|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: styl American Girl część II
też prawda...tym bardziej,że jest drobniutka a piersi ma....
|
#3452 |
|
Wtajemniczenie
|
Zobaczcie to : http://nasza-klasa.pl/profile/12441473/gallery Wygląda jak AG?
|
|
|
|
#3453 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
NO i pupe chyba ze wklejalas w watku o figurach.. ja w ogole "zboczona" na punkcie tylkow jestem:/ pewnie dlatego ze sama jak olowek wygladam![]() ![]() ![]() ![]() : mad:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nienawidze swojego braku dupska
|
|
|
|
|
#3454 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo to jest AG to Fake !!
|
|
|
|
|
#3456 |
|
Zadomowienie
|
hula-hop
|
#3457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to wrzucę..ale bez twarzy bo ja AG nie jestem wiec się do wątku nie nadaję ;-)
|
|
#3458 |
|
Wtajemniczenie
|
Nic z tego nie rozumiem..Po co ktoś się podszywa pod jakąś amerykankę?
Edytowane przez Angi74 Czas edycji: 2008-05-29 o 13:59 Powód: błąd ort. |
|
|
|
#3459 | ||||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
ile cm ma obcas? jest stabilny?Cytat:
marzenie. ale uparcie dążę do celu. Cytat:
teraz ma rewelacyjną figurę. ![]() Cytat:
ciekawe jak u mnie sprawdzi się ten Dove i ten balsam rozświetlający, o którym piszesz też mam - bosski jest też zdecydowanie wolę naturalne słońce, ale teraz biorę leki i nie mogę wystawiać się jeszcze na słońce, a blada nie chcę być, więc muszę się brązowić inaczej ![]() a w weekend z moim P. i znajomymi jedziemy do Krakowa - aquapark, miasto, a wieczorem jakaś impreza w klubie |
||||
|
|
|
#3460 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie umiałabym żyć w stresie jedzeniowym i bać się, że zjem coś niezgodnego z dietą. Sama miałam problemy z odżywianiem jeszcze niedawno, ale w porę się opamiętałam Chociaż te schiza nt. przekazań żywieniowych nie opuszczą mnie tak szybko Na wagę i tak lepiej wpłynęła zmiana na normalne posiłki, niż takie katowanie się tablicami kalorycznymi. 6 kg w dół ![]() Tego nie wie nikt
|
|
#3461 |
|
Zadomowienie
|
Jadę w celach turystycznych do brata
Parę lat temu,zaraz po maturze byłam jako Au Pair w Niemczech, polecam każdemu taki wyjazd.Jeśli się trafi na dobrą rodzinkę to można super spędzić ten czas.
|
#3462 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
Taki kraj
![]()
|
|
|
|
#3464 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na tydzień 160$ spokojnie starczy
|
|
#3465 |
|
Wtajemniczenie
|
tez chce do USA !!!!
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam to szczęście,że mogę jeść wszystko a waga stoi w miejscu od czasów gimnazjum. Ale to ma swoje minusy bo nie mam motywacji do zdrowego odżywiania- a żyję na chipsach,cheeseburgerach, pizzach i napojach gazowanych:/ potrafię zjeść 200g chipsów czekolade i cośtam jeszcze na raz.
Mam kłopoty z wątrobą..zresztą zawsze miałam wiec żarty się skończyły trzeba zdrowiej jeść. Szkoda bo uwielbiam fast foody a sałatki i warzywa to nie dla mnie:/ w dodatku nie uprawiam żadnego sportu. Co ciekawe cellulitu nie miałam mimo takiego odżywiania, dopiero od brania tabletek anty. się pojawił...niewielki ale zawsze....a na taki cellulit pomoże tylko odstawienie tabsów ![]() ciekawe co robią ag,że mają gładkie tyłki bez cellulitu..oczywiście nie wszystkie ale fakt, że dużo ruchu i zdrowe jedzenie pomaga, tak samo masaż ..bez masażu nawet najlepszy krem nie pomoże.
|
#3467 |
|
Raczkowanie
|
na prawidłowym zestawieniu i dopasowaniu produktów.np. mięso nie je się z kartoflą;węglowodany nie je się z kwaśnymi produktami(tzn np. sok pomarańczowy,grejpfrutowy itd);dwa produkty białkowe też nie mogą być,od razu jeden,przez jakiś czas tylko drugi;mleko tylko osobno,lub w ogóle nie.Itd itp.Mam to wszystko w języku rosyjskim niestety... też będę próbowała tak się odżywiać
Pewna dziewczyna tak się odżywiała przez 3 miesiące i schudła z 56 do 47-48. Mówiła też że nawet różne diety,głodówki,treningi nie dawały takiego rezultatu.
|
|
|
|
#3468 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam tak, że własnie jak zaczęłam eksperymentować z tzw. zdrowym odzywianiem i dietami to narobiłam sobie bałaganu i skoczyła mi waga. Teraz jem tyle ile potrzebuję i jest ok. Na co dzień jem rozsądnie, ale czasem jak zrobię sobie maraton to o mamo ![]() A z tym cellulitem to mam niewielki, ale mam :/ Nie chciałabym, żeby się powiększył, więc muszę coś zacząć robić w tym kierunku. Przynajmniej chciałabym Ale jak macie jakieś magiczne sposoby to piszcie
|
|
#3469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
w walce z cellulitem najważniejsza jest systematyczność a ja nie jestem w tym dobra..albo zapominam albo nie mam czasu albo mi się nie chce:/ no i jeszcze świadomość,że walka z celliulitem to trochę jak walka z wiatrakami mnie dobija, poza tym mam rozstępy bo jako nastolatka bardzo szybko urosłam...no ale na to już na pewno rady nie ma...chyba,że jakiś zabieg.
Ale ogólnie wielkich kompleksów nie mam, mogło być gorzej.... a na cellulit to masaż szorstką rękawicą ..banalne ale mi pomaga. No i ćwiczenia na pupę żeby nie była obwisła...nie znam zbyt wielu ale wystarczy podczas siedzenia ściągać mięsnie pośladków albo chodzić na palcach ze ściśnietymi pośladkami... kiedyś tak robiłam i mięśnie mnie bolały wiec coś w tym jest... jakbyście znały jakieś ćwiczenia na zgrabną pupę to czekam na rady ![]() a to na zamówienie Czekolady...mój wielki tyłek tylko te 2 zdjęcia znalazłam, dodałam lekką opaleniznę żeby Was nie wystraszyć.
|
#3471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdaje Ci się, masz średnią, ale fakt faktem odstającą, moja też taka podobna i nie narzekam, że duża. W sam raz
|
|
#3472 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z ćwiczeń na pupę to ja lubię 8 mins
|
|
#3473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietam jak kolega kiedyś mi ciągle nawijał o moim właśnie wystającym-tak to ujął, tyłku ![]() Cytat:
ale pewnie nie dam rady... chociaż A6w zrobiłam do połowy...zawsze coś;-)pewnie jazda na rowerze byłaby dobra,czytałam też,że takie szybkie chodzenie ale od pięty pomaga albo maszerowanie z kijkami....
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem szczupła 16cm i 56 kg ale chciałabym w talii zrzucic z 2-3cm ale jakos motywacji nie mam
|
#3475 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To te ćwiczenia. Są jeszcze filmiki na pozostałe partie ciała ![]() Lubię je, bo są krótkie, ćwiczy się z filmem i fajnie dają w mięśnie ![]() Ja mam dodatkowe ćwiczenie wchodzenie na 4 piętro po schodach, co jednak trochę swoje robi ![]()
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja lubię mój tyłek, dobrze że mnie Bóg tak obdarzył, nie za dużo ani nie za mało
|
|
#3477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wypróbuję ![]() Cytat:
mój Tż właśnie upodobał sobie mój tyłek z całej reszty tak wiec cieżkie mam życie bo ciągle go muszę pokazywać a to krępujące tym bardziej jak nie wszystko mi się w moim tyłku. Ale jak się wezmę za siebie i bedą efekty to bedę z dumą pokazywać bez kompleksów![]() ide robić masaż....właśnie zjadłam kinder delice wiec trzeba;-)
|
|
#3478 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
ja przerzuciłam się kilka dni temu na dietę, piję hektolitry wody, regularne aeroby + raz/ dwa razy w tygodniu trening siłowy, codziennie pod prysznicem masaż szorstką rękawicą i potem jeszcze raz masaż oliwką + wcieranie balsamu. mam nadzieję, że efekty zaobserwuję, póki co, skóra stała się o wiele jędrniejsza
![]() Chii, świetna figura
|
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladka, ja zaspokoje Twoje pragnienie i wkleje swoja pupe, bo tez jestem szczuplutka, ale tylek mam wystajacy
.
|
#3480 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
odstaje na kilometr!!!nie jest może gruby ale mega odstający wiec twoj dla mnie jest akurat
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.

ale widać,że jest drobna i niska wiec takie wciecie jest możliwe....śliczna, filigranowa figurka
w biodrach zawsze miałam 91 a teraz parę cm przybyło:/ zawsze byłam chuda ale wystającą murzyńską pupę odziedziczyłam po tacie....ale taka pupa mi się podoba i działa na facetów

) w 19 lat ważyła48-50 kg,w 1,5 miesiąca zrzuciła 6kg,tj ważyła 43-44.(trudna miłość,żadne odchudzanie).no i oczywiście widać że ćwiczy.rost ma 163cm.

65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55
Ale jak macie jakieś magiczne sposoby to piszcie