|
|
#1171 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Poznańskie Śluby :D
jupik dzięki bardzo za szybką odpowiedź
poprzeglądam sobie stronki i zobaczymy
|
|
|
|
|
#1172 | |||
|
Raczkowanie
|
Poznańskie Śluby :D
Cytat:
Tel.61 872 90 80 Tel.61 875 05 20 Mnie będzie czesała Beata Kąkolewska. Z fryzury próbnej byłam baaaardzo zadowolona ![]() Cytat:
![]() Makijaż 60zł Ale warto spróbować zeby w dniu ślubu się nie rozczarowac ![]() Cytat:
ul.Farbiarska 11, Mosina Tel.61 81 97 403 http://www.fotomat.pl/ Są rewelacyjni!!!!!!!!!!
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-05-31 o 17:30 Powód: 3 posty pod sobą |
|||
|
|
|
|
#1173 |
|
Przyczajenie
|
Jupik bardzo dziekuje za namiary na pana jaguarowego
|
|
|
|
|
#1174 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1175 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1176 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a co do zespołu to niestety się nie orientuje bo będę miała DJ
|
|
|
#1177 |
|
Rozeznanie
|
Nie ma za co- mam nadzieję, że trafiony
z tego co wiem, to podobno auto jest z jakiejś limitowanej serii 100 sztuk na rocznicę jaguara czy cos w tym rodzaju- w styczniu widziałam go na targach i chętnie bym sobie takiego kupiła, bo wyglądał super a ja lubię takie "koty"
|
|
#1178 |
|
Raczkowanie
|
a ile za takiego jaguara????
|
|
#1179 |
|
Rozeznanie
|
mi pan wyliczył za Jaguara 700 zl na przyszły rok, ale my mamy do przejechania z Poznania do Wrzesni, możliwe że drożej przez to wyszło, bo ogólnie pan mówił na targach że od ok. 600 zł.
a poza tym jakimś cudem wśród moich "tajnych zapisków" do ślubu znalazłam wczoraj stronę tego jaguara, więc podaję link http://gfauto.otomoto.pl/jaguar-daim...-C3549560.html mam nadzieję że się przyda
|
|
#1180 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1181 |
|
Raczkowanie
|
Poznańskie Śluby :D
cześć iwusek
super, że tak wszystko wypisałaś Ja biorę ślub 22.04.2009 i też w dwóch stawach A Ty kiedy ślubujesz? Obecnie jesteśmy na etapie szukania orkiestry i Twoja nas zainteresowała czy mogłabyś mi coś więcej napisać na ten temat? Jeśli możesz, to bardzo proszę o info na maila dilarka@tlen.pl Z góry bardzo, bardzo dziękuję ![]() Właśnie doczytałam kiedy masz ślub Ale ze mnie gapa Wszystkiego naj, naj na nowej drodze ))
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-05-31 o 17:29 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#1182 |
|
Raczkowanie
|
iwusek!!!!!!!! to już dziś!!!
![]() bo ja się w sumie doczekac nie mogę ![]() wszystkiego dobrego a taka piękna pogada mam nadzieję że jakieś relacje możemy liczyć
|
|
#1183 |
|
Raczkowanie
|
Iwusek !!! wszystkiego dobrego oby to byl niezapomniany dzien wrozacy szczescie na cale zycie
|
|
|
|
|
#1184 |
|
Zadomowienie
|
Iwusek dużo szczęscia i miłości na nowej drodze życia!!
Piękną pogodę macie. Nic tylko się cieszyć
|
|
#1185 |
|
Rozeznanie
|
Piękna pogoda, piękna Para Młoda- czegóż więcej Tobie życzyć?
![]() |
|
|
|
|
#1186 |
|
Raczkowanie
|
Iwusek duuuuuuuuzo duuuuuuuzo szczescia
a pogody to chyba wszystkie Ci zazdroscimy mam nadzieje ze o dzisiejszym dniu napiszesz rownie duzo jak o przygotowaniach czekamy z niecierpliwoscia na relacje...![]() a w ogole to ja bym chciala juz miec swoj Wielki Dzien a tu jeszcze 3 msc trzeba czekac...ehh...dobrze chociaz ze ten czas tak szybko leci
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
Iwusek pewnie właśnie szaleje
pogoda przepiękna,więc pozostaje mi tylko złożyć najlepsze życzenia mam nadzieję, że napiszesz nam o wrażeniach ze ślubu? |
|
|
|
|
#1188 |
|
Raczkowanie
|
Jesteście kochane!!!!!!!!!!!!
Bardzo wam dziękuję za te ciepłe słowa i życzenia Aż się wzruszyłam ![]() Wszystko pięknie się udało ![]() Jestem baaardzo baaardzo szczęśliwa i baaardzo baaardzo zmęczona ))Dokładna relacja jak dojdę do siebie bo dopiero wróciłam do domku po poprawinach ![]() CUDNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! CHACIAŁABYM POWTÓRZYĆ TEN DZIEŃ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Jeszcze raz dziękuję
|
|
|
|
|
#1189 |
|
Raczkowanie
|
Iwusek ciesze sie ze wszystko sie udalo
w koncu tyle kciukow za Ciebie trzymalysmy ze nie moglo byc inaczej!!! a teraz odpocznij sobie spokojnie i czekamy na relacje i na fotki![]() pzdr ![]() P.S.jestem na etapie wybierania zaproszen tylko ze wybor jest tak szeroki ze ciezko mi sie zdecydowac ale w tym tygodniu juz mam nadzieje ze jakos sie uda,choc ciezko to pogodzic z sesja-najwazniejsze ze juz znalazlam Wykonawce i tu pozdrowki dla Mariki
|
|
#1190 |
|
Raczkowanie
|
Iwusek!!! to super że wszystko było dobrze
![]() no i pogoda wymarzona..to czekamy na relacje!!!!!!!! koniecznie!!!!!
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie zdołałam nic zorganizować (nie wybralam zadnej z sal, ktore oferowaly okolice Poznania) i ślub przeniesiony na kolejny rok.
Ale jakos coraz mniej ochoty mam na wesele.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#1192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() więc głowa do góry, znajdziesz na pewno śliczną salę |
|
|
|
|
|
#1193 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, poradźcie gdzie kupić w Poznaniu ładną kobiecą sukienkę na poprawiny - szukam czegoś midi, rozkloszowanego w kwiaty, z rękawkiem bufkami lub na szerokich ramiączkach. Cena do 200 zł. Raczej nie wieczorowa, ale letnia. Raczej nie będą to tradycyjne poprawiny tylko uroczyste śniadanie latem. Przeleciałam w poszukiwaniu Stary Browar, ale nic nie znalazłam.
|
|
#1194 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli nie musi to być koniecznie sukienka super dobra jakościowo to ja polecam salon Olivia na deptaku. Oczywiscie wszystko zależy od tego, czego szukasz, jednak mi sukienki tej firmy się podobają. Zaletą są niskie ceny np. w lutym gorset na fiszbinach kupiłam u nich za 25 zł! (spódnica do kompletu była za 30 zł), poza tym suknie są szyte wg projektów poznańskiej firmy, więc nie jest to "masówa". Salon znajduje się mniej więcej w połowie drogi między Kupcem Poznańskim a Starym Browarem, po prawej stronie idąc od Browaru (dokładnie Półwiejska 21).
http://www.olivia.poznan.pl/ Aha, i co ważne, większość sukienek jest dostępna w dużym "rozstrzale" rozmiarowym, więc każdy powinien znaleźć coś odpowiednio dopasowanego. Na to lato mają całkiem ciekawe propozycje a ceny sukienek nie są wyższe niż 100 zł. Oczywiście to czy są ładne czy nie to kwestia gustu, bo Olivia ma dosyć charakterystyczny styl ale może akurat coś Ci się spodoba? Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#1195 |
|
Raczkowanie
|
Iwusek, to gratulacje!!!
Czekam na relację jak tam w Dwóch Stawach? Buziaki i wypoczywaj no i jeszcze raz gratulacje
|
|
|
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
nigreco, zajrzyć do Sharka, tam jest dość duży wybór i w miarę niedrogo. Może jeszcze do Panoramy, tam na piętrze jest kilka sklepów z sukienkami wieczorowymi w wersji light
|
|
|
|
|
#1197 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1198 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za porady co do sukienek. Zajrzę na pewno.
Czy orientujecie się czy można w Poznaniu kupić sukienki Massimo Dutti albo Sabra? Widziałam na Allegro całkiem fajne, tylko ciężko wstrzelić się w rozmiar. Poza tym dalej szukam butów. Trudno dorwać coś małym obcasie do 3 cm bez czuba :/ Ale mamy za to fajny garnitur z Factory Outlet w Luboniu, a kamizelkę i plastron na Allegro kupiliśmy dobrej marki Diuk. Przynajmniej to odpadło z zakupów. Jeszcze koszula i spinki i Pan Młody będzie odstawiony Aż się wzruszyłam jak to przymierzył wczoraj i do mnie podszedł taki elegancki...Czekam na relację naszej forumowej panny młodej!Gratulacje!
|
|
#1199 |
|
Raczkowanie
|
co do butów to bardzo duzy wybór jest w sklepie na ul. ślusarskiej na rogu wielkiej tel.061-853-10-04
jest tam możliwe jeśli o buty chodzi wszystko, różne kombinacje, po prostu buty takiej jak sobie zechcesz, dosłownie, a do tego są one robione specjalnie na twoja nogę, pani odrysowuje twoje stopy i w ten sposób buty te są idealnie dla ciebie stworzone no i co za tym idzie wygodne!!! napewno bedziesz mogła tam zamówić buty jakie tylko zechcesz
|
|
#1200 |
|
Przyczajenie
|
Potwierdzam salonik na Ślusarskiej fajny. Ja jadę własnie tam w tym tygodniu odebrac swoje pantofelki.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

poprzeglądam sobie stronki i zobaczymy

jak ktos chce namiary to prosze na priv
a co dokladnie mialas na glowie jesli moge spytac 

- jest naprawdę wesoło!
no i pogoda wymarzona..