Singielki 25 +. Część X - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-09-17, 11:12   #3211
Classic
Zakorzenienie

Dot.: Singielki 25 +. Część X

Cytat:
Napisane przez comablack89 Pokaż wiadomość
Ja sie zatrulam pizza;(
Zdychałam od 19 do 3 w nocy z ciągłymi trasami do toalety;(;(;(

Co do relacji miedzy kobieta, a mężczyzna to najbardziej wlasnie przerażają mnie te gierki. Wiem, ze nie wszyscy to stosują - np. JA ale większość facetow co poznałam i mnie interesowali to niestety tak...;(

Serio to odechciało mi sie tych wszystkich randek juz
Współczuję zatrucia...
Classic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-17, 11:15   #3212
czekoladowoo
Zakorzenienie

Ha moj ideal wygladowo brunet, wysoki, oczy niebieskie/zielone mrau
Ogarniety, ambitny, z poczuciem humoru, wysportowany, zaradny. No same ohy i ahy

Tyler sie idealnie wpisuje wizualnie

30301114-352-k312504.jpg

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-17, 11:15   #3213
Classic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aszin Pokaż wiadomość
Może chcesz zacząć?
Oczywiście, że tak
Dla mnie z wyglądu ideał to: naturalnie męski facet, bez przedziałków, ogolonej klaty i tym podobnych, wysoki, z szeroką klatą i silnymi ramionami I ładnymi zębami Kolor oczu, włosów itd. kompletnie nie ma znaczenia, liczy się całokształt

Poza wyglądem: inteligentny, z poczuciem humoru, zaradny, dojrzały, szanujący innych ludzi, pogodny, czuły i.... odzywający się po randce

To tak na szybko
Stary 2017-09-17, 11:25   #3214
aszin
Zakorzenienie

To obyście takich znalazły Ja to nigdy nie miałam określonego ideału jak tak sobie myślę. A każdy mój facet z wyglądu to zawsze kompletnie inna bajka. Przerabiałam już blondynów, prawie łysych i brunetów. Niebieskookich, piwnookich i czarnookich. Wyższych i niższych. Chudych i dobrze zbudowanych.
Stary 2017-09-17, 12:12   #3215
czekoladowoo
Zakorzenienie

Ja często przymykałam oko na wygląd, chyba tylko raz miałam kogoś w moim typie. Niby nie jest to ważne, ale z perspektywy czasu widze tam gdzie przymykałam oko to nie było takiego fizycznego pociągu.

Stary 2017-09-17, 12:16   #3216
Dinulka
Zakorzenienie

mnie pociągają męscy, ogarnieci faceci, ale nie chamscy i prostaccy; ciepli, wyrozumiali, ale nie rozmemłane kluchy. Z którymi można poważniej i bardziej głęboko pogadać, ale i pośmieszkować. Z wyglądu lubie wyższych (o co trudno czasem), nie za chudych, ale i nie z brzuszkiem, przede wszystkim ciemnowłosych.
Co najgorsze wydawało mi się,że znalazłam coś podobnego

A wczorajszy wieczór mnie rozczarowal miała być impreza, a wyszło piwo w prawie pustym lokalu przy słuchaniu o misiaczku koleżanki

w ogóle miałam dziś sen jak mnie jakaś meduza wciągała pod wodę, a ja za wszelką cenę próbowalam się utrzymać na powierzchni i jakiegoś przypadkowego chłopaka złapałam za rękę i próbował mnie wyciągnąć, ale średnio to szło. Obudziłam się w fatalnym nastroju i od razu zaczęłam myśleć o tamtym typie i jak bardzo musiał mnie znienawidzic w ciągu jednego weekendu, żeby usuwać z fb i być tak totalnie obojętnym, gdy parę dni wcześniej interesowało go więcej szczegółów mojego życia niż moje wieloletnie koleżanki

Edytowane przez Dinulka
Czas edycji: 2017-09-17 o 12:28
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-17, 12:24   #3217
aszin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Ja często przymykałam oko na wygląd, chyba tylko raz miałam kogoś w moim typie. Niby nie jest to ważne, ale z perspektywy czasu widze tam gdzie przymykałam oko to nie było takiego fizycznego pociągu.

Zgadzam się Też to kiedyś przerabiałam.

Mnie w sumie zawsze podobali się bruneci, ale dopiero teraz mam faceta, który ma czarne włosy.
Stary 2017-09-17, 12:26   #3218
6e9577db6ce2542298c043680bb84e2806dabe77_6019e7a59e04f
Konto usunięte

Cytat:
To obyście takich znalazły Ja to nigdy nie miałam określonego ideału jak tak sobie myślę. A każdy mój facet z wyglądu to zawsze kompletnie inna bajka. Przerabiałam już blondynów, prawie łysych i brunetów. Niebieskookich, piwnookich i czarnookich. Wyższych i niższych. Chudych i dobrze zbudowanych.
o to u mnie podobnie. jeśli o ideały chodzi to niby jakis mam: wysoki, męski itp. a jak co do czego przychodzi to każdy mój ex miał raczej urodę chlopieca więc chyba jednak do takich mnie ciągnie

z charakteru to powiem Wam że musi być dobry, pracowity i mieć dużo empatii a jednocześnie mieć cele e życiu i do nich dążyć.

6e9577db6ce2542298c043680bb84e2806dabe77_6019e7a59e04f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-17, 12:27   #3219
9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość
mnie pociągają męscy, ogarnieci faceci, ale nie chamscy i prostaccy; ciepli, wyrozumiali, ale nie rozmemłane kluchy. Z którymi można poważniej i bardziej głęboko pogadać, ale i pośmieszkować. Z wyglądu lubie wyższych (o co trudno czasem), nie za chudych, ale i nie z brzuszkiem, przede wszystkim ciemnowłosych.

A wczorajszy wieczór mnie rozczarowal miała być impreza, a wyszło piwo w prawie pustym lokalu przy słuchaniu o misiaczku koleżanki
Oj nie mogłybyśmy razem iść na imprezę, bo byśmy polowały na tych samych

Szkoda wieczoru, skucha z taką koleżanką
9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-17, 12:30   #3220
aszin
Zakorzenienie

[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;77205046]o to u mnie podobnie. jeśli o ideały chodzi to niby jakis mam: wysoki, męski itp. a jak co do czego przychodzi to każdy mój ex miał raczej urodę chlopieca więc chyba jednak do takich mnie ciągnie

z charakteru to powiem Wam że musi być dobry, pracowity i mieć dużo empatii a jednocześnie mieć cele e życiu i do nich dążyć.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Ja nigdy nie byłam z facetem z chłopięcą urodą. Zupełnie nie mój typ Lubię mocno zarysowaną szczękę, takie bardziej "ostre" rysy twarzy.
Stary 2017-09-17, 12:35   #3221
Classic
Zakorzenienie

Cytat:

w ogóle miałam dziś sen jak mnie jakaś meduza wciągała pod wodę, a ja za wszelką cenę próbowalam się utrzymać na powierzchni i jakiegoś przypadkowego chłopaka złapałam za rękę i próbował mnie wyciągnąć, ale średnio to szło. Obudziłam się w fatalnym nastroju i od razu zaczęłam myśleć o tamtym typie i jak bardzo musiał mnie znienawidzic w ciągu jednego weekendu, żeby usuwać z fb i być tak totalnie obojętnym, gdy parę dni wcześniej interesowało go więcej szczegółów mojego życia niż moje wieloletnie koleżanki
Dinulka nie pisz tak o sobie, że Cię znienawidził, aż przykro się czyta On po prostu stawiał na zabawę moim zdaniem. W ogóle widać, że bardzo to przeżywasz cały czas. Naprawdę on Ci się aż tak podobał czy chodzi o samo poczucie odrzucenia?
A co do wieczoru z koleżanką to rzeczywiście średnio.
Cytat:
Ja nigdy nie byłam z facetem z chłopięcą urodą. Zupełnie nie mój typ Lubię mocno zarysowaną szczękę, takie bardziej "ostre" rysy twarzy.
Oj tak, ja też nie lubię chłopięcej urody

Edytowane przez Classic
Czas edycji: 2017-09-17 o 12:37
Stary 2017-09-17, 12:35   #3222
Milagros_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Classic Pokaż wiadomość
Oczywiście, że tak
Dla mnie z wyglądu ideał to: naturalnie męski facet, bez przedziałków, ogolonej klaty i tym podobnych, wysoki, z szeroką klatą i silnymi ramionami I ładnymi zębami Kolor oczu, włosów itd. kompletnie nie ma znaczenia, liczy się całokształt

Poza wyglądem: inteligentny, z poczuciem humoru, zaradny, dojrzały, szanujący innych ludzi, pogodny, czuły i.... odzywający się po randce

To tak na szybko
Cytat:
brałabym takich
Milagros_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-17, 12:43   #3223
aszin
Zakorzenienie

Cytat:
Mamy bardzo zbliżony typ faceta chyba

Dinulka, nie znienawidził Cię, po prostu albo nie pykło z jego strony, a nie miał odwagi powiedzieć tego wprost, albo od razu nastawiał się na ons i tylko przygotowywał sobie grunt. Wiem, że to boli i jest Ci przykro, ale postaraj się nie myśleć w tych kategoriach. Skoro okazał się takim dupkiem, to dobrze, że sam usunął się z Twojego życia.
Stary 2017-09-17, 12:45   #3224
Classic
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, też to zauważyłam
Stary 2017-09-17, 13:04   #3225
Frappgold
Rozeznanie

Hej dziewczyny,
napisałam parę stron wcześniej pytanie. Wiem, że macie tu chyba trochę zamknięty wątek i ciężko się przebić, ale miałabym ogromną prośbę jak znajdziecie chwilę czy mogłybyście napisać jak to u Was jest z tym tinderem? Trochę by mi to ułatwiło życie, a nie mam kogo znajomego podpytać, zresztą lepiej spytać więcej osób. Dzięki
Stary 2017-09-17, 13:08   #3226
Classic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Frappgold Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,
napisałam parę stron wcześniej pytanie. Wiem, że macie tu chyba trochę zamknięty wątek i ciężko się przebić, ale miałabym ogromną prośbę jak znajdziecie chwilę czy mogłybyście napisać jak to u Was jest z tym tinderem? Trochę by mi to ułatwiło życie, a nie mam kogo znajomego podpytać, zresztą lepiej spytać więcej osób. Dzięki
Mi na powiedzmy 7 osób, z którymi rozmawiałam 1 zaproponowała od razu spotkanie.
Ja szczerze rozumiem tych facetów - sama wolę się szybciej spotkać niż angażować w pisanie
Stary 2017-09-17, 13:15   #3227
Milagros_90
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny jak to jest z tym T.?
Z reguły trzecie/czwarte pytanie-wywiad to jest czy sie spotkamy. Po dosłownie dwóch-trzech minutach rozmowy. Czy to normalne? No bo mi pary usuwaja i nie chcą gadać, jak odmawiam. No ale serio? Tam się tylko wchodzi po to, żeby się umowić i nic więcej? Żadnej rozmowy? Kilka dni chociaż? Ja taka niepostępowa jestem? Dinozaur?:confu sed:
Ja przykładowo mam inne spostrzeżenia, pisałam z kilkoma i żaden nie zaproponował spotkania.... także myslę, że generalizować nie można.
Ale też pytanie, czy oni po prostu proponują Ci spotkanie zapoznawcze, czy spotkanie w wiadomym (łóżkowym) celu. Bo jeśli to pierwsze, to są osoby (jednej i drugiej płci), które nie chcą tracić czasu na niewiadomo jak długie pisanie, które prowadzi donikąd, tylko wolą od razu wybadać grunt na żywo. Zwłaszcza, jeśli to nie ich pierwsze doświadczenie z internetowymi znajomościami. Więc jeśli zdjęcia i opis im pasują, to nie tracą czasu na pisanie tylko proponują spotkanie.
Stary 2017-09-17, 13:22   #3228
Frappgold
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Milagros_90 Pokaż wiadomość
Ja przykładowo mam inne spostrzeżenia, pisałam z kilkoma i żaden nie zaproponował spotkania.... także myslę, że generalizować nie można.
Ale też pytanie, czy oni po prostu proponują Ci spotkanie zapoznawcze, czy spotkanie w wiadomym (łóżkowym) celu. Bo jeśli to pierwsze, to są osoby (jednej i drugiej płci), które nie chcą tracić czasu na niewiadomo jak długie pisanie, które prowadzi donikąd, tylko wolą od razu wybadać grunt na żywo. Zwłaszcza, jeśli to nie ich pierwsze doświadczenie z internetowymi znajomościami. Więc jeśli zdjęcia i opis im pasują, to nie tracą czasu na pisanie tylko proponują spotkanie.
Nie, nie proponują łóżka. Kawę, spacer. Czyli poszłybyście? Matko jak ja się zestarzałam

dzięki!
Stary 2017-09-17, 13:31   #3229
Classic
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, nie proponują łóżka. Kawę, spacer. Czyli poszłybyście? Matko jak ja się zestarzałam

dzięki!
Idź, jeśli masz ochotę Tak naprawdę spotkanie na żywo dopiero weryfikuję znajomość
Stary 2017-09-17, 13:32   #3230
260c4d4fdb0e7f4840fc70476d5f7e46d82a0f3e
Konto usunięte

Cytat:
Hej dziewczyny,
Nie dziwię się tym facetom, zapewne mają takie doświadczenia, jak ja. Niestety wielu użytkowników aplikacji i portali po prostu nie jest w ogóle zainteresowana spotkaniem - sama staram się takie osoby odsiewać jak najszybciej i wręcz unikam długich rozmów online, żeby potem uniknąć poczucia straconego czasu i rozczarowania. I tak - Tinder służy mi właśnie po to, aby z kimś się umówić; oczywiście nie z każdym, z kim zaczynam rozmowę, ale potrafię po krótkiej rozmowie stwierdzić, czy warto się z kimś spotkać na żywo. Tinderowe doświadczenia nauczyły mnie dystansu do wirtualnych kontaktów; trudno mi pojąć, że ktoś jest w stanie rozmawiać ze mną godzinami online, ale nie znajduje czasu na prawdziwą randkę, choć mieszka w tym samym mieście. Gdybym usłyszała od faceta, że nie ma ochoty się spotkać, to sama usunęłabym parę (przecież zbadanie chęci spotkania nie oznacza, że musicie zakończyć czat). Podobnie reaguję na teksty, że ktoś jest na Tinderze "tak sobie", "z ciekawości", "z nudów" i oczywiście na fotożebractwo.
260c4d4fdb0e7f4840fc70476d5f7e46d82a0f3e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-17, 13:32   #3231
Maja102
Zakorzenienie

leżę w łóżku, popijam wino i oglądam Stranger Things normalnie jakby dam King to napisał

A koleś grający szeryfa ma taaak fajny niski głos

Ideały? Hehe... mnie od lat jara młody Harrison Ford
Jak również Hugh Jackman (z pierwszego xmen zanim przypakowal) i Mads Mikkelsen zwłaszcza w Hannibalu
Świetny tez jest Cumberbatch jako Sherlock aaaach to IQ!!!! I ta czuprynka czochralabym

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2017-09-17 o 13:35
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-17, 13:42   #3232
Ksiegowa85
Zakorzenienie

[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;77205046]o to u mnie podobnie. jeśli o ideały chodzi to niby jakis mam: wysoki, męski itp. a jak co do czego przychodzi to każdy mój ex miał raczej urodę chlopieca więc chyba jednak do takich mnie ciągnie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Mój ideał to właśnie chłopięca uroda, raczej niski (tzn około 170cm), silny fizycznie, z tatuażem, w okularach, diastema czy odstajace uszy też mogą być, z otwartym spojrzeniem i miłym uśmiechem A z charakteru to na 100%: szanujący ludzi, z dużą samoswiadomościa, z podobnym do mojego poczuciem humoru, raczej domator, ale nie wyłącznie siedzący przed tv, opiekuńczy, nie len, lubiący swoją pracę mogły też jeździć na nartach/desce i raczej żeby nie chciał mieć dzieci.

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Ksiegowa85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-17, 13:47   #3233
Dinulka
Zakorzenienie

Cytat:
Dinulka nie pisz tak o sobie, że Cię znienawidził, aż przykro się czyta On po prostu stawiał na zabawę moim zdaniem. W ogóle widać, że bardzo to przeżywasz cały czas. Naprawdę on Ci się aż tak podobał czy chodzi o samo poczucie odrzucenia?
A co do wieczoru z koleżanką to rzeczywiście średnio.

raz mam dystans, raz mi to wraca.
Podobać się podobał w sumie, ale chyba mi to już zaciera się powoli jak nie mamy kontaktu. Ale fakt, odrzucenie kiepsko znoszę od zawsze. I w sumie jeszcze nawet tydzień nie minął, ja muszę swoje odchorować I chyba ma tu też wpływ moja samoocena i dotychczasowe doświadczenia plus brak perspektyw na przyszłość. To wszystko się tak miesza i nastraja pesymistycznie

Cytat:

Dinulka, nie znienawidził Cię, po prostu albo nie pykło z jego strony, a nie miał odwagi powiedzieć tego wprost, albo od razu nastawiał się na ons i tylko przygotowywał sobie grunt. Wiem, że to boli i jest Ci przykro, ale postaraj się nie myśleć w tych kategoriach. Skoro okazał się takim dupkiem, to dobrze, że sam usunął się z Twojego życia.
tylko często facet, który dla mnie okazuje się dupkiem, dla kogoś innego może być super facetem więc dlaczego dla mnie nie ma skrupułów?
Cytat:
Idź, jeśli masz ochotę Tak naprawdę spotkanie na żywo dopiero weryfikuję znajomość
dokładnie
Ja jak zaczynałam na T nie chciałam się spotykać, tylko pisać i się poznawać i dopiero. Teraz nie chce mi się pisać i drażni mnie jak facet nie proponuje konkretnego spotkania. Tym bardziej,że ja nie wiem o czym tu pisać z obcym gościem
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-17, 13:50   #3234
Classic
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie
Ja jak zaczynałam na T nie chciałam się spotykać, tylko pisać i się poznawać i dopiero. Teraz nie chce mi się pisać i drażni mnie jak facet nie proponuje konkretnego spotkania. Tym bardziej,że ja nie wiem o czym tu pisać z obcym gościem
Mam dokładnie tak samo
Stary 2017-09-17, 13:58   #3235
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
leżę w łóżku, popijam wino i oglądam Stranger Things normalnie jakby dam King to napisał

A koleś grający szeryfa ma taaak fajny niski głos

Ideały? Hehe... mnie od lat jara młody Harrison Ford
Jak również Hugh Jackman (z pierwszego xmen zanim przypakowal) i Mads Mikkelsen zwłaszcza w Hannibalu
Świetny tez jest Cumberbatch jako Sherlock aaaach to IQ!!!! I ta czuprynka czochralabym
Ja ostatnio cisne Teen Wolf. Niby serial dla nastolatków ale wciągnęłam się No i postać Dereka, spojrzenie, głos, wszystko. I Isaac - rany jak ja uwielbiam brytyjski akcent

Dalej się źle czuje Nie wiem czy w końcu sie nie zmuszę żeby
Stary 2017-09-17, 14:06   #3236
Frappgold
Rozeznanie

Dzięki.
Dam znać jak się odważę. Boję się strasznie
Stary 2017-09-17, 14:08   #3237
aszin
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki.
Nie ma czego Wdrożysz się w to

Takiego mam lenia dziś, nie chce mi się nawet ogarnąć do wyjścia
Stary 2017-09-17, 14:11   #3238
hekate93
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Ja ostatnio cisne Teen Wolf. Niby serial dla nastolatków ale wciągnęłam się No i postać Dereka, spojrzenie, głos, wszystko. I Isaac - rany jak ja uwielbiam brytyjski akcent

Dalej się źle czuje Nie wiem czy w końcu sie nie zmuszę żeby
Oo, ja też to oglądam, takie właśnie guilty pleasure, niby dla nastolatków ale kiedyś się wciągnęłam i nie mam serca przestawać oglądać teraz jak jeszcze z 5 odcinków tylko zostało
Derek i Isaac
Ja wstałam godzinę temu, zjadłam resztkę pizzy z wczoraj i mam ochotę położyć się spowrotem do łóżka, jednak dwie imprezy pod rząd to już dla mnie za dużo
Stary 2017-09-17, 14:26   #3239
Milagros_90
Zakorzenienie

Cytat:
raz mam dystans, raz mi to wraca.
Podobać się podobał w sumie, ale chyba mi to już zaciera się powoli jak nie mamy kontaktu. Ale fakt, odrzucenie kiepsko znoszę od zawsze. I w sumie jeszcze nawet tydzień nie minął, ja muszę swoje odchorować I chyba ma tu też wpływ moja samoocena i dotychczasowe doświadczenia plus brak perspektyw na przyszłość. To wszystko się tak miesza i nastraja pesymistycznie

tylko często facet, który dla mnie okazuje się dupkiem, dla kogoś innego może być super facetem więc dlaczego dla mnie nie ma skrupułów?
mam podobnie. Źle znoszę odrzucenie, zawsze mi sie wydaje, że nie jestem dość dobra, że nikt mnie nie chce, że inne są fajniejsze, lepsze, atrakcyjniejsze itd. Oczywiście dzieje się tak wtedy, gdy sama się już jakoś wkręcę. Bo po jednorazowych spotkaniach, gdy sama nie czuję chęci na kolejne, to nie boli mnie, że facet przestaje się odzywać.
Stary 2017-09-17, 14:55   #3240
patgozolek
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki.
Odwagi To tylko kawa albo coś słodkiego i jeszcze facet stawia Jak jest tragicznie możesz zawsze wstać i przeprosić oraz się ulotnić. Pierwsze spotkanie stresuje najbardziej, ale potem to już prawie jakby z górki

[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7720669 1]Nie dziwię się tym facetom, zapewne mają takie doświadczenia, jak ja. Niestety wielu użytkowników aplikacji i portali po prostu nie jest w ogóle zainteresowana spotkaniem - sama staram się takie osoby odsiewać jak najszybciej i wręcz unikam długich rozmów online, żeby potem uniknąć poczucia straconego czasu i rozczarowania. I tak - Tinder służy mi właśnie po to, aby z kimś się umówić; oczywiście nie z każdym, z kim zaczynam rozmowę, ale potrafię po krótkiej rozmowie stwierdzić, czy warto się z kimś spotkać na żywo. Tinderowe doświadczenia nauczyły mnie dystansu do wirtualnych kontaktów; trudno mi pojąć, że ktoś jest w stanie rozmawiać ze mną godzinami online, ale nie znajduje czasu na prawdziwą randkę, choć mieszka w tym samym mieście. Gdybym usłyszała od faceta, że nie ma ochoty się spotkać, to sama usunęłabym parę (przecież zbadanie chęci spotkania nie oznacza, że musicie zakończyć czat). Podobnie reaguję na teksty, że ktoś jest na Tinderze "tak sobie", "z ciekawości", "z nudów" i oczywiście na fotożebractwo.[/QUOTE]

Wydaje mi się, że wiele osób wstydzi się tak bardzo w rzeczywistości lub ma tak negatywne doświadczenia, że wykorzystuje takie aplikacje do pogadania o niczym i o wszystkim, ale przeniesienie tego na spotkanie jest dla nich niewykonalne.

Rozmawiałam kilka dni z taka osobą, sam do mnie napisał bez polubienia przez mnie (czyli zainwestował i ma jakieś płatne dodatkowe funkcje) i zaproponował spotkanie, na które się zgodziłam, ale musiałam jej później odwołać wyjątkowo i zaproponowałam inny termin, na co on odpisał że musi poprawić swój wygląd i wtedy się umówimy Od razu wyczułam, że musiał się z kimś spotkać z kim nie wyszło i się facet przestraszył. Ich też boli odrzucenie jak i nas...

Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying.

Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.

Edytowane przez patgozolek
Czas edycji: 2017-09-17 o 14:59
patgozolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości