|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Big Brother V - cz. II
a ja widzialam jak obserwowala rozmowe Klaudii i Davida i widac ze zachowanie,odzywki Klaudii jej sie nie podobaja,sama mowila ze nieladnie sie zwraca i w ogole...ma prawo jej nie lubic
|
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cytat:
![]() jak dla niego to oki to jaki oni mają z tym problem?? |
|
|
|
|
|
#663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dlaczego maja nie miec?dlaczego maja podziwiac ja?i nie widziec wad? to nie ejst to ze o przeszkadza im i juz ale po tym jak odnosi sie do neigo mozna poznac jaki ma charakter niefajny.... Pozatym mu nie przeszkadza bo sie ztracila,zaślepił i utracił resztki godności ja na jego miejscu olała bym ja ale on gdzie tam...sama przyznala ze po BB ucieknie od niego no bo co to za przyjazn?zadna!owszem on ja lubi ale ona nie ma do niego szacunku...
|
|
|
#664 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pokażą jakieś według nich szczególne rozmowy i tyle, a my poprostu wyrabiamy sobie pogląd po obejrzeniu kilku zmontowanych fragmentów ... ;? a tak naprawdę nie wiemy dokładnie jakie relacje panują między nimi..nie ma to jak Big Brother w Niemczech.. Oglądam jak się nudzę heh, tam leci program cały czas na żywo 24 h mało co tam rozumiem co gadają między sobą, ale jest kupa śmiechuu ale chyba wolę jak jest w Polsce, czyli zmontowane fragmenty, ale mogłyby być dłuższe wejścia na żywo i dłuższe programy o 20.00 ( bo co to jest ta godzina, w której 15min przeznaczone na reklamy ;/ )
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
No ja wiem o tym ale mimo wszystko jak dziewczyna mowi do chlopaka bez powodu ci***o i ci***o no to juz wszystko wiem
|
|
#666 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to nie wiedzialam
|
|
|
#667 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
widać dokładnie wszystko jaki obiadek robią, co tam w garnku pływa itp. heh ale w Niemczech to uczestnicy chodzą spać jak normalni ludzie ( czyli tak przed północą ) i wstają jak my bo zawsze już po 9.00 pichcą sobie śniadanie..
|
|
|
#668 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widzi się bardziej to życie uczestników
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
najpierw Magda miala aż + 4
![]() a Dawid jakimś cudem na minusie Potem nagle Dawidowi uroslo do +9 i ma więcej od Jaska i tyle co Klaudia Magdzie na minus
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
jakos wszyscy co wchodza do nich w gosci czepiaja sie innych ,tylko nie klaudii :P
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
Jasiu ma poparcie Najmana, teraz to juz na bank nie wygra
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudia stwierdziła ze David stoi przy tym,przy kim mu wygodnie
![]() no spoko,gadaja sie niby lubia a potem takie texty sadzi nie chcialabym miec nic z nia wspolnego...a w ogole jaka ma pewność ze ma poparcie! ona od samego poczatku jak David wszedl mowila ''chcesz przy mnie przejsc przez ten program'' czy coś...co za dziewuszysko
|
|
#673 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wielki Brat najpierw mówi, że Magda i Dawid się wahają między plusem a minusem, a tu nagle Dawid ma +9. No coś tu nie gra Ciekawe czy ktoś pójdzie rzucić Magdzie papierosy
|
|
|
|
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudia i to jej "jesteś fałszywy! mówie Ci szczerze, jesteś fałszywy!"
![]() no faktycznie, wcale nie kreuje się na Jolke może nie jest zupełnie taka jak Jolanta, ale naśladuje jej atuty, dzięki którym Jola zdobyła najwięcej fanów w 4 edycji to Klusek był najwięjszym graczem , w tej edycji jest to Klaudia
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
a najman oczywiscie musial sie dowiedziec wszystkiego o "niezwyklosci" nicolasa
|
|
#676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o boshe, a może to dla dejwida rodzaj fetyszu i go to podnieca jak kobita tak do niego mówi? jeśli jemu to nie przeszkadza a moze i sie podoba to nie rozumiem problemu.. anka wyleciala.. do przewidzenia.. w sobote czas na magde...
|
|
|
|
|
|
#677 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a nie rozumiem magdy czemu wciąż tak wybucha śmiechem na wizji każdy ma swój sposób.a dawid - znowu przygnębiony <olaboga> gorsze wachania nastrojów niż kobieta w ciąży
|
|
|
#678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,bo głośno nie potepiął.chyba poczytał recenzje na swój tematCytat:
![]() a wyszło szydło z worka z tym mareckim,czy zostało tak niedopowiedziane ?nie widziałam wczorajszego odcinka do konca. |
||
|
|
|
|
#679 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli Dawid ma kogoś na zewnątrz to w pełni rozumiem zachowanie Klaudii. Co, ma udawać, że on nikogo nie ma i brnąć w to? Do dziś Dawid mnie do siebie nie przekonał i wg mnie jest bardzo śliską osobą. Uważam, że przy całej antypatii do Magdy, to ona powinna być w finale. Dlaczego? Po to by te osoby, które obecnie stoją w opozycji do WB stanęły do konkurencji z faworytami (będzie ciekawiej i sprawiedliwiej). Gdy Magda będzie w finale program będzie wyglądał na mniej ustawiony.
Że też Najman po swojej porażce jeszcze nie wstydził się wejść do domu... Myślałem, że już raz na zawsze zapadnie się pod ziemię. Zresztą razem z jego psiapsiółą Monisią "Mop". Ta jego pewność siebie w obliczu rozłożenia na deski była śmieszna. Nic nowego nie powiedzieli o Mareckim, to raczej była prowokacja, mająca wyprowadzić Madzię z równowagi. Edytowane przez tromix Czas edycji: 2008-05-30 o 11:23 |
|
|
|
|
#680 |
|
Zadomowienie
|
tak raczej prowokacja, przecież nawet sam Kuba mówił że będzie to tydzień wkecania, prowokacji uczestników, więc się nie dziwię..
a jeśli chodzi o Klaudię i Dawida, jestem ciekawa czy coś będzie między nimi po wyjściu.. Bo taki np. Najman, zauroczył się w Sashce w programie, a teraz są razem
|
|
#681 |
|
Raczkowanie
|
Z Klaudią i Dawidem raczej nic nie będzie. Ona nie jest nastawiona na jakiekolwiek sentymenty w tym programie, a on jest osobą, której wygodnie tam, gdzie zawieje wiatr, a nawet jeśli się zauroczył to po programie szybko mu minie (stracą ze sobą kontakt, wrócą do swoich zajęć).
|
|
|
|
|
#682 |
|
Raczkowanie
|
No Najman chyba poczytał nieco krytycznych wypowiedzi o sobie w necie heh. Bo jego wypowiedzi są bardziej stonowane. Pewnie swoje i tak myśli, ale przynajmniej publicznie stara się nieco bardziej uważać na to co mówi.
|
|
|
|
|
#683 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na jakim poziomie jest superstacja? Pasuje tam, podejrzewam, że żaden poważny człowiek tego nie ogląda, a jak już to chyba tylko po to, by się pośmiać![]() 'Jeśli uważasz, że tak wyślij smsa o treści 71303, a jeśli uważasz, że nie to wyślij smsa o treści 71303. Ej czemu tu jest taki sam numer?' No błagam![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem tylko janusz coś sprzątał albo karmil kury |
|
|
|
|
|
#685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co kedy konczy sie edycja bb? na tym kanale nic nie leci? czy powtorki? czy jakies inne reality show?
|
|
|
#686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
David to mily chlopak ktory chetnie utrzymywal by kontakt z Klaudia ale ona jest osoba chłodna nastawiona ze to tylko gra,zero emocji sentymentów brak szacunku więc raczej nie bedzie chciala go widziec...
|
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam jak trzymal się z marcinem i dziewczynami.niby za klaudią,ale też przeciw. |
|
|
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
no niby tak ale z drugiej strony dobrze rozumial sie z Marcinem zartowali razem wiec nie dziwie sie ze wybieral jego towarzystwo niz Klaudii ktora czasami potrafila normalnie z nim gadac a czasami wyzywala go, ja nie wiem ale patrzac na nia widze wielka sztuczność w jej gadaniu,minach jakby wszystko co mowila robiła było z myślą że o tutaj jest kamera bedzie fajnie jak to powiem....
|
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest zachowanie fałszywe.zresztą sam powiedział,ze idzie tam gdzie mocna grupa,bo tak jest wygodniej. ja osobiście nie lubię klaudii,bo przefgina,dawida za fałszywe zachowanie.moim faworytem jest MADZIE zwana GLUTEM. ha,ha zartowałam JAŚKO -to on może wygrać
|
|
|
|
|
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o mało zawału nie dostałam ![]() mialam racje Anka juz zdanie o uczestnikach miala wyrobbione przed wejściem bo po 1 ogladała a po 2 znała gluta i sylwie(więc oczywiste staje się branie strony osób które choć trochę się zna a nie zupełnie obcych ) kiepska ona jest wyszla i wszystkim d... odrazu obrobila.. jakby weszla na początku szybko by wyleciała.. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

pokażą jakieś według nich szczególne rozmowy i tyle, a my poprostu wyrabiamy sobie pogląd po obejrzeniu kilku zmontowanych fragmentów ... ;? a tak naprawdę nie wiemy dokładnie jakie relacje panują między nimi..
to nie wiedzialam

a co kedy konczy sie edycja bb? na tym kanale nic nie leci? czy powtorki? czy jakies inne reality show?