Moda "plus size" - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-28, 20:25   #1741
margaretka02
Wtajemniczenie

GG do margaretka02
Dot.: Moda "plus size"

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
to jest promocja tylko dla Polek (fajnie, nie? ) więc hasło brzmi "STANIK" i trzeba je wpisać w miejsce kodu promocyjnego - jak już w koszyku będziesz miała wszystko co trzeba, to dajesz tam coś jak "idź do kasy" i potem masz miejsce na wpisanie kodu promocyjnego, dajesz 'submit' i Ci odlicza koszty przesyłki

ja już drugi raz staniki zamawiam i mam bardzo pozytywne doświadczenia - zawsze możesz zwrócić (na brastopie, jeśli coś zwrócisz, to dostajesz 10% zniżki na ewentualną wymianę ), pieniążki idą szybko (no trzeba miec kartę, to jest może minus dla niektórych), wysyłka też idzie ok. tygodnia tylko

Dziękuję

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość

ale coś mi się zdaje, że z tym zwężaniem to jest w przypadku osób, które potrzebują np 60-65, a nie 85 ale ja chcę tylko żeby mi określiła rozmiar, jak mi powie, że tu coś trzeba zwęzić to jej podziękuję i wyjde. jak będzie wredna i mnie wkurzy to pewnie jej rzucę coś w stylu, że przyszłam po kompetentną pomoc w doborze rozmiaru, a nie naciąganie na niepotrzebne przeróbki jak nie umie znaleźć odpowiedniego

ma drogie, bo ma np Feline

ale muszę powiedzieć, że ostatnio kupiłam sobie na Allegro stanik - 85G z Marks&Spencer i narazie uważam, że jest idealny ale kurcze byłam w tym sklepie w Złotych Tarasach w niedziele, weszłam w dział z bielizną i wszystko takie.. takie.. w wersji mini no już nie licząc powalających cen szybko stamtąd wyszłam, tym bardziej, że nie miałam siły na bieganie po sklepach

Pewnie w rozmiarach 60-65 biła rekordy w zwężaniu wiem, że zwężała co się dało, jak nie miała właściwego rozmiaru.
Jakbyś chciała przymierzać, to w tym wątku są namiary na dwa inne miejsca, gdzie można to zrobić.
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...389718&v=2&s=0

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
No i czemu nic nie mówiłaś

Ile teraz funt stoi? Bo za 20 śliczne staniki są, ale że z kasą krucho to warto wiedziec ile taka przyjemnosc wyjdzie
Sama dowiedziałam się w ostatniej chwili

Przeczytałam ostatnio, że ten sklep ma czasem bardzo duże opóźnienia w wysyłaniu towaru. Szkoda, bo się nastawiłam, że niedługo go dostanę.
margaretka02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 21:03   #1742
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
robiłam dzisiaj te ćwiczenia i.... nie wiem czego to wina (braku jakiejkolwiek kondycji, ciężkiej głowy czy dużego biustu :P) ale robiąc ćwiczenia w których NIE podtrzymuje się głowy, nie mogłam ich wogóle robić, bo mi brakowało powietrza i strasznie bolało w okolicy szyji i ogólnie tej części układu oddechowego wewnątrz :roll eyes:

Cytat:
Napisane przez margaretka02 Pokaż wiadomość
Przeczytałam ostatnio, że ten sklep ma czasem bardzo duże opóźnienia w wysyłaniu towaru. Szkoda, bo się nastawiłam, że niedługo go dostanę.
taaak? hm, no moje pierwsze zamówienie było szybciutkie, chyba niecałe 10 dni, czyli tyle ile podają. zobaczymy jak będzie teraz

btw, zamówiłam wczoraj na Allegro gruby pasek żeby się spiąć w pasie i stworzyć jakąś talię Nie wiem jak mi w takim będzie, dziś przymierzałam podobny bardzo w H&M (ale za 40 zł, a ja swój na allegro kupiłam za 6 + 6 koszty przesyłki ) i siostra powiedziała, że fajnie no więc zobaczymy.

a jeszcze jedno. pamiętacie kolorowe rajstopy?? nie zamawiajcie ich jeśli 5 to jest 5 to ja jestem święta!!! po pierwsze są dziwne, bo na stopach baaaardzo ciasne i wogóle nie rozciągliwe, łydki i uda podobnie chociaż lepiej niż stopy. jedyna 5 to chyba w pasie, ale co z tego, jeśli przez te wąskie i mało rozciągliwe nogawki nie doszłam nawet za uda! i najlepsze - jedne z rajstop oddałam siostrze, która nosi rozmiar 36! i na nią szerokość nogawek była okej, w pasie miała duzo luzy, ale powiedziala ze weźmie i tak bo fajne. no więc jak ja, 48, miałam się zmieścic w te rajstopy??? a jeszcze siostra powiedziała, że faktycznie jakieś ciasne są na stopach i ogólnie trochę!
a przecież oczywiste, że jak ktoś bierze rajstopy większe, to nie tylko w pasie jest na ogół większy, ale też w udach czy łydkach, eh!
no i kolejny nieudany zakup... i z kolorowych rajstop nici

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-28, 21:40   #1743
margaretka02
Wtajemniczenie

GG do margaretka02

Cytat:
robiłam dzisiaj te ćwiczenia i.... nie wiem czego to wina (braku jakiejkolwiek kondycji, ciężkiej głowy czy dużego biustu :P) ale robiąc ćwiczenia w których NIE podtrzymuje się głowy, nie mogłam ich wogóle robić, bo mi brakowało powietrza i strasznie bolało w okolicy szyji i ogólnie tej części układu oddechowego wewnątrz :roll eyes:

taaak? hm, no moje pierwsze zamówienie było szybciutkie, chyba niecałe 10 dni, czyli tyle ile podają. zobaczymy jak będzie teraz

btw, zamówiłam wczoraj na Allegro gruby pasek żeby się spiąć w pasie i stworzyć jakąś talię Nie wiem jak mi w takim będzie, dziś przymierzałam podobny bardzo w H&M (ale za 40 zł, a ja swój na allegro kupiłam za 6 + 6 koszty przesyłki ) i siostra powiedziała, że fajnie no więc zobaczymy.

Mam to samo: jak długo nie ćwiczę, a potem robię takie ćwiczenia, to strasznie boli mnie kark i okolice. Na początek podtrzymuj głowę, jak tylko się da, albo trzymaj głowę na ziemi, jak się da. To pomoże. Inaczej się zniechęcisz do ćwiczeń.

Ja pisałam o sklepie, w którym ja zamówiłam, a nie o brastop
Stary 2008-05-28, 23:41   #1744
skimos
Zakorzenienie

A bo wiecie o co chodzi? Bo jak boli kark to oznacza że się nie tak robi cwiczenia, cwiczac głową a nie mięśniami brzucha
Chodziłam 1 semestr na callanetics i tak też miałam i tak mi babka powiedziała (co wcale nie zmniejszyło bólu)
skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 07:23   #1745
anulciak85
Zakorzenienie

Ja tez ide nago na wesele chyba ze wcisne sie w kiecke ktora upatrzylam(Limonatka w GCH)ale najpierw musze znalezc czas zeby ja przymierzyc...
anulciak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 07:42   #1746
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Ojj miskowa nie zgodzę się,t o akurat zależy od fasonu i krawcowej, czy leży dobrze, czy nie, no i nie zawsze ma się kasę na szycie
no tak, ale zawsze ktoś wie o jakiejś dobrej krawcowej a wyniki można na bieżąco korygować po przymiarkach. Myślałam, że szycie wychodzi podobnie cenowo do gotowej sukienki, ale może się mylę

Cytat:
Napisane przez marago Pokaż wiadomość
Szycie jest ryzykowne - wiem bo sama żyję w stresie co mi z tej kiecki wyjdzie. Co prawda kobietka podobno szyje fajnie i wydawała się oblatana w temacie, ale nigdy nie wiadomo...
A cenowo - wychodzi tyle samo co za kupioną sukienkę...
fakt, może masz rację, nigdy nie wiadomo do końca, co wyjdzie i jak będziesz wyglądać

Cytat:
chilanes, a gdzie takie tanie stroje kąpielowe widziałaś? i jakie? jedno czy dwu- częściowe?
przeszło mi przez głowę szycie, ale... ja nawet nie wiem, jaki materiał bym chciala, ba, nawet za bardzo nie jestem przekonana co do fasonu.. myślałam, o jakiejś bez ramiączek wogóle, ale czy by mi pasowała?

pójdę nago, i już
kiedyś myślałam o szyciu, obejrzałam chyba milion sukienek w necie i też mi to niczego nie rozjaśniło

Cytat:
Mam to samo: jak długo nie ćwiczę, a potem robię takie ćwiczenia, to strasznie boli mnie kark i okolice. Na początek podtrzymuj głowę, jak tylko się da, albo trzymaj głowę na ziemi, jak się da. To pomoże. Inaczej się zniechęcisz do ćwiczeń.
Dokładnie, jak boli szyja czy kark, znaczy, że pracujesz karkiem zamiast brzuchem a ma brzuch boleć
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 07:44   #1747
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Musze sie Wam pożalić. Poszłam wczoraj na poszukiwania białej, bluzki z kołnierzykiem do pracy. I co ?? Jak zwykle nic!! Ja nie wiem jak oni te bluzki szyją. Nie mam jakiegoś ogromnego biustu 75D, a w żadnej sie nie mogłam zapiąć. Koszmar!! Po za tym rozmiarówka mnie zabiła. Zazwyczaj nosze rozmiar 40 lub 42, a niektóre bluzki 46 były za małe!!! U nas w Polsce chyba każda firma ma swoją własna rozmiarówke. Zawsze po takich zakupach mam doła.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-29, 08:31   #1748
kaledonia
zielony stworek

marta_d1 białą bluzkę najłatwiej w lumpeksie upolować Stamtąd pochodzi większość moich bluzek do pracy. W sklepach nigdy nic nie potrafię znaleźć w przystępnych cenach(duże rozmiary u mnie są,ale tam bluzki powyżej 100zł za sztukę albo i lepiej )
Mierzyłam ubrania w Pretty Girl,podobno rozmiar 44 na oko już wyglądał na max 38-40.
Anglicy za to mają śmieszną rozmiarówkę-ich 12(40) jest na mnie w sam raz,a ja normalnie noszę od 44

Moda przemija, styl pozostaje

Jestem
tutaj
kaledonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 08:59   #1749
chilanes
Zakorzenienie

weszłam w 46 szok jakiś! Co do białej bluzki - swojej szukałam kilka miesięcy a w lumpeksach zawsze były jakies dziwaczne a tak mam nową za niecałe 40 zł i taką, jak chciałam
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 12:35   #1750
synesthesia
Zakorzenienie

Limonatka - szkoda że te rajstopy takie trefne są Eh, będę musiała się u mnie w mieście przejść, wiem ze znajoma kupuje - ale ona płaci 10 zł no i na dodatek ona nosi rozmiar 4, a nie wiadomo czy by 5 mieli... chociaż niby nosze 4....eh.
synesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 13:15   #1751
Dorka_Sz
Zadomowienie

GG do Dorka_Sz

A ja bym nigdy już nie szyła. Już kilka razy próbowałam i nie byłam niestety zadowolona.

Gdybym obecnie wybierała się jako gość na wesele, ubrałabym moją czarną sukienkę, którą kiedyś kupiłam na allegro . Jedynie w dodatki jakieś bardziej kolorowe bym zainwestowała.

Dorka_Sz jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-29, 14:49   #1752
Dorka_Sz
Zadomowienie

GG do Dorka_Sz

Trudno znaleźć paski w rozmiarze xl . Po za tym moim zdaniem cienkie paski sprawiaja, że wszystko fałdki wychodzą.
Co myślicie o czymś takim.
http://allegro.pl/item371275756_szer...w_kwiaty_.html
Wydaje mi się, ze fajnie by maskował to i owo . Materiał, z którego jest wykonany mi się jedynie nie podoba

Stary 2008-05-29, 16:43   #1753
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:
Napisane przez Dorka_Sz Pokaż wiadomość
Trudno znaleźć paski w rozmiarze xl . Po za tym moim zdaniem cienkie paski sprawiaja, że wszystko fałdki wychodzą.
Co myślicie o czymś takim.
http://allegro.pl/item371275756_szer...w_kwiaty_.html
Wydaje mi się, ze fajnie by maskował to i owo . Materiał, z którego jest wykonany mi się jedynie nie podoba
popieram z tymi cienkimi paskami często dają efekt odwrotny do zamierzonego.

ten jest fajny, tylko ten wzór
Stary 2008-05-29, 17:57   #1754
Limonatka
Zakorzenienie

ja czekam na taki:
http://allegro.pl/item370537433_szer...ra_kolory.html

wydaje się dość szeroki. biorę go na próbę, żeby wogóle zobaczyć jak to będzie.

Stary 2008-05-29, 20:39   #1755
synesthesia
Zakorzenienie

Ja mam kilka pasków, ale bardzo rzadko noszę. Teraz koleżanka dała mi jeden - czarny, na gumie, dobrze lży. Narazie myślę do czego go ubrać.
synesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-30, 08:41   #1756
Ivonea
Wtajemniczenie

GG do Ivonea

a ja znalazlam spodenki w Veroni Moda
lniane z domieszka bawełny
rozmiar 40 wreszcie idealnie pasuje.. oczywiście musiałam skracać nogawki no ale cóż.. nic na to nie poradzę ...
spodenki się bardzo podobają i są wygodniaste
kosztowały mnie 78zł czy coś koło tego ;p
mnie sie podoba i planuje kupić białe i zielone jeszcze
Ivonea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-30, 09:57   #1757
Dorka_Sz
Zadomowienie

GG do Dorka_Sz

Szukam czegoś ciekawego na allegro
Może komuś się spodoba
http://allegro.pl/item369752547_fran..._lato_xxl.html
http://allegro.pl/item370540485_fran...erwien_xl.html
http://allegro.pl/item372476082_b_yo...piekna_xl.html
http://allegro.pl/item373441924_b_yo...bufki_xxl.html

Stary 2008-05-30, 11:53   #1758
chilanes
Zakorzenienie

płaszczyki super! szkoda, że ten szary w takie wzorki
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-30, 15:00   #1759
gastone
Raczkowanie

Cytat:

Ja pisałam o sklepie, w którym ja zamówiłam, a nie o brastop
Dziewczyny mialam to samo i kupilam sobie takie niedrogie urzadzonko, ktore strasznie pomga.Tylk jakos checi mi brak hihi.Zaczelam przedwczoraj ale mialam takie zakwasy ze dopiero dzis przestal mnie brzuch bolec.Zrobilam narazie 150 brzuszkow.Moze to nie duzo ale dla mnie to sukces hiih.Obiecuje bedzie wiecej.Jak narazie nie mam szczescia bo mam problem z kregoslupem.Dzwignelam ciezkie pudlo a teraz sie ruszac nie moge..

No a wracajac do mody.To ja z rajstopami mam caly czas problem.Chce takie ladne kolorowe ale chyba jestem zmuszona nosic najzwyklejsze bo tylko te sie trzymaja..na mojej pupie i pieknych kraglych udach..
Wciaz nie zakupilam sandalow i jestem podlamana..Moje wyprawy po sklapech ogolnie w kierunku ciuchow koncza sie fiaskiem.Co sie dzieje?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pro-fitness-abdotrim-tummy-exerciser[1].jpg (6,4 KB, 2 załadowań)
gastone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-30, 15:34   #1760
marthinisa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gastone Pokaż wiadomość
Moje wyprawy po sklapech ogolnie w kierunku ciuchow koncza sie fiaskiem.Co sie dzieje?
Gastone nie lam sie
Ja od tygodnia poszukuje w Dublinie kiecki na wesele i to jakas masakra jest. szczegolnie kiedy sie rozbieram w przebieralni i patrze sobie na to moje cielsko. I tak swoja dorga to nie wiem dlaczgo w domu przed lustrem calkiem lubie moje cialo i sylwetke i wcale nie wydaje mi sie takie ogromniaste, tymczasem w sklepowych przymiezalnich to wygladam jak jeden wielki wal tluszczu.. Plakac sie chce..

Wczoraj zawedrowalam do penney'sa i kupilam piekne lniane, BIALE!!, spodnie, rozmiar 16 (44) i co najciekawsze to to ze wzialam je sobie ot tak, bez przymierzania i dobre sa!!! poza tym chyba cos nie tak bylo z metka, bo zamiast 19 euro policzono mi za nie 9 cale zycie marzylam i snieznobialych plociennych spodniach, ale zawsze mi sie wydawalo, ze one nie na moje pupsko. wczoraj jednak nie zdolalam sie oprzec

Wystarczy nie umierać.

Woody Allen
marthinisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-30, 15:53   #1761
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny mialam to samo i kupilam sobie takie niedrogie urzadzonko, ktore strasznie pomga.Tylk jakos checi mi brak hihi.Zaczelam przedwczoraj ale mialam takie zakwasy ze dopiero dzis przestal mnie brzuch bolec.Zrobilam narazie 150 brzuszkow.Moze to nie duzo ale dla mnie to sukces hiih.Obiecuje bedzie wiecej.Jak narazie nie mam szczescia bo mam problem z kregoslupem.Dzwignelam ciezkie pudlo a teraz sie ruszac nie moge..
a jak się to urządzonko nazywa, żebym je mogła znaleźć w necie? i jak 'działa'?
kark i szyja tak mnie bolą, że ciężko wytrzymać :P brzuch też trochę, ale to miłe uczucie posiadania mięśni więc dziś kolejna seria + półgodzinna przejażdżka rowerem po okolicy

byłam dziś w tesco i faktycznie ciuchy są śliczne!! i nawet nie sądziłam, że mają takie rozmiary! w które sie mieszczę hehe śliczne bluzeczki widzialam i przymierzałam, ale nie skusiłam się, bo bluzek mam za dużo eh.. spodnie przymierzyłam, ale niefajnie na mnie leżały. ale.. kupiłam sukienkę hhaha. nie na wesele raczej, ale taką na codzień! ale jaki sukces i tak!! jest cała czerwona, na rękawkach ma mini mini bufki jak mnie zmęczy znowu nauka to zrobię zdjęcie
muszę teraz przystopować z zakupami ciuchowymi, bo raz, że muszę się uczyć, a dwa, portfel zaczyna świecic pustkami, trzy, chcę gdzieś pojechać na wakacje, a nie tylko mieć ciuchy :P

Stary 2008-05-30, 16:44   #1762
skimos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marthinisa Pokaż wiadomość
Wczoraj zawedrowalam do penney'sa i kupilam piekne lniane, BIALE!!, spodnie, rozmiar 16 (44) i co najciekawsze to to ze wzialam je sobie ot tak, bez przymierzania i dobre sa!!! poza tym chyba cos nie tak bylo z metka, bo zamiast 19 euro policzono mi za nie 9 cale zycie marzylam i snieznobialych plociennych spodniach, ale zawsze mi sie wydawalo, ze one nie na moje pupsko. wczoraj jednak nie zdolalam sie oprzec
Może się przejdz i kup od razu drugą parę na zapas - ja wielokrotnie tak miałam że jak kupiłam sobie jakiś cudowny ciuch/but, to szybko mi się coś z nim stało i żałowałam że nie wzięłam 2 par

A za taką cenę to już w ogóle
Stary 2008-05-30, 16:52   #1763
marthinisa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Może się przejdz i kup od razu drugą parę na zapas - ja wielokrotnie tak miałam że jak kupiłam sobie jakiś cudowny ciuch/but, to szybko mi się coś z nim stało i żałowałam że nie wzięłam 2 par

A za taką cenę to już w ogóle
Skimos, a Ty przypadkiem w myslach nie czytasz???

Wczoraj, kiedy okazalo sie te spodnie pasuja idealnie od razu pomyslalam o drugiej parze, tylko moze w brazie tym razem???

Wystarczy nie umierać.

Woody Allen
marthinisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-30, 17:14   #1764
skimos
Zakorzenienie

Hehe ma się to coś

Weź sobie jeszcze jedne białe i jeszcze w brązie, a co, zaszalej Jak ładnie leżą to czemu nie
Stary 2008-05-30, 18:23   #1765
margaretka02
Wtajemniczenie

GG do margaretka02

Cytat:
to jest promocja tylko dla Polek (fajnie, nie? ) więc hasło brzmi "STANIK" i trzeba je wpisać w miejsce kodu promocyjnego - jak już w koszyku będziesz miała wszystko co trzeba, to dajesz tam coś jak "idź do kasy" i potem masz miejsce na wpisanie kodu promocyjnego, dajesz 'submit' i Ci odlicza koszty przesyłki

ja już drugi raz staniki zamawiam i mam bardzo pozytywne doświadczenia - zawsze możesz zwrócić (na brastopie, jeśli coś zwrócisz, to dostajesz 10% zniżki na ewentualną wymianę ), pieniążki idą szybko (no trzeba miec kartę, to jest może minus dla niektórych), wysyłka też idzie ok. tygodnia tylko

No i , nie działa
Może to promocja tylko dla tych osób, które są już klientkami sklepu?

Cytat:

Miałam to samo urządzenie
Ale taki ze mnie leń, że ćwiczyłam na nim tylko kilka razy. Poza tym mam za mało miejsca na nie.

Byłam dzisiaj w Kappahlu, kupiłam spodnie na lato i jakąś bluzę (na przecenie).
W tym roku mieli tak ładne bluzki i tuniki, że mogę być chodzącą reklamą Kappahla
Stary 2008-05-30, 21:41   #1766
Limonatka
Zakorzenienie

o jejku, jak to nie działa? do końca maja powinno jeszcze działać a wspominałam, że promocja dziala tylko przy zakupach min. 30 funtów?

Stary 2008-05-30, 21:53   #1767
margaretka02
Wtajemniczenie

GG do margaretka02

Cytat:
o jejku, jak to nie działa? do końca maja powinno jeszcze działać a wspominałam, że promocja dziala tylko przy zakupach min. 30 funtów?
Nie wspomniałaś

Ja miałam zakupy na 27 funtów, idę jeszcze raz spróbować. Dzięki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-30, 22:03   #1768
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

dziewczyny... 85G to jaki rozmiar w UK?
Stary 2008-05-30, 22:05   #1769
Limonatka
Zakorzenienie

mój obwód, czyli 38G

Stary 2008-05-30, 22:12   #1770
margaretka02
Wtajemniczenie

GG do margaretka02

Cytat:

Spróbowałam jeszcze raz i nadal nie działa. Szkoda, nie zaoszczędzę sobie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości