PM 2017 cz.54 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-09-13, 14:13   #4261
krasulka7399
Zakorzenienie

Dot.: PM 2017 cz.54

To moja segregacja chyba powoduje tyle pran tygodniowo

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-13, 14:14   #4262
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

ja dzielę białe-jasne-ciemne-czarne i osobno ciuchy z mojej pracy, bo je na wysoką temeraturę daje a TŻ pierze jak leci, dlatego zawsze mam stresa jak On sie bierze za pranie gdy jestem w pracy

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-13, 14:14   #4263
oljaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość
Haha no to widzę że podobne panie domu jak ja Ja nie segreguje albo też tylko jasne-ciemne jak mam więcej prania. Ale na 15 min. praktycznie nie piore

Ja w 15 piorę rzeczy, które są przepocone,a nie brudne. Majty, skarpety i spodnie już normalnie

oljaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-13, 14:14   #4264
czekoladowoo
Zakorzenienie

ja mam zawsze problem z czym wybrac oczodajne bluzki
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-13, 14:15   #4265
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Ja też tak się staram Dla mnie wrzucenie z 4 bluzek i pranie to marnowanie wody i energii
a tu się z Tobą zgodzę
ja zawsze czekam aż się uzbiera stertka jasnych lub ciemnych ubrań i wtedy dopiero piorę

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
ja mam zawsze problem z czym wybrac oczodajne bluzki
z ciemnymi i chusteczką wyłapującą kolory?
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-13, 14:16   #4266
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oljaa Pokaż wiadomość
Eunice, ja pakuje na full, jak brakuje to czymś dopycham, nie lubię pustych przebiegów w zasadzie moja segregacja to jasne i ciemne, nie patrzę na składy, piorę wszystko ze wszystkim. No i większość piorę w 15minutowym programie, chyba, że coś jest mocno ufajdane to moja historia

Ja też w sumie jasne-ciemne. Kolorowe wrzucam i tu i tu. Takie,które mogą coś tam puścić kolorowej wody wrzucam z ciemnymi,a te które są jasnokolorowe z białym Też nie patrzę na składy,z tym że nowsze ciuchy piorę ręcznie. Czyli wszystkie koszule,żakiety,t-shirty,nowe dżinsy,bieliznę koronkową Bo niestety,ale co bym nie robiła to i tak mi bielizna szarzeje w praniu
A piorę w programie 60 stopni,czyli niecałe 2 godziny prania. Rzadko piorę coś w tym krótkim,30minut-30 stopni,ale zdarza się.
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-13, 14:16   #4267
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
dzień dobry

podstawowe jak najbardziej na tak

Dziewczyny, nie wiem co mój Kokosek przeszedł, ale wiem, że miał ciężko. Wczoraj jak się przeciągał na drapaku widziałam, że miał coś na brzuszku dał mi się dzisiaj pogłaskać, więc w czasie sesji głaskaniowo-mruczącej wyciągnęłam go z transporterka i się przyjrzałam brzuszkowi przy lustrze.
Czerwone i okrągłe z czarnym Zadzwoniłam do lecznicy z której go wzięłam, okazało się, że miał ranę na brzuchu, którą mu zaszyli... Nie wiem co go wcześniej spotkało, ale serce mi się kraje
Biedaczek Dobrze to rozumiem, ale super, że tak szybko dał Wam się dotknąć. Mój jeden też po przejściach i dotknąć się dał po dwóch latach dopiero

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-13, 14:16   #4268
Ewelinatir
Zadomowienie

Sobota:

Wstałyśmy o 6:30, o 7 przyjechała Pani z bukietami i wiankiem,o 7:30 pojechałyśmy ze świadkową do fryzjera. Byłam dość mocno zestresowana. Pierwsza czesana byłam ja (wyszło pięknie), potem świadkowa. Po wyjściu od fryzjera okazało się, że zapomniałam telefonu więc musiałyśmy się wrócić. Po przyjeździe do domu zjadłam kanapkę i makijażystka zaczęła mnie malować. Wyszło ekstra. Ok. 13:30 byłam już gotowa. Wypiłam drinka na uspokojenie, posiedziałam z rodzicami. Przed 15 przyjechał kamerzysta i fotograf (wcześniej byli u TŻ-a, który koszmarnie się stresował). Zrobiliśmy kilka zdjęć sukni, butów, obrączek, zaczęłam się ubierać. TŻ przyjechał 15 minut wcześniej ale ja już byłam gotowa. Przywitaliśmy się, przypięłam mu butonierkę, odbyło się błogosławieństwo. Jako, że mieliśmy sporo czasu zrobiliśmy zdjęcia z rodzicami, dziadkami, chrzestnymi, świadkami. O 16:30 wyszliśmy z domu i pojechaliśmy do Kościoła. Jako, że padało posiedzieliśmy chwilę w samochodzie i ok. 16:45 weszliśmy. Staliśmy pod chórem, świadkowie podpisali dokumenty. W między czasie zobaczyłam okropne kokardy na krzesłach, które kazałam zdjąć. Goście zaczęli się schodzić, wybiła 17, czas wchodzić.

Ślub:
Ksiądz po nas wyszedł, za nim weszliśmy my. Nie pamiętam pieśni, starałam się cały czas uśmiechać. Generalnie z samej mszy mało pamiętam. Byliśmy zestresowani, leciały mi łzy. Tuż przed przysięgą dostałam kataru. Świadkowa dała mi chusteczkę, wszyscy myśleli, że płakałam. Do czasu założenia obrączek wszystko przebiegło dobrze. Zakonnica podała TŻ-owi moją obrączkę i odeszła. Ten nie wiedział co się dzieje. Prawie za nią poszedł więc chciało mi się śmiać. Ksiądz mówi: "Żono przyjmij tę obrączkę" a TŻ odpowiedział: "Cooo ?". Wtedy wybuchnęłam śmiechem. Z tego wszystkiego zapomnieliśmy pocałować obrączek i generalnie nie wiedzieliśmy co robić. Przed samym wyjściem zawołałam fotografa i pytałam go, z której strony mamy wychodzić. Po ostatniej pieśni nie wiedzieliśmy czy wychodzić, czy klękać. Marsz zaczęli grać dopiero jak ruszyliśmy się z miejsca.

Sama msza trwała ok. 45 minut, cały Kościół był pełny, po mszy dłuuuugie życzenia. Przestało padać więc spokojnie mogliśmy zrobić to pod Kościołem. Przyjechał bus zabrać gości na sale. Okazało się, że kierowca chciał pieniądze już teraz (umawialiśmy się nad ranem po zabraniu gości z sali) więc moi rodzice się trochę zdenerwowali. Było mnóstwo osób, które nie mogły być na weselu więc byliśmy bardzo zadowoleni. Przed wejściem do samochodu świadkowa zdjęła mi welon.

Wesele:

Przyjechaliśmy na salę. Wszyscy już czekali. Wyszliśmy, wypuściliśmy balony i przywitali nas rodzice. Ja wybrałam wódkę. TŻ wniósł mnie na salę (nie sprzątaliśmy potłuczonych kieliszków). Zespół zaśpiewał nam STO LAT i poszliśmy na swoje miejsca.
Kelnerzy podawali posiłki. Przy 2 daniu zespół zaczął już grać. Było gorzko, gorzko, chwile pośpiewaliśmy i zespół zaprosił nas na środek na pierwszy taniec. W wolnej chwili poszłam po drinka i okazało się, że nie ma miejsca dla 2 usługodawców, ponieważ animatorki usiadły w złym miejscu. Na szczęście sami to załatwili i obsługa sali zrobiła im miejsce. Po pierwszym tańcu, który wyszedł dobrze (TŻ raz się pomylił, a ja zahaczyłam obcasem o suknie) zaczęły się tańce do białego rana. Przed północą był tort, później podziękowania dla rodziców (dałam tacie kwiaty a mamie prezent haha), dziadków (moja babcia nie chciała wyjść na środek, a później okazało się, że złapał ją skurcz i nie mogła wstać od stołu) i oczepiny (rzucanie welonem, ZOO, test zgodności). Nagraliśmy ostatnią piosenkę dla kamerzysty. Jeszcze trochę ponagrywali, zrobiliśmy trochę zdjęć z rodziną przy napisie LOVE. Marzyłam tylko żeby zdjąć obcasy.
Ok. 3 tańczyłam już na boso, gdyż okropnie mi spuchły stopy.

Zespół grał cały czas, jedyna przerwa (oprócz posiłków) była o 4 rano. Parkiet cały czas był pełny. Staraliśmy się rozmawiać z każdym gościem, dużo tańczyć. Niestety mamy mało zdjęć z naszymi gośćmi i to bym zmieniła. Nie widziałam też jak podrzucali mojego TŻ-a (byłam wtedy w naszym pokoju) oraz części przyśpiewek. Wesele skończyło się o 5 rano, ostatni goście wyszli o 5:30. Do 7 rano zbieraliśmy jedzenie, kwiaty itp. Poszliśmy do naszego pokoju i poszłam spać. Mąż rozliczył się z dekoratorką, właścicielem napisu LOVE i też poszedł spać.

Wstaliśmy o 10 i pojechaliśmy do rodziców (jednych i drugich) a o 13 ruszyliśmy do Poznania (stamtąd mieliśmy wylot na Sardynię).

Podsumowanie:
Zarówno goście jak i my byliśmy bardzo zadowoleni z wesela. Zespół był niesamowity. Dzięki nim wszystkie wpadki były niezauważalne. Dostałam mnóstwo komplementów. Całe wesele minęło bardzo szybko i wciąż czuje niedosyt. To był najpiękniejszy (lub jeden z najpiękniejszych) dni mojego życia
Ewelinatir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-13, 14:19   #4269
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

[/COLOR]

z ciemnymi i chusteczką wyłapującą kolory?
W sumie jest to jakiś pomysł
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-13, 14:21   #4270
Ewelinatir
Zadomowienie

Małgosia tańczyliśmy walca angielskiego oprocz tego ćwiczyliśmy też użytkowe, 2:1
Ewelinatir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-13, 14:23   #4271
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Biedaczek Dobrze to rozumiem, ale super, że tak szybko dał Wam się dotknąć. Mój jeden też po przejściach i dotknąć się dał po dwóch latach dopiero
no straszny biedaczek
W dodatku się dowiedziałam, że ma 8 miesięcy, nie 6. Tak powiedziały panie w lecznicy jak go rejestrowały z czipem. Akurat wiek nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia, więc jest ok

nie nam, tylko mi
TŻ-ta się boi ale to ja przy Kokosie siedzę, rozmawiam, bawię się z nim i daję mu smakołyki z ręki
coś czuję, że to jednak straszny miziak będzie
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-13, 14:26   #4272
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
nawet nie pytaj co mi przyszło na myśl zamiast jedzenia

Cytat:
Jaką?
Jeszcze nie wiem dokładnie, może zupę fasolową zrobię

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Anemone biedaczek

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-13, 14:30   #4273
Eunice9
Zakorzenienie

Ja tam piore jasne kolory z białymi i ciemne z czarnymi (jeansy tez). Sama w sumie kolorowych nie mam prawie wiec jak już to piore z ciemnymi, ale Tz ma i to mi zepsuło mój system Tym bardziej ze ma też białe ciuchy a ja nie

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

A piore w 30 albo 40 stopniach, czasem ręczniki czy pościel w 50 (chyba ze dorzucam ręczniki do ciuchów).

Stary 2017-09-13, 14:34   #4274
malgosiaw123
Zakorzenienie

Ewelina super relacja Bardzo lekko mi się ją czytało Wszystko opisałaś mimo wszystko tak z dystansem i chyba dlatego mi się tak podobała Rozwaliła mnie Wasza akcja przy przysiędze i zakładaniu obrączek W sumie podobnie jak u nas,aż się nie mogę doczekać jak to na płycie zobaczę

Będą jakieś foty?
Stary 2017-09-13, 14:54   #4275
luna_laula
catwoman

Cytat:
ja mam ziemniaki z wczoraj, od teściowej mamy pierogi więc na razie nic nie muszę robić
Dzisiaj o 6:50 teściowa przywiozła nam indyka, sałatkę gyros i ziemniaki

Cytat:
nawet nie pytaj co mi przyszło na myśl zamiast jedzenia
Teraz gdy ktoś napisze, że robi fasolkę będę myślała o jednym
Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
ja brałam me luna chyba stąd http://meluna.pl/ nie pamiętam dokładnie bo to było z 3-4 lata temu
meluna

Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość
Jeszcze co do prania - ile ladujecie do pralki? Bo ja zawsze na full Znaczy tak bez przesady żeby nie blokować no ale na full.
Do oporu
Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
ja dzielę białe-jasne-ciemne-czarne i osobno ciuchy z mojej pracy, bo je na wysoką temeraturę daje a TŻ pierze jak leci, dlatego zawsze mam stresa jak On sie bierze za pranie gdy jestem w pracy
Tż prałby i 3 koszulki, więc ma nieoficjalnego bana na robienie prania i w domu tylko ja jestem królową pralki

Cytat:
Ja też w sumie jasne-ciemne. Kolorowe wrzucam i tu i tu. Takie,które mogą coś tam puścić kolorowej wody wrzucam z ciemnymi,a te które są jasnokolorowe z białym Też nie patrzę na składy,z tym że nowsze ciuchy piorę ręcznie. Czyli wszystkie koszule,żakiety,t-shirty,nowe dżinsy,bieliznę koronkową Bo niestety,ale co bym nie robiła to i tak mi bielizna szarzeje w praniu
A piorę w programie 60 stopni,czyli niecałe 2 godziny prania. Rzadko piorę coś w tym krótkim,30minut-30 stopni,ale zdarza się.
o kurczaki, w 60 stopniach piorę tylko ręczniki i pościel, a ciuchy raczej w 30

Jakoś nie czaje tego całowania obrączek
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-13, 14:57   #4276
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
Dzisiaj o 6:50 teściowa przywiozła nam indyka, sałatkę gyros i ziemniaki
Uuuu zyć nie umierać jak rodzice Was tak żywią
Stary 2017-09-13, 14:58   #4277
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Ewelina super relacja! akcja z obrączką

Stary 2017-09-13, 15:01   #4278
oljaa
Zakorzenienie

Ja całowałam obrączkę Tż, on o mojej zapomniał jego kuzyn myślał, że ślinię, żeby łatwiej na palca weszła
Stary 2017-09-13, 15:01   #4279
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Ja całowałam obrączkę Tż, on o mojej zapomniał jego kuzyn myślał, że ślinię, żeby łatwiej na palca weszła

mój o dziwo nie zapomniał

Stary 2017-09-13, 15:03   #4280
oljaa
Zakorzenienie

Na palec chyba jest poprawnie, dobrze mówię?
Stary 2017-09-13, 15:03   #4281
serduszko165
Zakorzenienie

No dobra lecimy dalej gdy podjechalismy pod sale juz wszyscy czekali, tato dolaczyl do reszty i podeszlismy po czerwonym dywanie do rodzicow przywitali nas chlebem, sola i woda, ktora wybralam stluklismy kieliszki i rodzice przyszykowali dla nas jeszcze jedna niespodzianke przed hotelem stalo ogromne pudlo z kokarda, ktore kazali nam otworzyc i wylecialy z niego balony weszlismy do hotelu, przywitala nas pani manager, z ktora wszystko zalatwialam i powiedziala zeby Tz wzial mnie na rece i przeniosl przez drzwi ma sale. Nie mielismy tego w planie, no ale poszlo na sali szampan, powitanie i sto lat i wyczekany obiadek zjadlam caly pyszny rosol, cale drugie danie pierwszy taniec udany, Tz mimo stresu dal rade a potem zaczela sie zabawa dzieci zostaly zabrane przez animatorow ( Myszke Miki i ekipe). Wrocily po 3 godzinach z balony dla mnie i Tz, tylko Tz gdzies zaginal i ja odebralam wszystkie prezenty tort byl taki jaki chcialam i pyszny wszyscy chwalili, a w ogole to orkiestra kazala w kolejce po tort stanac panom welon zlapala zamezna kuzynka, no ale prowadzacy powiedzial, ze zaprasza wszystkie panie, ktore czuja sie pannami 😂 a potem jak wszyscy pytali czemu poszla lapac, to odpowiedziala, ze za panienki sie nie udalo 😍🤔 wesele trwalo do 4 ale jak orkiestra sie zbierala to jeszcze z 6 gosci w tym z moim tata siedzielismy do 5. Ja juz tak bardzo chcialam isc spac....w koncu pozegnalismy ich i poszlismy, bo kuzyna tak szalal z polewaniem, ze nie wiem o ktorej wyszli 😅 Tz rozpial zwinnie guziczki, ale jednak zadne z nas nie mialo sily, tzn. ja bardziej, ale przed poprawinami nadrobilismy 😈 w ogole dziewczyny to pilam, tanczylam i jadlam na swoim weselu, zjadlam chyba polowe zimnej plyty, caly obiad i wszystkie dania cieple. Jedzenie bylo pyszne, tylko bigos zakochany kucharz przesolil 😎 buty zmienilam juz przed oczepinami jesli chodzi o uslugodawcow to poza dekoeatorka ze wszystkich jestem mega zadowolona, makijaz i fryzura 100% tego co chcialam 👌hotel super, zespol bomba, chociaz troche osob marudzilo, ze malo disco polo, no ale po to wzielam ten zespol fotografowie....brak slow!!! Po tych paru zdjeciach ktore dostalam juz wiem, ze bede zakochana. Swiadkowie na medal!!! Gdybysmy finansowali sami wesele to wrociloby sie z nawiazka win pelno, czesc zostawilismy u rodzicow poza pieniazkami dostalismy tez zestaw sztuccow posrebrzanych, dwie cukiernice i lampe wszystko w moim stylu 😍

serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-13, 15:04   #4282
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Na palec chyba jest poprawnie, dobrze mówię?

Stary 2017-09-13, 15:04   #4283
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zapomniałam TŻ niby mówi,że pocałował mi na dłoni,ale ja tego zupelnie nie pamiętam.
Stary 2017-09-13, 15:04   #4284
luna_laula
catwoman

Cytat:
Uuuu zyć nie umierać jak rodzice Was tak żywią
Nie wiem co się im dzieje
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-13, 15:05   #4285
oljaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
To wybaczcie

Stary 2017-09-13, 15:08   #4286
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisałaś tak jakby moi nie byli
Po prostu daliśmy im wolną rękę,bo wiedzieliśmy,że i tak będzie dobrze. A jakoś mi szczególnie nie zależało,bym wszystko miała idealnie zgrane
Szczerze to u nas zespolowi i sali zalezalo na zgraniu i oni miedzy soba wszystko ustalali, a nas tylko pytali czy juz czy dac nam chwilke. Dla mnie jednak troche dziwne, ze trafiliscie na wlasny tort przypadkiem ;P chyba, ze cos zle zrozumialam...

Stary 2017-09-13, 15:12   #4287
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez serduszko165 Pokaż wiadomość
Szczerze to u nas zespolowi i sali zalezalo na zgraniu i oni miedzy soba wszystko ustalali, a nas tylko pytali czy juz czy dac nam chwilke. Dla mnie jednak troche dziwne, ze trafiliscie na wlasny tort przypadkiem ;P chyba, ze cos zle zrozumialam...

Chyba każdy tak robi?
Wiedzielismy o której godzinie będzie tort,bo to ustalaliśmy przed weselem. Ale po prostu nie patrzyłam na zegarek o której co ma być bo nie miałam na takie rzeczy czasu. Zresztą na nic nie miałam czasu,bo nawet nie pamiętam jakie jedzenie stało na stole Po prostu trafiliśmy akurat jak obsługa wyjeżdżała z tortem. Z sali do jedzenia na taneczną były dwa schodki,możliwe,że na spokojnie,bez zamieszania chciały zjechać z tym tortem,żeby za bardzo nie przykuwać uwagi i dopiero nas poinformować.
Stary 2017-09-13, 15:19   #4288
serduszko165
Zakorzenienie

Ewelina kurcze Ci tz cos nam sie bardzo stresowali kurcze mialam sporo czasu po blogoslawienstwie wiec moglismy w domu porobic zdjecia z rodzinka

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:
Hahah 😂

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
Chyba każdy tak robi?
Wiedzielismy o której godzinie będzie tort,bo to ustalaliśmy przed weselem. Ale po prostu nie patrzyłam na zegarek o której co ma być bo nie miałam na takie rzeczy czasu. Zresztą na nic nie miałam czasu,bo nawet nie pamiętam jakie jedzenie stało na stole Po prostu trafiliśmy akurat jak obsługa wyjeżdżała z tortem. Z sali do jedzenia na taneczną były dwa schodki,możliwe,że na spokojnie,bez zamieszania chciały zjechać z tym tortem,żeby za bardzo nie przykuwać uwagi i dopiero nas poinformować.
A no to ok. W sumie sama tez nie wiedzialam ktora godzina dlatego cieszylam sie, ze zespol do nas podchodzil.

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Gosia nie kazdy tak robi. Managerka sali mowila, ze juz tyle zespołów przerobila i dziwne sytuacje wychodzily....

Stary 2017-09-13, 15:19   #4289
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez serduszko165 Pokaż wiadomość
Ewelina kurcze Ci tz cos nam sie bardzo stresowali kurcze mialam sporo czasu po blogoslawienstwie wiec moglismy w domu porobic zdjecia z rodzinka

U nas fotograf o to zadbał,więc zdjęcia z domu z rodziną mam. Ale mam tak mało z goścmi,ech... Chyba nawet takich pozowanych to w ogóle
No,ale non stop tańczyłam,więc w sumie nie było kiedy ich robić,ale i tak żałuję
Stary 2017-09-13, 15:21   #4290
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
U nas fotograf o to zadbał,więc zdjęcia z domu z rodziną mam. Ale mam tak mało z goścmi,ech... Chyba nawet takich pozowanych to w ogóle
No,ale non stop tańczyłam,więc w sumie nie było kiedy ich robić,ale i tak żałuję
my w trakcie przerwy mieliśmy taką chwilę, zespół zapowiedział, że jak ktoś chce z nami fotkę to mają podejść i foto nam cykał foteczki, tzn. on to zaproponował

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości