|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 3
W naszym przypadku to nie wiem, czy nam będą chcieli ochrzcić dziecko, nie dość, że jesteśmy po ślubie cywilnym , to mąż jeszcze do tego rozwodnik. W moim mieście księża potrafią zrobić niezłe cyrki takim rodzicom.
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz zaplanowalam, ze beda w czerwcu
Starsza tez miala 3 mce i bylo tak akurat, w kosciele grzecznie wszystko obserwowala, a w restauracji spala
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Od rana poklociłam się z mężem A więc haja z rana zaliczona i mój humor do ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
witam sie w nowym watku. Zaraz nadrobie to co napisalyscie, bo wczoraj po powrocie juz nie mialam sily siadac do komputera.Mam do was pytanie czy mozliwe jest ze juz teraz czuje ruchy dziecka? Od kilku dni mam wrazenie babelków w brzuchu ktore z każdym dniem są coraz mocniejsze
|
#95 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jest jak jest. Mam nadzieje, ze traficie na wyrozumialego i fajnego ksiedza. |
|
|
|
|
#97 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#98 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kochana, szkoda czasu na kłótnie
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Również trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ---------- Cytat:
___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
||
|
|
|
#101 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie mój wczoraj też zdenerwował mega jak wrócił z pracy do domu. Dobrze wiedział, że gości mamy mieć, a on do gaci się rozebrał i na kanapie z tabletem zaległ. No myślałam, że patelnią przywalę ![]() motyllek90 nie mam pojęcia jak to jest z odliczaniem L4 itd. Pierwsza wypłata po miesiącu w domu będzie dla mnie zaskoczeniem. Ale jednak zdrowie najważniejsze, a niekiedy nie da się wziąć urlopu kiedy się chce to lepiej już odsiedzieć w domu ze zwolnieniem i później stracić niż mieć inne komplikacje zdrowotne. Edytowane przez Lunak Czas edycji: 2017-09-14 o 09:11 |
|
|
|
|
#102 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najbardziej mnie razi ich hipokryzja. Pomstuje taki ksiądz na rodziców, że nie taki ślub, że nieważny, że dziecko się nie wychowuje w duchu prawdziwego małżeństwa, a sam po skończonej mszy leci do swojego dziecka albo jakiejś baby. Niestety, znam takie przypadki i to jest przykre. Mam nadzieję, że w przyszłości spotkamy księdza, który z radością ochrzci nam synka
|
|
|
|
|
#103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dopiero mam 14+4.ostatnio nawet podskoczyłam z wrażenia, złapałam za brzuch, aż się mąż wystraszył, że coś jest nie tak do tej pory nie wiem czy mi się to wydawało czy nie ![]() Cytat:
Podczas nauk przedmałżeńskich spotykałam się i z takimi i z takimi, więc ciężko trafić
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny, jestem po wizycie. Wszystko jest ok, dlugosc idealna do tc. Ciezko bylo pomierzyc bo to mala wiercipieta. No i chyba nic nowego nie napisze ze na 99% chlopiec
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
My będziemy chrzcić sierpien- wrzesień pewnie. Starsza tak chrzcilismy i było super. Była bardzo kontaktowa, ze wszystkimi się wygłupiała w części już pokoscielnej. Mam trochę dylematu z chrzestnymi bo dla jednego dziecka miałam, dla dwóch już nie
Ja chyba też coś zaczynam czuć ale mimo doświadczenia niby, tak jak w pierwszej ciąży nie wiem czy to to ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
dust, mam nadzieję że się mylisz co do księdza i że chętnie ochrzci waszego synka
Powinien się cieszyć że chcecie go wychować w Kościele a nie robić trudności ![]() Dobra laski, the game is on, założyłam stanik ! Ruszam do sklepu po kurę bo Mąż zażyczył sobie rosołek To moja ulubiona zupa |
|
|
|
#108 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
niektóre z nas skarżą się na bóle kręgosłupa. Dostałam z Bebiprogram maila o kręgosłupie: https://www.bebiprogram.pl/zdrowie-m...606_newsletter
|
|
#110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czyli jutro pomidorowa? |
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze mieć tak rano wizytę Dawaj jakąś foteczkę !
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku, większość będzie miała synka, aż się boję, że całą pulę zgarniecie i nam wyjdzie dziewczynka
![]() ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle to mi się płakać chce ;( tylko nie wiem czemu... siedzę i mi łzy napływają do oczu...
___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
Brilliant, fantastycznie, gratulacje! Macie parkę
Kiwi, trzymam kciuki ![]() Dziewczyny, cieszę się z wami z ruchów, ale jednocześnie trochę zazdroszczę. U mnie tylko ruchy gastryczne Też nie chrzcimy. To byłaby farsa. |
|
|
|
#116 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przepraszam za takie pytanie, ale ja późno do wątku dołączyłam i staram się ogarnąć i jeszcze nie wszystko zapamiętuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a już bym chciała wiedzieć żeby jakoś płciowo do tego brzuszka zacząć mówić
|
||||
|
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
Foteczke ciotki dorzuce jak wroce do domu
Corka sie cieszy bo to wierna fanka zygzaka i w ogole aut to bedzie miala sie z kim bawic. Zreszta sama mowila ze chce brata. Tylko ja mam zagwozdke bo wozek co mialam na oku jest z rozem :/ no i odlozona lumpki sie nam nie przydadza... Ale siorka jeszcze nie wie kogo bedzie miala to moze z nia zrobie zamiane bo ona ma synka :p
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurde Wy już o wózkach, nawet macie już swoje typy a ja nawet nie myślę o tym jeszcze
![]() A chyba sobie poprzeglądam z ciekawości bo nie chce mi się pracować ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej dziewczyny ostatnio jadłam tylko takie jajka kupione na targu i wczoraj kupiłam w biedronce bo potrzebowałam. dzisiejsza jajecznica była totalnie bez smaku i dosłownie blada jakby z samych białek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

Starsza tez miala 3 mce i bylo tak akurat, w kosciele grzecznie wszystko obserwowala, a w restauracji spala 

za egzamin żeby poszedł odpowiednio dobrze
Pewnie przesadzam i wszystko w porządku jest...

co się rzeczywiście stało. A druga mała ma teraz dwa latka i brat udaje że nie może znaleźć matki chrzestnej, na co moja Mama zaczęła mu mnie podsuwać
___

13.03.2008