|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Singielki 25 +. Część X
Czeko napiszesz do niego?
Shawtty fajne zakupy ![]() Informuję, że dzisiaj złożyłam wypowiedzenie z pracy i szłam do domu z takim uśmiechem jakbym wygrała w totka ![]() ![]() Poza tym piszę z jednym gościem z T. od paru dni i nawet się klei, ze zdjęć niezły. Tylko kurcze powiem Wam, że nie chcę się nastawiać, bo te spotkania potem są tak rozczarowujące W każdym razie w weekend chyba mi się szykują 2 spotkania z T. |
|
|
|
#2942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do randek - nie nastawiaj się mocno, nie ma sensu, zobaczymy, co spotkania przyniosą ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- No, ale chwilę muszę poczekać
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbuję się nie nastawiać na te spotkania i się uspokajać, ale i tak w środku jest jakaś nadzieja
|
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Classic raczej sie nie odezwe ;p numer pewnie wyladuje w koszu
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
Nie umiem sie z nikim umowic po prostu. Nie czuje sie gotowa chyba.
A fajny, no był fajny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2947 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja odnawiam wszelkie stare znajomosci jak jakaś desperatka, ale chyba wyjdzie z tego jedna randka z gościem z Tindera sprzed iluś miesięcy a pan wiecie który ukryl sie przede mną na czacie fb jakbym jakaś trędowata była... zabolało mnie to, nie powiem. Tym bardziej, że nie pisałam nic do niego dzisiaj ani nic |
|||
|
|
|
#2948 |
|
Raczkowanie
|
Jestem załamana. Facet dla którego straciłam głowę, ale który "nie był gotowy na związek" związał się z dziewczyną 7 lat młodszą, chodzącą do 2 klasy liceum.
A on w moim wieku, 25 lat, ten sam rocznik. Dowiedziałam się dzisiaj, z fb. Czuję pustkę, którą ciężko opisać. Marzę o tym żeby jutro się nie obudzić. Brzmi to jak historia jakich milion, ale będę przeżywać to już 3 raz, a z tych wszystkich 3 razów to na nim mi najbardziej zależało. Mam już dość samotności, męczy mnie to strasznie. Byłam samotna przez całe życie, a nie mam odpychającego charakteru, nie należę do chichoczących dziewczyn robiących z siebie słodkie idiotki, jestem postrzegana jako atrakcyjna.A tak w ogóle to... cześć. Nigdy się tu nie udzielałam. Przyszłam się wyżalić i nie wiem na co liczę. Zjadłabym na pocieszenie karton ciastek, ale mój żołądek jest tak ściśnięty, że nie potrafię zjeść niczego. |
|
|
|
#2949 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Facet ma coś nierówno ułożone skoro zachowuje się jak w gimbazie...
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
Edytowane przez patgozolek Czas edycji: 2017-09-12 o 22:41 |
|
|
|
|
#2950 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Co do spotkań z portali nie ma się co nastawiać na "wow" tylko po prostu iść z myślą co ma być to będzie .Dziś uświadomiłam sobie, że jeśli nowo poznany facet z portalu naprawdę mi nie odpowiada ani z wyglądu ani z charakteru to potrafię podświadomie go do siebie zniechęcić. Przykład z niedzieli. Już po 30 minutach wiedziałam, że to nie to. W pewnym momencie pokierowałam rozmowę w taki sposób, że zrobiło się po prostu smętnie. Ludzie którzy mnie znają wiedzą, że to mi się baardzo rzadko zdarza a zwłaszcza przy facetach. Dziś dotarło do mnie, że celowo. I faktycznie facet się więcej nie odezwał a od razu po powrocie do domu zalogował się na portal. Oczywiście w tym przypadku to mi akurat odpowiada. Kurcze jestem wredna |
|
|
|
|
#2951 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
Los jest dość złośliwy jak widać Może takie podejście da efekt, czego Ci życzę!
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
Edytowane przez patgozolek Czas edycji: 2017-09-12 o 22:47 |
|||
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko, raz się żyje, co Ci szkodzi? ja to bym chciała poznać tak kogoś niemal na ulicy (oczywiście nie w sensie prostytucyjnym
) dla zwykłego funu spróbuj Dinulka, panem ukrywającym się radzę się nie przejmować, pan tylko wystawia sobie wizytówkę z napisem "przedszkole", bo też taki poziom reprezentuje. Nie Ty jesteś trędowata, tylko on jest niepoważny. Krzyż na drogę i odnawiaj stare znajomości Classic, gratuluję decyzji o pracy! ![]() Darine, przykro mi. Też przerabiałam coś podobnego. Ale nie warto teraz analizować, że ona niby w czymś lepsza, że jak on mógł itd. Szkoda Twojego zdrowia na to. |
|
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do drugiego - ja się nauczyłam już mówić wprost, że nic z tego. Nie udaję, nie wymyślam, tylko mówię, że nic z tego. Raz nawet po kilku minutach poszłam do domu, bo gość mnie okłamał, a stwierdziłam, że nie będę tracić czasu ![]() Dinulka, ja myślę, że ten facet po prostu chciał zaliczyć nockę w Wawie, poimprezować i tyle. Teraz na tym czacie zrobił po chamsku, ale wiesz - podobno człowieka poznaje się nie po tym jak zaczyna, a jak kończy. Wyidealizowałaś sobie go, a tu zobacz wcale nie taki fajny facet z niego. Trzymaj się! Edytowane przez Classic Czas edycji: 2017-09-13 o 07:04 |
|
|
|
|
#2954 |
|
Wtajemniczenie
|
Singielki 25 +. Część X
Hej dziewczyny
![]() U mnie dość intensywnie bo przeprowadzka i z tej okazji dokupiłam nowe meble z ikei, do których wczoraj usiadłam z myślą, ze sama dam rade ale ni hu hu. Wspaniałomyślnie odpalilam tinder i napisałam do kilku, ze potrzebuje na gwałt skręcenia komody - tu i teraz. No i pojawił sie żołnierz nawet nie wiedzial jak mam na imię (bo na profilu nie napisałam), a był 10 min po wiadomosci hahah. Fajnie sie gadało, piliśmy wino i nawet najlepszy makaron w mieście fundnelam z tej okazji No ale czuje, ze to nie to...On na domiar tego zostawił zegarek.. No i sie widzimy ponownie.. o 12 mam spotkanie z tindera z innym chłopaczkiem choc moj umysł skradł znowu bad boy i czuje, ze taki typ tylko skrzywdzi, a i tak mnie ciągnie najbardziej do niego z x matchy ![]() Dinulka idź na randkę jakaś z tindera, lepiej ci sie zrobi, a tamtego nie ma co juz rozkminiac. Jak widzisz moj poprzedni tak samo zrobił, rozbudził we mnie wszelkie uczucia i emocje i zaczął sie wycofywać... Sama pozniej zapętliłam sie w myślach, ze co ze mna nie tak, ze faceci tak uciekają jak odwzajemnie zainteresowanie...
|
#2955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie można tracić nadziei i być dobrej myśli bo otoczenie wyczuwa nasze nastawienie. ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
- ja 18 lat, koleś jakieś 40...najpierw się zapytał gdzie jest jakaś ulica a po chwili zaprosił na kolacje...obleśny stary pryk w wieku mojego ojca bleee... - koleś nawet spoko ale podczas piwa okazało się, że był 4 lata młodszy ![]() - jakiś sebiks bez zęba podszedl do mnie jak wracałam z firmy po podpisaniu umowy (byłam elegancko ubrana) a jak się zapytał czy pójdę z nim na kawe to dopiero zauważyłam, że nie miał zęba z przodu a jak odmówiłam to nazwał mnie dz**ką - no i pan co ostatnio opisywałam co po 30 minutach rozmowy chciał się już przytulać i całować, do tego był rasistą i zaczął nagle wyzywać ukraińców i ciapaków.. a jak zobaczył, że mi to wszystko nei pasuje to udał, że ktoś do niego dzwoni i uciekł...
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
||
|
|
|
#2956 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
właśnie dopóki myślę że chciał tego od początku to jest mi łatwiej. Ale jak znajduje wszelkie oznaki wcześniejszych starań to łapie doła,że to ja nawalilam. Bo były takie. Dziwi mnie ze facet dla jednorazowej akcji stracił tyle czasu,zaangażowania, tyle km itp. A z czym Cię oklamal? Cytat:
Co do ostatniego zdania mam to samo. A ci z tindera jakoś się nie odzywaja. Póki co gadam z dwoma M. M1 nic nie proponuje i w ogóle mniej umie podtrzymać rozmowę,ale wizualnie mi bardziej pasuje. A M2 przynajmniej zaproponował randkę (choć nie uzgodniliśmy terminu :|) . Ale ja nie umiem gadać tak z obcymi. Wyjątkiem był wiecie kto,bo ma dar rozmowy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
|
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamówiłam je od razu z dowozem i złożeniem. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
Moje ostatnie dwa podrywy to też faceci można powiedzieć 'z ulicy'. Też nie skończyło się to dobrze i w sumie żałuję, że podeszli. Miejsce poznania nie ma w sumie żadnego znaczenia. Jeśli facet będzie fajny to mogę go poznać nawet w kolejce do toalety.
|
|
|
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2960 |
|
Konto usunięte
|
Po miesiącach doświadczeń myślę, ze portale randkowe to jednak słaba opcja. 99,9% to albo frustraci, albo kolekcjonerzy, albo nieudacznicy.
Ja na pewno nie znajdę tam tego kogo szukam. |
|
|
|
#2961 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;77070691]Moja kolezanka chce isc na akupunkture bo slyszala ze pomoze jej to rzucic palenie 😀
Boooze ale mi sie nie chce siedzieć w pracy Mialam oszczedzac ale kupilam sobie nowe odzywki, szampony i jeszcze jutro jade na zakupy do domu i ubraniowe, jak zyc?! 🤔 Wysłane z burito[/QUOTE] Ja otwietam sezon na zakupy butowe. https://www.limango-outlet.pl/lola-r...rnym-2-5690613 już w drodze. Teraz muszę jeszcze botki jakieś ciekawe znaleźć. Wczoraj latałam po sklepach ale nic mi się nie spodobało. Ani jednej pary. Grrrrr. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I kurcze - trudniej i trudniej mi Was nadganiać. W pracy zachrzan bo nie ma managera i go zastępuje. Do tego rusza nowy gigantyczny projekt dla klienta i nie dość, że wszystko się sypie, to jeszcze nawał pracy ciągle wzrasta. Ogółem projekt jest tak źle oceniony, że Service Desk zatrudniony do obsługi klienta miał się zwiększyć o 9 osób do tego projektu. A w ostatnim tygodniu przyjęli 30. I przyjmują dalej, bo nie wyrabiają. Masakra. No a po pracy zaangażowałam się w pewną dużą inicjatywę miejską i zżera mi to czas bardzo. Ale strasznie dużo się uczę i poznaję niesamowitych, zaangażowanych i kreatywnych ludzi. I im się naprawdę chce. Cudowne <3 Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
||||
|
|
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Atavish buty bomba
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-09-13 o 09:23 |
|
|
|
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie wiem który najgorszy... Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2965 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A ja Wam powiem, że tak marudziłam a teraz mi głupio... Wczoraj mi zrobili znajomi spotkanie niespodziankę. Wszyscy pisali, że nie dadzą rady i wyszłam na drinka ze współlokatorką, a tam się okazalo, że siedzieli i czekali. T. też dotarł. Dostałam od niego fajny prezent, znów mi podniesie adrenalinkę Moje koleżanki doszły do wniosku, że widać, że jest zaangażowany.
