|  2008-05-29, 21:12 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: sklepy cynamonowe 
				 | Scent Bar IV

Krótko i treściwie: plotkujcie dalej   
				__________________ Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde | 
|     | 
|  2008-05-29, 21:13 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Dot.: Scent Bar IV

jestem druga  bynajmniej oczywiście    | 
|     | 
|  2008-05-29, 21:14 | #3 | 
| S. Sssss. SSSSS. Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

rzuccie jakiś temat to i ja poplotkuję    
				__________________  | 
|     | 
|  2008-05-29, 21:15 | #4 | 
| Zakorzenienie | 

To ja jeszcze raz  Tharoon- dziękuję za kciuki  Contax - tak, mierzyałam się na wydechu - 90 cm, w biuście 114 cm. A tak na wesoło - choć dla mnie to "czarny humor". Agnyska mnie dziś dokładnie uświadomiła w kwestii znieczulenia ogólnego (tzn. czym i jak to się robi). Nie wiem na jakim ja świecie żyłam do tej pory, ale przeżyłam szok informacyjny  Wcale mi się to nie podoba    
				__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI | 
|     | 
|  2008-05-29, 21:16 | #5 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

Nat z bluzka na lewa strone dzis paradowala, a ja z algami w nosie i pod nosem  Dziwilam sie caly dzien, ze ludzie sie gapia, nic dziwnego  wygladalo tak, jakbym miala kupe w nosie  Madziczko, trzymam kciuki  Badz dzielna  Margot, ciesze sie, ze moglam pomoc i ze moj ulubiony lek Ci ulge przynosi  Edit/ Dzis historyczny dla mnie dzien... Ostatni dzien zajec na uczelni  nigdy wiecej cwiczen, laborek, zaliczen, kól itd. Jeszcze 'tylko' egzaminy a pozniej... ciesze sie i boje sie   | 
|     | 
|  2008-05-29, 21:20 | #6 | |
| czyli Endżi Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Home is where the heart is 
				 | 

Cytat: 
  Byłam zawsze przekonana, że mam średnie D a tu taki rewolucyjny news, że mam biust dwa razy większy niż mi się wydawało  No sama nie wiem - mierzyłam się 3 razy i nie wygląda na to, żeby nastąpiły błędy pomiarowe  Contax, osobiście potwierdzasz słuszność sądów tego kalkulatora  ? Mierzyłaś staniki w takich rozmiarach jak Ci wyliczyło to cuś  ? Nie ma zmiłuj - jutro idę zmierzyć stanik w tym wyliczonym rozmiarze   
				__________________ pachnę | |
|     | 
|  2008-05-29, 21:21 | #7 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-12 
				 | 

Nebraska!! Rachela!! Jak ja mam pracować, jak Wy tu takie perełki wklejacie?!     Rozpisałam się w tamtym wątku, to jeszcze został przede mną podstępnie zamknięty :P W skrócie, ja dostaje szału gdy słyszę SWETR, POJADŁAM zamiast najadłam się, oraz GARCZEK. Choć z tym ostatnim, to już sama nie wiem, zawsze poprawiałam innych, że może być garnek, lub garnuszek, a ostatnio przez znajomą zostałam ochrzaniona, że to są dwie niezależne od siebie formy i obie poprawne. Ktoś mi wyjaśni tajemnice garnka zwanego garczkiem?   | 
|     | 
|  2008-05-29, 21:22 | #8 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-04 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

o, nowy? znów przegapiłam zakładanie   wracam do książek, jak przerobię 2 rozdziały będę mogła oglądnąć chwilę jakiegoś filmu  cholera, jakieś wirusy atakują mi komputer, co chwilę wyskakuje ostrzeżenie programu antywirusowego     | 
|     | 
|  2008-05-29, 21:23 | #9 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Tak samo 'Garczek', moja babcia zawsze tak - daj ten garczek. No podoba mi sie to slowo   | |
|     | 
|  2008-05-29, 21:25 | #10 | ||
				 | 

Cytat: 
  pierwsze słysze... Cytat: 

__________________  | ||
|     | 
|  2008-05-29, 21:26 | #11 | 
| Zakorzenienie | 

Hmmm, co do błędów- drażnią mnie ortograficzne, ale nie przyszło mi nigdy na myśl nikogo pouczać i strofować - nawet na moich studiach wpajali nam, że tego się nie robi i już. No chyba, że piastuje się funkcję nauczyciela ojczystego języka i sprawdza  dyktanda  Sama dopuszczam możliwość, że nie raz i nie dwa sama się na czymś wyłożę. Osobiście do niezwykłego dyskomfortu  doprowadza mnie tylko forma "poszłem", "wyszłem". 
				__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI | 
|     | 
|  2008-05-29, 21:27 | #12 | |
				 | 

Buuu, myślałam że Cię nie ma i szybko założyłam... Chcesz wykasować i założyć jeszcze raz?   Cytat: 
 Tak samo jak piniążki, porponetka  , włanczać... I ZDROBNIENIA, od których mam ochotę rzucać pawia dalej niż widzę [w okularach]. (Dzisiaj na ten sam temat rozmawiałam z tż). Taiwo, no przykro mi - serio  P.S. Kolejne bezsensowne zwroty: "nabyłam drogą zakupu", "że tak powiem", "na dzień dzisiejszy". "Dokładnie" i bynajmniej zamiast co najmniej. To BOLI. 
				__________________ Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde | |
|     | 
|  2008-05-29, 21:29 | #13 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  pIniondz mowie z premedytacja. 'Mama daj mi Piniondz', 'Duzo Piniondz to kosztuje'  No ale moje 'pojadlam!' to przeca fajne  Musze sie oduczyc   | |
|     | 
|  2008-05-29, 21:30 | #14 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2008-05-29, 21:31 | #15 | 
				 | 

to jak juz jesteśmy w temacie 'językowym' Mnie drazni jak ktoś mówi: jadłam torta, zrobilam torta Praktycznie wszyscy tak mówią i zaczęłam sie ostatnio zastanawiać czy to przypadkiem nie jest forma poprawna ale chyba nie????  Ktos się orietuje? 
				__________________  | 
|     | 
|  2008-05-29, 21:34 | #16 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

Cytat: 
    aaaaa ..... sorr ale sie poplakalam ze smiechu  Cytat: 
  GRATULACJE!!!!!!! A po mgr/dr to taka cisza i pustka ze nie ma co ze soba zrobic...  Nat 
				__________________ Not all those who wander are lost. MNIEJ CHEMII / NIE MARNUJ!  Legite aut Perite! | ||
|     | 
|  2008-05-29, 21:38 | #17 | |
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2008-05-29, 21:38 | #18 | |
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Cytat: 
 Gratuluje i trzymam kciuki za egzaminy    
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | |
|     | 
|  2008-05-29, 21:41 | #19 | |
				 | 

Cytat: 
  czyli tort, bez A, co nie zmienia faktu, że każdy mówi jak chce... 
				__________________  | |
|     | 
|  2008-05-29, 21:44 | #20 | ||
				 | 

Cytat: 
  Ale i tak nie mogę się wziąć w garść i zacząć czytać  Cytat: 
  ok. idę stąd. teraz.  (uwielbiam pisać małe literki po kropce  ) | ||
|     | 
|  2008-05-29, 21:45 | #21 | |
				 | 

Tulip, ja wyznaję zasadę że albo trzymam się kurczowo zasad interpunkcji, albo je totalnie olewam i wszystko piszę małymi literkami (no dobrze, oprócz zwrotów Tobie, Ciebie - tego nie mogę się w ogóle oduczyć, napisanie z małej uważałabym za niegrzeczne   ). Cytat: 

__________________ Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde | |
|     | 
|  2008-05-29, 21:45 | #22 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: cozy place 
				 | 

Cytat: 
 A ja nie mam pinionżków, więc zamiast kupywać naastępną perfumę, to tylko nabędę d-żem. Bynajmniej na d-żem mnie stać. | |
|     | 
|  2008-05-29, 21:48 | #23 | ||
				 | 

Do uslug   Cytat: 
  A ić , ja tez idem . juz .  Cytat: 
  Najbardziej, ze swoja 'kariere' skoncze szybko i w dodatku w pudle  Tfu, tfu! | ||
|     | 
|  2008-05-29, 21:48 | #24 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-12 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Nebrasko, ponoć u mie w piewnicy som niezłe d-żemy   . | 
|     | 
|  2008-05-29, 21:49 | #25 | 
				 | 

Nebrasko, mam nadzieję że chociaż drogą zakupu ten d-żem (drzem   ) nabędziesz. Porponetkę weź, co by nie latać na sklepie z zakupami, a potem do domu biec po piniążki. I orginalny kup! Do torta z biszkobtem będzie dobry. 
				__________________ Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde | 
|     | 
|  2008-05-29, 21:53 | #26 | |
				 | 

Cytat: 

__________________  | |
|     | 
|  2008-05-29, 21:53 | #27 | |
				 | 

Cytat: 
 Tak samo, jak ciężko mi pisać bez znaków diakrytycznych. Niedawno rozmiawiałam z kimś, komu wychodziły krzaki z polskich liter i bardzo ciężko było mi się przestawić i nie używać "ogonków"... | |
|     | 
|  2008-05-29, 21:53 | #28 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: cozy place 
				 | 

Weznę. I bez iluzji tu do mojej osoby, że tak jakby nabywam nieorginalne drzemy!

| 
|     | 
|  2008-05-29, 21:54 | #29 | 
				 | 

O jaaa, weznę. Gleba. Wymiękam już po prostu, a rodzice podejrzanie się na mnie patrzą   
|     | 
|  2008-05-29, 21:55 | #30 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Dziękuję, odstresowałam się przed snem  Do tego biuściastego kalkulatora trzeba się zarejestrować? Teraz dopiero na to wpadłam  Na piechotę wychodzi mi jednak 80 E, co jest dla mnie niewiarygodne. Sprawdzę to więc przy najbliższej nadarzającej się okazji. Edit: A może zaadoptujemy strych? (tia, i będziemy dla niego ojcem czy matką?) To mnie najbardziej rozwala. Ewentualnie jeszcze moja/Twoja osoba (a myslałby kto, że w wolnym kraju żyjemy i niewolnictwa u nas niet). 
				__________________ Joga z rana jak śmietana. | ||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Perfumy | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

15.04.12
 15.04.12