Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LIX - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Notka

Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-09-14, 15:42   #4021
Lidia1984
Lady Dior

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LIX

Cytat:
Napisane przez korinka3 Pokaż wiadomość
Doszły moje świeczki Załącznik 7234611

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Super
Stary 2017-09-14, 16:01   #4022
Miskaa78
Kazar Lady

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LIX

Cytat:
Napisane przez cansada Pokaż wiadomość
O Miśka wróciła. Już myślałam ze wyemigrowałaś gdzies w tropiki i pod palmami leżysz z netem słabym.

Brawo maseczkowo do listopada powinno Ci styknąć.

Jak mi ktos odpowie gdzie są moje kwiatuszki ze zdjęcia porannego których nie widzę w poście dodanym w okolicach południa a nie rano to będzie super.

Lidia . Super ze juz sie wyjaśniło z bonem i kasą .
niektóre zdjęcia są zabezpieczone i widać je w momencie dodawania, ale nikt inny ich nie widzi a potem tez nikną z pola widzenia

powiem Ci szczerze, że bardzo chętnie bym z tego kraju wyjechała, nie mozemy ze względu na niedokończone cuda wianki z młodą, ale to co teraz wymyślili z dziećmi niepełnosprawnymi to tylko życzyć im tego samego
choroby dziecka a potem jego wykluczenia ze społeczeństwa

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 16:04   #4023
Aabelia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lidia1984 Pokaż wiadomość
No właśnie coś box się opóźnia

no niestety, dlatego trzeba ich cisnąć i uświadamiać, że nie jesteśmy krajem 3 świata

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

A bo ten pilnik kosztował coś ok 130, a do tego dobrałam jeszcze gumki do włosów, żeby dobić do 151 zł

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

też mam taką nadzieję, chociaż tam akurat nie zamierzam kupować nigdy więcej, bardziej mnie martwił foch na S. dlatego ciesze się, że się udało i nie muszę się na nich gniewać
Fajnie, że chociaż tyle Przegięli mocno z tą wysyłką

Korinka Za zakupy

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
niektóre zdjęcia są zabezpieczone i widać je w momencie dodawania, ale nikt inny ich nie widzi a potem tez nikną z pola widzenia

powiem Ci szczerze, że bardzo chętnie bym z tego kraju wyjechała, nie mozemy ze względu na niedokończone cuda wianki z młodą, ale to co teraz wymyślili z dziećmi niepełnosprawnymi to tylko życzyć im tego samego

Aż się wierzyć nie chce, że może być gorzej niż było
Aabelia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 16:06   #4024
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez Aabelia Pokaż wiadomość
Aż się wierzyć nie chce, że może być gorzej niż było
dbają o czystość rasy
jak za hitlera

Stary 2017-09-14, 16:12   #4025
Aabelia
Zakorzenienie

Cytat:
dbają o czystość rasy
jak za hitlera
Skopiowałam Twoje, bo gdybym napisała to ban na 100%

Edytowane przez Aabelia
Czas edycji: 2017-09-14 o 16:16
Aabelia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 16:37   #4026
amyz
Chanel Lady

Cytat:
Napisane przez Lidia1984 Pokaż wiadomość

też mam taką nadzieję, chociaż tam akurat nie zamierzam kupować nigdy więcej, bardziej mnie martwił foch na S. dlatego ciesze się, że się udało i nie muszę się na nich gniewać
i dobrze niech wiedzą czemu klienta stracili może się ogarną

Cytat:

amyz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 18:00   #4027
AnoIi
Zakorzenienie

Miśka.... trzymaj się! Nie poddawajcie się, może coś się zmieni... Słyszałam kiedyś, że coś pokombinowali z indywidualnym tokiem nauczania, żeby dzieci chorych pozbyć się ze szkoły brak słów normalnie
AnoIi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 18:03   #4028
maarthusia
Shoe addict :)

Cytat:

maarthusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 18:03   #4029
AnoIi
Zakorzenienie

Lidia fajnie, że się udało z S. Choć pewnie wolałabyś od początku dobry sprzęt, bez takich jazd
AnoIi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 19:10   #4030
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez AnoIi Pokaż wiadomość
Miśka.... trzymaj się! Nie poddawajcie się, może coś się zmieni... Słyszałam kiedyś, że coś pokombinowali z indywidualnym tokiem nauczania, żeby dzieci chorych pozbyć się ze szkoły brak słów normalnie
I się pozbyli
Moja córka już nie może chodzić do szkoły

Stary 2017-09-14, 19:33   #4031
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dziady z tej sefory, dalej nie wyslali jeszcze zamówienia z nocy zakupów

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 20:32   #4032
MOgrama
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neath Pokaż wiadomość

Co to za puder?

Z UD miałam podobnie, aż kupiłam Naked 3 i się mocno rozczarowałam

:
To puder z natury. Smart girl get more roswietlajacy czy jakoś tak. Maxineczka o nim mówiła w jakiś ulubieńcach i mnie też olsnił. Tylko przypominam że ja suchelec twarzowy nie przetluszczam się nigdy. Wiec nawet nie myślę o matowieniu.

Cytat:
Napisane przez Lena_94 Pokaż wiadomość

Miałam dokładnie taką samą sytuację! Po nocy kupiłam uroczy power bank który ma ponad 10 cm długości, szerokości to z 6 cm i chyba ponad 4 cm grubości! Jest OGROMNY i ciężki. Ani razu go nie użyłam. I nie chciało mi się odsyłać

Musze się kiedyś wyleczyć z tej bariery przed odsylaniem jeszcze nigdy nic nie zwróciłam kupionego w internetach.
Mój właśnie jedzie ze mną w pierwszą podróż ale zamowilam mniejszy.... chyba

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
U mnie na mailu chyba było info o wysyłce jak się nie mylę .

MOgrama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 22:14   #4033
saipan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aabelia Pokaż wiadomość

Saipan Dużo zdrówka dla Taty

klask i: Za wszystkie zakupy.

Wczoraj byłam w S na Głębockiej w Warszawie i wyszłam w szoku pozytywnym. Pomimo, że od razu powiedziałam, że nie wiem czego chcę i mam karty do wydania za tylko 150 zł. (koniec terminu ważności). Pani konsultantka pozwoliła mi spokojnie obejść sklep, na pytanie o zestawy z nowym serum pod oczy EL od razu zaproponowała próbkę i od razu dołożyła (serum pod oczy + serum ANR). Udało mi się kupić cucmber & melon na paznokcie i bardzo fajny jest, podoba mi się też jego zapach. Szkoda, że był tylko jeden. Poza tym wzięłam trzy zestawy biothermu. Będę bardzo miękko promieniować I jeszcze dostałam oprócz EL próbek szaszetkę guerline na noc. Jak będzie jakaś zniżka wracam do nich po konkretne zakupy.
no wypas z Sephorą

Cytat:
Napisane przez AnoIi Pokaż wiadomość
Jak miło

Szkoda

Saipanku zdrówka dla taty!!!

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Piękności!

Cytat:
Napisane przez Angel_007 Pokaż wiadomość
Dobrze, że z Tatą ok

Jaki masz model Karchera?

Co do żelazek z generatorem pary to też mam i nie wyobrażam sobie używać innego Dodatkowo moje ma jeszcze i-Temp czyli prasowanie wszystkiego na jednym ustawieniu - świetna rzecz, bo odkąd je mam to nie udało mi się jeszcze nic przypalić
Bosch Sensixx DI90

To mi przypomniało, że muszę dziś poprasować...

ja mam też WV5plus dokładnie ten https://www.euro.com.pl/myjki-do-oki...v-5-plus.bhtml

Philips też ma coś takiego, że nie ustawia się temperatury. Sprawdzę sobie ten model, który masz.

Ostatnio moje żelazko rzuciło się na podłogę i regulacja pary do środka wpadła ale działa najwyższa moc. W sumie stwierdziłam, że posłuży jeszcze ale dzisiaj okazało się że pluje okrągłymi kulkami wody które mi brudzą ubrania. Chyba coś tam pękło w środku. No i nie mam wyboru muszę kupić nowe

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Pokaż wiadomość
Najlepszy plyn do kamienia w biedronce można go kupić.
ooo super, musze wyprobowac
Cytat:

Cytat:
I się pozbyli
Ale jak to nie może chodzić do szkoły

Super zakupy
saipan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 22:31   #4034
Lena_94
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie też nie

Cytat:
Napisane przez MOgrama Pokaż wiadomość

Musze się kiedyś wyleczyć z tej bariery przed odsylaniem jeszcze nigdy nic nie zwróciłam kupionego w internetach.
Mój właśnie jedzie ze mną w pierwszą podróż ale zamowilam mniejszy.... chyba

U mnie na mailu chyba było info o wysyłce jak się nie mylę .

Teraz to trochę żałuję bo zostałam z tą zabójczą cegłą która na dodatek za darmo nie była eh
Stary 2017-09-14, 22:33   #4035
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
U mnie też nie
Tak upiato z wysyłka jeszcze nie było

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2017-09-14, 22:55   #4036
Lena_94
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak upiato z wysyłka jeszcze nie było

Przez moment to nawet myślałam że może tego zamówienia wcale nie zrobiłam no ale jest mail...
Stary 2017-09-14, 23:02   #4037
Angel_007
Shopping Queen

Cytat:
I się pozbyli

Nóż się w kieszeni otwiera Najłatwiej zamknąć w czterech ścianach i niech się rodzice martwią

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Napisane przez saipan Pokaż wiadomość
no wypas z Sephorą

ja mam też WV5plus dokładnie ten https://www.euro.com.pl/myjki-do-oki...v-5-plus.bhtml

Philips też ma coś takiego, że nie ustawia się temperatury. Sprawdzę sobie ten model, który masz.

Ostatnio moje żelazko rzuciło się na podłogę i regulacja pary do środka wpadła ale działa najwyższa moc. W sumie stwierdziłam, że posłuży jeszcze ale dzisiaj okazało się że pluje okrągłymi kulkami wody które mi brudzą ubrania. Chyba coś tam pękło w środku. No i nie mam wyboru muszę kupić nowe

ooo super, musze wyprobowac

Ale jak to nie może chodzić do szkoły

Super zakupy

Nie wiem jakie dokładnie żelazka ma Philips ale w niektórych które oglądałam w ogóle nie było opcji wyboru, a tutaj możesz albo standardowo wybierać zakres temperatury albo zdać się na iTemp. Nie pamietam kiedy je dokładnie kupiliśmy ale już ponad 2 lata temu i póki co odpukać działa

Angel_007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 23:03   #4038
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Przez moment to nawet myślałam że może tego zamówienia wcale nie zrobiłam no ale jest mail...
Ja nawet sprawdzałam na koncie syfory

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2017-09-14, 23:09   #4039
saipan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Angel_007 Pokaż wiadomość
Nóż się w kieszeni otwiera Najłatwiej zamknąć w czterech ścianach i niech się rodzice martwią

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Nie wiem jakie dokładnie żelazka ma Philips ale w niektórych które oglądałam w ogóle nie było opcji wyboru, a tutaj możesz albo standardowo wybierać zakres temperatury albo zdać się na iTemp. Nie pamietam kiedy je dokładnie kupiliśmy ale już ponad 2 lata temu i póki co odpukać działa

a to żelazko ma osobny generator pary? czy zbiorniczek w żelazku? Napisz jeszcze proszę czy też ma taką funkcję że nie powoduje wyświecania tkanin?
saipan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 23:24   #4040
cansada
Zakorzenienie

Cytat:

I się pozbyli

Miska, nie wiem co napisac, dosc niecenzuralne slowa sie cisna...

Przypomnialas mi jak moj kuzyn niepelnosprawny poszedl do szkoly i rodzina walczyla aby nie zostal usuniety wg przepisow....
Zostal w koncu bo to wiejska szkola byla i dyrektor przymknal oko a nauczyciele sie zgodzili aby przychodzil i siedzal---- bo i tak nic z niego nie bedzie

Zycze Wam normalnego zycia jak juz skonczycie temat z corka w PL. niekonieczne w Polsce.

Czy tylko ja mam takie wrazenie ze w Pl nie widac osob niepelnosprawnych na ulicach, nie widac wozkow inwalidzkich, skuterow, nie widac rowerow/pojazdow rekreacyjnych przystosowanych dla osob niepelnosprawnych, nigdy w Pl nie widzialam na nartach nikogo niepelnosprawnego. W innych krajach i owszem...to chyba pozostalosc z bloku komunistycznego.
I pewnie nikt z rzadzacych nie bierze pod uwage ze kazdy z nas jutro moze zostac osoba niepelnosprawna. Temat rzeka a cisnienie mi rosnie....

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
a to żelazko ma osobny generator pary? czy zbiorniczek w żelazku? Napisz jeszcze proszę czy też ma taką funkcję że nie powoduje wyświecania tkanin?

Wetne sie....

Najlepiej jak bedzie mialo osobny zbiornik bo sporo wody idzie. Generalnie sa na wode desmineralizowana, warto tylko taka dodawac bedzie dlugo sluzyc!

Mozesz prasowac sama para nie dotykajac tkanin, ja tak robie z niektorymi rzeczami. Zwroc uwage czy w pionie tez dziala. jak masz sukienki , bluzki na wieszaku to raz dwa zalatwisz.

ja tam nigdy temp. nie reguluje za duzo zachodu, mam na srednio nastawione i tez nic nie przypalilam od lat.

Edytowane przez cansada
Czas edycji: 2017-09-14 o 23:31
cansada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-14, 23:28   #4041
Aleksa_888
Wtajemniczenie

2h temu dostałam maila, że S wysłała moje zamówienie

Stary 2017-09-14, 23:40   #4042
cansada
Zakorzenienie

Winko sobie nalalam ... taki spory kielonek.... jutro na figi z ranca na trekking.

Amyzku, cos ciekawego kupilas u Makaroniarzy kosmetycznego, pytam bo sie pewnie wybiore wkrotce.... poza Herbolario, zawsze odwiedzam!

Angel, jak bylo w Paryzu_ pochwal sie zdobyczami, moze zawitam przed NR na Christmas Market.

Edytowane przez cansada
Czas edycji: 2017-09-15 o 01:43
Stary 2017-09-14, 23:55   #4043
Angel_007
Shopping Queen

Cytat:

Generator pary jest wbudowany (dla mnie było ważne żeby zajmowało tyle miejsca co zwykle żelazko). Jest funkcja iShine czy jakoś tak do ciemnych tkanin ale szczerze mówiąc jakoś rzadko z tego korzystam. Moja mama ma inny model boscha z tą funkcją i mówiła mi kiedyś że to naprawdę działa.

Angel_007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-15, 01:18   #4044
cansada
Zakorzenienie

Hebe pisze ...dermokosmetyki do -40% do 20.9.17...

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

dumam czy konczyc to wino, w sensie flaszke czy raczej Lady byc.... wino bylo na ofercie of course.
Mialam dzis rezerwowac samolot na grudzien-Swieta i Nowy Rok, nie dosc ze firma mi miesza to jeszcze TZ mowi ze tak sa ustawieni klienci ze przed 23.12 nie wylecimy... chyba mnie cos strzeli zaraz....w takim wypadku chyba zrezygnuje z kalendarza adwentowego Lookfantastic i dam mu inny rachunek do zaplaty.
Stary 2017-09-15, 06:06   #4045
zoila
Klientka w krawacie

Dziewczęta, 10% do Venezii z kodem J17 do niedzieli. Martusia, wstawaj !

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-15, 06:59   #4046
maarthusia

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Dziewczęta, 10% do Venezii z kodem J17 do niedzieli. Martusia, wstawaj !
tak jest! zabieram się do szperania

---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ----------

Pierwszy zakup z V. poczyniony przydałyby się jeszcze jakieś buty

Stary 2017-09-15, 07:00   #4047
korinka3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maarthusia Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ----------

jaka śliczna
dasz linka?

Edytowane przez korinka3
Czas edycji: 2017-09-15 o 07:06
korinka3 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-09-15, 07:16   #4048
amyz
Chanel Lady

Cytat:
Winko sobie nalalam ... taki spory kielonek.... jutro na figi z ranca na trekking.

Amyzku, cos ciekawego kupilas u Makaroniarzy kosmetycznego, pytam bo sie pewnie wybiore wkrotce.... poza Herbolario, zawsze odwiedzam!

Angel, jak bylo w Paryzu_ pochwal sie zdobyczami, moze zawitam przed NR na Christmas Market.
Cytat:
Hebe pisze ...dermokosmetyki do -40% do 20.9.17...

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

dumam czy konczyc to wino, w sensie flaszke czy raczej Lady byc.... wino bylo na ofercie of course.
Mialam dzis rezerwowac samolot na grudzien-Swieta i Nowy Rok, nie dosc ze firma mi miesza to jeszcze TZ mowi ze tak sa ustawieni klienci ze przed 23.12 nie wylecimy... chyba mnie cos strzeli zaraz....w takim wypadku chyba zrezygnuje z kalendarza adwentowego Lookfantastic i dam mu inny rachunek do zaplaty.
mam nadzieję że podjęłaś odpowiednią decyzję i wypiłaś całą flachę
nic nie kupiłam chciałam do szanela zajść i się kosmetycznie obłowić ale..... bałam się wejść bo wybitnie niesympatyczne sprzedawczynie były w środku mieliśmy zrobić zakupy ostatniego dnia żeby nie taszczyć wszystkiego ze sobą, ale z powodu komplikacji losowo - wypadkowych ledwo co na samolot powrotny dojechaliśmy więc nie miałam czasu kupić niczego poza dwiema butelkami wina

Cytat:

ale boska ile dałas? też taką chcę !!!
amyz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-15, 07:25   #4049
maarthusia

Cytat:
jaka śliczna
dasz linka?
Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość
mam nadzieję że podjęłaś odpowiednią decyzję i wypiłaś całą flachę
nic nie kupiłam chciałam do szanela zajść i się kosmetycznie obłowić ale..... bałam się wejść bo wybitnie niesympatyczne sprzedawczynie były w środku mieliśmy zrobić zakupy ostatniego dnia żeby nie taszczyć wszystkiego ze sobą, ale z powodu komplikacji losowo - wypadkowych ledwo co na samolot powrotny dojechaliśmy więc nie miałam czasu kupić niczego poza dwiema butelkami wina

ale boska ile dałas? też taką chcę !!!

Proszę bardzo:
https://www.venezia.pl/torba-p-50824...5.172.125.html

Wyszła za 207 zł
Od dawna się do niej śliniłam, lubię takie i kolor cudny

Amyzku - szkoda, że nie udało się kupić kosmetixów na wakacjach, ale na pewno nadrobisz przy następnej okazji

---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ----------

Te żółciaki mi się podobają ale zamsz to zniszczę z prędkością światła, jeszcze zanim je założę
https://www.venezia.pl/czolenka-p-50...55.172.67.html
Stary 2017-09-15, 07:29   #4050
korinka3
Zakorzenienie

Cytat:

Proszę bardzo:
https://www.venezia.pl/torba-p-50824...5.172.125.html

Wyszła za 207 zł
Od dawna się do niej śliniłam, lubię takie i kolor cudny

Amyzku - szkoda, że nie udało się kupić kosmetixów na wakacjach, ale na pewno nadrobisz przy następnej okazji

---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ----------

Te żółciaki mi się podobają ale zamsz to zniszczę z prędkością światła, jeszcze zanim je założę
https://www.venezia.pl/czolenka-p-50...55.172.67.html
boska muszę pomyśleć
ja swoje butki odsyłam i nie kupuję już takich samych - średnio wygodne, są bardzo płytkie - nie dla mnie
Amyzku będzie pretekst żeby jeszcze tam pojechać my w Jarosławcu bylismy 8 razy i jeszcze ani razu nie byliśmy na latarni morskiej, co roku sobie to obiecujemy
Dzisiaj mam z tż 5 rocznicę ślubu kolega zmontował mi filmik - zdjęcia jak byliśmy mali, narzeczeństwo, nauka tańca, ślub i weselicho - popłakałam się wczoraj jak to oglądałam
korinka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości