![]() |
#1741 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moda "plus size"
Cytat:
Dziękuję ![]() Cytat:
Pewnie w rozmiarach 60-65 biła rekordy w zwężaniu ![]() Jakbyś chciała przymierzać, to w tym wątku są namiary na dwa inne miejsca, gdzie można to zrobić. http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...389718&v=2&s=0 Cytat:
![]() Przeczytałam ostatnio, że ten sklep ma czasem bardzo duże opóźnienia w wysyłaniu towaru. Szkoda, bo się nastawiłam, że niedługo go dostanę. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1742 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() btw, zamówiłam wczoraj na Allegro gruby pasek żeby się spiąć w pasie i stworzyć jakąś talię ![]() ![]() ![]() a jeszcze jedno. pamiętacie kolorowe rajstopy?? nie zamawiajcie ich ![]() a przecież oczywiste, że jak ktoś bierze rajstopy większe, to nie tylko w pasie jest na ogół większy, ale też w udach czy łydkach, eh! no i kolejny nieudany zakup... i z kolorowych rajstop nici ![]()
![]() |
#1743 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam to samo: jak długo nie ćwiczę, a potem robię takie ćwiczenia, to strasznie boli mnie kark i okolice. Na początek podtrzymuj głowę, jak tylko się da, albo trzymaj głowę na ziemi, jak się da. To pomoże. Inaczej się zniechęcisz do ćwiczeń. Ja pisałam o sklepie, w którym ja zamówiłam, a nie o brastop ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1744 |
Zakorzenienie
|
A bo wiecie o co chodzi? Bo jak boli kark to oznacza że się nie tak robi cwiczenia, cwiczac głową a nie mięśniami brzucha
![]() Chodziłam 1 semestr na callanetics i tak też miałam i tak mi babka powiedziała (co wcale nie zmniejszyło bólu) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1745 |
Zakorzenienie
|
Ja tez ide nago na wesele chyba ze wcisne sie w kiecke ktora upatrzylam(Limonatka w GCH)ale najpierw musze znalezc czas zeby ja przymierzyc...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1746 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
Zakorzenienie
|
Musze sie Wam pożalić. Poszłam wczoraj na poszukiwania białej, bluzki z kołnierzykiem do pracy. I co ?? Jak zwykle nic!! Ja nie wiem jak oni te bluzki szyją. Nie mam jakiegoś ogromnego biustu 75D, a w żadnej sie nie mogłam zapiąć. Koszmar!! Po za tym rozmiarówka mnie zabiła. Zazwyczaj nosze rozmiar 40 lub 42, a niektóre bluzki 46 były za małe!!! U nas w Polsce chyba każda firma ma swoją własna rozmiarówke. Zawsze po takich zakupach mam doła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1748 |
zielony stworek
|
marta_d1 białą bluzkę najłatwiej w lumpeksie upolować
![]() ![]() Mierzyłam ubrania w Pretty Girl,podobno rozmiar 44 ![]() Anglicy za to mają śmieszną rozmiarówkę-ich 12(40) jest na mnie w sam raz,a ja normalnie noszę od 44 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1749 |
Zakorzenienie
|
weszłam w 46
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1750 |
Zakorzenienie
|
Limonatka - szkoda że te rajstopy takie trefne są
![]()
![]() |
#1751 |
Zadomowienie
|
A ja bym nigdy już nie szyła. Już kilka razy próbowałam i nie byłam niestety zadowolona.
![]() Gdybym obecnie wybierała się jako gość na wesele, ubrałabym moją czarną sukienkę, którą kiedyś kupiłam na allegro ![]() ![]()
#1752 |
Zadomowienie
|
Trudno znaleźć paski w rozmiarze xl
![]() Co myślicie o czymś takim. ![]() http://allegro.pl/item371275756_szer...w_kwiaty_.html Wydaje mi się, ze fajnie by maskował to i owo ![]() ![]()
#1753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten jest fajny, tylko ten wzór ![]()
![]() |
#1754 |
Zakorzenienie
|
ja czekam na taki:
http://allegro.pl/item370537433_szer...ra_kolory.html wydaje się dość szeroki. biorę go na próbę, żeby wogóle zobaczyć jak to będzie.
#1755 |
Zakorzenienie
|
Ja mam kilka pasków, ale bardzo rzadko noszę. Teraz koleżanka dała mi jeden - czarny, na gumie, dobrze lży. Narazie myślę do czego go ubrać.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1756 |
Wtajemniczenie
|
a ja znalazlam spodenki w Veroni Moda
lniane z domieszka bawełny rozmiar 40 wreszcie idealnie pasuje.. oczywiście musiałam skracać nogawki no ale cóż.. nic na to nie poradzę ... spodenki się bardzo podobają i są wygodniaste ![]() kosztowały mnie 78zł czy coś koło tego ;p mnie sie podoba i planuje kupić białe i zielone jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Zadomowienie
|
Szukam czegoś ciekawego na allegro
![]() Może komuś się spodoba ![]() http://allegro.pl/item369752547_fran..._lato_xxl.html http://allegro.pl/item370540485_fran...erwien_xl.html http://allegro.pl/item372476082_b_yo...piekna_xl.html http://allegro.pl/item373441924_b_yo...bufki_xxl.html
#1758 |
Zakorzenienie
|
płaszczyki super! szkoda, że ten szary w takie wzorki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1759 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No a wracajac do mody.To ja z rajstopami mam caly czas problem.Chce takie ladne kolorowe ale chyba jestem zmuszona nosic najzwyklejsze bo tylko te sie trzymaja..na mojej pupie i pieknych kraglych udach.. Wciaz nie zakupilam sandalow i jestem podlamana..Moje wyprawy po sklapech ogolnie w kierunku ciuchow koncza sie fiaskiem.Co sie dzieje? ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1760 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja od tygodnia poszukuje w Dublinie kiecki na wesele i to jakas masakra jest. szczegolnie kiedy sie rozbieram w przebieralni i patrze sobie na to moje cielsko. I tak swoja dorga to nie wiem dlaczgo w domu przed lustrem calkiem lubie moje cialo i sylwetke i wcale nie wydaje mi sie takie ogromniaste, tymczasem w sklepowych przymiezalnich to wygladam jak jeden wielki wal tluszczu.. ![]() Wczoraj zawedrowalam do penney'sa i kupilam piekne lniane, BIALE!!, spodnie, rozmiar 16 (44) i co najciekawsze to to ze wzialam je sobie ot tak, bez przymierzania i dobre sa!!! ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kark i szyja tak mnie bolą, że ciężko wytrzymać :P brzuch też trochę, ale to miłe uczucie posiadania mięśni ![]() ![]() byłam dziś w tesco i faktycznie ciuchy są śliczne!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() muszę teraz przystopować z zakupami ciuchowymi, bo raz, że muszę się uczyć, a dwa, portfel zaczyna świecic pustkami, trzy, chcę gdzieś pojechać na wakacje, a nie tylko mieć ciuchy :P
![]() |
#1762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A za taką cenę to już w ogóle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1763 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wczoraj, kiedy okazalo sie te spodnie pasuja idealnie od razu pomyslalam o drugiej parze, tylko moze w brazie tym razem???
![]() ![]() |
![]() |
#1764 |
Zakorzenienie
|
Hehe ma się to coś
![]() Weź sobie jeszcze jedne białe i jeszcze w brązie, a co, zaszalej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1765 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i ![]() ![]() Może to promocja tylko dla tych osób, które są już klientkami sklepu? Cytat:
Miałam to samo urządzenie ![]() Ale taki ze mnie leń, że ćwiczyłam na nim tylko kilka razy. Poza tym mam za mało miejsca na nie. Byłam dzisiaj w Kappahlu, kupiłam spodnie na lato i jakąś bluzę (na przecenie). W tym roku mieli tak ładne bluzki i tuniki, że mogę być chodzącą reklamą Kappahla ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1766 |
Zakorzenienie
|
o jejku, jak to nie działa? do końca maja powinno jeszcze działać
![]()
#1767 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1769 |
Zakorzenienie
|
mój obwód, czyli 38G
![]()
#1770 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.