|
|
#3331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Singielki 25 +. Część X
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3332 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
- kobieta na portalu - nastawiona na związek, w najgorszym wypadku - poetyckie fwb; naiwna ofiara ruchacza-złodzieja; - mężczyzna na portalu - ruchacz nastawiony na jednorazowe numerki; kłamca i złodziej cnót; - seks wartościowy - zarezerwowany dla związków i fwb; - seks przygodny - brudny, użytkowy, bezwartościowy. Moje doświadczenia są inne. |
|
|
|
|
#3333 |
|
Konto usunięte
|
[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7723021 1]Uproszczona wizja świata, podwójne standardy i demonizacja seksu:
- kobieta na portalu - nastawiona na związek, w najgorszym wypadku poetyckie fwb; naiwna ofiara ruchacza-złodzieja; - mężczyzna na portalu - ruchacz nastawiony na jednorazowe numerki; kłamca i złodziej cnót; - seks wartościowy - zarezerwowany dla związków i fwb; - seks przygodny - brudny, użytkowy, bezwartościowy. Moje doświadczenia są inne.[/QUOTE] ad. 1 - zupełnie się nie zgadzam, że nastawiona na związek. Ale czytając wątki na wizażu na pewno czesto bardzo naiwna i okłamująca siebie. ad. 2 - często ruchacz, czasem kłamca. ad. 3. bycie parą nie gwarantuje wartościowego seksu. ad. 4. dla mnie prywatnie bezwartościowy, w sensie korzyści nie pokrywają dla mnie ryzyka. Użytkowy z definicji. Wszystkich powyższych opcji próbowałam wielokrotnie. Nie mam ambicji nikogo przekonać. Ja wybrałam co mi pasuje. Edytowane przez 201709181314 Czas edycji: 2017-09-18 o 12:15 |
|
|
|
#3334 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dla mnie nagannymi zachowaniami są kłamstwo i przemoc, przygodny seks za obopólną zgodą - nie. Fajnie, że przeszły Ci te ambicje i podkreślasz subiektywność wypowiedzi, bo pamiętam, że pierwsze, co napisałaś w tym wątku, to właśnie radykalna krytyka portali, dopiero potem przyszła kolej na powitanie. |
|
|
|
|
#3335 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7722005 6]Nie ma jak uniwersalizowanie własnych doświadczeń. Ale nawet jeśli na tej podstawie wyciągać wnioski co do ogółu ludzkości, bilans jest taki: Tinder - 10 randek i aż 5 rokujących (a podobno sami nieudacznicy i ruchacze), fb - roczny związek i układ ff. Gdzie ta ogromna przewaga grup fb? Ponadto, czy masz wystarczającą wiedzę na temat tego, czego szukają fejsbukowi grupowicze u kobiet? Czy wzięłaś pod uwagę, że mnóstwo członków tych grup może mieć konto w aplikacji/portalu?[/QUOTE] Jak ja się z Tobą zgadzam i jak często mnie uprzedzasz w takich momentach <3 Cytat:
Właśnie zabrakło mi słów. Zostały tylko facepalmy. Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7723021 1]Uproszczona wizja świata, podwójne standardy i demonizacja seksu: - kobieta na portalu - nastawiona na związek, w najgorszym wypadku - poetyckie fwb; naiwna ofiara ruchacza-złodzieja; - mężczyzna na portalu - ruchacz nastawiony na jednorazowe numerki; kłamca i złodziej cnót; - seks wartościowy - zarezerwowany dla związków i fwb; - seks przygodny - brudny, użytkowy, bezwartościowy. Moje doświadczenia są inne.[/QUOTE] W sedno <3 Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
|||||
|
|
|
#3336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem rocznik 85, więc aż tyle lat różnicy między nami (chyba) nie ma ![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- [1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7723157 6]Wątki na Wizażu zakładają najczęściej dziewczyny, które mają problem i oczekują porad. Nie znajdziemy raczej wątków w stylu "poznaliśmy się na portalu, zostaliśmy parą, jest cudownie", "miałam ONS, było bosko" - nie znaczy to przecież, że takie rzeczy się nie dzieją, po prostu nie ma nad czym dyskutować. Byłabym więc ostrożna w wyciąganiu wniosków co do ogółu kobiet na podstawie lektury forum. Dla mnie nagannymi zachowaniami są kłamstwo i przemoc, przygodny seks za obopólną zgodą - nie. Fajnie, że przeszły Ci te ambicje i podkreślasz subiektywność wypowiedzi, bo pamiętam, że pierwsze, co napisałaś w tym wątku, to właśnie radykalna krytyka portali, dopiero potem przyszła kolej na powitanie.[/QUOTE]99% moich eks poznałam przez znajomych, pracę, staże, jednego (były narzeczony, przed eksem)poznałam na sympatii. Jakoś nie widzę między tymi osobami różnicy, no może jedynie taka, że w tym poznanym przez portal byłam bardzo zakochana, do tego stopnia, że chciałam być jego żoną (co u mnie zakrawa na cud). Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmawiałam właśnie z W., niby o niczym, ale był dla mnie chamski i opryskliwy. Raczej o żadnym uczuciu mowy nie ma. Nie wiem o co mu chodzi dziś. No juz brak mi kurva słów.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3339 |
|
Zadomowienie
|
Ludzie dla mnie są dzisiaj tacy mili jacyś, aż mi dziwnie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3340 | |||||
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale nie szlajam się po ich profilach.A ja chyba weszłam w ff, tak jak myślałam że to może się skońćzyć ale nie narzekam, młodzik bardzo fajny, bardzo dobrze nam się rozmawiało i inne rzeczy też
|
|
|
#3341 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Odniósł się jakoś do swojego zachowania?Cytat:
|
|||
|
|
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie dziś depresji ciąg dalszy. Tyle że póki co nie zajadam smutków jak to miało miejsce do tej pory 😛
BTW a propos tych wymian opinii o facetach. Tamten mi napisał po wyjeździe,że chyba dobrze się bawiłam. Tylko szkoda,że nie umawialiśmy się na zabawę 😃 Więc nie czaje czemu faceci kręcą zamiast od razu się umawiać na konkretnie. Wszyscy wtedy byliby szczęśliwi 😛 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Dinulka Czas edycji: 2017-09-18 o 13:53 |
|
|
|
#3343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#3344 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja juz jestem taka zdesperowana, że gdybym wiedziała na 100% ze gremlin jest wolny to bym podbiła Wysłane z burito |
|
|
|
|
#3345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja wpierdzielam od rana kolejne kawałki czekolady... Niby nic się nie stało, a nie mogę wywalić z głowy tego znajomego Ludzie nie mają odwagi mówić czego chcą i wolą osiągnąć to udawaniem i kłamstwem nie zważając na drugiego człowieka byleby tylko do swojego celu dotrzeć
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
|
|
|
|
|
#3346 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
[QUOTE=Atavish;77233476] Cytat:
|
||
|
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
w stradivariusie, ale nie ma ich na ich stronie internetowej
![]() No takie coś, proste i zwykłe, sznurowane na śrunki ![]() https://8.allegroimg.com/s400/019a45...694cbd873b6fe8
|
#3348 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3349 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak tak czytam co piszecie o tych facetach z portali i aplikacji to jednak daleko mi do ich używania. Chociaż moja współlokatorka trafiła ostatnio na typ pana porządnego. 3 randka i za rączki się dopiero trzymali a buziaków nawet nie było. |
|
|
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;77235086]No chyba z nim nie dojdziesz do porozumienia. . . Może chce Cię do siebie zniechęcić? Bo ja nie wierzę, że on nie czuje Twojego większego zaangażowania.
Jak tak czytam co piszecie o tych facetach z portali i aplikacji to jednak daleko mi do ich używania. Chociaż moja współlokatorka trafiła ostatnio na typ pana porządnego. 3 randka i za rączki się dopiero trzymali a buziaków nawet nie było.[/QUOTE] Może im odpowiada Fajnie, że trafiła na kogoś dla siebie.A ja się urwałam dziś z pracy i leżę pod kocem z gorączką
|
|
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
Leno4ka, Napewnotymrazem - ogólnie rozmowa praktycznie zaczęła się od jego pytania o moje imprezy w weekend, czy kogoś WYRWALAM itd. Zgodnie z prawda napisałam, że nie i pisałam o czymś innym, na co on odpowiadał dość niemilo no to mu powiedziałam co o tym sądzę. A on, że w sumie to wszystko to nie jego sprawa. Po chwilowych przepychankach gadalismy dość normalnie.
Oczywiście, ze on musi wiedzieć, co czuję. Przecież każdy ode mnie ucieka, jeśli chcę go kochać, a nie się bawić. Uciekł Książę, ucieka i on. Tak mi się wszystko ostatnio wali w każdej sferze, ze juz tylko czekam na kolejny cios w twarz od życia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3354 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=handzia600;77233196]pokażesz ten pasek ?
![]() Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#3355 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja to się zachowuje jak nastolatka. Dzisiaj to normalnie zazdroszczę swojej współlokatorce, że się z T. spotka (mają razem zajęcia), a ja się z nim nie widziałam od wtorku i będę musiała poczekać do piątku... No toż to ostatnia głupota. |
|
|
|
|
#3356 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;77235086]No chyba z nim nie dojdziesz do porozumienia. . . Może chce Cię do siebie zniechęcić? Bo ja nie wierzę, że on nie czuje Twojego większego zaangażowania.
Jak tak czytam co piszecie o tych facetach z portali i aplikacji to jednak daleko mi do ich używania. Chociaż moja współlokatorka trafiła ostatnio na typ pana porządnego. 3 randka i za rączki się dopiero trzymali a buziaków nawet nie było.[/QUOTE] Ja chyba też wolałabym poczekać z krokami nawet uwzględniającymi tylko przytulanie do kolejnego z kilku spotkań, a nie tak od razu ale co ja tam wiem, jak dotąd w ciągu 5 lat poznałam 4 osoby z którymi chętnie spotkałabym się więcej razy, z czego 1 miał dziewczynę a mnie bajerował, 2 nie odpowiada wcale chociaż wydawało się że coś mogłoby się z tego wykluć w czasie, a z ostatnimi 2 aktualnie jestem dopiero po pierwszych spotkaniach. Ciężko ciężko kobiecie dogodzić ![]() Cytat:
zdrowia!Cytat:
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
|
||
|
|
|
#3357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście Shawtty - zrobisz jak czujesz
|
|
|
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
Shawtty może i trochę zazdrosny jest, ale z drugiej strony nie wygląda na tyle dojrzałego żeby się okreslic w końcu :/
Ja to nawet żałuję że z tym z wro nawet kolezenskich stosunków nie mamy, bo brakuje mi teraz kogoś zainteresowanego moimi sprawami, różnymi tematami, do wymiany zdań itp. Imponowaly mi chyba nawet jego zainteresowania. Niby nic szalonego ale jednak. I zazdroszczę mu ze ma paczkę znajomych z którymi wychodzi, wyjeżdża, pisze i przesyła sobie różne memy itd. A przecież jest starszy ode mnie więc jego znajomi teoretycznie powinni być bardziej zasiedziali. Brakuje mi nawet takich znajomości teraz tu na miejscu. On nawet jak był u mnie to lepiej ogarnął nam towarzystwo na sobotę niż ja w swoim mieście Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oboje tego nie robią.Co do tego gościa - ja tam nie lubię aż takich otoczonych wianuszkiem znajomych. Dinulka nie idealizuj już go. A założyłaś T. żeby z kimś pogadać? |
|
|
|
|
#3360 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

Począwszy od podrasowanych profili na fb (wszystko celowo przemyślane), skończywszy na wpuszczaniu w net informacji o sobie. Dla wielu facetów to hobby, w które się bardzo angażuja.
) i zaproponował przejście na spotkanie nieseksualne, co teraz uskuteczniamy (czytaj: on chce uciszyć swoje sumienie i elegancko doprowadzić to do naturalnej śmierci).

fb podaję po jakimś czasie pisania, jak sprawdzę czy dobrze się pisze i takie tam. Najczęściej snapa bo wygodniej pisać, gdyż z portali często mi nie dochodzą powiadomienia
Odniósł się jakoś do swojego zachowania?
A ja wpierdzielam od rana kolejne kawałki czekolady... Niby nic się nie stało, a nie mogę wywalić z głowy tego znajomego
zdrowia!