![]() |
#691 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie Bez Ściemy :) Zróbmy to razem :)
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77139241] Czyli zgubilas kolejny kilogram? Gratulacje! U mnie waga stoi w miejscu, ale tez ostatnio ilosciowo jem troche wiecej. Chodze tyle samo. Jesien i zima nadchodzi, juz widze po sobie, ze ciagnie mnie w bardziej tresciwe i sycace posilki... [/QUOTE] W zasadzie, to zgubiłam pół, bo 2 tygodnie temu było 48,5kg. Ale spoko, to już zeszło na dalszy plan. Stabilizuje się, jest dobrze. Teraz możnaby coś porzeźbić. Od początku września się przymierzam, ale mi nie wychodzi. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Rozeznanie
|
Kocica,
Nie za dużo od siebie wymagasz? Przecież idzie Ci świetnie i super sobie radzisz. I brawa dla męża, że mu się tyle chce!
![]() |
#693 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#694 | |
BAN stały
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77139241]
Dziewczyny, jakie wy juz szczuple jestescie! Powtórzę za kocicą, ze 169cm, to idealny wzrost ![]() ![]() Czyli zgubilas kolejny kilogram? Gratulacje! U mnie waga stoi w miejscu, ale tez ostatnio ilosciowo jem troche wiecej. Chodze tyle samo. Jesien i zima nadchodzi, juz widze po sobie, ze ciagnie mnie w bardziej tresciwe i sycace posilki... Od zeszlej soboty przeszlam juz 40km.[/QUOTE] Zgadzam się i aż mi głupio, że u mnie na wadze 6 z przodu jak czytam ile ważycie ![]() Niestety jesień sprzyja jedzeniu większych porcji, wieczornemu podjadaniu, też muszę z tym walczyć. Zazdroszczę Ci tylu przechodzonych kilometrów ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No i wraca jak bumerang temat chrztu małej. Nie mamy chrzestnych, trzeba będzie wziąć kogoś na siłę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Zakorzenienie
|
Tak Was czytam i ja tłuścioch przy Was jestem
![]()
![]() |
#698 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Natomiast, dziewczyny, dalej mam lekki problem. Bo przez to chodzenie bardzo mi nogi schudly, tylek tez lekko zmniejszyl. Natomiast, jestem sporo większa u góry, tak jakbym stamtąd mało co poleciała. Wszystko jakby poszlo z nog i tylka, ktory juz wczesniej byl/byly szczuple i wcale nie potrzebowalam stamtąd nic zrzucać. Eh, zasrana genetyka ![]() Dzisiaj w Łodzi zimno i wiatr. Wymarzłam idąc do/z pracy. Zjadlam przed chwila zurek z jajkiem - nie ma nic lepszego jak gorąca zupe w takie dni. W ogole przeszlam sie dzisiaj do Zary po pracy. Ta ich ostatnia kolekcja jest tak przaśna, ze nie rozumiem o co chodzi. Niby o gustach sie nie dyskutuje, ale az nie moglam sie powstrzymac, zeby zrobic zdjecie tym o to butom. WTF?!!! ![]() ![]() Ten tydzien zakonczylam na 47km, ktore zrobilam od zeszlej soboty. Musze jednak wprowadzic cwiczenia 3/4x w tygodniu, bo masakra ![]() Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2017-09-15 o 13:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
ha ha, mi też się nie podobają te buty. Masakra
![]() Ja też jestem tłuściochem, ważę 72,5 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77163686]Dzięki, kochanie
![]() ![]() Natomiast, dziewczyny, dalej mam lekki problem. Bo przez to chodzenie bardzo mi nogi schudly, tylek tez lekko zmniejszyl. Natomiast, jestem sporo większa u góry, tak jakbym stamtąd mało co poleciała. Wszystko jakby poszlo z nog i tylka, ktory juz wczesniej byl/byly szczuple i wcale nie potrzebowalam stamtąd nic zrzucać. Eh, zasrana genetyka ![]() Dzisiaj w Łodzi zimno i wiatr. Wymarzłam idąc do/z pracy. Zjadlam przed chwila zurek z jajkiem - nie ma nic lepszego jak gorąca zupe w takie dni. W ogole przeszlam sie dzisiaj do Zary po pracy. Ta ich ostatnia kolekcja jest tak przaśna, ze nie rozumiem o co chodzi. Niby o gustach sie nie dyskutuje, ale az nie moglam sie powstrzymac, zeby zrobic zdjecie tym o to butom. WTF?!!! ![]() ![]() Ten tydzien zakonczylam na 47km, ktore zrobilam od zeszlej soboty. Musze jednak wprowadzic cwiczenia 3/4x w tygodniu, bo masakra ![]() O matko ![]() ![]()
![]() |
#701 |
Rozeznanie
|
no noszą... ostatnio w centrum przede mną szła laska w butach takich ni to sandałkach ni to półbutach - delikatny koturn z przodu, obcas mega gruby słupek ok. 5 cm wysokości. Ale. Cały przód był zrobiony z błyszczącego się (chyba brakatowego) niebieskiego koloru a słupek był koloru czerwonego. Pierwsze moje skojarzenie: ktoś buty okleił flagą amerykańską... Tak więc mnie nic nie zdziwi...
![]() |
#702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#703 |
Konto usunięte
|
![]() Co tak cicho na tym watku dzisiaj? Jak wam dzien minal? Trzymalyscie ladnie diete? Cwiczenia jakies byly? Jakies spadki? Ja sie W KOŃCU pochwalę ![]() ![]() ![]() Jakie plany na weekend macie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Rozeznanie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77176731]
![]() Co tak cicho na tym watku dzisiaj? Jak wam dzien minal? Trzymalyscie ladnie diete? Cwiczenia jakies byly? Jakies spadki? Ja sie W KOŃCU pochwalę ![]() ![]() ![]() Jakie plany na weekend macie?[/QUOTE] Brawo! ![]() Ja wczoraj pobiegałam rano 8km, dzisiaj mam offa. Diety oczywiście trzymam. Do tego zrobiłam sobie wczoraj mały sernik, bo to jedyne ciasto które chyba mogę kawałek zjeść będąc na keto ![]() ![]()
![]() |
#705 | |
Żona
|
![]() Co tak cicho na tym watku dzisiaj? Jak wam dzien minal? Trzymalyscie ladnie diete? Cwiczenia jakies byly? Jakies spadki? Ja sie W KOŃCU pochwalę ![]() ![]() ![]() Jakie plany na weekend macie?[/QUOTE] W tym tygodniu wpadła tylko zumba ![]() ![]() Nie wiem jak będzie w tym tygodniu bo mnie cały czas gardło boli ![]() Gratuluję treningów ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Rozeznanie
|
Ja sie W KOŃCU pochwalę ![]() ![]() ![]() Jakie plany na weekend macie?[/QUOTE] Brawo ![]() ![]() Ja wczoraj godzina tenisa i 2km biegu. ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Aha, jeszcze się pochwalę, że wczoraj kupiłam sobie kurtkę przeciwdeszczową do biegania w końcu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Konto usunięte
|
Dziękuję, dziewczyny
![]() ![]() ![]() Gratuluję wam cwiczen tez - niezwykle zdyscyplinowane tutaj wszystkie jestescie i motywujecie! Ma ktoras z was problem z ramionami? Znacie jakies cwiczenia, ktore wam je wyszczuplily? A w ogóle, to co sie stalo z autorką wątku? ![]() Milego dnia ![]() Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2017-09-16 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Raczkowanie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77163686]Dzięki, kochanie
![]() ![]() Natomiast, dziewczyny, dalej mam lekki problem. Bo przez to chodzenie bardzo mi nogi schudly, tylek tez lekko zmniejszyl. Natomiast, jestem sporo większa u góry, tak jakbym stamtąd mało co poleciała. Wszystko jakby poszlo z nog i tylka, ktory juz wczesniej byl/byly szczuple i wcale nie potrzebowalam stamtąd nic zrzucać. Eh, zasrana genetyka ![]() Dzisiaj w Łodzi zimno i wiatr. Wymarzłam idąc do/z pracy. Zjadlam przed chwila zurek z jajkiem - nie ma nic lepszego jak gorąca zupe w takie dni. W ogole przeszlam sie dzisiaj do Zary po pracy. Ta ich ostatnia kolekcja jest tak przaśna, ze nie rozumiem o co chodzi. Niby o gustach sie nie dyskutuje, ale az nie moglam sie powstrzymac, zeby zrobic zdjecie tym o to butom. WTF?!!! ![]() ![]() Ten tydzien zakonczylam na 47km, ktore zrobilam od zeszlej soboty. Musze jednak wprowadzic cwiczenia 3/4x w tygodniu, bo masakra ![]() Ja mam za to odwrotnie, najpierw mi góra leci - ramiona, ręce, brzuch, a na końcu uda i pupa:P. Ale na pozbycie się tłuszczyku to chyba tylko długie cardio plus ćwiczenia na te partie ciała, które lecą jako pierwsze, żeby jakoś je wyrzeźbić i żeby nie "odstawały". Wczoraj miałam ciężki dzień w pracy, miałam ważne spotkanie i się tak stresowałam, że spałam mniej niż 5h. Jak wróciłam do domu to padłam, jeszcze się wkurzyłam, bo miałam jechać do domu rodzinnego na weekend do siostry i się okazało, że nagle zmieniła plany (oczywiście nie uprzedziła, dowiedziałam się od mamy..). Miałam już wszystko przygotowane, nawet ciasto upiekłam:/ Byłam wściekła na cały świat. Za to dzisiaj rodzice do mnie przyjeżdżają, więc humor trochę mi się poprawił. Od rana sprzątaliśmy z TŻ-tem, więc ćwiczenia, zwłaszcza na ręce były:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Rozeznanie
|
Cinderela
Mimo wszystko na rzeźbę nie chodzenie a ćwiczenia siłowe. Paradoksalnie na wyszczuplanie ramion też.
![]() |
#710 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja jestem jablkiem - idzie mi wszystko w góre. Mam duzy biust i czesto dziewczyny z naturalnie duzym biustem, skarżą sie tez na ramiona. Juz jest jednak lepiej, duzo lepiej ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Wczoraj nawet porownywalam zdjecia z przed ok. 4 lat, 4 miesiecy i teraz i roznica jest bardzo duza. Jak jestescie ciekawe, to moze nawet wkleje tutaj ![]() Ciekawe jest to, ze jak chudne to chyba od palców u stóp po czubek glowy hehe ![]() Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2017-09-16 o 18:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Rozeznanie
|
Wyszłam dzisiaj wyjątkowo biegać wieczorem, tzn. po zmroku. Było chłodno, trochę się nałykałam zimnego powietrza. Zrobiłam 8km. Mam nadzieję, że nie przypłacę tego zdrowiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Żona
|
Nic mi nie mów o bieganiu
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#713 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Raczkowanie
|
Czatowałam na nowy wątek dietowy i się spoznilam
![]() Chcialabym do was dołączyć, mogę? Mam 37 lat, 163 cm, 87 kg Od prawie dwóch lat jestem pod opieką dietetyczki, w ciągu pierwszego roku poleciało 16 kg...teraz stoi, rośnie i mnie dobija...a im bardziej mnie dobija tym więcej moja głowa szaleje ![]() ![]()
![]() |
#715 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jak masz ustawiona kalorycznosc posilkow? czemu podjadasz? masz dzieci? odchudzasz sie po ciazy? 16kg to ladny wynik - sama dieta? cwiczysz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#716 | ||
Raczkowanie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77193021]Wlasnie zaczelam cwiczenia silowe wczoraj. Cwicze z ciezarkami 2kg na każdą rękę + inne cwiczenia silowe przy uzyciu ciężaru wlasnego ciala. Mysle, ze po dodaniu tych cwiczen (+ moje chodzenie) juz powinno byc okay.
Ja jestem jablkiem - idzie mi wszystko w góre. Mam duzy biust i czesto dziewczyny z naturalnie duzym biustem, skarżą sie tez na ramiona. Juz jest jednak lepiej, duzo lepiej ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Wczoraj nawet porownywalam zdjecia z przed ok. 4 lat, 4 miesiecy i teraz i roznica jest bardzo duza. Jak jestescie ciekawe, to moze nawet wkleje tutaj ![]() Ciekawe jest to, ze jak chudne to chyba od palców u stóp po czubek glowy hehe ![]() Dawaj, wklejaj ![]() Cytat:
No właśnie, kto Ci podniósł ciśnienie? ![]() Cytat:
Jasne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#717 | ||
Rozeznanie
|
Mi ćwiczenia śiłowe fajnie poprawiły sylwetkę.
Tylko ja stosuję większe ciężary. Przy małych efektu nie było wcale. Ja jestem "lizakiem" - bardzo duży biust, raczej węższe biodra, nogi chude, talia "średnia" - w sensie ani bardzo wąska ani szeroka. Do tego jestem długa haha 177cm. Ja na początku chciałam zgubić cycki. Ale czy chudnę czy tyję zawsze mam nieszczęsne 106 cm w obwodzie(rozmiar stanika 65 j lub jj). Dlatego zacęłam tyłek mocniej ćwiczyć, bo miałam tendencje do płaskiego. Fajnie się wyrobił. Odstaje itp. P.S Chyba zawsze jest tak,że schodzi najpóźniej z tego co chcemy. [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77193021]Wlasnie zaczelam cwiczenia silowe wczoraj. Cwicze z ciezarkami 2kg na każdą rękę + inne cwiczenia silowe przy uzyciu ciężaru wlasnego ciala. Mysle, ze po dodaniu tych cwiczen (+ moje chodzenie) juz powinno byc okay. Ja jestem jablkiem - idzie mi wszystko w góre. Mam duzy biust i czesto dziewczyny z naturalnie duzym biustem, skarżą sie tez na ramiona. Juz jest jednak lepiej, duzo lepiej ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Wczoraj nawet porownywalam zdjecia z przed ok. 4 lat, 4 miesiecy i teraz i roznica jest bardzo duza. Jak jestescie ciekawe, to moze nawet wkleje tutaj ![]() Ciekawe jest to, ze jak chudne to chyba od palców u stóp po czubek glowy hehe ![]() ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- Witaj wśród nas! Cytat:
---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Co się dzieje? ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Trzymam kciuki za zdrówko!
![]() |
![]() |
#718 |
Żona
|
Nocny bieg został urządzony o godzinie w której ludzie kończą pracę w galerii w której bieg się zaczynał i kończył zamknięto wszystkie ulice. I przez godzinę krazyłam jak debil. Byłam wściekła kto normalny o takiej porze robi jakieś biegi zamyka ulice że ludzie z głupiej roboty wyjść nie mogą?!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#719 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Żona
|
A dziś jest ranny bieg. I spóźniłam się do pracy super...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.