![]() |
#4921 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ❤ Mamusie Lutowe 2018 ❤
Cytat:
Realna fotka. Nie wiem czy będę miała możliwość zrobić swoją. Jak zapakujemy go dzisiaj do bagażnika, to jutro zostaje wywieziony. IMG_8297.JPG Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4922 |
Zakorzenienie
|
Ale śliczny
![]() Naczytałam się wczoraj przed snem książki "Położna. 3550 cudów narodzin", bo któraś z Was ostatnio rzuciła tytułem i mnie zaciekawiła i całą noc śniły mi się porody ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | |
Rozeznanie
|
Witam się w 19 tygodniu😊 jestem już przekonana że to delikatne pukanie w brzuchu to Dzidź a nie moje jelita, nigdy wcześniej tak nie miałam a poza tym czuje to tylko po prawej stronie kilka razy dziennie jak odpoczywam a najbardziej późnym wieczorem kiedy kładę się do łóżka i leżę chwile na plecach😍 cudowne uczucie! Jeszcze tydzień i idziemy na wizytę i dopiero wtedy mamy szansę poznać plec więc trzymajcie kciuki😊.
Widzę ze Wy juz szalejecie z zakupami! Ja sobie wyznaczylam takie ograniczenie ze dopiero po usg polowkowym pokojowym i już czekam niecierpliwie kiedy będę mogła coś w końcu kupić 😉. Mam poki co ten sam typ wózka Adamex , wierny jest i ten kolor!😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() ja raczej będę kupowała tego Roan Bassa o którym rozmawiałyśmy, przeglądam regularnie olx i patrze na używki. Planuję zakup na listopad - grudzień. Póki co mam ogromną ilość ciuszków po chrześniaku (luty 2017), wanienkę, śpiworek, etc. Do odebrania mam łóżeczko i taki 'kojec' co się stawia na ziemi, żeby dziecko nie uciekło ![]() ![]() Kupiłam dotychczas dosłownie kilka rzeczy dla małego, m.in. chustę do noszenia ![]()
![]() |
#4926 | |
Wtajemniczenie
|
❤ Mamusie Lutowe 2018 ❤
Cytat:
Dzięki ![]() Oj ten Roan też jest bardzo ładny. Ja się cieszę, że udało się kupić po znajomych. Więc wiem wszystko o tym wózku. Ostatnio podrzucałam mojemu linki dot. fotelików. Wymyślił, że jeszcze mamy czas i w listopadzie/grudniu wrócimy do tematu ![]() ![]() A tu macie kilka linków, gdyby zainteresował Was temat fotelików ![]() http://mamygadzety.pl/fotelik-samoch...la-niemowlaka/ http://mamygadzety.pl/rwf/ http://mamygadzety.pl/fotelik-0-13-kg-z-baza-czy-bez/ http://mamygadzety.pl/10-punktow-o-t...samochodowego/ https://superfotelik.pl/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez M a g d a l e n a Czas edycji: 2017-09-13 o 09:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Zakorzenienie
|
Ja wylicytowalam przelisczny komibinezon - taki niby pingwinek i wychodzę dzis z domu rano a ru juz awizo, mamy jakiegos nowego listonosza debila ktory ciagle zostawia mi awiza jak jestem non stop w domu😠 jak odbiore dzis to wam pokaże bo jest boski😍 poza tym ja mam większość rzeczy po starszym, sporo dokupuje w pobliskim lumpku - maja super rzeczy za grosze, wczoraj za 3.70 kupilam piekne body koszulowe ala dzins!😄 i wez tu kupuj w normalnym sklepie-szkoda kasy😂 poluje tylko na malutki spiworek do spania jeszcze
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4928 | |
Zadomowienie
|
Tez bym chciala barlette kupic. Podoba mi sie i dużo osob poleca.
W h&m sa takie piękne kombinezony w miski <3 gdyby nie fakt ze kosztuje 130 zl to juz bym go miala ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Zakorzenienie
|
Hej
Mi po nocy ból brzucha przeszedł , wczoraj miałam jakiś koszmarny dzień:/ ogólnie to chodzę ostatnio jakaś nerwowa strasznie ![]() Odebrałam dziś badania przeciwciała na różyczkę i powiedzcie mi może któraś się zna ![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
#4930 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja bardziej bym chciała śpiworek rozsuwany, z otworkami na pasy do fotelika, że podczas jazdy można bez problemu dziecko rozsunąć, żeby się nie przegrzało! Cytat:
Wysłane z mojego HUAWEI CUN-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4931 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4932 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo dziękuję ![]() Co do opakowania maleństwa w foteliku, to ja myślałam o normalnym ubranku/kombinezonie/czy jak to tam nazwać ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4933 |
Zakorzenienie
|
Malpka mam taki wynik tylko1505293493293.jpg
#4934 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam taki wynik i to oznacza, że mam przeciwciała po szczepionce i wszystko jest ok. IMG_8298.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4935 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego HUAWEI CUN-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Mniej wiecej coś takiego chcę. ![]() ![]() Wysłane z mojego HUAWEI CUN-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4936 |
luckygirl
|
Magdalena piękny wózek
![]() Ja nic nie kupuje jeszcze. Moze po polowkowym usg zacznę szaleć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4937 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ten kaptur mnie nie przekonuje. Ponoć najlepiej jak dzieciątko ma jak najmniej za głową, żeby nic nie uwierało i żeby głowa nie leciała do przodu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
Ten znalazł swoje miejsce na ziemi, kto znalazł miejsce w sercu drugiego człowieka ![]() ![]() ![]() K ![]() W ![]() Edytowane przez Malpka Czas edycji: 2017-09-13 o 10:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | |
Rozeznanie
|
Dot.:
![]() ![]() Cytat:
Wysłane z mojego HUAWEI CUN-L21 przy użyciu Tapatalka Aaaa i z doswiadczenia wiem, że czapka nie zawsze siedzi na miejscu, problem z odsłoniętymi uszami był u nas spoooory:/ Edytowane przez agatka553 Czas edycji: 2017-09-13 o 10:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4940 |
Zakorzenienie
|
A to planujecie dużo jeździć.z dziećmi w zimie samochodem ? Ja jak urodzę na początku lutego to oprócz powrotu że szpitala to później samochodem dopiero na święta wielkanocne które mam nadzieję że a ciepłe ;p a tak to tylko w wózku będziemy się wozić
Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
#4941 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | |
Rozeznanie
|
Dot.:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego HUAWEI CUN-L21 przy użyciu Tapatalka I dlatego chcę kupić uniwersalne, żeby było i do wozka i do fotelika, bo też bezsensu kupić spiworek do samego fotelika za ponad stówe i użyć go kilka razy Edytowane przez agatka553 Czas edycji: 2017-09-13 o 10:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Wtajemniczenie
|
Ja się zastanawiam nad grubszym pajacem i opatulić na zewnątrz kocem. Tylko jak grubszy pajac to i grubszy kaptur... Gdzieś widziałam filmik o tym opadaniu głowy. Jak znajdę, to podrzucę.
Chociaż wydaje mi się, że tu chodzi nie tyle o rozbieranie dziecka z np kombinezonu czy takiego miśkowego pajaca, tylko o prawidłowe zapięcie pasów. Tyle się o tym już naczytałam, że te pasy powinny być tak naciągnięte, żeby dziecku przysłowiowo oczy z orbit wyskoczyły. Żeby tam żaden luz nie powstał i żeby ono w razie "w" nie wystrzeliło jak z procy. No i tez czytałam o tych grubszych śpiworkach do fotelika, że owszem, jak za ciepło to można rozpiąć, ale np ten polar albo minki może grzać za mocno w plecki. Bądź tu teraz matka mądra i wymysł idealne rozwiązanie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4944 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze o rzeczach typu kombinezon nie myślę, jest ich tyle w sklepach że na pewno coś wybiorę, tym bardziej w grudniu po świętach na promocjach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Natomiast ta książka to toalny light ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4946 |
Konto usunięte
|
Ja dużo będę jeździć ale okrywać będę kocykiem, bo do fotelika niby nie wolno wkładać wkładek czy śpiworkow bo nie spełnia swojej funkcji
![]() A do wózka chce śpiwór la millou, przy pierwszym dziecku bardzo mi się spr, żałuje ze sprzedałam ![]() Mało pisze bo od poniedziałku cały czas w trasie i to z dzieckiem, przerabane... taka praca |
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co będzie to się niestety nie wie. Z młodszą na 4 tygodnie, czyli w połowie marca musiałam jechać 300km do specjalisty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4948 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Serio? Ja sobie nie wyobrażam nie jeździć z dzidckiem autem bo zima ![]() Cytat:
Właśnie w takim grubym kombinezonie nie jesteś w stanie dobrze dociągnąć pasów. Choćby skały srały ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4949 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4950 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mamę mam blisko a przychodnie 5 minut piechotą ![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
![]() Do mamy mam blisko, do przychodzi 5 minut do przedszkola po młodego też 5 minut albo mama mi go będzie odbierać a po supermarketach włóczyć się z dziećmi nie lubię jak nie muszę , wolę sama jechać a mąż z dziećmi w domu ![]() ![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.