|
|
#691 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie Bez Ściemy :) Zróbmy to razem :)
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77139241] Czyli zgubilas kolejny kilogram? Gratulacje! U mnie waga stoi w miejscu, ale tez ostatnio ilosciowo jem troche wiecej. Chodze tyle samo. Jesien i zima nadchodzi, juz widze po sobie, ze ciagnie mnie w bardziej tresciwe i sycace posilki... [/QUOTE] W zasadzie, to zgubiłam pół, bo 2 tygodnie temu było 48,5kg. Ale spoko, to już zeszło na dalszy plan. Stabilizuje się, jest dobrze. Teraz możnaby coś porzeźbić. Od początku września się przymierzam, ale mi nie wychodzi.
|
|
|
|
|
|
#692 |
|
Rozeznanie
|
Kocica,
Nie za dużo od siebie wymagasz? Przecież idzie Ci świetnie i super sobie radzisz. I brawa dla męża, że mu się tyle chce!
|
|
#693 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#694 | |
|
BAN stały
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77139241]
Dziewczyny, jakie wy juz szczuple jestescie! Powtórzę za kocicą, ze 169cm, to idealny wzrost Jak są nogi w miare dlugie, to juz w ogole super, bo jeansy tez wtedy swietnie leza. Czyli zgubilas kolejny kilogram? Gratulacje! U mnie waga stoi w miejscu, ale tez ostatnio ilosciowo jem troche wiecej. Chodze tyle samo. Jesien i zima nadchodzi, juz widze po sobie, ze ciagnie mnie w bardziej tresciwe i sycace posilki... Od zeszlej soboty przeszlam juz 40km.[/QUOTE] Zgadzam się i aż mi głupio, że u mnie na wadze 6 z przodu jak czytam ile ważycie Co do wzrostu to powiem, że ja mam 170, ale też chciałam zawsze więcej, a jakbym była wyższy to pewnie narzekałabym, że jednak jestem za wysoka itd. Człowiekowi nigdy się nie dogodzi. Niestety jesień sprzyja jedzeniu większych porcji, wieczornemu podjadaniu, też muszę z tym walczyć. Zazdroszczę Ci tylu przechodzonych kilometrów ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#695 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No i wraca jak bumerang temat chrztu małej. Nie mamy chrzestnych, trzeba będzie wziąć kogoś na siłę. |
|
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Was czytam i ja tłuścioch przy Was jestem
|
|
#698 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Natomiast, dziewczyny, dalej mam lekki problem. Bo przez to chodzenie bardzo mi nogi schudly, tylek tez lekko zmniejszyl. Natomiast, jestem sporo większa u góry, tak jakbym stamtąd mało co poleciała. Wszystko jakby poszlo z nog i tylka, ktory juz wczesniej byl/byly szczuple i wcale nie potrzebowalam stamtąd nic zrzucać. Eh, zasrana genetyka Nic mi innego nie pozostaje jak wrzucic regularne cwiczenia w domu, tak, zeby rozbudowac troszke dól i zmniejszyc góre, zeby sie to wszystko wyproporcjonowało. No chyba, ze jak zrzuce jeszcze kolejne 3kg, to wtedy mi z gory cos poleci, nie wiem! Dzisiaj w Łodzi zimno i wiatr. Wymarzłam idąc do/z pracy. Zjadlam przed chwila zurek z jajkiem - nie ma nic lepszego jak gorąca zupe w takie dni. W ogole przeszlam sie dzisiaj do Zary po pracy. Ta ich ostatnia kolekcja jest tak przaśna, ze nie rozumiem o co chodzi. Niby o gustach sie nie dyskutuje, ale az nie moglam sie powstrzymac, zeby zrobic zdjecie tym o to butom. WTF?!!! ![]() Ten tydzien zakonczylam na 47km, ktore zrobilam od zeszlej soboty. Musze jednak wprowadzic cwiczenia 3/4x w tygodniu, bo masakra Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2017-09-15 o 14:17 |
|
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
ha ha, mi też się nie podobają te buty. Masakra
![]() Ja też jestem tłuściochem, ważę 72,5 kg |
|
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77163686]Dzięki, kochanie
Natomiast, dziewczyny, dalej mam lekki problem. Bo przez to chodzenie bardzo mi nogi schudly, tylek tez lekko zmniejszyl. Natomiast, jestem sporo większa u góry, tak jakbym stamtąd mało co poleciała. Wszystko jakby poszlo z nog i tylka, ktory juz wczesniej byl/byly szczuple i wcale nie potrzebowalam stamtąd nic zrzucać. Eh, zasrana genetyka Nic mi innego nie pozostaje jak wrzucic regularne cwiczenia w domu, tak, zeby rozbudowac troszke dól i zmniejszyc góre, zeby sie to wszystko wyproporcjonowało. No chyba, ze jak zrzuce jeszcze kolejne 3kg, to wtedy mi z gory cos poleci, nie wiem! Dzisiaj w Łodzi zimno i wiatr. Wymarzłam idąc do/z pracy. Zjadlam przed chwila zurek z jajkiem - nie ma nic lepszego jak gorąca zupe w takie dni. W ogole przeszlam sie dzisiaj do Zary po pracy. Ta ich ostatnia kolekcja jest tak przaśna, ze nie rozumiem o co chodzi. Niby o gustach sie nie dyskutuje, ale az nie moglam sie powstrzymac, zeby zrobic zdjecie tym o to butom. WTF?!!! ![]() Ten tydzien zakonczylam na 47km, ktore zrobilam od zeszlej soboty. Musze jednak wprowadzic cwiczenia 3/4x w tygodniu, bo masakra O matko za darmo bym tych butów nie chciała ... ktoś to w ogóle nosi ?
|
|
#701 |
|
Rozeznanie
|
no noszą... ostatnio w centrum przede mną szła laska w butach takich ni to sandałkach ni to półbutach - delikatny koturn z przodu, obcas mega gruby słupek ok. 5 cm wysokości. Ale. Cały przód był zrobiony z błyszczącego się (chyba brakatowego) niebieskiego koloru a słupek był koloru czerwonego. Pierwsze moje skojarzenie: ktoś buty okleił flagą amerykańską... Tak więc mnie nic nie zdziwi...
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#703 |
|
Konto usunięte
|
szkoda gadac z tymi butami! Co tak cicho na tym watku dzisiaj? Jak wam dzien minal? Trzymalyscie ladnie diete? Cwiczenia jakies byly? Jakies spadki? Ja sie W KOŃCU pochwalę Zrobilam Cindy 40 minut Jakie plany na weekend macie? |
|
|
|
|
#704 |
|
Rozeznanie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77176731]
szkoda gadac z tymi butami! Co tak cicho na tym watku dzisiaj? Jak wam dzien minal? Trzymalyscie ladnie diete? Cwiczenia jakies byly? Jakies spadki? Ja sie W KOŃCU pochwalę Zrobilam Cindy 40 minut Jakie plany na weekend macie?[/QUOTE] Brawo! i tak trzymaj!Ja wczoraj pobiegałam rano 8km, dzisiaj mam offa. Diety oczywiście trzymam. Do tego zrobiłam sobie wczoraj mały sernik, bo to jedyne ciasto które chyba mogę kawałek zjeść będąc na keto oczywiście, na erytrolu
|
|
#705 | |
|
Żona
|
szkoda gadac z tymi butami! Co tak cicho na tym watku dzisiaj? Jak wam dzien minal? Trzymalyscie ladnie diete? Cwiczenia jakies byly? Jakies spadki? Ja sie W KOŃCU pochwalę Zrobilam Cindy 40 minut Jakie plany na weekend macie?[/QUOTE] W tym tygodniu wpadła tylko zumba byłam na trampolinach okazało się że mnie nie zapisano i Nie wiem jak będzie w tym tygodniu bo mnie cały czas gardło boli ![]() Gratuluję treningów !Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#706 |
|
Rozeznanie
|
Ja sie W KOŃCU pochwalę Zrobilam Cindy 40 minut Jakie plany na weekend macie?[/QUOTE] Brawo W końcu się udało![]() Ja wczoraj godzina tenisa i 2km biegu. ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Aha, jeszcze się pochwalę, że wczoraj kupiłam sobie kurtkę przeciwdeszczową do biegania w końcu , bo ostatnio tylko gadałam, że pada, a ja nie mam kurtki. I tak na marginesie, z moim wzrostem, to wzięłam na 12-14 lat.
|
|
|
|
|
#707 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję, dziewczyny
Najgorzej zaczac, teraz mysle, ze juz poleci Gratuluję wam cwiczen tez - niezwykle zdyscyplinowane tutaj wszystkie jestescie i motywujecie! Ma ktoras z was problem z ramionami? Znacie jakies cwiczenia, ktore wam je wyszczuplily? A w ogóle, to co sie stalo z autorką wątku? Chyba tylko zalozyla wątek i juz pozniej nic nie napisała. Milego dnia Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2017-09-16 o 09:56 |
|
|
|
|
#708 |
|
Raczkowanie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77163686]Dzięki, kochanie
Natomiast, dziewczyny, dalej mam lekki problem. Bo przez to chodzenie bardzo mi nogi schudly, tylek tez lekko zmniejszyl. Natomiast, jestem sporo większa u góry, tak jakbym stamtąd mało co poleciała. Wszystko jakby poszlo z nog i tylka, ktory juz wczesniej byl/byly szczuple i wcale nie potrzebowalam stamtąd nic zrzucać. Eh, zasrana genetyka Nic mi innego nie pozostaje jak wrzucic regularne cwiczenia w domu, tak, zeby rozbudowac troszke dól i zmniejszyc góre, zeby sie to wszystko wyproporcjonowało. No chyba, ze jak zrzuce jeszcze kolejne 3kg, to wtedy mi z gory cos poleci, nie wiem! Dzisiaj w Łodzi zimno i wiatr. Wymarzłam idąc do/z pracy. Zjadlam przed chwila zurek z jajkiem - nie ma nic lepszego jak gorąca zupe w takie dni. W ogole przeszlam sie dzisiaj do Zary po pracy. Ta ich ostatnia kolekcja jest tak przaśna, ze nie rozumiem o co chodzi. Niby o gustach sie nie dyskutuje, ale az nie moglam sie powstrzymac, zeby zrobic zdjecie tym o to butom. WTF?!!! ![]() Ten tydzien zakonczylam na 47km, ktore zrobilam od zeszlej soboty. Musze jednak wprowadzic cwiczenia 3/4x w tygodniu, bo masakra Ja mam za to odwrotnie, najpierw mi góra leci - ramiona, ręce, brzuch, a na końcu uda i pupa:P. Ale na pozbycie się tłuszczyku to chyba tylko długie cardio plus ćwiczenia na te partie ciała, które lecą jako pierwsze, żeby jakoś je wyrzeźbić i żeby nie "odstawały". Wczoraj miałam ciężki dzień w pracy, miałam ważne spotkanie i się tak stresowałam, że spałam mniej niż 5h. Jak wróciłam do domu to padłam, jeszcze się wkurzyłam, bo miałam jechać do domu rodzinnego na weekend do siostry i się okazało, że nagle zmieniła plany (oczywiście nie uprzedziła, dowiedziałam się od mamy..). Miałam już wszystko przygotowane, nawet ciasto upiekłam:/ Byłam wściekła na cały świat. Za to dzisiaj rodzice do mnie przyjeżdżają, więc humor trochę mi się poprawił. Od rana sprzątaliśmy z TŻ-tem, więc ćwiczenia, zwłaszcza na ręce były:P |
|
|
|
|
#709 |
|
Rozeznanie
|
Cinderela
Mimo wszystko na rzeźbę nie chodzenie a ćwiczenia siłowe. Paradoksalnie na wyszczuplanie ramion też.
|
|
#710 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja jestem jablkiem - idzie mi wszystko w góre. Mam duzy biust i czesto dziewczyny z naturalnie duzym biustem, skarżą sie tez na ramiona. Juz jest jednak lepiej, duzo lepiej ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Wczoraj nawet porownywalam zdjecia z przed ok. 4 lat, 4 miesiecy i teraz i roznica jest bardzo duza. Jak jestescie ciekawe, to moze nawet wkleje tutaj Ciekawe jest to, ze jak chudne to chyba od palców u stóp po czubek glowy hehe Najpierw chudne w nogach, pozniej w tylku, pozniej w brzuchu, pozniej biust i ramiona, a na samym koncu chyba moja twarz dopiero schodzi.
Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2017-09-16 o 19:20 |
|
|
|
|
|
#711 |
|
Rozeznanie
|
Wyszłam dzisiaj wyjątkowo biegać wieczorem, tzn. po zmroku. Było chłodno, trochę się nałykałam zimnego powietrza. Zrobiłam 8km. Mam nadzieję, że nie przypłacę tego zdrowiem
|
|
|
|
|
#712 |
|
Żona
|
Nic mi nie mów o bieganiu
ależ mi ciśnienie podnieśli..Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#713 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#714 |
|
Raczkowanie
|
Czatowałam na nowy wątek dietowy i się spoznilam
Chcialabym do was dołączyć, mogę? Mam 37 lat, 163 cm, 87 kg Od prawie dwóch lat jestem pod opieką dietetyczki, w ciągu pierwszego roku poleciało 16 kg...teraz stoi, rośnie i mnie dobija...a im bardziej mnie dobija tym więcej moja głowa szaleje Nie trzymaj diety
|
|
|
#715 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak masz ustawiona kalorycznosc posilkow? czemu podjadasz? masz dzieci? odchudzasz sie po ciazy? 16kg to ladny wynik - sama dieta? cwiczysz? |
|
|
|
|
|
#716 | ||
|
Raczkowanie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77193021]Wlasnie zaczelam cwiczenia silowe wczoraj. Cwicze z ciezarkami 2kg na każdą rękę + inne cwiczenia silowe przy uzyciu ciężaru wlasnego ciala. Mysle, ze po dodaniu tych cwiczen (+ moje chodzenie) juz powinno byc okay.
Ja jestem jablkiem - idzie mi wszystko w góre. Mam duzy biust i czesto dziewczyny z naturalnie duzym biustem, skarżą sie tez na ramiona. Juz jest jednak lepiej, duzo lepiej ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Wczoraj nawet porownywalam zdjecia z przed ok. 4 lat, 4 miesiecy i teraz i roznica jest bardzo duza. Jak jestescie ciekawe, to moze nawet wkleje tutaj Ciekawe jest to, ze jak chudne to chyba od palców u stóp po czubek glowy hehe Najpierw chudne w nogach, pozniej w tylku, pozniej w brzuchu, pozniej biust i ramiona, a na samym koncu chyba moja twarz dopiero schodzi.[/QUOTE]Dawaj, wklejaj może ja też się odważę, jak jakieś wykopię:PCytat:
No właśnie, kto Ci podniósł ciśnienie? Cytat:
Jasne Cześć! masz już jakiś plan od czego zacząć?
|
||
|
|
|
|
#717 | ||
|
Rozeznanie
|
Mi ćwiczenia śiłowe fajnie poprawiły sylwetkę.
Tylko ja stosuję większe ciężary. Przy małych efektu nie było wcale. Ja jestem "lizakiem" - bardzo duży biust, raczej węższe biodra, nogi chude, talia "średnia" - w sensie ani bardzo wąska ani szeroka. Do tego jestem długa haha 177cm. Ja na początku chciałam zgubić cycki. Ale czy chudnę czy tyję zawsze mam nieszczęsne 106 cm w obwodzie(rozmiar stanika 65 j lub jj). Dlatego zacęłam tyłek mocniej ćwiczyć, bo miałam tendencje do płaskiego. Fajnie się wyrobił. Odstaje itp. P.S Chyba zawsze jest tak,że schodzi najpóźniej z tego co chcemy. [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77193021]Wlasnie zaczelam cwiczenia silowe wczoraj. Cwicze z ciezarkami 2kg na każdą rękę + inne cwiczenia silowe przy uzyciu ciężaru wlasnego ciala. Mysle, ze po dodaniu tych cwiczen (+ moje chodzenie) juz powinno byc okay. Ja jestem jablkiem - idzie mi wszystko w góre. Mam duzy biust i czesto dziewczyny z naturalnie duzym biustem, skarżą sie tez na ramiona. Juz jest jednak lepiej, duzo lepiej ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Wczoraj nawet porownywalam zdjecia z przed ok. 4 lat, 4 miesiecy i teraz i roznica jest bardzo duza. Jak jestescie ciekawe, to moze nawet wkleje tutaj Ciekawe jest to, ze jak chudne to chyba od palców u stóp po czubek glowy hehe Najpierw chudne w nogach, pozniej w tylku, pozniej w brzuchu, pozniej biust i ramiona, a na samym koncu chyba moja twarz dopiero schodzi.[/QUOTE]---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- Witaj wśród nas! Cytat:
---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Co się dzieje? Cytat:
---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Trzymam kciuki za zdrówko!
|
|
|
#718 |
|
Żona
|
Nocny bieg został urządzony o godzinie w której ludzie kończą pracę w galerii w której bieg się zaczynał i kończył zamknięto wszystkie ulice. I przez godzinę krazyłam jak debil. Byłam wściekła kto normalny o takiej porze robi jakieś biegi zamyka ulice że ludzie z głupiej roboty wyjść nie mogą?!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#719 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#720 |
|
Żona
|
A dziś jest ranny bieg. I spóźniłam się do pracy super...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.

Jak są nogi w miare dlugie, to juz w ogole super, bo jeansy tez wtedy swietnie leza. 

Nic mi innego nie pozostaje jak wrzucic regularne cwiczenia w domu, tak, zeby rozbudowac troszke dól i zmniejszyc góre, zeby sie to wszystko wyproporcjonowało. No chyba, ze jak zrzuce jeszcze kolejne 3kg, to wtedy mi z gory cos poleci, nie wiem!
za darmo bym tych butów nie chciała ... ktoś to w ogóle nosi ? 

i tak trzymaj!
oczywiście, na erytrolu 
Nie trzymaj diety