|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale u Ciebie też całkiem owocnie musiało być ![]() Cytat:
![]() ![]() Wstalam i wciagnelam owsianke z truskawkami, otrebami i proszkiem z siemienia ( ![]() ![]() Teraz bedzie trzeba kolejny podrozdział trzasnąć ![]() Miłego! ![]()
![]() |
#3602 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3603 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cześć czołem kluski pod stołem (
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Gratuluję ocenek ![]() ![]() Co do telefonu - moja koleżanka taki ma i bardzo sobie chwali ![]() Ja jestem wierną fanką Nokii - mają przynajmniej menu jak dla debila czyli w sam raz dla mnie ![]() ![]() a co do antybiotyku - może znajdziesz jakis inny po ktorym nie bedziesz sie źle czula? echhh chcialabym miec takie dylematy... ![]() Moge Ci dać troche swojej roboty: 2prezentacje, 2eseje i nauka na kolosa... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieje, ze coś jednak wykażą jutro ![]() powodzenia ![]() Ja już odwaliłam poranne seminarium, zaraz machnę chyba esej na angielski, później pojadę na ryneczek w ramach odpoczynku (w autobusie oczywiscie nauka:P), później inny esej i dalej nauka ![]() Dobrze, że wczoraj się uporałam już z dużą częścią roboty, dziś bedzie wiecej czasu na cokolwiek chyba... ![]() Buźka i miłego ![]()
![]() |
#3604 | |
Wtajemniczenie
|
Truskawki bezczelnie zjadłam sama
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do nokii to się zgadzam - tez jestem jej wierną fanką ze względu na menu dla debila tudzież blondynki ![]() No dobra, koniec wizażowania ![]()
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
![]()
Napisze tylko tyle - sesja psuje mi całą radość z przełomu tych dwóch miesięcy: maja i czerwca
![]() ![]() Karolciu - zgubo Ty jedna ![]() ![]() Malinko jak certyfikat w krk to ja odbiore ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
Kurczę ja też się przyzwyczaiłam do Nokii,nie miałam nigdy innego,no ale w życiu trzeba wszystkiego spróbować,poza tym mam dwa telefony
![]() ![]() Antybiotyk to tetralysal,ogólnie rzecz biorąc będę go łykała póki co,bo innego wyjścia nie widzę,kontrola w środę,więc dam radę ![]()
#3607 |
Zakorzenienie
|
Zdałam zdałam zdałam
![]() ![]() ![]() Zaraz jade do krk do siotry, zanocuje soie u nie w akademiku a jutro odwiedzam studio percingu na floriańskiej i robie kolczyka w nosku ![]() miłego dnia Dziewczynki ![]()
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
Witam,wpadłam się tylko przywitać
![]() Zrobiłam sobie krótką przerwę,gdyż jutro poprawiam tą nieszczęsną chemię,no i trochę nad nią już siedzę,błagam trzymajcie kciuki ![]() Orzeszku - gratuluję ![]() ![]() ![]() LoLciu - cieszę się,że się odezwałaś i dobrze u Ciebie ![]() Miłego popołudnia,powizażuję trochę i wracam do nauki ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zakorzenienie
|
Ewusia - no ja też mam nadzieję, że się uda
![]() ![]() ![]() ![]() nefre - ![]() Lolek - ![]() ![]() jabłuszko - nie wiem czy zwalnia ![]() ![]() ![]() moje kiełki pogłupiały od kiedy mają kiełkownik ![]() a zapytam się bo zaczynam się martwić więc moze któraś mi pomoże ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-05-28 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
Uczę się
![]() ![]() Jabłuszko - u mnie też są zwolnienia za FCE z angielskiego i z uczestnictwa w zajęciach i z egzaminu ![]() ![]() Milkuś - zupełnie się z Tobą zgadzam, sesja w maju/czerwcu to porażka ![]() Orzeszku - gratulacje ![]() ![]() Malinko - to stanowczo źle ze nie jesz już wieczorem, najlepiej 5 regularnych posiłków ![]() wracam do psycho ![]() miłego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dobry wieczor, pisze juz do was z deszcowego,chlodnego,szar ego i depresynego Glasgow. ![]() ![]() zmeczona jestem bardzo,podroz dluga,samolot opozniony 2h,jestem placzliwa i drazliwa.. ide sie polozyc, sciskam was mocno.
![]() |
#3612 |
Zakorzenienie
|
Agolku - mam nadzieje, ze syzbko sie humor poprawi
![]() A ja dzisiaj juz w pracy byłam ![]() ![]() ![]() Nie wiadomo czy wyprowadzam się w lipcu czy we wrześniu. Yh.. zagmatwane to wszystko, ale coz. Lece poklikac z TZ-em i do spania ![]() Dobranoc;*
#3613 | |||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Już wolałabym mieć np. pierwszą sesję na przełomie października i listopada, a drugą marca i kwietnia... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kochana to jest bardzo źle i wróc jak najszybciej do starego systemu bo inaczej skopiesz sobie metabolizm i jojo murowane ![]() Czemu tak zmniejszyłaś ilość posiłków? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mi się marzy Nokia 6300 dla odmiany ![]() Cytat:
Główka do góry, pozwalam tylko na chwilowego dołka i lada moment ma być dobrze ![]() ![]() Cytat:
![]() Ech dziewuszki, zmęczona jestem... I jeszcze mam takie głupie uczucie, że nie ma już sensu czytać bo co umiem to umiem, a reszty i tak nie zapamiętam... Cóż, kompletnie zielona w temacie nie jestem więc może faktycznie lepiej się wyspać niż siedzieć po nocy i pójsć jutro nieprzytomna... Tylko o kciuki proszę, bo jutro czekają mnie 3 zalki, w tym jedna w zasadzie wielkości egzaminu więc... wsparcie Wasze się bardzo przyda... Dobranoc już mówię na wszelki wypadek, kolorowych snów kochane ![]()
![]() |
#3614 | |
Zadomowienie
|
gratulacje
![]() Cytat:
![]() PaniJabłuszko- ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
![]()
Jabłuszko kciuki trzymam
![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
No, a ja jak zawsze napisze wyczerujący esej mianowicie: Dzień dobry i miłego dnia
![]() ![]() Jabłuszko Moje ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3617 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
Dobry!!
Za chwilkę do pracy śmigam ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ;**
#3619 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hi and bye Wszystkim
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale dzis rozgadane jesteście ![]() A ja lecę do biblio zaraz ![]() ![]()
![]() |
#3621 |
Zadomowienie
|
Buenos dias!!
![]()
#3622 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba to przed to, że odstawiłam Meridię jakiś czas temu, organizm się buntuje, bo wywala to wszytsko z siebie. Sama nie wiem. Znowu będę mieć doła i przepłaczę matce pół dnia do telefonu. Pozatym robiłam wyniki i testosteron mam < 20, a norma jest od <20 do 110 przy tabletkach anty. i jak to chol... interpretować. Matka idzie dzisiaj do mojej endo. ![]()
![]() |
#3623 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() witam, dziekuje za mile slowa,juz mi troche lepiej. Wczoraj bylam nie do zycia poprostu..plakalam ze 4 razy chyba i na dodatek jeszcze laptop mi nie chcial sie uruchomic.. w pracy masakra rano,jak to po urlopie ale juz sie powoli ogarniam. Mierzylam suknie slubna,poprostu bajkowo to wyglada z butami,szalem i ozdoba na szyje.. ![]() ![]() ![]() to tyle ja, zmykam lunchowac dalej. ![]()
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
Jejj,dziewczyny chyba zaliczyłam z tej chemii
![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję tym,co kciuki trzymały ![]() Jabłuszko - kciuki są ![]() ![]() Miłego popołudnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |||||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() no to ja też trzymam kciuki żebyś ją miała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() edit: Agnes, na pewno zaliczyłaś ![]() ![]() wczoraj miałam naukowy wieczór bo nic mi do głowy nie wchodziło, spałam 4 godziny no ale zdałam na 4 ![]() ![]() odebrałam wyniki testów i jestem uczulona na nikiel, czyli w sumie nic dziwnego, aczkolwiek uciążliwe nieco ![]() ![]() ![]() wracam dziś do nauki na egzam poniedziałkowy, no i może jakiś fitness wpadnie bo dawno nie byłam ![]() miłego popołudnia Kochane ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
Ewuś - gratuluję zdolniacho
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zadomowienie
|
Jest mi strasznie zle, i chce mi sie płakac...dowiedziałam sie ze dla kogos z kim przyjazniłam sie od dziecka jestem nikim, taka zabawka która sie mozna bawic wtedy jak nie ma w poblizu nikogo lepszego...a potem znowu rzucic w kat...jak by mnie ktos przepołowił na poł, tak sie czuje....
![]()
#3628 |
♥
|
Dzien dobry
![]() nawet nie miałam czasu kiedy wstąpic na wizaz. u mnie wszystko dobrze po mału wystawiaja oceny jak narazie mam : łacina 5 wok 6 w-f 6 religia 6 niemiecki 5 Po 5 Ti 5 reszta pewnie wystawia w przyszłym tygodniu lub 9 czerwca( choc 9 mam jeszcze spr z chemi musimy przyjsc na 7.10 i do konca dnia musi nam wystawic oceny ![]() ![]() ten gosciu jest troche dziwny ale juz sie przyzwyczaiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ewus gratuluje ![]() ![]() Agus napewno zaliczysz ![]() agolek suknia slubna ah pewnie cudownie mierzenie sukien itp ![]() ja juz sie doczekac nie moge ![]() nefre o filtry ja sobie musze kupic na twarz. moze znasz jakies godne polecenia ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() z hormonami niby ok ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ewuś gratuluję oceny ![]() ![]() Dzisiaj wsadzam do kiełkownika soczewicę i kukurydzę ![]()
![]() |
#3630 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dziękuję ![]() a masz silne objawy alergii? ![]() Cytat:
no mam nadzieję ze pomoże ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() powodzenia życzę w walczeniu o ocenki ![]() a testów alergicznych osobiście nie polecam ![]() ![]() pouczyłam sie chyba z 0,5 godziny, później byłam 2 godziny na fitnessie (stęskniłam się ![]() ![]() ![]() no cóż, jutro mam dziekańskie (nie wiadomo czemu,ale nie obchodzi mnie to ![]() ![]() jakbym sie już nie pojawiła to dobrej nocki ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.