Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-29, 15:55   #2011
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
biedactwo niesprawdzone produkty lubią tak psuć cerę ..
Cleanance to jest tonik? czy co tak o nim mówicie, a ja nie mam pojęcia
mogłabyś dać jakiś link do niego?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html

Żel do mycia twarzy. Ale naprawdę genialny. Po niczym innym nie mam wrażenia tak dobrze umytej paszczy Skóra przyjemna w dotyku, matowa. I o wiele mniej niespodzianek. A przy tym wydajny niesamowicie - 3 miesiące używania dwa razy dziennie, i jeszcze TŻ mi podbierał, a on sobie nie żałuje

Już więcej go nie zdradzę

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 16:08   #2012
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość

Żel do mycia twarzy. Ale naprawdę genialny. Po niczym innym nie mam wrażenia tak dobrze umytej paszczy Skóra przyjemna w dotyku, matowa. I o wiele mniej niespodzianek. A przy tym wydajny niesamowicie - 3 miesiące używania dwa razy dziennie, i jeszcze TŻ mi podbierał, a on sobie nie żałuje

A ja Wam zaproponuję mój wynalazek, która niesamowicie przypomina mi tę avenkę.
Nivea Oxygen Power - super doczyszcza, fajnie pachnie, jest tani i taki ślicznie niebieski

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 16:13   #2013
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:

dziękuję
Chyba się skuszę, jak mi się skończy Effaclar tyle dobrych opinii

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Nivea Oxygen Power - super doczyszcza, fajnie pachnie, jest tani i taki ślicznie niebieski
chciałam go mieć jak tylko wszedł na rynek, potem jakoś zapomniałam i do tej pory nie przetestowałam
to dotlenianie mogłoby być niezłe
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 16:16   #2014
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
ja już nie chcę eksperymentować chociaż przyznaję, że wygląda fajnie.

zizou, wracam tu o 21, mają być zdjęcia

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 16:18   #2015
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
Hosenko skarbie ja mam dwufaze garniera, jest fajna. bardzo skuteczna i delikatna. lepsza niz ziaja. tyle moge rzec pod rugim uzyciu i nie ejst tlusta co sobie chwale. no.
Dzięki W takim razie jak będzie taka potrzeba (czytaj: zużyję 2 posiadane już zmywacze do oczu) to zakupię

Cytat:
tez nie ma Ci sie kto snic

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
EDIT: Ziz a propos syreny, spomniało mi siem, jak to u mnie taki alarm wył kilka nocy z rzędu i strasznie marudziłam, że przeszkadza. W końcu TZ wyszedł (w potworną) ulewę i wrócił po prawie godzinie przemoczony do ostatniej nitki z... tymże alarmem . Był dumny jak paw, a ja zamiast go pochwalić, to jeszcze opierdzieliłam

Cytat:
Dziewczyny śmieszna piosenka:

http://www.twojekwiaty.prv.pl/

Idealna dla wszystkich w fazie kończenia związków

Ale uwaga, trochę wulgarna...
Skoro o wulgaryzmach... mi sę podoba ta: http://pl.youtube.com/watch?v=HWvxTx5iCeQ - nie znalazłam "oficjalnego" teledysku

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Dobry
ziz ja też chętnie zobaczę Twoją kolekcję zapachów(ja moje 5 flaszek na krzyż wkleiłam na Perfumach, więc nie ma się co wstydzić ).

Kurka, pamiętam jeszcze te czasy, że mi 1-2 flaszki perfum z Avonu wystarczały a teraz każdy wypad do galerii kończy się tym, że mi się spodoba coś nowego i moja lista "must have" rośnie i rośnie....za kilka dni czerwiec się zacznie, chyba się nie obejdzie bez nowej flaszki, tymbardziej, że Innocenta zużywam dość szybko w porównaniu z resztą zapachów i pewnie się niedługo mi skończy
Ja się nie lubuję w zapach, nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz się psikałam Mam tylko Avonowe Surreal, Crystal Aura, True Glow, mgiełkę Be Kissable, a z nie Avonowych : Innsolence Guerlain.

No i dzwonili do mnie Znaczy to że "pokonałam" 32 kandydatki na to stanowisko Jutro mam przyjść o 9 "popatrzeć" na czym by praca polegała. Obowiązkowo musze pogadać z prezesem bo jest kilka spraw dotyczacych warunków pracy które mi nie pasują , mówiac krótko: kombinacje prezesa, coś mi "śmierdzi" po prostu. Trzeba dbac o swoje interesy, jeśli dalej nie będzie mówił konkretnie i jasno to nie przyjme oferty

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 16:28   #2016
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
No i dzwonili do mnie Znaczy to że "pokonałam" 32 kandydatki na to stanowisko Jutro mam przyjść o 9 "popatrzeć" na czym by praca polegała. Obowiązkowo musze pogadać z prezesem bo jest kilka spraw dotyczacych warunków pracy które mi nie pasują , mówiac krótko: kombinacje prezesa, coś mi "śmierdzi" po prostu. Trzeba dbac o swoje interesy, jeśli dalej nie będzie mówił konkretnie i jasno to nie przyjme oferty
Gratuluję , mam nadzieję, że z prezesem się dogadasz .

Pstryknęłam fotkę tego, co mam u rodziców, ale goopi aparat robi zdjęcia w takiej rozdzielczości, że nie sposób tego zapisać. Postaram się zmniejszyć i wrzucić jeszcze dziś.

EDIT: udało się zmniejszyć
NafNaf już resztka ze sporych zapasów, jakie miałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cz I.jpg (319,0 KB, 47 załadowań)

Edytowane przez 0306
Czas edycji: 2008-05-29 o 17:10
0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 17:02   #2017
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
O kusił mnie kiedyś w Rossmannie I widzę, że opinie ma dobre...

Hosenko gratulacje Walcz o swoje, nie daj się prezesowi
Stary 2008-05-29, 17:31   #2018
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

nie zaliczyłam kolokwium... miałam.. 5 punktów nie mam pojęcia na ile, bo nikt nie ma maxa. aale w sumie bardzo się nie przejełam, bo.. zaledwie 5 osób zaliczyło

a ja zaraz idę do lekarza... zaczęłam już kaszleć jak gruźlik, nie jest dobrze
Stary 2008-05-29, 17:37   #2019
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny śmieszna piosenka:

http://www.twojekwiaty.prv.pl/

Idealna dla wszystkich w fazie kończenia związków

Ale uwaga, trochę wulgarna...
Buuu, nie chce mi iść

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Przypomniało mi się jeszcze, że wczoraj oglądałam letnie róże IsaDora - strasznie ciemne, intensywne i nienaturalne kolory. Zaoszczędziłam.
Dobrze mi się zdawało
Cytat:
Widziałam, że wielkie, ale nie oglądałam. Tak na oko to wielkości Bambusa.
niby matowe ale jednak maja drobinki a małej ilości- tyle pamiętam
Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Odnosnie robienia zakupow to wczoraj juz z MagJa rozmawialam,ze.....brakuj e mi osoby i zrozumienia dla faktu,ze lubie robic zakupy i kosmetyczne nowinki i nie tylko od zawsze mnie ciagnely wiec z racji tego.....najczesciej chodze sama...a z braku czasu coraz czesciej kupuje on line wtedy nie mam problemu z konsultacja.
Odkad MagJa się wyprowadziła to ja tez nie mam z kim iść na zakupy kosmetyczne
Cytat:
Jest nowa gazetka SP
Ojej, ale promocji dl amnie
B. The Beat
LookOut Astora (trzymajcie mnie, błagam )
Burżujkowe lakiery letnie- chcem wszystkie chociaż jeszcze nei widziałam tych nowych kolorów
No i spray do włosów CeCeMed

Szukam sponsora

Cytat:
Hmm, ja też chodze koło niego, niestety dopieor co siostra kupiła Garniera

Jutro dwa zaliczenia, ratujcie

A wczoraj była śmieszna sytuacja- TŻ po mnie przyjechał po fitnesie. Ja nadal jestem obrazona i chcę żeby mi dokładnie wyjasnił ostatnie wydarzenia, ale dałam się zaprosić na lody na patyku- Oboje wygralismy gratisowe BigMilki, TŻ się rzucił na mnie, że ot przeznaczenie itp. ale ja się nie złamałam, będę twarda (przynajmniej do soboty )

A dziś idąc do filli Oriflame kupiłam sobie 2 gałki u Wentzla- kobieta mi nałżyła tyle, że az się wafel rozwalił i myślałam że pęknę Polecam połączenie straciatella + sorbet mango
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 17:39   #2020
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję , mam nadzieję, że z prezesem się dogadasz .
Cytat:
Hosenko gratulacje Walcz o swoje, nie daj się prezesowi
Dziękuję Zoabczymy, co uda mi się zdziałać jutro, bo zbyt wiele niejasności. Minimalną krajowa bylabym w stanie przeboleć, bo jest szansa na więcej (gdy się przejmie więcej obowiązków, a te "podstawowe" nie wydają się być czymś skomlikowanym, a że ja ambitna jestem, to pewnie by mnie one nie zadowoliły), ale chodzi już o samą "umowę" ...

Odebrałam dziś dezodorant do stóp i butów arbusowy z Oriflame (szkoda że dłuzej nie pachnie ) i piankę do mycia stwarzy - mam nadzieje że bede zadowolona jak Isa

Jak na teraz jestem nasycona kosmetycznie, ale stan ten z pewnością ulegnie zmianie z chwilą wyjścia z autobusu w krakowie jutro Z pewnością kupię podkład w kompakcie Sephory, bo jest fajny, ale jakoś dziwnie mało wydajny - używam go od ok marca a już widać wyraźnie dno Dodam tylko, że takie mazidła do twarzy starczały mi spokojnie na rok, jak nie dłuzej.

Popijam sobie wlasnei Smirnoffa Ice imbirowego i próbuję wziąć się za pisanie pracy pt. Bezrobocie na rynku lokalnym .... Najchętniej bym to określiła jednym zdaniem: W ostatnim czasie zmalało z powodu masowej emigracji za granicę a nie z powodu kroków podjętych przez rzad i szanownego pana premiera myślicie że by przeszło?? Obawiam się jednak że musze te minimum 2 strony wymęczyć ...

Instagram

Stary 2008-05-29, 17:42   #2021
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Wielkie dzięki
Teraz będę myśleć czy brać od razu męski czy jednak spróbować z damskim, a nuż da radę. W końcu damski wg producenta ma działać 48h, a męsli tylko 24h.
Ja najpierw kupiłam damską wersję. Owszem, jest skuteczna ale u mnie nie działa przez 48 h. Potem kupiłam z myślą o moim bracie męską wersję i spróbowałam ją i już nie oddałam. Jest zdecydowanie lepsza, skuteczniejsza od tej wersji damskiej. Ale zaznaczam, że miałam ostatnimi czasy duże problemy z potliwością. Męski wytrzymuje cały dzień a pachy są suche. Wypróbowane także w ekstremalnych warunkach.
Brat dostał już także swoją kuleczkę męską.
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 17:48   #2022
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
nie zaliczyłam kolokwium
zaczęłam już kaszleć jak gruźlik, nie jest dobrze

Cytat:
próbuję wziąć się za pisanie pracy pt. Bezrobocie na rynku lokalnym .... Najchętniej bym to określiła jednym zdaniem: W ostatnim czasie zmalało z powodu masowej emigracji za granicę a nie z powodu kroków podjętych przez rzad i szanownego pana premiera myślicie że by przeszło?? Obawiam się jednak że musze te minimum 2 strony wymęczyć ...
Tia pewnie czytający tę pracę ma identyczne zdanie, ale głośno wypowiadać takie herezje

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 17:48   #2023
isa666
Zakorzenienie

Hosenko też mam nadzieję, że ci pianka Ori przypasuje

rzyrafko trzymam kciuki za Twoje zaliczenia Mój niedzielny egzamin się zbliża a ja dziś ani sekundy nie poświęciłam na naukę

Wiecie co, mam ochotę na podkład mineralny L`Oreal, bo ciągle go teraz reklamują a ja już kiedyś nad nim myślałam, ale w końcu nie kupiłam A szkoda mi cerę teraz katować podkładami a kiedyś macalam go w SP i wydaje mi się taki lekki i fajnie pudrowy...
Stary 2008-05-29, 17:56   #2024
rzyrafka
Zakorzenienie

jeszcze masz trochę dnia

No to znikam, musze zrobić prezentację na parazytologię o pełzakach z grupy Limax a potem chiciaz przeczytać wykłady z cytologii
Stary 2008-05-29, 18:12   #2025
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Tia pewnie czytający tę pracę ma identyczne zdanie, ale głośno wypowiadać takie herezje
Hehehe.

Podobnie jak w LO klasyczny temat zadania na j.polskim: A. Mickiewicz wielkim poetą był - nawet gdyby uczeń mial wlasne zdanie na ten temat, to musi pisać same pochwały Pamiętam, jakis kandal wywołałam, pisząc kontrowersyjne zadanie z polskiego nt. związany z Trylogią. Oczywiście temat tak był skosntruowany że wymagał ochów i achów. Ja byłam w buntowniczym nastroju i napisałam co myśle i uwaga ... dostałam 4+ czyli najlepszą ocenę z zadania z polskiego przez 4 lata LO.

Instagram

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-29, 18:21   #2026
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
nie zaliczyłam kolokwium... miałam.. 5 punktów nie mam pojęcia na ile, bo nikt nie ma maxa. aale w sumie bardzo się nie przejełam, bo.. zaledwie 5 osób zaliczyło

uwielbiam się tak tłumaczyć "a bo nikt nie ...."

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ojej, ale promocji dl amnie
B. The Beat
Burżujkowe lakiery letnie- chcem wszystkie chociaż jeszcze nei widziałam tych nowych kolorów
No i spray do włosów CeCeMed
o, widzę to samo nas kusi też tych lakierów nie widziałam na żywo, ale są piękne
spray godny uwagi wydaje się być

Cytat:
A wczoraj była śmieszna sytuacja- TŻ po mnie przyjechał po fitnesie. Ja nadal jestem obrazona i chcę żeby mi dokładnie wyjasnił ostatnie wydarzenia, ale dałam się zaprosić na lody na patyku- Oboje wygralismy gratisowe BigMilki, TŻ się rzucił na mnie, że ot przeznaczenie itp. ale ja się nie złamałam, będę twarda (przynajmniej do soboty )

A dziś idąc do filli Oriflame kupiłam sobie 2 gałki u Wentzla- kobieta mi nałżyła tyle, że az się wafel rozwalił i myślałam że pęknę Polecam połączenie straciatella + sorbet mango
nieugięta jesteś może czasem tak trzeba jeszcze nie próbowałam

Cytat:
Wiecie co, mam ochotę na podkład mineralny L`Oreal, bo ciągle go teraz reklamują a ja już kiedyś nad nim myślałam, ale w końcu nie kupiłam A szkoda mi cerę teraz katować podkładami a kiedyś macalam go w SP i wydaje mi się taki lekki i fajnie pudrowy...
to kup na lato takie lekkie cuś może być niezłe byle dobrze dobrać odcień (a z tym podobno cieżko)
Double with me?
Stary 2008-05-29, 18:30   #2027
Estella
Zakorzenienie

Dostałam imieninowo dwa kremiki do ciała - masło Joanny z kawą - pachnie identycznie jak olejek kawowy pod prysznic oraz mus Farmony z serii Tutti Frutti melonowo arbuzowy. Nareszcie mam się czym smarować

Byłam na ostatniej jodze nie wiem czemu nie prowadzą u mnie jogi latem, następna będzie być może od października ale widzę, że po siłowni itp. trochę schudłam i ciało mi się wysmukliło chciałabym jeszcze spalić trochę tłuszczu na udach i resztkę na brzuchu, pod spodem mam już twarde mięśnie, zależy mi zwłaszcza na udach; macie jakieś propozycje?

Cytat:
Ja go miałam, potem mi siostra zabrała, naprawdę bardzo ładnie krył, mama była zdziwiona - mówiła, że chyba mam jakiś nowy podkład kryjący czy coś a to był tylko ten puder.
Cytat:
Narobiłaś mi ochoty, zastanawiam się jeszcze nad pianką Lirene lub jakąkolwiek inną pianką, w sumie rzadko myję twarz wodą, bo za bardzo mi się wysusza, ale pianki lubię.
Cytat:
No i dzwonili do mnie Z
Gratulacje

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 18:34   #2028
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Dostałam imieninowo dwa kremiki do ciała - masło Joanny z kawą - pachnie identycznie jak olejek kawowy pod prysznic oraz mus Farmony z serii Tutti Frutti melonowo arbuzowy. Nareszcie mam się czym smarować
życzenia już składałam coprawda za wcześnie, ale zawsze
Double with me?
Stary 2008-05-29, 18:59   #2029
Estella
Zakorzenienie

Organzzo dzięki

Pakosto, też mi się szalenie podoba ta szminka

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-29, 19:02   #2030
zizou
Zakorzenienie

ale jestescie niecierpliwe, o boziu egzamin mialam, no

zdjecia byle jakie, przepraszam jak zrobie lepsze to podmienie. nie ma demeterow, bo mi sie nie chcialo ich focic, za duzo tego. nie ma tez estee emerald dream i green tea ardenki

nosku mam sweets jutro testy, foty i esej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg klajny.jpg (42,1 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mitsouko.jpg (48,9 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ysl.jpg (45,9 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kaszmir.jpg (40,0 KB, 27 załadowań)
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 19:05   #2031
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ja kupiłam krem Avene SPF 50 z balsamem po opalaniu gratis za bodajże 63 zł, więc nawet mimo braku promocji się opłaciło Normalnie chyba sam ten filtr tyle kosztuje
Ja ten sam zestaw kupiłam za 54zł. W aptece z zupełnie regularnymi cenami. Ceny dermokosmetyków w SP to w większości przypadków rozbój w biały dzień.

Cytat:
Gratulacje.

---

Mnie z gazetki SP wstępnie kuszą Amarige Mariage, chociaż nie znam zapachu tak naprawdę, ale podoba mi się klasyk, więc może sprawdzę. W każdym razie jeżeli dłużej postoją, bo niestety ale jestem bankrutem i nawet wymarzonego linera Clinique nie kupię przed weekendem.

Potrzebuję lekkiego podkładu na lato, bo Perfectly Real jest jednak trochę za ciężki na teraz dla mnie. Spodobał mi się dzisiaj Bourjois w pędzlu, najjaśniejszy odcień powinien być dla mnie ok, no i wydaje się lekki. Problem leży jednak w pędzlu, bo nie wiem, czy da się go zdemontować? Bo takiego niehigienicznego opakowania nie mogłabym znieść, a mycie tego pędzla po każdym użyciu pachnie mi abstrakcją.

Miała któraś z was może ten podkład? Albo słyszała o udanych próbach demontażu?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 19:17   #2032
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
ale jestescie niecierpliwe, o boziu egzamin mialam, no

zdjecia byle jakie, przepraszam jak zrobie lepsze to podmienie. nie ma demeterow, bo mi sie nie chcialo ich focic, za duzo tego. nie ma tez estee emerald dream i green tea ardenki

nosku mam sweets jutro testy, foty i esej
mam nadzieję, że dobrze poszedł

jaaaaki udany zbiorek

CK One mają podobne stopnie zużycia a jak CK in 2U? Ładny to zapach?
o, Allegoria podoba mi się każdy zapach o tej nazwie
Elle kocham

Cytat:
Potrzebuję lekkiego podkładu na lato, bo Perfectly Real jest jednak trochę za ciężki na teraz dla mnie. Spodobał mi się dzisiaj Bourjois w pędzlu, najjaśniejszy odcień powinien być dla mnie ok, no i wydaje się lekki. Problem leży jednak w pędzlu, bo nie wiem, czy da się go zdemontować? Bo takiego niehigienicznego opakowania nie mogłabym znieść, a mycie tego pędzla po każdym użyciu pachnie mi abstrakcją.

Miała któraś z was może ten podkład? Albo słyszała o udanych próbach demontażu?
mnie od dawna pociągał ten podkład, ale jakoś nie miałam odwagi zakupić
poza tym podobny jest to 10 Hours Sleep Effect (nawet pachnie tak samo ), a Tobie chyba nie posłużył ?

wątpię żeby dało się zdjąć ten pędzel..
Double with me?
Stary 2008-05-29, 19:20   #2033
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
mnie od dawna pociągał ten podkład, ale jakoś nie miałam odwagi zakupić
poza tym podobny jest to 10 Hours Sleep Effect (nawet pachnie tak samo ), a Tobie chyba nie posłużył ?

wątpię żeby dało się zdjąć ten pędzel..
No właśnie 10HSE bardzo źle wspominam, jeden z moich najgorszych podkładów, ale jestem już lekko zdesperowana i nie wiem co kupić, stąd nadzieja, że może ten z pędzlem będzie jednak lepszy. Chciałabym coś lekkiego, jasnego, w rozsądnej cenie. Marzenia.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 19:31   #2034
rzyrafka
Zakorzenienie

ziz, a gdzie emerald dream ;>

organzza, ciekawe czyna cokolwiek z tej listy zdążę uskładac kasę, ta oferta jest tylko do 11.06 a zawsze było 3 tygodnie przecież

Isa- pianek lirene nie ma w rossmannie w krakowskiej

Mam godzinę do House'a a jeszcze nie znalazłam materiałow do prezentacji
Stary 2008-05-29, 19:34   #2035
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:

No i dzwonili do mnie
Gratulacje

Cytat:

Też zawsze się tak pocieszam... zaliczyło tylko x osób to świetnie brzmi

Cytat:
niby matowe ale jednak maja drobinki a małej ilości- tyle pamiętam
Odkad MagJa się wyprowadziła to ja tez nie mam z kim iść na zakupy kosmetyczne

Te 3 duże? Matowe są chyba 2 a jeden delikatnie drobinkowy, tak mi się wydawało dzisiaj.

Look out w jakiej cenie?

Cytat:

Popijam sobie wlasnei Smirnoffa Ice imbirowego i próbuję wziąć się za pisanie pracy pt. Bezrobocie na rynku lokalnym .... Najchętniej bym to określiła jednym zdaniem: W ostatnim czasie zmalało z powodu masowej emigracji za granicę a nie z powodu kroków podjętych przez rzad i szanownego pana premiera myślicie że by przeszło?? Obawiam się jednak że musze te minimum 2 strony wymęczyć ...
Uwielbiam Icy
Możesz przez 2 strony w kółko powtarzać to zdanie - jaka kreatywność

Cytat:
Byłam na ostatniej jodze nie wiem czemu nie prowadzą u mnie jogi latem, następna będzie być może od października ale widzę, że po siłowni itp. trochę schudłam i ciało mi się wysmukliło chciałabym jeszcze spalić trochę tłuszczu na udach i resztkę na brzuchu, pod spodem mam już twarde mięśnie, zależy mi zwłaszcza na udach; macie jakieś propozycje?
Spinning Jeżeli macie gdzieś u siebie rowerki. Ja byłam wczoraj i chodzić nie mogę, ogólnie odpadłam bardzo szybko i siadałam co czas jakiś, ale wrażenia super.

Cytat:

Pakosto, też mi się szalenie podoba ta szminka
Nooo na Allegro 69 zł

Cytat:
---

Mnie z gazetki SP wstępnie kuszą Amarige Mariage, chociaż nie znam zapachu tak naprawdę, ale podoba mi się klasyk, więc może sprawdzę. W każdym razie jeżeli dłużej postoją, bo niestety ale jestem bankrutem i nawet wymarzonego linera Clinique nie kupię przed weekendem.
Mariage w ogóle nie przypomina pierwowzoru, którego również jestem fanką.

---

Umalowałam rzęsy 2000 Calorie Curved Brush jejku ale się podkręciły - aż dziwnie, nienaturalnie Ale poza tym tak średnio, gdzie to spekrakularne pogrubienie?

Listonosz przyniósł mi złote cudeńko od noska Jest śliczne, tylko dlaczego tak strasznie pachnie

Wymiana
Stary 2008-05-29, 19:34   #2036
zizou
Zakorzenienie

no wlasnie napisalam, ze nie ma dopstrykam jutro jak bede robic lepsiejsze foty

Marta jakbys sie chciala pozbyc zlotego cuda to daj mi znac
Stary 2008-05-29, 19:38   #2037
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
organzza, ciekawe czyna cokolwiek z tej listy zdążę uskładac kasę, ta oferta jest tylko do 11.06 a zawsze było 3 tygodnie przecież
a faktycznie o_O nie zauważyłam wcześniej.. dziwnie jakoś
Double with me?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-29, 19:40   #2038
Serenite_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Dzięki za kciuki dziewczyny Warsztaty przeżyłam i nawet mi się udały. Teraz jeszcze 100x tyle roboty przede mną, dwa egzaminy i mogę lecieć do Egiptu Już tylko tym żyję prawdę powiedziawszy...

Hosenko ja też się ostatnio źle czuję, ciągle mi słabo, czasami wczesnym popołudniem czuję się jakbym nie spała od paru dni, a potem nagle przechodzi. W dodatku szybko się męczę i moje nieco wadliwe serducho daje mi się we znaki.
Mam nadzieję, że niedługo się unormuje to moje samopoczucie, czego i Tobie życzę

pakosta masz prześlicznego kociaczka
Mam nadzieję, że jednak wszystko będzie ok i to nic poważnego.

Eskulap się dobrze spisał i obdarował mnie próbkami Przez co mam ochotę na kolejne zamówienie
Rozpoczęłam od razu kurację Capivitem Sun, jednocześnie połknęłam Capivit Hydra Control i zorientowałam się, że zażyłam 300% dziennej dawki wit. E

A tak poza tym Też nie lubię dwufaz ani mleczek, do zmywania oczu toleruję tylko zielonego Garniera no i Sensibio - właściwie to tylko jego używam od dłuższego czasu i problemy z podrażnionymi oczami już nie są tak częste.

I też lubię play balla bicz

Aaa... Daria zgadnij, co w tej chwili robi mój chłopak, który nie dał się wyciągnąć na spacer?
Robiłaś badania krwi? Ja miałam takie same objawy i wyszła bardzo silna anemia. Kilka dni temu chciałam kupić Capivit Sun i Capivit Hydra Control i pani w aptece powiedziała mi, że nie powinnam łączyć tych dwóch preparatów, bo skumulują się witaminy i znacznie przekroczę dzienną dawkę.
Serenite_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 19:41   #2039
pakosta
Wtajemniczenie

Zosieńko nie podejrzewam Ale oczywiście będę pamiętać

Wymiana
Stary 2008-05-29, 19:45   #2040
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Zosieńko nie podejrzewam Ale oczywiście będę pamiętać
piekne jest to zlotko, piekne... ale juz tylko w strefie marzen
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości