Mamusie Majowe 2018 - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-09-15, 08:55   #271
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowe 2018

Cytat:
Napisane przez malamyszka20 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny 😊 Ja dowiedzialam sie wczoraj ze bede mama😊 Okres spoznial sie tydzien, a ja balam sie zrobic test, ale wczoraj zebralam sie na odwage bo nie moglam wytrzymac napiecia🙈 Staralismt sie 2,5 roku o dzidzie i jak odpuscilam zaszlam w ciąże 😊 Ciezko mi uwierzyc, niby jestem szczęśliwa, ale jakies dolki mnie lapia chyba przez hormony.. No i dzis mialam juz bole kregoalupa i brzucha..

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Hej, ja mialam objawy jak na okres, bylam pewna ze dostane miesiaczki i nadal w sumie sie tak troche czuje.. Jedynie co to nie wyskoczyly mi zadne pryszcze na buzi jak to zwykle mialam przed okresem,a tak to zupelnie identycznie..

Witaj na kiedy masz wizyte u gin?
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7714715 1]Lubimy serduszka!

Ja też testowałam sporo przed terminem i miałam takie pomysły, że przyjdzie @. Może też po części dlatego, że pierwsze kilka dni przechodziłam nerwicę natręctw, czy przypadkiem nie plamię i czy jest ok

Po 2.5 roku to ogromny sukces, że się udało gratuluję! a że nastroje się wahają to wiadomo. Ja i tak jestem bliżej na ziemi niż mój mąż

Właśnie jak tam TŻci wasi przejęli się mocno czy jeszcze są gdzieś na chmurce? Bo mój owszem cieszy się, lata koło mnie - kanapki nawet mi zaczął z rańca szykować, ale widzę, że nie dociera do niego tak całkiem.[/QUOTE]
Moj sie cieszy, ale chyba jeszcze do konca nie wierzy, ze sie udalo

_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-15, 08:58   #272
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7715222 1]Mnie coś delikatnie brało i 3 dni mleko z miodem i czosnkiem piłam. Dziś już jest super

Ale po badaniu to jest absolutnie normalne zwłaszcza w ciąży, nie panikuj 😙 coś tam lekarz szturnął.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Wystraszylam się strasznie. Bo wczoraj badanie popołudniu a teraz dopiero takie cos. :/
Dzięki za wsparcie
2019:26
2020:13
Maalinkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-15, 09:29   #273
malamyszka20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Witaj na kiedy masz wizyte u gin?

Moj sie cieszy, ale chyba jeszcze do konca nie wierzy, ze sie udalo

Hej ja mieszkam w UK i tutaj wogole nie robia badan ginekologicznych jesli ciaza nie jest zagrozona. Dzwonilam do przychodni i wizyte bede miala dopiero za miesiac z lekarzem rodzinnym lub z polozna..

malamyszka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-15, 09:36   #274
valvue
Raczkowanie

I chyba tak jest lepiej bo tak to tylko się człowiek stresuje u chucha i dmucham na siebie i panikuje z byle powodu

valvue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-15, 09:54   #275
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Hej ja mieszkam w UK i tutaj wogole nie robia badan ginekologicznych jesli ciaza nie jest zagrozona. Dzwonilam do przychodni i wizyte bede miala dopiero za miesiac z lekarzem rodzinnym lub z polozna..

Zawsze mnie to przerażało.

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-15, 09:58   #276
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Ja juz po badaniach. Pobrali mi dwie ampułki krwi i niedługo wyniki ,ale to się dowiem za trzy tyg na kolejnej wizycie
Stary 2017-09-15, 10:01   #277
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maalinkaaaa Pokaż wiadomość
Ja juz po badaniach. Pobrali mi dwie ampułki krwi i niedługo wyniki ,ale to się dowiem za trzy tyg na kolejnej wizycie
Na pewno wszystko będzie dobrze

A taka ładna miłość...

Stary 2017-09-15, 10:02   #278
valvue
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Ja to odbietam inaczej. Widzisz gdyby nie to ze ludzka ciekawość i martwienie się i chęć lekarzy do robienia USG to bym od samego początku się nie stresowala tak bardzo. Bo tak pierwsze USG za wcześnie bo nie było nawet zarodka. Potem kolejne USG widać zarodek ale dalej wszystko za wcześnie. Stres stres stres bo praca bo dziecko bo czy wszystko jest dobrze czy na pewno i bach ze stresu plamienie. Pkamienie tez może być po ostatnim USG bo tez miałam dzień przed plamieniem. I wiem ze mowiluscue żebym tak wcześnie nie robiła no ale jak była możliwość i nikt nie odmawiał to czemu nie. Ale jednak to jakiś wpływ musi mieć nawet takie szturchniecia.

Jestem zbyt przewrazliwiona. I boje se ze zarobię tylko problemów sama sobie

Stary 2017-09-15, 10:05   #279
_groooszek_
Zakorzenienie

No ja na badanie USG wybieram się ok 7-8 tygodnia bo wiem, że wcześniej mogę nic nie zobaczyć. A skoro Ty też miałaś tego świadomość to sama sobie dodałaś tylko stresu ja bym chyba umarła ze stresu nie wiedząc czy wszystko jest w porządku, czy pojawiło się serduszko, czy USG genetyczne jest ok. Ale każda z nas jest inna. Dla mnie świadomość to błogosławieństwo

A taka ładna miłość...

Stary 2017-09-15, 10:08   #280
malamyszka20
Zadomowienie

Cytat:
E tam to dlatego ze w Polsce nas tak wychowano ze do lekarza od razu itd Mnie tam to nie przeszkadza co ma byc to bedzie i tak😊

Stary 2017-09-15, 10:11   #281
_Nat_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez valvue Pokaż wiadomość
Ja to odbietam inaczej. Widzisz gdyby nie to ze ludzka ciekawość i martwienie się i chęć lekarzy do robienia USG to bym od samego początku się nie stresowala tak bardzo. Bo tak pierwsze USG za wcześnie bo nie było nawet zarodka. Potem kolejne USG widać zarodek ale dalej wszystko za wcześnie. Stres stres stres bo praca bo dziecko bo czy wszystko jest dobrze czy na pewno i bach ze stresu plamienie. Pkamienie tez może być po ostatnim USG bo tez miałam dzień przed plamieniem. I wiem ze mowiluscue żebym tak wcześnie nie robiła no ale jak była możliwość i nikt nie odmawiał to czemu nie. Ale jednak to jakiś wpływ musi mieć nawet takie szturchniecia.

Jestem zbyt przewrazliwiona. I boje se ze zarobię tylko problemów sama sobie

No tak, są na pewno 2 strony medalu, ale ja akurat w kwestii opieki popieram Groszka.
Po 1wsze to moja 1wsza ciąża i tak po prostu, wolałabym wiedzieć za dużo niż za mało. Po 2gie, zaszłam w ciążę w cyklu kiedy brałam bardzo silne leki. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku, ale może być tak, że ... nie będzie. Nie wyobrażam sobie być w takiej sytuacji pozostawiona samej sobie...
_Nat_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-15, 10:14   #282
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
E tam to dlatego ze w Polsce nas tak wychowano ze do lekarza od razu itd Mnie tam to nie przeszkadza co ma byc to bedzie i tak😊

Co ma być to będzie, ale jeśli mam możliwość działania wcześniej w razie potrzeby to wolę to niż niewiedzę

A taka ładna miłość...

Stary 2017-09-15, 10:15   #283
malamyszka20
Zadomowienie

Cytat:
Co ma być to będzie, ale jeśli mam możliwość działania wcześniej w razie potrzeby to wolę to niż niewiedzę
No tak rozumiem Cie jesli tak czujesz, ja mam inne podejście 😊

Stary 2017-09-15, 10:24   #284
valvue
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Nat_ Pokaż wiadomość
No tak, są na pewno 2 strony medalu, ale ja akurat w kwestii opieki popieram Groszka.
Po 1wsze to moja 1wsza ciąża i tak po prostu, wolałabym wiedzieć za dużo niż za mało. Po 2gie, zaszłam w ciążę w cyklu kiedy brałam bardzo silne leki. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku, ale może być tak, że ... nie będzie. Nie wyobrażam sobie być w takiej sytuacji pozostawiona samej sobie...
A no to oczywiście. Ja jednak czuje ze trochę za często to USG robilam i zastanseiam się czy to tez nie wpływa negatywnie. Każda ciąża jest inna ale suma sumarow każda z nas chce jak najlepiej dla dzieciątka żeby czuło się dobrze w domku ❤
Podobno bezpiecznie jest robić USG raz na dwa tyg. Ja po tym plamieniu idę tak jak doktor kazała za 10 dni. I choćby nie wiem jak mnie korciło nie pójdę wcześniej.

Ciekawa jestem czy jak już serduszko się pojawi (które ma być w przyszłym tyg) czy po tym l4 gdzie mam lezec dalej będzie chciała już ciągnąc zwolnienie czy będę mogła wrócić do pracy.

Stary 2017-09-15, 10:45   #285
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc dziewczyny Ja dowiedzialam sie wczoraj ze bede mama Okres spoznial sie tydzien, a ja balam sie zrobic test, ale wczoraj zebralam sie na odwage bo nie moglam wytrzymac napiecia Staralismt sie 2,5 roku o dzidzie i jak odpuscilam zaszlam w ciąże Ciezko mi uwierzyc, niby jestem szczęśliwa, ale jakies dolki mnie lapia chyba przez hormony.. No i dzis mialam juz bole kregoalupa i brzucha..

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Hej, ja mialam objawy jak na okres, bylam pewna ze dostane miesiaczki i nadal w sumie sie tak troche czuje.. Jedynie co to nie wyskoczyly mi zadne pryszcze na buzi jak to zwykle mialam przed okresem,a tak to zupelnie identycznie..

Witaj Gratulacje -
2,5 roku to szmat czasu - o pierwsza ciąże staraliśmy się z mężem 3 lata także wiem co czujesz

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7714715 1]Lubimy serduszka!

Ja też testowałam sporo przed terminem i miałam takie pomysły, że przyjdzie @. Może też po części dlatego, że pierwsze kilka dni przechodziłam nerwicę natręctw, czy przypadkiem nie plamię i czy jest ok

Po 2.5 roku to ogromny sukces, że się udało gratuluję! a że nastroje się wahają to wiadomo. Ja i tak jestem bliżej na ziemi niż mój mąż

Właśnie jak tam TŻci wasi przejęli się mocno czy jeszcze są gdzieś na chmurce? Bo mój owszem cieszy się, lata koło mnie - kanapki nawet mi zaczął z rańca szykować, ale widzę, że nie dociera do niego tak całkiem.[/QUOTE]

Mój mąż jeszcze nie wierzy - w pierwszej ciąży tez bardzo długo nie mógł uwierzyć dopóki nie poszedł ze mną do lekarza - jak już zobaczył dzidzie i usłyszał serduszko to oszalał ... potem przy każdej możliwej okazji kładł mi głowę na brzuchu
Teraz tez już mnie mizia i jak widzi se zle się czuje to pyta " co? Grażynka Ci daje popalić ? " ha ha
O Synu cała ciąże mówiliśmy Janusz

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Witam nowe przyszle mamusie Jak sie czujecie z rana bo mnie jakas choroba dopadla wieczorem tak nagle, wykupilam wszystko z apteki co pisalo ze dla kobiet w ciazy , smak masakryczny ale musi szybko mi przejsc

Dużo zdrówka ja co rano budzę się z katarem ale później przechodzi ...

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Kurcze tak się teraz zmartwilam. Byłam w toalecie i zauwazylam trochę krwi i śluzu takiego brazowawego. Czy to może być po wczorajszym badaniu ?

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Zdrowka

Nie martw się , napewno to po badaniu - dużo moich koleżanek tak miało - nie stresuj się niepotrzebnie - a jak Cię to będzie niepokoić to skonsultuj z ginem

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
Napisane przez valvue Pokaż wiadomość
Hej. Ja właśnie od dziś przez tydzień leżę. Byłam u gin bo wczoraj plamilam. I dla świętego spokoju dali mi koński dawkę 3xduphason i 2x2tabl luteiny pod język. I leżeć i odpoczywać. Nic złego się nie dzieje bo plamilam tylko godz na tak blado brazowo i czerwono taki śluz zabarwiony.

oooo - zdrówka - oby jak najszybciej przeszło

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
Mój oszalał. Dobrze, że będę w maju rodzić bo ani za ciepło ani za zimno. Kupi mi do pracy mikrofalówkę żebym jadła coś ciepłego. Przeczytałam mu jakich serów nie mogę jeść - na wszelki wypadek mam nie jeść ŻADNYCH. Chowa przede mną żelki bo sama chemia.

Wow Nat - cóż to - awatar ?

Jaki kochany mąż

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:

✊️ za wyniki ✊️

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:

Ja tez mam takie samo zdanie jak Wy . Ale znowu ja ze względu na swoją przeszłość - ze stratami, z dluuugiimi staraniami itd itp ...
Najchętniej to bym co dwa dni latała do lekarza nie No żarcik - ale prawda jest taka ze ciężko mi się czeka te 3tyg ...
przebieram z nogi na nogę ... całe szczęście wtorek już niedługo ...

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:

popieram

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Witam się Dziewczyny
Nadrobiłam całe szczęście ale czasu mam bardzo mało
Od dwóch dni zaczęły mnie męczyć zapachy "lodówki" a wieczorami mam taki kołowrotek w żołądku i ciepła gule w gardle ze szok ... nie czuje się gotowa na takie przypadłości - długo długo spokój a teraz takie cosik ... Hm ...

miłego dnia

DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-15, 10:50   #286
Mirabilka
Zakorzenienie

beta 15,4
owulacja 12 dni temu
to by się zgadzało - ale powtórzę w poniedziałek betę

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-15, 10:56   #287
j_lewandowska
Przyczajenie

Witajcie.
Mam na imię Justyna i równiez jestem mamuśka maj 2018- wg moich obliczeń, to 6 maj tp Wizyte u gin. mam 19 września dopiero, także czekam. W domu mam malucha z sierpnia 2013
Odczuwacie już mdłości dziewczyny ?Do kiedy zamierzacie pracować?
j_lewandowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-15, 11:05   #288
_Nat_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
beta 15,4
owulacja 12 dni temu
Ok, czyli coś już kiełkuje, super )
Teraz kciuki za poneidziałek. I co, wyniki dopiero we wtorek? Łeee...

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
Napisane przez j_lewandowska Pokaż wiadomość
Witajcie.
Mam na imię Justyna i równiez jestem mamuśka maj 2018- wg moich obliczeń, to 6 maj tp Wizyte u gin. mam 19 września dopiero, także czekam. W domu mam malucha z sierpnia 2013
Hej
Powodzenia na wizycie, to już niedługo
Ja mam tp na 11-12.05. Coś tam czasem zamdli, ale bez tragedii i bez wymiotów. Może w ogóle ominą?
Zamierzam pracować do kiedy będę mogła Najchętniej prawie do końca.
Stary 2017-09-15, 11:05   #289
Mirabilka
Zakorzenienie

początek początków

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-15, 11:13   #290
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie.
Powodzenia ja nie mam żadnych mdłości , w ogóle nie czuje ze jestem w ciąży ,tylko piersi bola
Ale nie pracuje ,bo pracowalam fizycznie. Dużo dzwigalam, nie było lekko.

Edytowane przez Maalinkaaaa
Czas edycji: 2017-09-15 o 11:14
Stary 2017-09-15, 11:16   #291
j_lewandowska
Przyczajenie

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Powodzenia ja nie mam żadnych mdłości , w ogóle nie czuje ze jestem w ciąży ,tylko piersi bola
Ale nie pracuje ,bo pracowalam fizycznie. Dużo dzwigalam, nie było lekko.

A to Twoja pierwsza czy kolejna ciąża? Odpoczywaj póki możesz
Stary 2017-09-15, 11:19   #292
_Nat_
Wtajemniczenie

j.lewandowska, mąż powiedział przyjacielowi, ja przyjaciółce. Rodzicom powiemy po 1wszym usg. Wizytę mam 27.09, ale jest szansa, że nie będę miała jeszcze usg, tylko tę sondę dopochwowo żeby serduszka posłuchać. Wówczas 1wsze usg miałoby miejsce pod koniec października.
Wczoraj był u nas teść i znajomy. Wszyscy wiedzą, że szampana nie odmawiam nigdy i ... zaczęło się kręcenie. Ale ponieważ w poprzednim cyklu brałam silne leki na grzybicę układu pokarmowego i języka (obrzydlistwo) i wtedy też nie mogłam pić, sprawnie wybrnęłam, że dalej kontynuuję leki i do końca kuracji nie mogę ani kropli alkoholu. Stresują mnie takie sytuacje bo kłamczucha ze mnie żadna, ale mąż powiedział, że wczorajsza gra aktorska 10/10
Stary 2017-09-15, 11:28   #293
Guuusiaa
Zadomowienie

Cytat:
Witajcie.
Witaj

Mamy maluchy w tym samym wieku
mój jest z 8 sierpnia a twój??

No i teraz też będą w tego samego miesiąca

08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś

Rośnij kruszynko rośnij

Guuusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-15, 11:37   #294
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie.
Hej

Ja odpukać mdłości nie mam. Planuję pracować do końca roku chyba, że trzeba będzie krócej ale chciałabym

A taka ładna miłość...

Stary 2017-09-15, 11:39   #295
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie.

Witaj ja mdłości trochę mam od dwóch dni ale zastanawiam się czy to chwilowe czy na trochę dłużej - do pracy będę chodzić póki co i mam nadzieje ze jak najdłużej - w domu mam dwulatka który nie do końca mnie oszczędza wiec w pracy mam większy luz niż bym miała w domu . W pierwszej ciąży poszłam ma l4 w 4 mcu ...

DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-15, 11:46   #296
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

A to Twoja pierwsza czy kolejna ciąża? Odpoczywaj póki możesz
Pierwsza
Stary 2017-09-15, 12:22   #297
j_lewandowska
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
Witaj

Mamy maluchy w tym samym wieku
mój jest z 8 sierpnia a twój??

No i teraz też będą w tego samego miesiąca

Mój jest z 15 sierpnia ale się złożyło

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
j.lewandowska, mąż powiedział przyjacielowi, ja przyjaciółce. Rodzicom powiemy po 1wszym usg. Wizytę mam 27.09, ale jest szansa, że nie będę miała jeszcze usg, tylko tę sondę dopochwowo żeby serduszka posłuchać. Wówczas 1wsze usg miałoby miejsce pod koniec października.
Wczoraj był u nas teść i znajomy. Wszyscy wiedzą, że szampana nie odmawiam nigdy i ... zaczęło się kręcenie. Ale ponieważ w poprzednim cyklu brałam silne leki na grzybicę układu pokarmowego i języka (obrzydlistwo) i wtedy też nie mogłam pić, sprawnie wybrnęłam, że dalej kontynuuję leki i do końca kuracji nie mogę ani kropli alkoholu. Stresują mnie takie sytuacje bo kłamczucha ze mnie żadna, ale mąż powiedział, że wczorajsza gra aktorska 10/10

o, to nieźle zagrałaś :p Mnie niedługo czeka wesele u koleżanki...nie wiem co zrobić..chyba powiem,że jestem kierowcą i już :P
Stary 2017-09-15, 12:32   #298
_groooszek_
Zakorzenienie

My za tydzień wybieramy się na wesele, ale to koleżanka z pracy TŻ więc nie problem. Zresztą najbliższa rodzina będzie od jutra wiedziała

A taka ładna miłość...

Stary 2017-09-15, 12:34   #299
_Nat_
Wtajemniczenie

Cytat:
Mój jest z 15 sierpnia ale się złożyło

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

o, to nieźle zagrałaś :p Mnie niedługo czeka wesele u koleżanki...nie wiem co zrobić..chyba powiem,że jestem kierowcą i już :P
W Polsce tak najprościej We Francji nawet kierowca pije 2-3 kieliszki szampana czy wina na początku imprezy bo tutaj promili można mieć 2 razy więcej niż w Polsce.
Stary 2017-09-15, 12:49   #300
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
No ja na badanie USG wybieram się ok 7-8 tygodnia bo wiem, że wcześniej mogę nic nie zobaczyć. A skoro Ty też miałaś tego świadomość to sama sobie dodałaś tylko stresu ja bym chyba umarła ze stresu nie wiedząc czy wszystko jest w porządku, czy pojawiło się serduszko, czy USG genetyczne jest ok. Ale każda z nas jest inna. Dla mnie świadomość to błogosławieństwo
A masz juz termin wizyty wyznaczony? Jak pisalas to przepraszam, ale nie pamietam.
Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
beta 15,4
owulacja 12 dni temu
Powtorz bete, trzymam kciuki za ladny przyrost
Cytat:
Witajcie.
Witaj fajnie, ze grono majowek caly czas nam sie poszerza
Cytat:
My za tydzień wybieramy się na wesele, ale to koleżanka z pracy TŻ więc nie problem. Zresztą najbliższa rodzina będzie od jutra wiedziała
Super, daj znac jak zareagowali
Mnie dzis w ogole nie mdli i srednio mi sie to podoba.

_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości