|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
aja skonczylam czytac ta szminke i troche sie rozczarowalam
![]() jutro wchodz eo 12 wiec 3mac kcoiuki ![]() robie liste na 18... ile osob bylo na Waszych?
|
#932 |
|
Adwokat diabła
|
wspaniały początek wakacji...miało być fajnie, nowy początek życia.. a tu nagle się wszytsko wali.. nic nie jest jak miało być.. nawet uczucie nagle zaczęło gasnąć.. =(( brak chęci do życia...
|
|
#933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do 18stki to u nas (bo robilam z TŻtem i 3 kumpelami) bylo okolo 150-170 osob nawet nie pamietam juz ile ![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
pretty czyli kolo 30 na glowe
jak mi neiktore osoby odpadna bo nie moga np to zaprosz einne;pBlack co jest?
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle ze np 3 osoby robily z jednej klasy wiec klasa przyszla jedna a reszte od nich to znajomi. Tak samo u mnie i TŻta przyszla klasa 25 osob i reszte znajomi A gdzie robisz? |
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
a ja calej klasy to nie zaprosz;p
a robie w domu kultury u siebie ![]() jest sala do tanczenia i stoly wiec mysle ze bedzie dobrze sylwek tamm kiedys byl;pa ile wodki? i szampana? eh i jakie jedzenie?
|
#937 |
|
Adwokat diabła
|
napisze tamtam..
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alkoholu to nie pamietam ile bylo ale chyba z 3 beczki piwa, potem jeszcze dokupowaliśmy, wodki to naprawde niepamietam ale ludzie tez ze soba przynosili. A jedzenie to ciasta, salatki, szaszlyki, chipsy, kanapki, jakies rogaliki, paluszki, kurczak, i narazie wiecej nie pamietam i jak mi sie przypomni to napisze
|
|
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
tez mysle ze napewno kanapki placki chipsy tort?
i sie zastanawiam czy moze dobrze by bylo zrobic np grilla tam wogrodkui by sie kielbaski piekly? jako jedno cieple danie a potem jakis moze barszcz i krokiety? nie wiem
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
a co ksiazek lekkich do poczytania to ja polecam 'trzecią stronę medalu'
http://www.allegro.pl/item367666159_...lu_nowa_^.html wzielam ja kiedys w empiku bo nie mialam juz co czytać a na dodatek ma ponad 650 stron więc spróbowałam i jest w sam raz do czytania np podczas opalania się ![]() zrobiłam specjalną półkę na książki, które nie były czytane i pozbierałam z całego domu i wyszło prawie 20 ![]() z czego niestety większość to jak na razie kryminalne książki ![]() mam w domu pełno tego typu ale nawet się w nie wszystkie wkręciłam i lubie czytać ![]() a teraz czas na serial Vill ogladasz?
|
#941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#942 | ||
|
po prostu Em :)
|
Mnie przeraża inna dieta - nie wiem jak ona się nazywa, ale głównym jej składnikiem jest zupa kapuściana. Polecam, wytrzymałam do 4 dnia, nie schudłam ani grama i od kilku lat na sam widok kapusty robi mi się niedobrze.
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#943 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kilka już przeczytałam, kolejny stoi na półce i czeka na swoje kolej ![]() Cytat:
ostatnio przeczytałam na okładce "autorka jest miłośniczką kotów" i wystarczyło Cytat:
Cytat:
a swoją droge też muszę zrobić wyprawę do piwnicy i coś sobie tam wybrać. ale to później, jak juz uporam się z tym stosem książek, które leżą przy łóżku ![]() emememsik, na tamtym wątku polecałaś Smażone zielone pomidory, ciekawe to to? bo juz kilka razy wpadało mi w oko, a nigdy się nie skusiłam
|
|
#944 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Ale słyszałam same świetne opinie. A Samotność w sieci to moja ulubiona książka.
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, w jakich sklepach oprócz H&M mozna kupić jakiś fajny kapelusz?
Umrę bez niego w Rzymie.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
zetka przegapilam
![]() hmm.. no i mam problem ;x znalazlam oferte w ogloszeniach mojego miasta - ze praca przez internet jako pracownik obslugi e-mail no i napisalam zeby wiedziec wiecej o szczegolach dostalam maila... opis tej pracy utrzymane w stylu ochow i achow... i to tak.. hm... psychologicznie bo jak sie pojawialy w mojej glowie jakies pytania to od razu znajdywalam na nie odpowiedzi dotyczy to jakiejs sprzedazy, poswieca sie na to kilka h dziennie niby wszystko ode mnie zalezy... ile czasu itp handel jakimis tam materialami i ze ten kto mi to wyslal, bedzie mial z zysk z mojej pracy - oczywiste ![]() oferuja 30 dniowy okres probny... ze niby wszystko tak samoo, ale na luzie, i po tym czasie moge sie wycofac nauczyc pewnie to sa jacys naciagacze ; ) jak zawsze ale hm.... jesli dostalabym jakiekolwiek wskazowki jak keidys pracowac w zawodzie wlasnie takiego menago.. to... chetnie ![]() pisze zeby na poczatku potraktowac to jako zabawe i tak pewnie zrobie ![]() raczej mnie nie zabija, nie wciagna do sekty, nie obrabuja konta ![]() a mi sie i tak choleeeeernie nudzi EDIT = nie jednak nie ![]() nienieneie
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie robiłam imprezy osiemnastkowej, bo szkoda było mi pieniędzy
No i pewnie wyprawiłabym imprezę z koleżanką (a raczej siostrą, śmiejemy się, że jesteśmy ze sobą spokrewnione :P), żeby zmniejszyć koszty, ale ja nie lubię części jej znajomych. Za to spotkałam się z najbliższymi koleżankami, posiedziałyśmy w jakiejś restauracji, było miło i wesoło. Byłam bardzo zadowolona z urodzin. |
|
|
|
#948 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też uwielbiam Sws, na pewno jedna z moich ulubionych o wiele lepsza niż film!
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
też nie robiłam i to dokładnie z tego samego powodu i nie żałuję nie miałam 1000zł na boku żeby zrobić 18stkę |
|
|
|
#950 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie było dokładnie tak samo i nie żałuję
|
|
#951 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Weekend Maturzystek zaczyna się w czwartek....
Shiru znów imprezuje
|
#953 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
to może ja Ci trochę pomogę. u mnie na 18 bylo zaproszonych ok 40 osób, ale ja miałam komfort, że miejsce imprezy miałam wynajęte za darmo. Oczywiście nie przyszło ok 12, choć prosiłam żeby wcześniej mnie poinformować ![]() na mojej 18 był szwedzki stól- kanapki, koreczki, czipsy, owoce - takie różne przekąski. potem ok 10-11 moja mama przygotowała coś na cieplo - kiełbaski i bigos- choć w sumie mało tego poszlo bo ludzie się ponajadali kanapkami i do tego pili więc nie każdy miał ochotę. Tort był ok 12.ciepłe danie to dobry wariant, nie musi byc to od razu niewiadomo co, u mojego kolegi bylo leczo i wszyscy się najedli ^^.A tak wogle to strasznie mi przykro, bo ten mój zrobil sobie ze mnie brzydki żart że coś mu się stalo
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeczytalam krotki opis i wydaje sie ciekawa jutro może wybiore sie do ksiegarnii i coś powybieram ![]() no to baw sie dobrze
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
gdyby nie matura mój weekend zaczął by się juz we wtorek
.. ale póki co jutro rano ustna.. później impreza, sobota dyskoteka, niedziela ognisko klasowe .. mam ochotę wyjechac z miasta .. męczy mnie już to miejsce i zycie tutaj .. potrzebuję nowego powietrza ... mam nadzieję że niedługo je poczuję
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
a ja juz wiem jak to jest
![]() teraz nie jade do Wro, tylko pojade w lipcu wtedy kiedy trzeba te papiery zawiezc, i wtedy spoko moge nocowac u mojej friend ![]() no i mam nadzieje od wrzesnia/pazdziernika STUDIA! ![]() i ja chce byc naprawde niania : ( jesli nie staz, to bede szukac szukac =dzidziusia
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Vill dzieciaczki sa takie slodziutkie
DsC i Hula i Mariolcia jutro kciuki trzymamy ![]() A ja mam ognisko klasowe w poniedzialek, we wtorek jade z TŻtem do siostry na bierzmowanie ![]() Wiec nie popracujedlugo w tym tygodniu
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
pretty no wlasnie ja chce maluszka, zeby sie nie przyzwyczail
bo ptoem ja bym wyjechala i bysmy plakali a tak to bym plakala tylko ja
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale sa bardzo slodkie ![]() A pilnowalas juz kiedys jakiegos dziecka? |
|
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
tyle co z kuzynami jakimis i wiesz
![]() ale 4 dni pilnowalam takie 4-miesiecznego, rodzice pojechali na wycieczke i bylm z nim 24h/dobe i bylo slodziutko ![]() kapalam go, wstawalam w nocy, karmilam, przebieralam, bawilam sie z lusterkiem i nosilam 3h na rekach jak nie mogl zasnac
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

jak mi neiktore osoby odpadna bo nie moga np to zaprosz einne;p

Vill ogladasz?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)