Rossmann cz. XXX - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-09-15, 22:15   #3601
Make4Up
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XXX

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Całkiem fajnie wygląda ta marka SinSkin - cienie w płynie . Róż wydaje się całkiem fajnie napigmentowany
https://www.youtube.com/watch?v=22CFp_AU014
Do najtańszych też nie należy patrząc na ceny podkładów. Ciekawe jak ceny reszty. Róż ma ładny kolor
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-15, 22:29   #3602
anekania
Zakorzenienie

Miałam opisać maskę na noc perfecty... wysypało mnie mega!!! Wiem ze ma kwasy ale twarz mimo ze mam mega tłusta mega mi się tłuści jeszcze bardziej może to kombinacja trzech podkładów które mieszam ( vichy, Clinique, Estee) ale na prawdę nie jest fajnie. Mam mega bolące grudy na twarzy których dawno nie było.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2017-09-15, 22:38   #3603
merryem
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017

Cytat:
Całkiem fajnie wygląda ta marka SinSkin - cienie w płynie . Róż wydaje się całkiem fajnie napigmentowany
Dzięki za link
Nie wiedziałam, że mają tyle produktów, na stronie Rosska póki co tylko podkłady i bazy . Mam nadzieje ,że dorwę podkład na -49
Stary 2017-09-15, 23:03   #3604
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Miałam opisać maskę na noc perfecty... wysypało mnie mega!!! Wiem ze ma kwasy ale twarz mimo ze mam mega tłusta mega mi się tłuści jeszcze bardziej może to kombinacja trzech podkładów które mieszam ( vichy, Clinique, Estee) ale na prawdę nie jest fajnie. Mam mega bolące grudy na twarzy których dawno nie było.

Cera tłusta zapycha się od sebum, tak sama z siebie też potrafi Ten proces trochę trwa i grudki mogą powstać też z tego co jedliśmy, to też ciężko czasem ocenić co jest prawdziwym powodem. U mnie kosmetyki z kwasem nigdy wysypu nie powodowały Wręcz pomagają wyregulować i mam mniej krost. Tej mieszanki używałaś już dłużej? Jeszcze pytanie czym to zmywasz, bo jak w tej mieszance jest EL Double Wear i inne trwałe podkłady, to koniecznie czymś tłustym.

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
Napisane przez merryem Pokaż wiadomość
Dzięki za link
Nie wiedziałam, że mają tyle produktów, na stronie Rosska póki co tylko podkłady i bazy . Mam nadzieje ,że dorwę podkład na -49
Trochę mnie zastanawia gdzie to wstawią. Osobny stand? Czy w każdym R. czy może kosztem innej marki?
Stary 2017-09-15, 23:17   #3605
anekania
Zakorzenienie

Rossmann cz. XXX

Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
Cera tłusta zapycha się od sebum, tak sama z siebie też potrafi Ten proces trochę trwa i grudki mogą powstać też z tego co jedliśmy, to też ciężko czasem ocenić co jest prawdziwym powodem. U mnie kosmetyki z kwasem nigdy wysypu nie powodowały Wręcz pomagają wyregulować i mam mniej krost. Tej mieszanki używałaś już dłużej? Jeszcze pytanie czym to zmywasz, bo jak w tej mieszance jest EL Double Wear i inne trwałe podkłady, to koniecznie czymś tłustym?

Używałam kiedyś Yonelle z kwasami i było ok, teraz to jakaś tragedia :/ czymkolwiek nie zmywalam tych podkładów było OK. Od dawna nie miałam grud takich bolących tylko po tej perfekcie na noc. Od jakiegoś półtorej roku miałam spokojnie na twarzy :/

Edytowane przez anekania
Czas edycji: 2017-09-15 o 23:25
anekania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-15, 23:31   #3606
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Używałam kiedyś Yonelle z kwasami i było ok, teraz to jakaś tragedia :/ czymkolwiek nie zmywalam tych podkładów było OK. Od dawna nie miałam grud takich bolących tylko po tej perfekcie na noc. Od jakiegoś półtorej roku miałam spokojnie na twarzy :/

To może rzeczywiście od niej. Ja czuję, że mi coś na uchu wyskoczyło. Na twarzy spokój (odpukać) to się tam przeniosły
Stary 2017-09-15, 23:50   #3607
merryem

