|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój ukochany jedzie za granice. Część V
zabul..ktory tak Cie rozbawia bo tez bym sie posmiala bo znowu mi sie agresor wlacza sam z siebie :P
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
No jak to który. tożto oczywiste ;p
Własnie dowiedziałam się z niego czegoś strasznego. I nie wiem czy Wam o tym mówić, bo was też to dotyczy
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
lolo bozeeeeeeeeeeeee umrzemyyyy?? tak tak ? to o to chodzi?? bo jak nie to mozesz mowic:P
|
#1804 |
|
Wtajemniczenie
|
Żaba, nie trzymaj tyle w niepewności, waaaaal
![]() Przyjmę to dzielnie na klate i obiecuje, że nie będę płakać ![]() Candy, a Tobie czemu się agresor włącza? TŻ denerwuje?A mojego boli ząb, dobrze że mnie tam nie ma, bo wtedy wszystko fruwa.
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
Tż w pracy....sam z siebie mi sie wlacza..ja sie chyba musze zapisac na jakis boks czy cos bo nie wyrobie,albooo powsciekam sie dzisiaj na moim i go potluke troche:P
Zabul....
|
#1806 |
|
Wtajemniczenie
|
Biedny TŻ, kobieta go będzie biła
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rintintin ładne mebelki i kolor scian
|
|
|
|
|
#1808 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Daj koniecznie znać jak mu poszło ![]() A mi jakoś tak smutno, chyba mi się tęsknotka włączyła... Ale pocieszam się tym, że już oficjalnie lece 5 lipca, dzisiaj po wielkich bojach, zakupiłam bilet
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
Żaba daj linka
![]() ja tez chcea czemu to smutne i nas tez dotyczy ![]() kurcze zaciekawilas mnie ja bylam po walizeczke na kolkach u cioci super jest noo i jem pomidoraaaaaaaajutro mam straszne koło ale diabelnie nie chce mi sie uczyc o nie
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
heheheh nooo my sie tak fajnie wsciekamy ale to zawsze ja wychodze poobijana bo zamiast niego to gdzies sama sie walne..o sciana czy podloge :Psmiesznie tak zawsze jest a pozniej jak juz sie wymecze to sie przyklejam do niego i nie puszczam to znak ze ulzylo :P heheh jak ostatnio z lozka spadlam na ten kamien dziadoski..bo tutaj w kazdym mieszkaniu nie ma drewka..no oprocz dziennego pokoju tam sa panele ale tak to wszedzie jest kamien zeby bylo chlodniej i ja tak na niego walnelam to myslalam ze sie nie podniose aleee po rece mojego sie wgramolilam i dalej sie wyglupialismy :P
zaaaabul zaginelqa nam..ona sie prosi o te usta usta:P
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sie przez niego az sama stresuje hehe ![]() oj do 5 to juz szybko zleci, zbaczysz. ale rozumiem cie. ja mimo, ze mam tyle egzaminów w nastepnym tygodniu, to przyjechałam bo bym kota dostała tam samej w Olsztynie. a wogóle to wkurzona jestem bo jedne palant nam nie chce wczesniej zrobic egzaminu i przez to nie chce nam pozowlić bronic sie w czerwcu. aż nasza promotorka powiedziała, ze wkroczy we wtorek do akcji hehe
|
|
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Zakochana w tej szafie jestem od pierwszego wejrzenia ![]() N zasneło mi się , nawet nie wiem kiedy ![]() Ja to jestem śpioch pospolity ![]() A wiśniewskiego nie lubię ~!
|
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze ostatnio Ci sie wisienka snił no przyzaj sie ![]() a mebelki super tez chce nowe, bo mam przedpotopowe gr gr noooooooooooooooo a co ja chcialam aaa nic hehehe ide na KWA tzn.. KWC hehe literki mi sie pindrolą
|
|
|
#1814 |
|
Wtajemniczenie
|
Rintintin, ufff całe szczęście, że to ujęcie to ino przez przypadek, a nie z uwielbienia
![]() Candy, kamienie na podłodze? Ojej, ale w sumie tam to się sprawdza w 100% Pewnie musiało boleć jak spadłaś:/ Dobrze, że TŻ podał pomocną rękę![]() A wiesz, że ja mam tak samo. Zawsze się miotam, a i tak on jest cały, a ja jakaś posiniaczona Ja to zawsze siadam na łóżko jak mam dość i mi głupio, że tak się namachałam![]() Magda, będzie dobrze Zda na pewno![]() Fajnie, że promotorka się za Wami wstawiła. Zleci na pewno szybciutko, ale dzisiaj jestem zmęczona i chyba dlatego trochę podupadłam na twardości ![]() Aga, no i mi zrobiłaś smaka na pomidora Tyle, że nie mam A dzisiaj to wciągam wszystko jak odkurzacz i właśnie myśle co by tu zjeść![]() Te walizeczki na kółkach to super sprawa. No chyba, że ktoś bierze taką wielką jak ja i nie może sobie z nią poradzić Boże, musze wyglądać wtedy jak pokraka...
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
no kamien...znaczy takie plytki jak kafelki ale kamien wyszlifowany:P prawie jak marmur heheheh :P
a widzisz te nasze chlopy jakies takie cwane sobie krzywdy nie zrobia a my to mozemy :P
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, promotorka sie za nami wstawi, ale gosciu jest tak powalony, ze to głowa mała. caly rok z nim ma i wszytscy maja takie problemy
|
|
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa już Wam daję.
Ale uwaga, żeby nie było że nie ostrzegałam. Nie jesteśmy najlepsze i dojrzałe (klik) ale za to mamy KWA (klik) ![]() Kwa kwa kwa Macie na otarcie łez kaczuszkę.
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
Podsumuję to jednym słowem.
Po takim obgadywaniu na innym watku, nie wiem co jeszcze magda tu robisz, w kółku wzajemnej adoracji, jak to sama nazwałaś. buahaha smiech na sali. dziecinada. ooo jedyne co fajne w tym wszystkim, to ta kaczka z radiem ![]() uuuu turn on the radiooooo radio gaga radio gugug radioooo ![]() ![]()
|
|
#1819 |
|
Wtajemniczenie
|
Oni to chyba mają z nas nizły ubaw jak my tak się miotamy
![]() Aaa, no to takie fajne te kamienie na podłodze Oh, jak ja bym chciała mieć okazje się na nich chłodzić z powodu upałów![]() Edit: No muszę edytować, bo się zdenerwowałam. Faktycznie dziecinada. I kto tutaj jest niedojrzały
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
ale z nas gowniaryyyyy....
![]() Nohemi jak sa upaly 40 st. to po nicj sie nie przejdzie na boso bo sie tak nagrzewaja...:/niby chlodniej w miejscach gdzie slonce nie dochodzi ale jak juz slonce dojdzie to koniec..
|
#1821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kwa, kwa
|
|
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
widze, ze żabę bardzo interesuje moja osoba, skoro śledzi moje wypowiedzi.
po pierwsze to nie pisałam tam niczego, czego nie napisałam wam na tym watku. pytałam sie zaby i gasty kilka razy o konkrety w pewnej sprawie a nie dostałam odpowiedzi. jak dla mnie to dziecinne powiedziec A, a nie powiedziec B. bo najłatwiej coś napisac, a potem nie wyjasnic juz tego. no coż... a na watku jestem bo jest tu kilka fajnych osób, które nawet jak mają swoje zdanie, to nie boją sie go powiedziec i uzasadnić. edit: i co by nie było tamte słowa były tylko na temat tych dwoch osób
|
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
ktore to niby te fajne?
boooz wlasnie sobie przypomnialam czemu kawy nie lubie..wlasciwie to moje jelita mi przypomnialy..auaaaaaaaaa aaaaaaa...
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
te, które maja własne zdanie i nie boją sie tego powiedziec, ale tez jak juz powiedza A to mówią i B. np. Ty Candy.
tak jak juz wspomniałam, tamto zarówno na tamtym watku jak i na tym pisałam na temat tamtych 2 osób. |
|
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obwieszczac to na innym watku dla mnie to bzdura i jak dla mnie MAGDA JESTES KOMPLETNIE SPALONA .
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
Az tak sobie nie schlebiaj.
Czytam cały wątek, a skoro juz coś takiego tam znalazłam to się podzieliłam tą radosną, oj pardon bardzo smutną nowiną. A jakbym rzeczywiście chciała się interesować twoją osobą to bardzo ciekawy podręcznik do psychologii by mi wyszedł ![]() O właśnie które to te fajne? ![]() Candy a co ci?
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
Magda ale nie wiem jak inne dziewczyny ale ja zauwazylam ze jak Tobie sie cos powie z czym Ty sie nie zgadzasz to zamykasz sie w takij swojej skorupce i nie dociera juz nic wtedy albo nie rozumiesz o c chodzi i wtedy jak mozna powiedziec B skoro nie dociera nawet polowa A?
dla mnie momentami jestes tak zakrecona jakbys cos przypalala conajmniej..chociazby sprawa z laura ktora bana dostala za to ze mowila jak jest...juz w tym momencie mi sie to nie spodobalo jak i innym dziewczynom a Ty nie widzialas w tym nic zlego bo jakze ona mogla Ci powiedziec ze nie kumasz co sie do Ciebie mowi... zaraz jeszcze ja bana dostane hiiiihi :P Zabul no jakies takie skurcze w dole brzucha:/czesto tak mam:/
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
Aga a co ty sie tak bulwersujesz, skoro sprawa ciebie nie dotyczy. skoro jestem spalona - daj ignora i bedzie super
![]() Candy nie tu nie chodziło, ze ja tam czegos nie przyjmuje. poprostu Zaba i Gasta napisały, ze ona miała racje, jak pytałam w czym dokładnie, to padały tylko teksty, ze nie bede pisała bo bana dostane, bo cos tam, cos tam. i to o to chodziło, ze nawet przykłądów nie potrafły podac. wtedy tylko zareagowałam na Laure, bo pisała brednie na temat mnie i mojego TZ. |
|
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
a przypadkiem nie chodzilo o to ze Ci napisala ze jestes niekumata bezposrednio bez zadnych delikatnych sugestii?
|
#1830 |
|
Moderatoreska
|
No pogadałam sobie z tż-tem, teraz lecę do wanny i jak zwykle nie zdążę na YCD :/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.

flejksy

za niego

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)