|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla, część 11
Pojechałam zrobić zakupy na kupnik, a wyszłam że spódnic ą i botkami. Jestem nimi mile zaskoczona, w ogóle nie wyglądają tandetnie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3842 |
Raczkowanie
|
Ja dziś swoją kurtkę nową założyłam na bluzkę z długim rękawem i jest ok. Od nocy leje deszcz i wieje wiatr. Ciekawe jak przy takiej pogodzie kobity na nową kolekcję polowały 😜
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3843 |
Raczkowanie
|
Miałam iść się rozejrzeć, ale przy takiej pogodzie nie chce mi się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3844 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Luksus ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3845 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I mierzyłam też tę kurtkę z Croppa, którą ktoś tu wkleił, ale moim zdaniem ta z Croppa jest cieplejsza. Ta z Lidla będzie się nadawać właśnie na takie 10-15 stopni. Poza tym jest chyba trochę bardziej klasyczna (przynajmniej mój model), ta croppowa trochę bardziej sportowa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3846 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez kasia2209 Czas edycji: 2017-09-18 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3847 |
Raczkowanie
|
U mnie kolejka była znacznie mniejsza niż przypuszczałam. Nastawiłam się na zakup eleganckich niebieskich spodni, które bez problemu udało mi się nabyć, jestem z nich zadowolona, ładny kolor, fason również dobrze prezentuje się na ciele. Polowałam także na granatową koszulę z kokardą, niestety tutaj jakość produktu okazała się strasznie kiepska. Zarówno materiał jak i sam kolor nie zachęcał do zakupu, koszula biała i czarna wypadły według mnie równie słabo. Kurteczki skórzane za taką cenę to również jakiś żart. Kolosalna różnica zderzenia zdjęć z rzeczywistością. Lidl tym razem nie postarał się, jestem zaskoczona kiepską jakością ubrań i ich kiczowatością. Tak wiele ładnych ubrań z lidla już posiadam i porównując je wszystkie tym razem kolekcja (z małymi wyjątkami) wypadła strasznie blado, a szkoda.
Edytowane przez wyzusia1986 Czas edycji: 2017-09-18 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3848 |
Konto usunięte
|
Czy te eleganckie spodnie maja szlufki na pasek?
![]() ![]() |
![]() |
#3849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3850 |
Raczkowanie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;7723298 6]Czy te eleganckie spodnie maja szlufki na pasek?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Tak, mają ![]() Karolina_zb czasami to kwestia indywidualnych upodobań, mnie niestety koszule na żywo zupełnie się nie spodobały, mimo że bardzo nastawiałam się na ich zakup. Raczej słaby i dość problematyczny materiał. W tej cenie można kupić coś dużo ładniejszego. Wyglądają mało solidnie. Pamiętam, że w okolicach kwietnia kupiłam w Lidlu różową(łososiową) koszulę z kokardką i do dzisiaj jestem z niej bardzo zadowolona. Liczyłam, że te w aktualnej kolekcji będą podobne, niestety ![]() ![]() ![]() Edytowane przez wyzusia1986 Czas edycji: 2017-09-18 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dokładnie. Na początku miałam chrapkę na bluzę z kapturem w panterkę ale jak ją zobaczyłam to meh. Materiał kiepski, taki nieprzyjemny, mam wrażenie, że szybko by się sprała. Macałam też bomberki (chyba?) i taki cienki prochowiec w panterkę - okropny, cienki poliester. Oglądałam te ciuchy i jakoś szału nie robiły jak dla mnie. Byłam koło 13 i wszystkiego było pełno. Aha no i faktycznie dużo starszych pań ![]()
![]() |
#3852 |
Zakorzenienie
|
A może któraś z Was kupiła jeansy od Heidi? Zastanawiałam się nad nimi 50 zl wyglądają fajnie, wąskie nogawki wyższy stan.Ciekawam jak leżą
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3853 |
Konto usunięte
|
Kupiłam te granatowe. Zawsze mam problem z upakowaniem moich wielkich 4 liter , a tutaj weszłam bez problemu w 38. Niepotrzebnie brałam też 40. Jutro będę musiała zwrócić. Teraz się zastanawiam czy 36 nie byłoby lepsze, bardziej dopasowane, ale już nie chce mi się specjalnie jechać. Wróci maż to się poradzę czy zostawić sobie te spodnie, bardzo mi się podoba ten granat. Szkoda, że nie mają kieszonek.
Dostałam też jakiś bon na wycieczkę na 100zł. |
![]() ![]() |
![]() |
#3854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3855 |
Zakorzenienie
|
Kurczę to ja bym musiała 40 wziąć chyba..Normalnie noszę jeansy 28 i patrzyłam na 38 na oko nawet spoko ale może mi się wydaje ..
No nic dzięki pójdę najwyżej oddam..a pokażesz się w nich 😀? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3856 |
Zakorzenienie
|
Spódnica bardzo ładnie leży.
Noszę 36, więc wzięłam 34 i ładnie dopasowana. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3858 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3859 |
Zakorzenienie
|
Też mam właśnie takie wrażenie. Już ostatnio kupiłam 36 i były za małe, musiałam oddać więc teraz popatrzylam i wzięłam 38, mam luz w pasie, ale ja i tak przeważnie mam pasek, niestety mam nieproporcjonalnie biodra do pasa i muszę przecisnac przez tylek. Ale chociaż najesc się można i nie są na styk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3860 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny może którąś z was pokazać jak leżą na was te spodnie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3861 |
Raczkowanie
|
Mam tak samo...
Pewnie się skuszę jak będę w lidlu i jeszcze będą. Ostatnio za kazdym razem kupuję spodnie jak są w ofercie bo za taką kasę żal nie wziąć 😋 Btw. Widziałyście gazetkę na przyszły tydzień? Mnie kuszą staniki pakowane po 2 szt. Lubię takie gładkie bawełniane bez udziwnień. Dziecięce ciuszki nie moja bajka ale są śliczne 😄 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez deserova Czas edycji: 2017-09-18 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3862 |
Wtajemniczenie
|
i jak te spodnie ? upolowaliście jak leżą
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
#3863 |
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o rozmiarówkę to ona strasznie różna jest, ostatnio kupiłam w Lidlu marynarkę 44 i jest OK, a dziś mierzyłam tą niebieską to ledwo wlazłam
![]() i jak dla mnie ten materiał to kiepski, strasznie sztuczny
za zgodą Solaris1990 ![]() "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! ![]() http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3864 |
Rozeznanie
|
Ja to dziś poszalałam
![]() Wzięłam dwie czarne kurtki skórzane (z tym, że jedną oddam, bo wzięłam zły rozmiar dla mamy, ale ona i tak średnio reflektowała), czarne zamszowe szpilki, czarną zamszową torbę i szare spodnie. Jedna kurtka na pewno zostaje, nad resztą się zastanawiam. Możliwe, że zwrócę i torbę, i spodnie, i buty.... Niby wszystko spoko, ale do niczego nie jestem przekonana. W razie czego torba wylatuje pierwsza ![]()
"W ramach występów artystycznych planuję zaprosić jakiegoś człowieka, co uprawia sport i wtedy on będzie uprawiał sport, a my będziemy z niego szydzić, jak to nie jest świetna zabawa, to nie wiem, co nią jest." -16kg - 5/8kg to go
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3865 |
Raczkowanie
|
Ja mam czarne spodnie, noszę 38 i taki rozmiar był ok. Szkoda tylko że to nie jest wysoki stan, który noszę najczęściej, więc pewnie oddam. Wzięłam też koszule ż kokardą, granatowa 34 zostaje, biała 36 do zwrotu, bo worek straszny, a i kolor nie biały tylko bardziej kremowy. Koszulka niebieska na ramiączkach ma ładny kolor, chyba zostawiam. A i sweter niebieski 34 jest super, 100% bawełny, zostawiam bo jest bardzo wygodny i nadal luźny mimo że wzięłam rozmiar mniejszy niż normalnie noszę 😊
![]() ![]() |
![]() |
#3866 |
Rozeznanie
|
Czy któraś z Was kupiła szpilki z dzisiejszej gazetki? Jak z jakością? Zastanawiałam się nad czarnymi, ale do Lidla mam wybitnie nie po drodze i nie wiem, czy jest sens nadrabiać kilometrów.
#3867 |
Zakorzenienie
|
Anieleczka nie są wysokie te spodnie? Wydawało mi się że tak..
Dzięki za wszystkie opinie jutro pójdę jeszcze raz oblukac 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3869 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3870 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.