|
|||
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;77092511]Śliczne! Własnie zastanawiałam się jak ten pierwszy leży z tymi paskami. Bo mnie kusiło, ale nie wiem czy to w moim stylu
![]() No i słuszna decyzja! Decyzja o zmianie pracy, w której się źle czułam byłą najlepszą w moim życiu ! Teraz od pół roku już mi się fajnie pracuje A pro po gości z ulicy - Biedron się nie odezwał już. Chyba rzeczywiście chciał złapać pokemona i mu nie wyszło. A ja Wam powiem, że tak marudziłam a teraz mi głupio... Wczoraj mi zrobili znajomi spotkanie niespodziankę. Wszyscy pisali, że nie dadzą rady i wyszłam na drinka ze współlokatorką, a tam się okazalo, że siedzieli i czekali. T. też dotarł. Dostałam od niego fajny prezent, znów mi podniesie adrenalinkę Moje koleżanki doszły do wniosku, że widać, że jest zaangażowany.[/QUOTE]Super się zachowali ❤ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2967 |
|
Konto usunięte
|
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;77092511]Śliczne! Własnie zastanawiałam się jak ten pierwszy leży z tymi paskami. Bo mnie kusiło, ale nie wiem czy to w moim stylu
![]() No i słuszna decyzja! Decyzja o zmianie pracy, w której się źle czułam byłą najlepszą w moim życiu ! Teraz od pół roku już mi się fajnie pracuje A pro po gości z ulicy - Biedron się nie odezwał już. Chyba rzeczywiście chciał złapać pokemona i mu nie wyszło. A ja Wam powiem, że tak marudziłam a teraz mi głupio... Wczoraj mi zrobili znajomi spotkanie niespodziankę. Wszyscy pisali, że nie dadzą rady i wyszłam na drinka ze współlokatorką, a tam się okazalo, że siedzieli i czekali. T. też dotarł. Dostałam od niego fajny prezent, znów mi podniesie adrenalinkę Moje koleżanki doszły do wniosku, że widać, że jest zaangażowany.[/QUOTE]Ekstra!
|
|
|
|
#2968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Święta prawda a to zachowanie na czacie po prostu żenujące. Poziom gimnazjum. Napis jak tam Pan Angina?
|
|
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Dinulka, przykro mi, ale lepiej, że teraz wyszło z niego takie dziecinne zachowanie, niż miałoby wyjść po czasie.
Dzień dobry
|
|
#2970 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czyli rzeczywiście, uważaj bo się spełni, ale nie tak jak to sobię wyobrażasz ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- [1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;77092511]Śliczne! Własnie zastanawiałam się jak ten pierwszy leży z tymi paskami. Bo mnie kusiło, ale nie wiem czy to w moim stylu ![]() No i słuszna decyzja! Decyzja o zmianie pracy, w której się źle czułam byłą najlepszą w moim życiu ! Teraz od pół roku już mi się fajnie pracuje A pro po gości z ulicy - Biedron się nie odezwał już. Chyba rzeczywiście chciał złapać pokemona i mu nie wyszło. A ja Wam powiem, że tak marudziłam a teraz mi głupio... Wczoraj mi zrobili znajomi spotkanie niespodziankę. Wszyscy pisali, że nie dadzą rady i wyszłam na drinka ze współlokatorką, a tam się okazalo, że siedzieli i czekali. T. też dotarł. Dostałam od niego fajny prezent, znów mi podniesie adrenalinkę Moje koleżanki doszły do wniosku, że widać, że jest zaangażowany.[/QUOTE]Extra! Niespodzianki są najlepsze A jeszcze słyszeć, że inni z boku widzą zaangażowanie faceta
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

Marzę o tym żeby jutro się nie obudzić. Brzmi to jak historia jakich milion, ale będę przeżywać to już 3 raz, a z tych wszystkich 3 razów to na nim mi najbardziej zależało. Mam już dość samotności, męczy mnie to strasznie. Byłam samotna przez całe życie, a nie mam odpychającego charakteru, nie należę do chichoczących dziewczyn robiących z siebie słodkie idiotki, jestem postrzegana jako atrakcyjna.
Może takie podejście da efekt, czego Ci życzę!

właśnie dopóki myślę że chciał tego od początku to jest mi łatwiej. Ale jak znajduje wszelkie oznaki wcześniejszych starań to łapie doła,że to ja nawalilam. Bo były takie. Dziwi mnie ze facet dla jednorazowej akcji stracił tyle czasu,zaangażowania, tyle km itp.
zamówiłam je od razu z dowozem i złożeniem.