Mam dwóch facetów jednocześnie. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-09-12, 12:46   #1
agatulina
Raczkowanie

Mam dwóch facetów jednocześnie.

Zaczynając od początku zawsze byłam tą dziewczyną, która cierpiała przez mężczyzn. To ja byłam porzucana, zdradzana, poniżana.
Jakiś czas temu poznałam chłopaka, który ma 27 lat (ja 23) i zamieszkaliśmy razem. On ma własne mieszkanie, pracuje w domu, jest ogarnięty życiowo.
Na początku było wspaniale, ale bardzo szybko zmieniłam się w kurę domową, zaczęłam mu matkować, zamiast być kobietą o którą się zabiega. Z czasem zaczęły się kłótnie, wzajemne wypominanie i mimo, że bardzo mi na nim zależało to zaczęliśmy spać osobno, nawet rozmowa była problemem, nie umieliśmy się ze sobą komunikować bez krzyku i nerwów.
Między czasie przyjaciółka zadzwoniła do mnie z propozycją spontanicznego wyjazdu na weekend z jej braćmi.
Zgodziłam się myśląc, że wypad dobrze mi zrobi, odpocznę od M. i wrócę z nową energią do niego i do związku.
Niestety! Zauroczył mnie brat mojej przyjaciółki.
Z P. spędziłam cały wyjazd do Zakopanego, rozmawialiśmy, śmialiśmy się i było tak zwyczajnie. Może to też dlatego, że pochodzimy ze wsi, z podobnych środowisk.
Po powrocie M. ze mną zerwał stwierdzając, że nie daję mu tego czego on potrzebuje.
Umówiłam się więc do kina z bratem przyjaciółki, który stwierdził, że od początku wpadłam mu w oko.
Zaczęliśmy być razem, niedługo potem on wyjechał za granicę do pracy na cztery miesiące.
W tym czasie mój ex zaczął o mnie zabiegać, starać się, przyjeżdżać do domu rodzinnego, ponieważ od niego się wyprowadziłam. Jakby zmienił się... Chce bym znów z nim zamieszkała.
I tak, jestem w kropce.
Z jednej strony mężczyzna, do którego mam słabość, ale z którym już raz mi nie wyszło. M. to typ faceta z mocnym charakterem, bywa czuły i pomocny, ale usłyszałam od niego tak wiele gorzkich i okropnych słów, że boję się iż jego zmiana jest tylko chwilowa.
Z drugiej strony chłopak, który jest niezwykle kochany, czuły, troskliwy (może aż do przesady), wiem, że dałby mi gwizdkę z nieba gdyby mógł. Niestety minusem jest to, że nie ma go teraz przy mnie, to nie ułatwia decyzji.
Tkwię w dwóch silnych relacjach i całkowicie nie mam pojęcia co zrobić, nie mam też siły dłużej tego ukrywać, bo boję się, że jeśli kiedykolwiek to się wyda zostanę całkowicie sama, przy okazji raniąc innych.
agatulina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-12, 13:15   #2
TakaSamaInna
live your passion

Dot.: Mam dwóch facetów jednocześnie.

Cytat:
Napisane przez agatulina Pokaż wiadomość
Zaczynając od początku zawsze byłam tą dziewczyną, która cierpiała przez mężczyzn. To ja byłam porzucana, zdradzana, poniżana.
Jakiś czas temu poznałam chłopaka, który ma 27 lat (ja 23) i zamieszkaliśmy razem. On ma własne mieszkanie, pracuje w domu, jest ogarnięty życiowo.
Na początku było wspaniale, ale bardzo szybko zmieniłam się w kurę domową, zaczęłam mu matkować, zamiast być kobietą o którą się zabiega. Z czasem zaczęły się kłótnie, wzajemne wypominanie i mimo, że bardzo mi na nim zależało to zaczęliśmy spać osobno, nawet rozmowa była problemem, nie umieliśmy się ze sobą komunikować bez krzyku i nerwów.
Między czasie przyjaciółka zadzwoniła do mnie z propozycją spontanicznego wyjazdu na weekend z jej braćmi.
Zgodziłam się myśląc, że wypad dobrze mi zrobi, odpocznę od M. i wrócę z nową energią do niego i do związku.
Z P. spędziłam cały wyjazd do Zakopanego, rozmawialiśmy, śmialiśmy się i było tak zwyczajnie. Może to też dlatego, że pochodzimy ze wsi, z podobnych środowisk.
Po powrocie M. ze mną zerwał stwierdzając, że nie daję mu tego czego on potrzebuje.
Umówiłam się więc do kina z bratem przyjaciółki, który stwierdził, że od początku wpadłam mu w oko.
Zaczęliśmy być razem, niedługo potem on wyjechał za granicę do pracy na cztery miesiące.
W tym czasie mój ex zaczął o mnie zabiegać, starać się, przyjeżdżać do domu rodzinnego, ponieważ od niego się wyprowadziłam. Jakby zmienił się... Chce bym znów z nim zamieszkała.
I tak, jestem w kropce.
Z jednej strony mężczyzna, do którego mam słabość, ale z którym już raz mi nie wyszło. M. to typ faceta z mocnym charakterem, bywa czuły i pomocny, ale usłyszałam od niego tak wiele gorzkich i okropnych słów, że boję się iż jego zmiana jest tylko chwilowa.
Z drugiej strony chłopak, który jest niezwykle kochany, czuły, troskliwy (może aż do przesady), wiem, że dałby mi gwizdkę z nieba gdyby mógł. Niestety minusem jest to, że nie ma go teraz przy mnie, to nie ułatwia decyzji.
Tkwię w dwóch silnych relacjach i całkowicie nie mam pojęcia co zrobić, nie mam też siły dłużej tego ukrywać, bo boję się, że jeśli kiedykolwiek to się wyda zostanę całkowicie sama, przy okazji raniąc innych.
Radzę odpocząć od jednego i drugiego i na trzeźwo podjąć decyzję. Za szybko weszłaś z jednej relacji w drugą i teraz sama nie możesz się zdecydować. Gdy tylko jeden znika to pojawia się ten drugi. Do M bym raczej nie wracała skoro będąc z nim potrafiłaś zauroczyć się innym, a w dodatku on sam zerwał. Czyli z dwóch stron coś nie grało. Co do nowego to daj sobie czas i potraktuj ten jego wyjazd jako etap sprawdzenia czy w ogóle mogłoby to przetrwać.

angielski - C2
rosyjski - B2
hiszpański - ?
TakaSamaInna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-12, 13:39   #3
lady666macbeth
Zakorzenienie

autorko, wydaje mi się że powrót do exa wcale nie byłby dobrym pomysłem. Ludzie się nie zmieniają tak szybko. Sama mówisz ze usłyszałaś od niego wiele gorzkich słów.. Naprawdę chciała byś żeby sytuacja znów się powtórzyła?
Druga opcja jest lepszą opcją.
Stary 2017-09-12, 14:03   #4
agatulina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 201712202003 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
W żaden sposób nie próbuję się wybielić.
Wolałam to napisać, bo chciałam uniknąć sytuacji, w której będę oceniana z góry.
Doskonale wiem, że nie jestem teraz uczciwa, ale pierwszy raz (na całe szczęście) znalazłam się w takiej sytuacji i zgłupiałam.
Stary 2017-09-12, 14:05   #5
kennedy
Zakorzenienie

Deuga opcja lepsza natomiast zle robisz.
Powinnas odpuscic i dac sobie czas na przemyslenie.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-12, 14:17   #6
Nymerth
Rozeznanie

Odpuściłabym powrót do ex. To wyraźnie nie działało i wątpię, żeby zaczęło działać. Ten drugi jest teraz za granicą, więc masz dobry okres żeby pobyć chwilę sama i sobie w głowie pewne rzeczy poukładać.
Nymerth jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-12, 14:42   #7
annabelka
Szop pracz

A musisz kogoś wybierać? Na żadnego nie jesteś zdecydowana (stąd temat), nie lepiej więc pobyć singielką? Wchodząc na siłę w związki zawsze ktoś się w końcu sparzy.
annabelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-12, 15:58   #8
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c
Konto usunięte

Cytat:
I tak, jestem w kropce.
Jeśli głównym motorem Twojego działania jest to, co pogrubiłam to daj im spokój i zastanów się nad sobą.
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-12, 17:00   #9
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a
Konto usunięte

Przykro mi to mówić (pisać), ale trzymanie dwóch srok za ogon w obawie przed samotnością musi się prędzej czy później skończyć właśnie samotnością. Dziewczyno, weź zostaw ich obu, pobądź sama i zastanów się, czego / kogo naprawdę chcesz. Odradzam Ci też powroty do byłych - co z tego, że facet teraz jest miły i się stara. Może zwyczajnie włączył mu się syndrom psa ogrodnika: zobaczył, że jesteś szczęśliwa z innym i postanowił po męsku sprawdzić, czy jest jeszcze w stanie Cię odzyskać.

Tak czy owak, musisz się nad sobą zastanowić, bo wygląda na to, że z oboma tymi facetami romansujesz nie z czystej miłości, tylko z powodu strachu przed samotnością. Ktokolwiek, byle był... A najlepiej od razu mieć dwóch naraz. Nie tędy droga do szczęścia...
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-12, 17:04   #10
kalor
Gazela inteligencji

[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;77076086]Przykro mi to mówić (pisać), ale trzymanie dwóch srok za ogon w obawie przed samotnością musi się prędzej czy później skończyć właśnie samotnością. Dziewczyno, weź zostaw ich obu, pobądź sama i zastanów się, czego / kogo naprawdę chcesz. Odradzam Ci też powroty do byłych - co z tego, że facet teraz jest miły i się stara. Może zwyczajnie włączył mu się syndrom psa ogrodnika: zobaczył, że jesteś szczęśliwa z innym i postanowił po męsku sprawdzić, czy jest jeszcze w stanie Cię odzyskać.

Tak czy owak, musisz się nad sobą zastanowić, bo wygląda na to, że z oboma tymi facetami romansujesz nie z czystej miłości, tylko z powodu strachu przed samotnością. Ktokolwiek, byle był... A najlepiej od razu mieć dwóch naraz. Nie tędy droga do szczęścia...[/QUOTE]

Moja koleżanka trzymała się TRZECH srok za ogon, bo bała się zrobic krok w którymś z kierunków. Skończyło się baaaardzo zle, wszystko się wydało i straciła wszystkich.

Ja trzymałam się tylko dwóch, ale tez się tak skończyło tylko ze ja w sumie przyjęłam to z ulga. Nie potrafiłam skończyć sama, ale jak się wydało, to nie chciałam słuchać zadnych wyrzutów i wreszcie zerwałam wszystko. Najlepsze uczucie. Wolność
Stary 2017-09-12, 19:39   #11
White_Dove
Zakorzenienie

Ja kiedys miałam tak że podobał mi sie w szkole pewien facet a w domu pisałam na necie z innym ale sie nie spotkalismy bo on nie proponował a ja chciałam wiedziec czy ten ze szkoły jest zainteresowany a jesli nie to dopiero wtedy spotkac sie z tym z neta . Skonczyło sie tak że ten z neta znalazł sobie inną a gdy zagadałam do tego ze szkoły odpowiedział zdawkowo, nie podłapał rozmowy wiec nie był zainteresowany czyli zostałam sama.
Autorko Tobie radze odpuscic obu.
White_Dove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-12, 22:18   #12
Hultaj
BAN stały

Cytat:
czego nie rozumiesz, jest wysoki, przystojny, i podziwiany za błyskotliwość.
temu pierwszemu nic nie jest winna, jak ją rzucał to miał gdzieś ją i jej uczucia.

on w ogóle wie autorko że ty masz kogoś?

jak dla mnie to bramkę nr 1 sobie kompletnie odpuść, facet zrobił z ciebie kuchtę, wyzywał, na co ty jeszcze liczysz. będziesz miała powtórkę z rozrywki, nie licz, że nie.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-13, 07:00   #13
mariamalaria
BAN stały

Cytat:
Napisane przez 201712202003 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
To sprzeczność. Nie można zranić kogoś, kto o tym nie wie. Nic za co warto ukamienowac tu nie widze.Tylko trudny dylemat autorki, która, co zrozumiałe, chce dla siebie jak najlepiej .
Tobie , zacytowana przedmowczyni, zalecalabym mniej przekonania o własnej wyjątkowej i jedynej słuszności.
Autorce radziłabym spokojnie się zastanowić, czy warto wracać do kogoś, z kim się nie układało ani w rozmowie ani w seksie.

Edytowane przez mariamalaria
Czas edycji: 2017-09-13 o 07:03
mariamalaria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-13, 10:48   #14
agatulina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość

on w ogóle wie autorko że ty masz kogoś?
Obydwaj wiedzą o sobie, nie znają się, ale każdy z nich myśli, że znajomość z tym drugim już wymarła.

Prawda jest lekko inna. Kto nie był w podobnej sytuacji ten nie wie, że faktycznie można czuć się rozdartą między dwóch mężczyzn.
Stary 2017-09-13, 10:54   #15
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c
Konto usunięte

Nie trzeba być w podobnej sytuacji by wiedzieć, że to moralnie złe i nie fair. Nie puścisz jednej gałęzi dopóki nie chwycisz drugiej a Twój problem leży głęboko w Tobie.
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-13, 10:56   #16
annabelka
Szop pracz

Moim zdaniem nie rozdziera Cie fakt dwoch facetow, a fakt, ze hipotetycznie mozesz zostac sama.
annabelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-13, 13:52   #17
Fortuna1
Zakorzenienie

Na pewno nie wracaj do eksa.

Stary 2017-09-13, 14:52   #18
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2
Konto usunięte

Cytat:
Obydwaj wiedzą o sobie, nie znają się, ale każdy z nich myśli, że znajomość z tym drugim już wymarła.

Prawda jest lekko inna. Kto nie był w podobnej sytuacji ten nie wie, że faktycznie można czuć się rozdartą między dwóch mężczyzn.
Takie pitolenie. Obys stracila dwoch i zostala calkiem sama.

ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-13, 18:19   #19
White_Dove
Zakorzenienie

TYLKO DWÓCH???
Poszukaj trzeciego.
White_Dove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-14, 05:33   #20
mariamalaria
BAN stały

[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;77103671]Takie pitolenie. Obys stracila dwoch i zostala calkiem sama.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

A z jakiego pokolenia wywodzi się ktoś, kto radośnie składa takie życzenia? Chyba z czasów starego testamentu, z pokolenia " oko za oko, ząb za ząb ".
Stary 2017-09-14, 10:07   #21
201711031014
Konto usunięte

Cytat:

Gorzej, jeśli jeden nie jest głupi.Co najwyżej udaje 'nieświadomego'.

W Twojej sytuacji nie byłem.Byłem na pozycji jednego z nich (nr2), z tym że sam poskładałem "puzzle sytuacji". Ba, gwiazda żyła w przeświadczeniu podobnym do Ciebie .Że ta lekko inna prawda jest ukryta a wszystko co robi jest yyyyy 'zamaskowane'
I wybrała.Mnie. Świadomość prawdy jednak nie pozwoliła mi patrzeć mi na nią tak jak kiedyś.Ona sama dalej się miotała.Skończyło się ostrą wymianą opinii. Dziś nie mogłbym na nią spojrzeć na ulicy bez pogardy w oczach.A nie wszystkie emocje umiem ukryć za Poker Face.

Jakby nie było dziewczyno - czy wybierzesz nr2 czy skreślisz obydwu -> to co robisz i zrobiłaś jest koszmarne. Żadna racjonalizacja typu "wybieram to co dla mnie dobre" tu nie pomoże.
Cierpiętnicą nie jesteś ani ofiarą.Jesteś w tej sytuacji na własne życzenie. Jedyne co możesz zrobić to postąpić zgodnie ze swoimi przekonaniami oraz minimalizując straty w ludziach.W końcu pępkiem świata nie jesteś.
Moja sugestia : odetnij się do nr 1, nr2 poinformuj o swoich wahaniach (weź to na klatę) i daj sobie kilka miesięcy czasu.
Nie bałaś się ciągnąć dwóch srok za ogon -> nie bój się stracić obydwu.
Szkodzisz i sobie: rozdarciem i drugiemu chłopakowi. Będziesz długo żyła w panice że kłamstwo się wyda.A skutki będą dla Ciebie i dla niego dramatyczne.Wątpię aby chciał zostać wtedy z Tobą.

Edytowane przez 201711031014
Czas edycji: 2017-09-14 o 10:20
201711031014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-14, 12:56   #22
b7c523c48d685fff13c5db5a9d3e58ccf0b35a9f_65555d08413b4
Konto usunięte

zostaw exa i idz do nowego.
b7c523c48d685fff13c5db5a9d3e58ccf0b35a9f_65555d08413b4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-14, 13:09   #23
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mariamalaria Pokaż wiadomość
A z jakiego pokolenia wywodzi się ktoś, kto radośnie składa takie życzenia? Chyba z czasów starego testamentu, z pokolenia " oko za oko, ząb za ząb ".
Naprawde? Oo ciekawe

ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-14, 15:02   #24
Beniak
Raczkowanie

Logicznie myśląc, to skoro będąc nadal w związku z pierwszym zakochałaś się w drugim facecie to chyba związek z pierwszym nie ma sensu... A ludzie się aż tak szybko nie zmieniają. Jak dla mnie autorko powinnaś spróbować z tym drugim. No chyba, że czujesz potrzebę bycia z byle kim byleby nie być samotną.
Beniak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-14, 15:28   #25
platero
Przyczajenie

Czy gdyby z pierwszym układało Ci się dobrze, zwróciłabyś uwagę na tego drugiego? Bo może to tylko odskocznia, nie uczucie.

Wracanie do kogoś, kto źle Cię traktował jest bez sensu, ludzie się nie zmieniają z dnia na dzień...
platero jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-14, 16:34   #26
Limonka2738
Zakorzenienie

Ciebie zawsze raniono, więc to, że ty ranisz innych jest usprawiedliwione.

Bomba logika.

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
W żaden sposób nie próbuję się wybielić.
Wolałam to napisać, bo chciałam uniknąć sytuacji, w której będę oceniana z góry.
Doskonale wiem, że nie jestem teraz uczciwa, ale pierwszy raz (na całe szczęście) znalazłam się w takiej sytuacji i zgłupiałam.
Ok, to się nie czepiam.

Pobądź sama. Naucz sie tak zyć. A wtedy bądź z kimś z miłości, a nie w obawie przed samotnością.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-14, 19:41   #27
mariamalaria
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Pirx Pokaż wiadomość
Gorzej, jeśli jeden nie jest głupi.Co najwyżej udaje 'nieświadomego'.

W Twojej sytuacji nie byłem.Byłem na pozycji jednego z nich (nr2), z tym że sam poskładałem "puzzle sytuacji". Ba, gwiazda żyła w przeświadczeniu podobnym do Ciebie .Że ta lekko inna prawda jest ukryta a wszystko co robi jest yyyyy 'zamaskowane'
I wybrała.Mnie. Świadomość prawdy jednak nie pozwoliła mi patrzeć mi na nią tak jak kiedyś.Ona sama dalej się miotała.Skończyło się ostrą wymianą opinii. Dziś nie mogłbym na nią spojrzeć na ulicy bez pogardy w oczach.A nie wszystkie emocje umiem ukryć za Poker Face.

Jakby nie było dziewczyno - czy wybierzesz nr2 czy skreślisz obydwu -> to co robisz i zrobiłaś jest koszmarne. Żadna racjonalizacja typu "wybieram to co dla mnie dobre" tu nie pomoże.
Cierpiętnicą nie jesteś ani ofiarą.Jesteś w tej sytuacji na własne życzenie. Jedyne co możesz zrobić to postąpić zgodnie ze swoimi przekonaniami oraz minimalizując straty w ludziach.W końcu pępkiem świata nie jesteś.
Moja sugestia : odetnij się do nr 1, nr2 poinformuj o swoich wahaniach (weź to na klatę) i daj sobie kilka miesięcy czasu.
Nie bałaś się ciągnąć dwóch srok za ogon -> nie bój się stracić obydwu.
Szkodzisz i sobie: rozdarciem i drugiemu chłopakowi. Będziesz długo żyła w panice że kłamstwo się wyda.A skutki będą dla Ciebie i dla niego dramatyczne.Wątpię aby chciał zostać wtedy z Tobą.
Kłamstwo często się nie wydaje, wybieraj, co dla ciebie dobre, wg mnie to odejście od pierwszego i bycie z drugim. Lepiej dla ciebie rokuje. Nie masz obowiązku się przyznawać i tracić czego i kogokolwiek.
Stary 2017-09-15, 21:54   #28
felixindahouz
Rozeznanie

Cytat:
Nie dziwię się...skoro sama odstawiasz takie chore akcje.
felixindahouz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-16, 09:30   #29
acwieka82
Raczkowanie

Ja tu nie widze w Autorce nic az tak zlego.. zostawil ja facet wiec zaczela sie spotykac z innym. Miala takie prawo . A to ze ten Pan sobie teraz przypomnial o autorce i nagle chce wrocic .. hmm osobiscie zagrałabym mu na nosku.

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
acwieka82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-16, 10:59   #30
agatulina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez felixindahouz Pokaż wiadomość
Nie dziwię się...skoro sama odstawiasz takie chore akcje.
Do tej pory nigdy nie byłam w takiej sytuacji, więc stwierdzenie, że "odstawiam takie akcje" jest mocno przesadzone
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości