![]() |
#931 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Mój mężczyzna mnie zdradza? :(:(
Cytat:
tu sie zgadzam......dotyk zakochanego faceta jest najwspanialsza rzecza jaka moze zaznac kobieta...... to jej pierwszy wiec na nim jej swiat sie skonczyl.......troche to chore.mozna kochac ale jak mozna tak sie ponizac nie rozumiem tego.........owszem ja rowniez popelnialam w zyciu bledy ale powiedzialam sobie ''dosc!!!nie jestem szmata do wycierania podlogi!'' monishia i tak zrobi po swojemu a z czasem jak klapki spadna to wyciagnie swoje osobiste wnioski tylko ile ja to bedzie kosztowalo.....? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 | |
Kobieta z klasą
|
Cytat:
Zresztą sama napisałaś :że 2 godziny gadacie w aucie , a później nie tylko trzymacie się za rączki? Chciałabyś usłyszeć coś innego niż zostaw go? Hmm... rozumiem, tylko np. co? A może jego zapytaj: Słuchaj kochanie , może masz receptę na to by uzdrowić nasz związek? Nie jesteś sama w tym waszym układzie, niech on też się wykaże. Miłość to dawanie z dwóch stron. Poczytaj swoje posty z czasów kiedy byłaś zła , zastanów się dlaczego wtedy byłaś i czy coś się od tego czasu zmieniło? Nam nie musisz tego pisać odpowiedz sama sobie.
![]() |
![]() |
#933 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Do pocałunków potrzebny jej był ktoś, z kim lubiła rozmawiać, kto ją zastanawiał i niepokoił, kto był dobry do kłótni na temat rzeczy ważnych, ktoś komu nie było obojętne, jak żyć, i kto potrafił z nią o tym rozmawiać (...) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#935 | |
Kobieta z klasą
|
Cytat:
![]() ![]() Oj kobietko nie lubię gdy ktoś robi mnie w balona. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#936 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
On woli bawić się ze znajomymi, nie stroni od alkoholu, a wie, że przy mnie upić się nie może. Ja być może coś znaczę w jego życiu, ale byłabym niepotrzebną kulą u nogi. Sam kiedyś przyznał, że związkow nie lubi bo ciągle jakieś zakazy, nakazy...
Do pocałunków potrzebny jej był ktoś, z kim lubiła rozmawiać, kto ją zastanawiał i niepokoił, kto był dobry do kłótni na temat rzeczy ważnych, ktoś komu nie było obojętne, jak żyć, i kto potrafił z nią o tym rozmawiać (...) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie pytanie dlaczego nei zdaje sobie sprawy??Bo chyba nie dlatego ,ze jest taki tępy???
Za malo rozmawiacie??czy moze tyle co jest jemu do szczescia wystarczy i wcale niema potrzeby widziec Cie czesciej jak raz na 2,3 tygodnie,spedzac z Toba czas inaczej,byc para ,chodzic za raczki po parku,po sklepach,kupowac sobie prezenciki bez okazji,dzwonic do siebie .Widac on tego nie potrzebuje --ale nie widzisz go te 2,3 tygodnie skad masz wiedziec co robi.A to chyba typ rozrywkowy Aha bo on Ci mowi co robi ![]() jestes w zawieszeniu w oczekiwaniu i to raczej na cos niedobrego ,a nie pozytywnego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#938 | |
Kobieta z klasą
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#939 |
Raczkowanie
|
Zasady owszem przedstawiłam, ale on nie wie, że mi ciągle jest źle... Nie mowię mu tego, nie mowie ze kocham, że chce zeby się coś zmieniło, bo mnie to męczy... Zle mnie zrozumialas..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
Monishia prawda jest chyba taka,ze nie masz nic do gadania w tym "zwiazku",a te zrywania daja Ci iluzje,ze masz nad nim jakas wladze.Ale to nieprawda ,bo to on ma wladze na d Toba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#941 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co robi? Chodzi na uczelnie, pracuje... ot cała moja wiezdza na ten temat..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#942 | |
Kobieta z klasą
|
Cytat:
Dobra idę spać , zanim dostanę czerwona kartkę.
![]() |
![]() |
#943 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a z ta impreza mi smierdzi.......zdradzi nie raz bo wie ze mu wybaczysz to on pociaga za sznurki........wiec se pozwala.............ty wiesz ze to chory zwiazek a jednak siedzisz w tym......szkoda slow...masz 18 lat dziewczyno!!!molda jestes moja mama zawsze mowila''tego kwiatu to pol swiatu!!!'' obudz sie !!!!a jesli nie masz ochoty to jestem ciekawa za ile tu wrocisz by napisac ze znowu zerwalas i ze potwierdzilo sie to co kazda z nas tu pisze ........przyszlas po pomoc ale wiesz co teraz to mnie normalnie zdolowalas czytam twoje wypowiedzi i normalnie chce mi sie klawiature wyrzucic za okno ze zlosci ......ty owszem widzisz wszystko co jest chore jest w tym zwiazku ale jeszcze klapki ci nie spadly.......ale jak ci spadna wtedy zobaczysz jak ci bedie lepiej bez takiego s........na!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Raczkowanie
|
Nie tłumaczę. Masz rację- zignorował. Ale ja po prostu nie mogę od niego odejść! Nie mogę!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Zadomowienie
|
Dlaczego nigdy mu nie powiedziałaś, że go kochasz? Powiedz mu to i zobacz jak zareaguje. Myślę, ze raz dwa się ulotni..
Nasze szczęście Julia ![]() Edytowane przez antoinettee Czas edycji: 2008-05-30 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Zadomowienie
|
Możesz, wystarczy w to uwierzyć!
![]() |
#947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
On jest jakis super przystojny maczo dobry w te klocki???Zakochalas sie od 1 wejrzenia?ze tak trudno Ci sie oderwac???????? Rozumiem,ze pierwszy,ale i w takim pierwszym czlowiek zaczyna widziec wady ,nie tylko chakrakteru.. No wlasnie powiedz mu co czujesz.To ,ze tego nie mowisz nie jest oznaka zachowania twarzy .W zasadzie juz nie masz nic do stracenia,przekonasz sie co on na to |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Raczkowanie
|
Tak naprawdę to podobno nawet przystojny nie jest. Mi się podoba, ale koleżanki nic w nim nie widzą. Jest oczywiście zadbany, dobrze się ubiera, ale podobno jakiś " Łaał" nie jest...
Nie zakochałam się w nim od 1 wejrzenia. Nawet na początku za nim nie przepadałam, ignorowałam..Dopiero po kilkunastu rozmowach stwierdziłam, że jest naprawdę fajny... No i ma ogroooomne poczcie humoru...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#949 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#950 |
Zadomowienie
|
![]() |
#951 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Również teoria spiskowa z benito w roli głównej robi się nudna. Poza tym - to off top, więc koniec dyskusji na ten temat, proszę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
monishia sluchaj dziewczyno napisze w ten sposob
NIE jestes jego dziewczyna on cie za dziewczyne nie uwaza to nie jest zwiazek
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Raczkowanie
|
to to ja wiem...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Raczkowanie
|
Nie wiem po co te dyskusje
![]() ![]() Bess ty nie jesteś człowiekiem tylko aniołem ![]() ![]() ![]() Do autorki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Rozeznanie
|
Monishia czy nie jest przypadkiem tak że masz niskie poczucie wartości i wydaje Ci się że ten chłopak jest jedynym "dobrem" które Cię w życiu spotkało?? Bez niego nie wyobrażasz sobie życia i myślisz w takich kategoriach: "jak nie on to żaden"?? Może porozmawiaj z psychologiem, być może otworzy Ci oczy na to wszytsko. Dopóki Ty go "rzucasz" to jest w miarę ok, gorzej jak któregoś dnia on Cię rzuci wtedy to dopiero zaboli...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#956 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie boję się samotności, po prostu uparłam się głupio na niego chociaż wiem, że on nie żywi do mnie jakiś głębszych uczuć. Poraz kolejny napisz, że jest on pierwzym mężczyzna tak ważnym w moim życiu. Wiele z nim przeżyłam, nie tylko złe chwile, ale rownież te dobre... Chciałabym wierzyć w niego, że w końcu zrozumie, pokocha...ale z dnia na dzień coraz mniej wydaje mi się to prawdopodobne. Przyznaje, że chciałabym być traktowana inaczej. I uwierzcie, że jest ktoś taki kto traktowałby mnie jak księżniczkę, ale ja nic do niego nie czuję. To kolega. Kocham Go i mimo wszystko, że mnie rani nie umiem sama przed sobą się przyznać, że to konic..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Pewnie w końcu to przyznasz.
Do tego czasu podejmuj rozważne decyzje, pamiętaj, że seksem NIGDY nie rozkochasz w sobie faceta. Nie wiem ile znaczy dla Ciebie dziewictwo, ale jeśli jest ważne, to uważaj i dobrze się zastanów. Piszę to, bo mam wrażenie, że jesteś gotowa chwytać się wszystkiego, byle jakoś, hm, ratować... A i tak cierpisz już wystarczająco, nie potrzebujesz kolejnych kopniaków w postaci żalu, że zrobiłaś coś bez przemyślenia. Sama możesz zmienić swoje życie ![]() ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2008-05-29 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lexie bardzo dobrze napisała. Seks, w tym przypadku, nie prowadzi do niczego dobrego, a nawet może miec opłakany skuek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#959 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2008-05-29 o 07:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Konto usunięte
|
bez obrazy monishia ale moze ty lubisz cierpiec????bo mi sie wydaje ze tak..............nie wazne ze to twoj pierwszy jesli nawet kiedys sie rozstaniecie a on napewno sie kiedys zakocha w innej to ty bedziesz caly czas w takich zwiazkach.bedziesz ich sama szukala bo ja widze ze niczego sie nie nauczylas................ .ty wiesz ale po co mam to do siebie dopuszczac..........on jest taki piekny ze moge tylko na niego popatrzec to mi wystarczy!!-taka postawe przyjelas......wydaje mi sie ze tobie to pasuje to chore........ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.