|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Cytat:
|
|
|
|
|
#3422 |
|
BAN stały
|
witam siostrzyczki
![]() mam pytanie! bo jestem glodna na maksa, ale chyba nie bardzo zebym jadla teraz owoce? |
|
|
|
#3423 |
|
Konto usunięte
|
Upiekłam sernikWłasnie go wcinam |
|
|
|
#3424 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Własnie wrocilam z basenu i czuje sie cudownie!! Nedda gratulacje wygranego konkursu A, a,a,a dzisiaj kochane, waga pokazala 69,8 wiec po woli trace dziesiaty kilogram
|
|
#3425 |
|
Zadomowienie
|
Mniam mniam....
Wlasnie zjdadlam pyszny koktajl truskaweczkowy... A teraz szukam letnich bucikow na allegro.Gdzie jestescie staruchy?
|
#3426 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nie moge juz patrzec narazie na wiesniaki. mam ochote wpierniczyc chleb z czyms i chyba zaraz tak zrobie. oczywiscie SBowskie wszystko ![]() i zazdroszcze Ci bo u mnie zastój ;( |
|
|
|
|
#3427 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje spadku...Jak na Ciebie dziala strukturalna?![]() Jakie koktajle pijesz/lubisz?
|
|
#3428 |
|
Raczkowanie
|
Guska1979
Nam na I fazie?!![]()
|
|
|
|
#3429 |
|
Zadomowienie
|
w sumie nigdy sie nie chwalilam swoim jadlospisem ale powiedzcie mi czy np taki moze byc [nie jest to moj dzisiejszy tylko jakis przykladowy jaki moze juro bede miala]
Ś: activia naturalna albo w domu jajecznica z dodatkami [co lepsze?] P: orzeszki, sok pomidorowy, hmm nie wiem co proponujecie? jestem wtedy w pracy i ciezko mi cos wymyslec O: zupa krem z kalafiora moze cos do niego dodam np groszek i brokuly o ile beda ale ostatnio nie widzialam P hmm nie wiem co to mogloby byc K; tym bardziej nie wiem ja nie wiem czy na sb moge byc, nie znosze wiesniakow, od jogurtu naturalnego mnie skreca i mam odruchy zwrotne, jajecznica mi juz bokiem wychodzi.....
|
|
#3430 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ależ to sernik SB!!!! Na I fazie jak najbardziej dozwolony serek, jajka, aromat, słodzik ... no i ja na II więc dodałam porojone daktylki - ale nie trzeba, można wiórki kokosowe ... i już
|
|
|
|
|
#3431 |
|
Zadomowienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7719401]Ależ to sernik SB!!!! Na I fazie jak najbardziej dozwolony
serek, jajka, aromat, słodzik ... no i ja na II więc dodałam porojone daktylki - ale nie trzeba, można wiórki kokosowe ... i już [/quote]wlasnie widzialam przepis na niego, powiedz czy dobry a najlepiej to jesli ci go cos zostalo to zrob zdjecie i pokaz jak wyglada
|
|
#3432 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
). Z kiwi mi nie smakowal, bo jakis kwasny byl. Robilam jeszcze z truskawek i brzoskwin i tez byly pyszne. Jutro bedzie gruszkowy Ale juz nie pisze o koktajlach na forum sb, bo dziewczyny mnie dusza ale z tego, co widze to strukturalna namnie dziala dobrze - brzuszek sie wygladzil i metabolizm sie normuje. No i tez zastoj ruszyl wiec do przodu.Szczerze mowiac to ja obecnie lacze 3 diety - SB, strukturalna i MZ. Moze to dziwne polaczenie, ale dla mnie odpowiednie. elffee a moze na przekaske lub do pracy zrob sobie zawijaski z salaty, szynki i sera - sa pyszne i syca. Własnie, co z tym sernikiem. Ja kiedys robilam, fakt bez slodzika, ale byl okropny - kwasny i w ogole fee..
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
elffe a jakis kurak? albo tuńczyk?
|
|
#3434 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tylko trzeba dobry słodzik użyć, ja mam taki w płynie, nadaje się do pieczenia i nie ma aspartanu który jest fuuuj Taki serniczek to można wcinać sobie bez poczucia winy
|
|
|
|
|
#3435 |
|
Zadomowienie
|
kesii- sęk w tym, że odkąd zaczęłam ćwiczyć (ponad miesiąc temu), rzadko jem słodycze, bo po prostu nie mam na nie ochoty. Nawet nie chce mi się płatków z mlekiem, które wcześniej jadłam codziennie.
Od miesiąca głównie jadam nabiał, warzywa, owoców mniej (głównie banany i jabłka), mięso drobiowe (pierś, reszty nie lubię), wieprzowe (tylko chude, nie cierpię widoku tłuszczu na mięsie), nie pogardzę zupą pomidorową i ogórkową Faktem jest, że codziennie jadłam pieczywo pszenne, często makarony. Nie słodzę herbat, bo ich nie pijam- jedynie yerba mate, a ona ma dziwny posmak przy posłodzeniu. Słodycze okazjonalnie (okazjonalnie czyli nie raz na dzień, tylko raz na tydzień i nie do nieprzytomności, ale 2-3 kostki czekolady i mam dość).Może tak jak radzisz, będę stosować tą dietę, ale np. na II śniadanie zjem duże jabłko, czy coś w tym stylu, żeby dostarczyć jednak tych węglowodanów? Dosyć sporo też się ruszam- dużo chodzę, biegam co 2 dzień (jeśli pogoda pozwala), robię a6w, jeżdżę konno, ćwiczę zawsze na wfach, co 2 dzień robię Tamilee na pośladki, od czasu do czasu (koło razu w tygodniu) skaczę na skakance. Wyjaśnij mi proszę, dlaczego w takich sytuacjach jak dzisiejsza jeść otręby, bo zachodzę w głowę, a laik jestem?
|
|
|
|
#3436 | |
|
Zadomowienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7719558]dla mnie pyyycha, hmmmm niewiele zostało bo ja straszny łasuch jestem ...
tylko trzeba dobry słodzik użyć, ja mam taki w płynie, nadaje się do pieczenia i nie ma aspartanu który jest fuuuj Taki serniczek to można wcinać sobie bez poczucia winy [/quote]musze kupic ten w plynie, i tak staram sie herbaty nie slodzic slodzikiem ,do kawy jednak musze dodac bo nie wpypije herbaty gorzkiej. no tak, miesko musi byc jakies. dzieki ![]() Cytat:
mi naprawde zadna potrawa na sb nie smakuje, chyba ze ze mnie az taka beznadziejna kucharka
|
|
|
#3437 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a ze słodzikiem i dakltylkami ... pycha... co prawda wolałabym normalny ...aleeeee niee... więc nie marudzę i jem taki |
|
|
|
|
#3438 |
|
Zadomowienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7719681]A widzisz, bo bez słodzika to jest kwaśny i feeee
a ze słodzikiem i dakltylkami ... pycha... co prawda wolałabym normalny ...aleeeee niee... więc nie marudzę i jem taki
|
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po co się męczysz? Do diety potrzebna jest motywacja - a ty się katujesz- z tego co piszesz tak wynika.... Może zmień na strukturalną albo po prostu MŻ - WR Albo odpocznij od diet - zjedz coś pysznego i kalorycznego bez poczucia winy ![]() W końcu każda z nas grzeszy i jakoś tak mocno tego nie przeżywa... Tym bardziej jeśli ci nic nie smakuje, to się nigdy nie najesz i będziesz głodna i zła - no ale na diecie. Jest sens ![]() Dla mnie to bez sensu. Ja bym się tak zamęczyła - siebie i innych dookoła pewnie
|
|
|
#3440 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3441 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3442 |
|
BAN stały
|
dziewczynki ;p dacie przepis na ten sernik?
|
|
|
|
#3443 |
|
Zadomowienie
|
No Kasieczku teraz to zagielas ćwieka na Nedde
Jutro idzie nowy samk...Na sama nazwe ... Mniam
|
#3444 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3445 |
|
Rozeznanie
|
Jak robisz ten koktajl tzn ile tych owoców, bo np w bananowym mozna 1 mały banan. Jutro sobie taki zrobie z rana bo faktycznie sam kiwowy byl kwasny. Brzusio tez mi spadl, w kazdych spodniach mam luz na brzuchu trza go tylko wyrzezbic, A6w by sie przydalo zrobic. Gorzej,ze tyłek i nogi stoją w miejscu. W tyg cwicze 5 dni pod rzad wolne mam w weekend bo pracuje i nie mam jak, nie wiem czy nie przeginam z treningami i temu taki zastój z nogami a one najgorsze sa u mnie!!
Mialam robic koktajl na kolacje,ale juz chyba wszyscy spia wiec nie moge blendera wlaczyc wiec zostaje twaróg nie strukturalny ale SBsowski
|
|
|
|
#3446 |
|
BAN stały
|
no co Wy mi o takich dobrych koktajlach piszecie tutaj ;p
|
|
|
|
#3447 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jutro chyba będzie truskawkowy bo bananków sobie nie kupiłam ![]() ale kupię popołudniu i będę zajadać
|
|
#3448 |
|
BAN stały
|
a ja jestem ogolnie ciagleee glodna;(
|
|
|
|
#3449 |
|
Zadomowienie
|
Hej kochaniutkie!
U mnie zaczyna sie juz sesja i zaliczenia, a ze wtym roku mam najciezsza w mojej dotychczasowej karierze to ledwo sie wyrabiam - nie wiem czy nie wzielam za duzo na swoje barki... Bardzo prosze o kciuki bo w niedziele mam 3 zaliczenia cwiczen ( matma, rachunkowosc i zachowania organizacyjne) a we wtorek 2 zaliczenia ( cw. leksykalne i tlumaczenia). Co do diety to sie trzymam, co do wagi to nie wchodzilam, bo okres mam co do Vacu to nie chodze bo czasu brak... Co do Was to codziennie mysle o Was cieplo. K_asiaczek jak u Ciebie efekty po Vacu?
|
#3450 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny! A jak myslicie czy na 1 fazie moge łykac tabletki cla+zielona herbata+l-Karnityna czy nie za bardzo?? No i jeszcze colon slim, on ma błonnik który pomaga w pracy jelit ale nie ma w sobie w ogóle cukru tylo same tam naturalne składniki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

Upiekłam sernik

Nam na I fazie?!