3333 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Czytam.na biezaco ale wiecie jak to jest. Jak chce cos zrobic to wlacza sie radar i ryk. No wiec na pewno nie odniose sie do wszystkiego. My sie.przebieramy roznie. Nie patrze na godz tylko czy papers zasikany. Czasami uda sie przebrac na spiocha ale na lozku nie na przewijaku. Morelle 100lat dla tz. Mala.ja e kaloszach nie chodze. Ba nawet nie mam, jal jest mega ulewa to glany zakladam ![]() Sam kciuki za szczepienia. Devilek kilkogramy zejda, ladna ta swieca ![]() U nas standardowo codziennie.na wieczor ryk. (2dni temu tylko spokojnie bylo) juz zaczynam.sie przyzwyczajac do codziennej wieczorno-nocnej zabawy z laktatorem bo mala uparta i cycka nie chce chycic. Musze sciagac mleko troche ja napoic i dopiero przezucamy sie z butli na piers. Takze ten, postaram sie byc na biezaco ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
Myszowata
No hej kurde mialam kiedyś takie świetne glany Ja dziś zwariowany dzień bo Tymon ma trening i muszę to ogarnąć. Muszę wyjść o 15:00 po niego dopiero ze spaceru wróciłam. Hugo odlatuje, będzie ciekawie... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
dawno mnie tu nie było. U nas albo drugi skok albo już sama nie wiem co. Od wczoraj moje dziecko albo śpi na rękach albo płacze, że chce spać. Cała akcja karmienia i usypiania trwa dłużej niż sam sen Dziś mam jeszcze wizytę u ginekologa, a ledwo żyje. Co do sciskania pięści to odruch, ale nam rehabilitanka np kazała dotykać dłonie od góry, żeby się rozluźniał. Edytowane przez asia1905 Czas edycji: 2017-09-12 o 13:55 |
|
|
|
#3336 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny.
Mój kąpiel akurat bardzo lubi i się rozluznia. O, tez muszę szatkę zamówić. Morelle dobrze ze sytuacja opanowana. Wszystkiego naj dla tz. Mój też ma niedługo urodziny i nie wiem co mu kupić. Myślałam o zegarku. Z jakich firm mają Wasi tz? Nie wiem co teraz noszą faceci... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
Mała! Klaudia w dzien je praktycznie non stop - chociaż dzisiaj miała nawet dwie drzemki 1h i drugą 30mjn. W nocy do 1kp jest zazwyczaj jakies 5h, drugie juz szybciej. Na pneumokoki bede ja szczepić 25.10, tymi na NFZ. Do Klaudii najcześciej mowię Ciumkała, a jak zdrabniam imię to Klaudusia, Klaudunia.
Ja mam kalosze Lidla, w ciagu jakichś 3 lat moze ze 3 razy miałam je na sobie. Morelle -witaj w klubie z tym złym dniem. Jutro mam pogrzeb babci. Devileek - ładna świeca. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3338 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój tez tak rączki do siebie składa, śmiejemy się ze jest jezusek i zaraz będzie spanko
![]() Udało się dzisiaj zaliczyć dluuuugi spacer tzn nadal na nim jesteśmy ale już na ogrodzie przy domu Bartek śpi już 3 godziny! noc tez była spokojna.Nie lubi tylko tych ćwiczeń od fizjoterapeutki i popłakuje sobie w trakcie nich i po nich.. szkoda mi go ale przecież to dla jego dobra..Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
Myszowata - ty masz jak ja z tymi awanturami. Pomaga telepanie i wkładanie palca do buzi - jak jej sie przy palcu włączy odruch ssania to podsuwam sutek. Inaczej brodawki nie chwyci tylko ryczy i co najmniej kilka minut muszę nią telepać podczas KP zanim sie uspokoi. Ale mleka nie ściągam, bo to by za długo trwało.
Calineczka - zegarek... nie wiem jakie twój nosi, ale moj za drogie na prezent. Jeden ma jakis Cititzen, a teraz chciał sobie kupić Tissot z barwami drużyny koszykarskiej (koszykówka to jego hobby i ogląda mecze NBA). W koncu jednak zrezygnował: http://polskikosz.pl/kolekcja-zegark...ytowej-formie/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
Xzora też tak robię z tym palcem jak już moje dziecko jest bardzo złe a musze jeszcze delicol podać.
|
|
|
|
#3341 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() śliczna ta świeca, to w końcu chrzestni nie kupują? bo ja już się pogubiłam ![]() Cytat:
![]() morelle mam nadzieję, że mimo wszystko będziecie mieć udany dzień i urodziny Tż ![]() moje dziecko ma dzisiaj dzień z serii "cały dzień śpię, a jak nie śpię to płaczę, bo chce mi się spać". w dodatku ma słaby apetyt :/ |
|||
|
|
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam trochę na tyłku i smaruje kremem pasje . Mam nadzieję że ćwiczenia zniweluja o jak jeszcze schudne . Tak chrzestni ale umówiliśmy że ja zamówię ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3343 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zazwyczaj mu daję swój palec do trzymania bo inaczej się nie da
|
|
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami
Przyszło zamowienie z H&M - bluzy 62 mniej wiecej takiej wielkości jak z 5-10-15, wiec ok. Nieco za duże, ale bedą na dłużej
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xzora Czas edycji: 2017-09-12 o 15:43 |
|
|
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
Anusia, młoda po prpstu dba abyś regularnie prała
![]() Mała, ja chodzę w takich krótkich czarnych ale w długich jakbym miała też bym biegała ![]() Calineczka, w komentarzach Polskich jest że idzie w dwa tygodnie. A jak Ci coś nie dojdzie z Ali to się zgłasza ( tam jest jakiś program ochrony kupujących) i zwracają kasę. Morele, Devileek, piękna gromnica ![]() Xzora, przykro mi z powodu babci. Aggs, brawa za długi sen. Ćwiczenia są dla jego dobra tak jak piszesz. A jak popłakuje to nie jest źle bo dzieć często strasznie się drą na tych terapiach. My byliśmy u pediatry z tą żółtaczką i wynikami. Żółtaczką mamy się nie przejmować z resztą widać gołym okiem że już zanika. Oczka mu się białe zrobiły i buzia nie jest taka żółta. Reszta wyników w normie. Mały był marudny strasznie. Musiałam go karmić przed i po a i tak po drodze płakał. Potem poszedł mega pierd i spokój ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas świecę i szatke kupują chrzestni
|
|
|
|
|
#3347 |
|
Rozeznanie
|
Mnie wkurza mój wystający brzuch, więc zaczynam chodzić na fitness
w mojej wsi w Domu Kultury będą prowadzone zajęcia we wtorki i czwartki. Także matka ma wychodne, a Tz siedzi z Adą w domu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3348 | |||
|
Zadomowienie
|
Xzora przykro mi z powodu Babci
Cytat:
Ale nie jest gadżeciarzem, udusiłby mnie za kupno jakiegoś drogiego. Cytat:
![]() Ja mu daję palec po kilku minutach, jak rozluźni w końcu te piąstki biedne. Cytat:
![]() Po jakim czasie powinniśmy to zgłosić? To nasze pierwsze zamówienia Czekamy jakieś 7 tygodni chyba... za wizytę
|
|||
|
|
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami
Jon_Snow, Pestycyda, Calineczka - dziekuje
Pestycyda - dobrze, ze żółtaczka schodzi Nulka - zazdroszczę fitnessu. Ja kiedyś myślałam, ze od września wrócę na pole dance... aktualnie nawet podnieść sie normalnie nie mogę tylko bokiem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xzora Czas edycji: 2017-09-12 o 15:50 |
|
|
|
#3350 |
|
MerDer 4ever
|
Ja mojemu na slub kupiłam zegarek Doxa
![]() Nulka fajnie z tym fitnessem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3351 |
|
królikoholiczka
|
Cześć dziewczyny! Podczytuje Was ale nie mam kiedy napisać. Mała zajmuje mi cały czas. Straciłam pokarm i karmie mm. Za dużo nerwów się nazarlam i tak poszło. Teraz chyba przechodzimy skok. 23mamy chrzciny. Pozdrawiam Was wszystkie!!
|
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
Calineczka, wejdź na tą aukcje z której zamawiałaś i tam jest "ochrona kupującego" i jest napisane po ilu dniach chyba. Np w przypadku tej bluzy to 2 miesiące. Ja ją biorę;p
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej przykro mi z powodu pokarmu. A jak sytuacja z teściową? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3354 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a jak sytuacja w domu? My tego chrztu nadal nie załatwiliśmy, jak tak dalej pójdzie to chyba w grudniu będziemy chrzcili Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, czy któraś porównywała szum szumiś oryginalnego a tergo z Rossa? Bo zastanawiam się nad kupnem ![]() Chilli, wzywam do tablicy koleżanko! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3356 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Calineczka moja tak nie robi.
Tz wrócił. Poszliśmy na spacer. Jest ok. ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
z czerwonymi biedronkami, czarny płaszcz z matrixa i włosy z niebieskim odcieniem ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
![]() Też myślałam o zegarku, ale za droga impreza teraz ![]() Mój ma taki zwykły pumy. ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
Moje kondolencje ![]() Dziękuję sytuacja opanowana, ale ogólnie na jakiegoś doła. Staro się czuje i myśli o zmianie pracy w przyszłym roku. Cytat:
![]() Też mnie dobija cellulit na udach. Cytat:
*Super, że już po zoltaczce.
|
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnie my tez raczej nie wyprawimy chrzcin w tym roku. Za to moja bratowa ma termin porodu na listopad a juz zorganizowala wszystko co zwiazane ze chrzcinami
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3358 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na pasku czy bransolecie? ![]() Cytat:
Cytat:
Natknęłaś się gdzieś na info z jakiego materiału jest ta bluza? Cytat:
Muszę się zorientować, nie chcę jakiegoś drogiego. ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Ja już nie mogę. Młody znowu dzisiaj nie śpi. Miał drzemkę pół godziny i tyle. Może to skok ![]() Jak to jest z tymi skokami? Na tej grafice na 1 stronie jest zaznaczona ich długość, drug trwa 2 tygodnie, a któryś tam kolejny aż 5? Czy skok jest krótszy, ale w tym zaznaczonym okresie? |
||||
|
|
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
Aggs a na co dokładnie te ćwiczenia? Fajnie ze dzień udany. U nas dziś dwa spacery po 2,5 h ładnie spał na nich.
Xzora Dziękuję z odp. Współczuję śmierci babci i pogrzebu.Xzora Dzięki za ten.link, świetne zegarki. Moj rez nosi za drogie :/ i też jest fanem NBA nawet gra w kosza i teraz jedzie na 3-dni.na turniej. Jaką druzyne lubi? Pestycyda Super ze nie ma zoltaczki Emilia Hej mam nadzieję że u Was ok![]() My mamy jutro szczepienia troszkę się boję.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3360 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

za wizytę

jak tylko kwęka na zmianę pozycji czy baka to go nie biorę