|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 2
Cytat:
![]() gratulacje
|
|
|
#4802 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Już nie mogę się doczekać aż ją zobaczę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4803 |
|
Wtajemniczenie
|
Mecassie - dziewczynki podobno lubia dluzej w brzuchu siedziec
![]() Czytalyscie ze Ksiezna podobno ma termin miedzy marcem a majem? I podali ze to ma byc 2 dziewczynka, czylii wychodziloby blizej marca. Moze jednak jest tu z nami
|
|
|
|
#4804 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeju tak mi brzuszek wywaliło dziś wieczorem - rośnie Słoneczko
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj znać co tam diabetolog powie. Cytat:
ale już się tym nie przejmuje, to takie chwilowe było ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4808 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W ogóle mam nadzieję, że dopadnie mnie syndrom wicia gniazda bo muszę zrobić sporo reorganizacji
|
|
|
#4809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cyferki mi się źle wpisaly
poprawilamWysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4810 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4811 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
super ze że na wizycie wszystko dobrze ))Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiałam się czy to dobrze ze bobo leży na brzuchu ?
lekaż nic nie mowil na ten temat a mała była dzisiaj mało ruchliwa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4813 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na ostatnim badaniu mogą córeczka tez była spokojna a do tej pory cały czas szalala w brzuchu. Ale ginekolog mi powiedziała że od 13 tygodnia dzieci mają mniej miejsca w brzuchu wiec juz nie dają rady tak swobodnie się poruszac jak wcześniej. Wiec niestety fikołków w brzuchu raczej już nie zobaczę...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4814 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zresztą waga to też wynik jakiś wyliczeń (wydawało mi się, że nogę mierzyła przed podaniem nam wagi, tż zwrócił uwagę, że mierzyła brzuszek). Także to też orientacyjnie Powiem wam, że jak wcześniej nie bardzo mnie interesowała płeć (nawet na prenatalnych) tak teraz wręcz przeciwnie Oby ten mały uparciuszek na połówkowym się pokazał, bo matka nie lubi być trzymana w niepewnosci (a sama ciąża to już ciągłe trzymanie w niepewności ). Wiadomo koniec końców byle było zdrowe, ale ciekawość swoją drogą. Tym bardziej, że wyprawkowanie coraz bliżej ![]() A i nasze dzidzi też jakieś spokojniejsze było, a zawsze taka wiercipiętka
Can't wait to meet you Edytowane przez _Dolly Czas edycji: 2017-09-12 o 21:27 |
|
|
|
|
#4815 |
|
Rozeznanie
|
Cześć 👋
Gratuluję wszystkich udanych wizyt Super, że dzieciaczki zdrowo rosną Mnie od tygodnia boli głowa dzień w dzień. Tabletek nie biorę, bo musiałabym każdego dnia a to bez sensu. Niby nie boli mega mocno, ale ciągle. Masakra. Dziś dla odmiany rano przywitałam się z kibelkiem :/ dobiegłam na ostatnią chwilę. Zrobiłam surowke do słoików na zimę, będzie co jeść do obiadków. Jutro w planach de volaye i frytki Moja córka urodziła się tydzień przed terminem, a syn szwagierki 10 dni po terminie, więc nie ma reguły będzie jak naszym dzieciom się zachce No i wieczorami jakby zgaga się zaczęła pojawiać. To jedyna rzecz, za którą nie tęsknię. Poprzednio nie mogłam spać, bo tak mnie paliło noc w noc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Duza dziewuszka ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
Choc np ja mojej mamie 3 dni szybciej. Chyba nie ma reguly
|
||
|
|
|
#4817 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny.
Nadrobiłam Was po całym dniu ![]() Gratuluje wizyt Cieszę się, że wszystko ok ![]() mecassie ale duża dziewczynka już u Ciebie 😍 U nas kolejny leniwy dzień ,pogoda ładna więc korzystamy. Miałam nadzieję, że na urlopie mdłości mi odpuszcza, bo będę w miarę wypoczęta itd. No niestety, męczy mnie codziennie. Wymiotuje 3-4 razy dziennie i mało co jem Kiedy to przejdzie..
|
|
|
|
#4818 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Uff... nadrobiłam Was. Teraz będzie litania ![]() Cytat:
toż to prawie 11 cm jest i kawał dziecka Wyniki z krzywej też nie wyglądają aż tak źle.A może mała spała w trakcie badania i dlatego mało ruchliwa? Bo to chyba też jest tak, że pory aktywności dziecka niekoniecznie pokrywają się z naszymi? Cytat:
spadłam z wagi 1,5 kg. Zważę się jeszcze w takich godzinach jak chodzę na wizyty i mnie wtedy ważą, ale póki co jestem załamana Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
głowa to podobno normalne jak boli w ciąży. W poprzedniej też tak miałaś? Cytat:
strasznie męczą Cię te wymioty
|
||||||
|
|
|
#4819 |
|
Zadomowienie
|
Lunak, z tej opieki nad ciążą księżnej, to się śmiałam. Oczywiście, że chuchają i dmuchają na nią od dwóch kresek, ale bawi mnie taka hipokryzja.
Wilanka, niestety, ale moja apka twierdziła, że bóle głowy mogą być w II trymestrze, czyli to jakaś norma. Mecassie, a jak się niedługo przekręci głową w dół, to dopiero dziwnie będzie leżała
|
|
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
witam się w środę
Spałam dzisiaj na poduszce, było wygodnie ale po takim zachwalaniu spodziewałam się jakiś fajerwerków itp a takich nie było Ale wyspałam się! Obudziłam się przed budzikiem wyspana
|
|
|
|
#4821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
narazie nic mi nie doskwiera dzień dobry w środę
|
|
|
#4822 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia też tak zwlekam z zakupem. Nie wiem czy by mi się przydało, a nie chcę kolejnego gadżetu, który po kilku razach pójdzie do szafy
Macie jakiś sprawdzony przepis na gorfy? Mąż zainwestował mi w opiekacz do kanapek z wymiennymi płytkami i teraz szukam jak się robi gorfy żeby mu zrobić niespodziankę na popołudnie Edytowane przez Lunak Czas edycji: 2017-09-13 o 08:12 |
|
|
|
#4823 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Jadę dzis z mala do ortopedy. Gratuluję udanych wizyt Jutro moje wyczekiwane usg za dzisiejsze wizytyWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4824 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny, nie odezwałam się już wczoraj, bo po wizycie było mega późno i byłam padnięta. Miałam wejść o 20:20, weszłam 22:50
Wyniki mam według mojej gin książkowe,idealne, także bardzo się cieszę, że wszystko pod tym względem super. Dziecko rośnie, ale nawet nie wiem ile ma cm... ![]() Mały na początku pokazał nam całą rączkę, tak jakby się z nami witał Później się wiercił, ona nic nie ruszała, a ten kopał, zginał nóżki, prostował, później położył się na brzuchu, a później odwrócił się tyłkiem, przytulił się i pokazać się nie chciał! Najśmieszniej było, jak chciała się upewnić, czy to chłopak i próbowała znaleźć fistaszka, to wziął rączki w dół, skrzyżował i zasłonił ! Nic nie było widać Kolejna wizyta 6.10. |
|
|
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w tym całkiem ładnym dniu
Zaraz muszę się ogarnąć, na 12 jestem umówiona z koleżanką do IKEI a potem biegusiem do domu bo Mąż zabiera mnie na sushi na rocznicę ślubu Mam nadzieję że ryby są wędzone na gorąco bo inaczej będziemy szybko zmieniać plany
|
|
|
|
#4826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Domyślam się, że poduszka jest super, ale póki nie jestem przyparta do muru to się wstrzymam ![]() ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
super, że wszystko dobrze
|
|
|
#4827 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tęsknię za takim prawdziwym, a to jeszcze tyyyle czekania.Gratuluję rocznicy ![]() dustinthewind tak długo musiałaś czekać? przynajmniej dobrze, że w porządku wszystko i wyniki odpowiednie
Edytowane przez Lunak Czas edycji: 2017-09-13 o 08:17 |
|
|
|
|
#4828 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4829 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję udanych wizyt
Super że same dobre wieści ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
Pokaż jak to wygląda
|
|
|
|
|
#4830 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tyle tych przepisów, że pewnie kilka będę musiała wypróbować zanim znajdę ten swójalleyezonme https://www.euro.com.pl/sandwicze/te...FVPJsgodLfUOjg taki mam. Na opiekacz zaczęłam chorować jak się kiedyś zajadałam tostami u rodziców, to się zlitował i zamówił. Oczywiście po wcześniejszym porównywaniu kilku sztuk, ten wypadł najlepiej w "fachowym męskim oku"
Edytowane przez Lunak Czas edycji: 2017-09-13 o 08:23 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

) wykorzystam na przechowywanie ubranek. No i wyjęłam te, które kupiła teściowa żeby zapakować i ku mojemu zdziwieniu kolekcja się powiększa
Ale powiem Wam że przekładając te ubranka tak sobie myślałam, jak to jest możliwe, że można kochać kogoś, kogo się jeszcze nie widziało
ale już się tym nie przejmuje, to takie chwilowe było 

lekaż nic nie mowil na ten temat a mała była dzisiaj mało ruchliwa.
zresztą waga to też wynik jakiś wyliczeń (wydawało mi się, że nogę mierzyła przed podaniem nam wagi, tż zwrócił uwagę, że mierzyła brzuszek). Także to też orientacyjnie
Super, że dzieciaczki zdrowo rosną
będzie jak naszym dzieciom się zachce
Kiedy to przejdzie..
spadłam z wagi 1,5 kg. Zważę się jeszcze w takich godzinach jak chodzę na wizyty i mnie wtedy ważą, ale póki co jestem załamana
głowa to podobno normalne jak boli w ciąży. W poprzedniej też tak miałaś?
za dzisiejsze wizyty
13.03.2008