Cytat:
Trochę mnie zastanawia gdzie to wstawią. Osobny stand? Czy w każdym R. czy może kosztem innej marki?
Początkowo szukałam ich na pólkach z podkładami pielęgnacyjnymi (tam gdzie Bielenda, Janda itp), ale skoro maja więcej produktów to pewnie stand albo szafa. Kosztem innej marki nie sadze , byłaby już jakaś w CND jak Astor.
Stary 2017-09-15, 23:58   #3608
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Początkowo szukałam ich na pólkach z podkładami pielęgnacyjnymi (tam gdzie Bielenda, Janda itp), ale skoro maja więcej produktów to pewnie stand albo szafa. Kosztem innej marki nie sadze , byłaby już jakaś w CND jak Astor.
Tylko jak wstawiali Irene Eris to w mniejszych zabierali Lovely czy Wibo żeby ją wstawić.

edit.
Już widzę, że w jednej lokalizacji nie mam Lovely internetowo, a to Ross po remoncie i tam mam tą markę z mineralnymi Lorigine czy jakoś tak, Pupa, Deborach. Może tam wstawili.

Edytowane przez Make4Up
Czas edycji: 2017-09-16 o 00:08
Stary 2017-09-16, 00:29   #3609
merryem

Cytat:
Tylko jak wstawiali Irene Eris to w mniejszych zabierali Lovely czy Wibo żeby ją wstawić.

edit.
Już widzę, że w jednej lokalizacji nie mam Lovely internetowo, a to Ross po remoncie i tam mam tą markę z mineralnymi Lorigine czy jakoś tak, Pupa, Deborach. Może tam wstawili.
Ooo to dziwne, że 'wywalili' Lovely.
Możliwe, że sinskin bedzie dostępne tylko w dużych Rossach.
Stary 2017-09-16, 00:37   #3610
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Nie pamiętam teraz czy po ponownym otwarciu ta szafa była czy nie, ale kiedyś Wibo znikało żeby w to miejsce Eris wstawić. Teraz będę miała jeszcze jednego większego R. w SCC zmieniają lokalizację.
Stary 2017-09-16, 01:02   #3611
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Faktycznie fajnie. Zainteresował mnie podkład, cień w płynie, szminka w kredce i rozświetlacz.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-16, 01:11   #3612
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Raczej nie maska. Prędzej silikon w podkładach. Vichy i Estee mają dość ciężkie. Inna opcja to po prostu hormony.

---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ----------

Cytat:
Czy ja wiem czy dziwne? U mnie szafa Lovely pełna, a kosmetyki leżą i się kurzą. Nastolatki nie chcą już byle czego byle tanio. Starsze grupy wiekowe po nie raczej nie sięgają to po co zajmować przestrzeń ekspozycyjną? Wiadomo, że teraz są nowe trendy, jest trend na eko/naturę/minerały/DIY, więc ta nowa marka SinSkin jak najbardziej się w to wpisuje i z powodzeniem może Lovely zastąpić.
Stary 2017-09-16, 07:32   #3613
wink737
Zakorzenienie

Cytat:
Który ten w przejrzystej butelce czy ten drugi?
Ten w przezroczystej.
Na ten drugi raz się pokusiłam, więcej tego nie zrobię bo nawet tamtej butelki nie skończyłam.

Tak dla wyzwania, jakiekolwiek by nie było
wink737 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-16, 08:27   #3614
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:

Dobry ten podkład Vichy?

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-16, 09:27   #3615
bleuclair
Zakorzenienie

Pewnie pytanie pojawiało się już wielokrotnie, ale dopoki sama nie byłam zainteresowana tematem to nie pamiętam.
Czy jeśli spiszę mamie na kartce kod z karty aplikacji Rossmann, to będzie mogła zrobić na to zamówienie 2+2, czy nie da rady?
Moja mama ma taki smartfon,że nie da się wgrać apki
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-16, 10:13   #3616
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
Pewnie pytanie pojawiało się już wielokrotnie, ale dopoki sama nie byłam zainteresowana tematem to nie pamiętam.
Czy jeśli spiszę mamie na kartce kod z karty aplikacji Rossmann, to będzie mogła zrobić na to zamówienie 2+2, czy nie da rady?
A da sie wyslac zdjecie karty? Tzn. Ty robisz screena i wysylasz mamie?

Edytowane przez ciri15
Czas edycji: 2017-09-16 o 10:15
ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-16, 10:17   #3617
maartini92
Zakorzenienie

Cytat:
Mama może podyktować kasjerce numer karty
maartini92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-16, 10:18   #3618
elizka1987
Zakorzenienie

Ostatnio widziałam u lily pebbles fajny bronzer cushion z loreal. Widziala go może któraś z was w jakiś zapowiedziach nowości?

Stary 2017-09-16, 10:38   #3619
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
A da sie wyslac zdjecie karty? Tzn. Ty robisz screena i wysylasz mamie?

Cytat:
Napisane przez maartini92 Pokaż wiadomość
Mama może podyktować kasjerce numer karty
Dzięki, wypróbuję oba sposoby, bo sama nie czuje się na siłach, by iść specjalnie do sklepu
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-16, 10:39   #3620
maartini92
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, wypróbuję oba sposoby, bo sama nie czuje się na siłach, by iść specjalnie do sklepu
Moja mama od samego początku dyktuje numer karty i nigdy nie miała problemów
maartini92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-16, 11:26   #3621
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:

Ja używam teraz maski na noc, ale tej nawilżającej ( Super Aqua Booster) i jestem bardzo zadowolona. Żadnych niespodzianek, skóra ładnie nawilżona i taka promienna/rozjaśniona.

Ale teraz się będę bała dwóch pozostałych rodzajów używać
Stary 2017-09-16, 14:01   #3622
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Raczej nie maska. Prędzej silikon w podkładach. Vichy i Estee mają dość ciężkie. Inna opcja to po prostu hormony.

---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ----------

Czy ja wiem czy dziwne? U mnie szafa Lovely pełna, a kosmetyki leżą i się kurzą. Nastolatki nie chcą już byle czego byle tanio. Starsze grupy wiekowe po nie raczej nie sięgają to po co zajmować przestrzeń ekspozycyjną? Wiadomo, że teraz są nowe trendy, jest trend na eko/naturę/minerały/DIY, więc ta nowa marka SinSkin jak najbardziej się w to wpisuje i z powodzeniem może Lovely zastąpić.
Też myślę, że to któraś z tych opcji, na pewno nie kwasy, one powodują złuszczanie naskórka i zapobiegają powstawaniu niedoskonałości.

Po kwasach może wystąpić okołomieszkowy stan zapalnym, a to drażniące działanie kwasów, a nie komedogeneza, która występuję przy 3 czynnikach: tłustej skórze, nadmierny łojotoku i zaburzeniach rogowacenia.

Zaskórniki nie występują przy skórze suchej.
Suche skórki można mieć równie dobrze przy skórze tłustej, odwodnionej i zaburzeniami rogowacenia. Jak widzę np. youtuberkę która mówi, że ma suchą skórę i robi test podkładu i nagle wieczorem świeci się jak latarnia

Edit.

Jeszcze co do tanich marek to jak byłam w SP bo tam jest promocja -50% to co chwilę ktoś kręcił się przy Essence i wcale nie były to nastolatki, a jakoś przy Bourjois jedna kobietę widziałam. Teraz wszystkie szafy są pełne, przy promocji to te tanie są prawie do gołych półek wyczyszczone. Ja widzę, że jest zainteresowanie. To że nie w każdym R. masz te same szafy, to też zmusza do odwiedzenia większej ilości.

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
Ostatnio widziałam u lily pebbles fajny bronzer cushion z loreal. Widziala go może któraś z was w jakiś zapowiedziach nowości?

Nie widziałam nic takiego, nawet nie wiem jak to wygląda.

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Ja używam teraz maski na noc, ale tej nawilżającej ( Super Aqua Booster) i jestem bardzo zadowolona. Żadnych niespodzianek, skóra ładnie nawilżona i taka promienna/rozjaśniona.

Ale teraz się będę bała dwóch pozostałych rodzajów używać
A masz skórę tłustą? Jak nie to nie potrzebnie. Anekania napisała, że ma. Do "zapchania" trzeba mieć podłoże. Na wierzchu dłoni możesz się smarować parafiną czy silikonami i nie będziesz miała tam nagle sebum i zaskórników. Na normalnej/suchej skórze to się nie stanie.

Edytowane przez Make4Up
Czas edycji: 2017-09-16 o 13:24
Stary 2017-09-16, 14:14   #3623
GoskaVelPerla
Rozeznanie

U mnie też ostatnio jakoś większa ilość niespodzianek i też przy używaniu tej nocnej maski. Ale u mnie czoło i zuchwa więc nie jestem pewna czy nie od słodkich bułek. Bo maska po pierwszych dwóch uzyciach była bajka, cera była bajka. Nawet czoło mi się wygladzilo (bo już coś tam wcześniej mi zaczęło się budować, tylko nie pryszcze tylko takie gule). No więc to mi wygladzila. A potem kupiłam ten cc Bell. Już dziś rano miałam myśl ze może ta maska jak czasem kremy na tradzik, najpierw musi być gorzej aby było lepiej, no ale nie wiem. Po kwasowych specyfikach chyba się tak raczej nie dzieje.
Najgorsze ze nawet nie wiem jaki krem używać bo mam wrażenie, że cokolwiek naloze to pogarsza. Mam na stanie: Farmona aloesowa, tolpa amarantus, vianek wzmacniający, elixir 7.9 yves Rocher_probka nowej wersji na noc, bielenda różana. Tak więc wszędzie silikony :/

Na codzień jako podkład burzuj hm poprzednia wersja, od jakieś ponad pół butelki.

Edytowane przez GoskaVelPerla
Czas edycji: 2017-09-16 o 14:20
GoskaVelPerla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-16, 14:39   #3624
merryem

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość

Ja jak jestem stacjonarne na promocjach to wibo i lovely zawsze są najbardziej oblężone . Fakt głównie młode dziewczyny, ale starsze też widzę przy szafie. Tym bardziej, że ta marka goni za trendami,(wibo nowej palety modern jeszcze do sklepów nie wpuściło a już ile chętnych na nią ). A pisząc, że dziwi mnie, ze lovely wyrzucili to miałam na myśl, że jest to marka na wyłączność dla rossmanna. Nie ma ich chyba w innych stacjonarnych drogeriach, więc tym bardziej powinni trzymać. Jak np. maybellina masz w każdej drogerii tak tego nie.

Cytat:
Jeszcze co do tanich marek to jak byłam w SP bo tam jest promocja -50% to co chwilę ktoś kręcił się przy Essence i wcale nie były to nastolatki, a jakoś przy Bourjois jedna kobietę widziałam. Teraz wszystkie szafy są pełne, przy promocji to te tanie są prawie do gołych półek wyczyszczone. Ja widzę, że jest zainteresowanie. To że nie w każdym R. masz te same szafy, to też zmusza do odwiedzenia większej ilości.

Edytowane przez merryem
Czas edycji: 2017-09-16 o 14:43
merryem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-16, 18:55   #3625
anekania
Zakorzenienie

Dziewczyny nie będę cytować Bo na aplikacji się poglubie

Te mocne/ ciężkie podkłady używam od lat. Dermablend od jakiś 5 a Dw Estee od półtorej i nie miałam odkąd ich używam takich problemów.
Te grudy/ trądzik / wypryski wyleczyłam Yonelle czerwonym i bielenda zielona serum profesional ona tez ma kwasy
I z niczym innym to nie łącze jak z ta maseczka Perfecty bo nic nie zmieniło się w pielęgnacji. Ostatnio krem tez był inny lżejszy (rzadko) bo zapominałam
Ja pisze swoją opinie i bardzo dziękuje za Wasze wypowiedzi ale jestem niemal pewna ze to reakcja na perfecte.
Dietę mam stała, przyjmuje chemię od 2 mc wiec to jest tez możliwość ze organizm tak wywala ale aż tak?!
Konsystencja tej maski jest fajna szybko zastyga i spina buzie wydaje mi się ze starczy na więcej niż 10 razy bo tez tak dużo tego nie waliłam.

Któraś z Was pisała jak Vichy, dla mnie czad, ale to maska jeśli się przesadzi. Kryje w punkt podkład dobry dla realnych problemów na twarzy albo może idący za ta moda konturowania bo na nim można namalować wszystko

Czasami mnie tak wywala przed okresem ale to tez nie ten czas

Stary 2017-09-16, 19:23   #3626
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:

Nie widziałam nic takiego, nawet nie wiem jak to wygląda.

Ta: http://www.boots.com/loreal-paris-gl...edium=referral
Zapisz

Edytowane przez elizka1987
Czas edycji: 2017-09-16 o 19:24
Stary 2017-09-16, 20:23   #3627
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GoskaVelPerla Pokaż wiadomość
U mnie też ostatnio jakoś większa ilość niespodzianek i też przy używaniu tej nocnej maski. Ale u mnie czoło i zuchwa więc nie jestem pewna czy nie od słodkich bułek. Bo maska po pierwszych dwóch uzyciach była bajka, cera była bajka. Nawet czoło mi się wygladzilo (bo już coś tam wcześniej mi zaczęło się budować, tylko nie pryszcze tylko takie gule). No więc to mi wygladzila. A potem kupiłam ten cc Bell. Już dziś rano miałam myśl ze może ta maska jak czasem kremy na tradzik, najpierw musi być gorzej aby było lepiej, no ale nie wiem. Po kwasowych specyfikach chyba się tak raczej nie dzieje.
Najgorsze ze nawet nie wiem jaki krem używać bo mam wrażenie, że cokolwiek naloze to pogarsza. Mam na stanie: Farmona aloesowa, tolpa amarantus, vianek wzmacniający, elixir 7.9 yves Rocher_probka nowej wersji na noc, bielenda różana. Tak więc wszędzie silikony :/

Na codzień jako podkład burzuj hm poprzednia wersja, od jakieś ponad pół butelki.

Mi teraz przed okresem na czole takie niewielkie no i na uchu. To jest właśnie najlepsze, że potrafi mi się gul zrobić na zewnętrznej albo na wewnętrznej części ucha Chyba też muszę czasem sobie serum z kwasem tam zapodać.

Co do silikonów to też zapobiegają utracie wody z naskórka i nie są aż takim złem jak je malują.
Przy problematycznej cerze to najlepszy schemat eksfoliacja, nawilżanie i filtry. Niekoniecznie cały rok, bo wiosna/lato dzień matowienie, a noc nawilżenie/odżywienie. Chociaż testuję kosmetyki to jednak przy tak rozplanowanej wszystko jest w normie. Jak coś będzie miało wyskoczyć to i tak wyskoczy.

Cytat:
Ja jak jestem stacjonarne na promocjach to wibo i lovely zawsze są najbardziej oblężone . Fakt głównie młode dziewczyny, ale starsze też widzę przy szafie. Tym bardziej, że ta marka goni za trendami,(wibo nowej palety modern jeszcze do sklepów nie wpuściło a już ile chętnych na nią ). A pisząc, że dziwi mnie, ze lovely wyrzucili to miałam na myśl, że jest to marka na wyłączność dla rossmanna. Nie ma ich chyba w innych stacjonarnych drogeriach, więc tym bardziej powinni trzymać. Jak np. maybellina masz w każdej drogerii tak tego nie.

Tak było, ale Lovely i Wobo już w dwóch drogeriach internetowych widziałam, więc może tak ściśle z Rossmannem już nie są związane.

Cytat:
Dziewczyny nie będę cytować Bo na aplikacji się poglubie

Te mocne/ ciężkie podkłady używam od lat. Dermablend od jakiś 5 a Dw Estee od półtorej i nie miałam odkąd ich używam takich problemów.
Te grudy/ trądzik / wypryski wyleczyłam Yonelle czerwonym i bielenda zielona serum profesional ona tez ma kwasy
I z niczym innym to nie łącze jak z ta maseczka Perfecty bo nic nie zmieniło się w pielęgnacji. Ostatnio krem tez był inny lżejszy (rzadko) bo zapominałam
Ja pisze swoją opinie i bardzo dziękuje za Wasze wypowiedzi ale jestem niemal pewna ze to reakcja na perfecte.
Dietę mam stała, przyjmuje chemię od 2 mc wiec to jest tez możliwość ze organizm tak wywala ale aż tak?!
Konsystencja tej maski jest fajna szybko zastyga i spina buzie wydaje mi się ze starczy na więcej niż 10 razy bo tez tak dużo tego nie waliłam.

Któraś z Was pisała jak Vichy, dla mnie czad, ale to maska jeśli się przesadzi. Kryje w punkt podkład dobry dla realnych problemów na twarzy albo może idący za ta moda konturowania bo na nim można namalować wszystko

Czasami mnie tak wywala przed okresem ale to tez nie ten czas

O tej mowa tak?
http://www.rossmann.pl/Produkt/Perfe...ml,377025,6014
Ma kwas migdałowy, który jest dość łagodny, może coś innego z niej albo połączenie składników Ci nie podeszło. Ja ostatnio to sobie robię noce bez kremu

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Nie widziałam w zapowiedziach
Stary 2017-09-16, 20:53   #3628
merryem

Cytat:
Tak było, ale Lovely i Wobo już w dwóch drogeriach internetowych widziałam, więc może tak ściśle z Rossmannem już nie są związane.
Tak jest na pewno na ezebra, cocolita, KzA, Minti

Cytat:
Ja widziałam to na Instagramie Loreala. U nas pewnie nie będzie dostępny , tak jak podkład cushion,który był tylko chwilę
Stary 2017-09-16, 21:38   #3629
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Jak widzę np. youtuberkę która mówi, że ma suchą skórę i robi test podkładu i nagle wieczorem świeci się jak latarnia
.
Chyba wiem o kim mowisz😜

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-16, 21:43   #3630
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

A ja nie wiem, dajcie jakiś trop
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości