Panny Młode - Kielce cz. I - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-30, 09:55   #3991
fenomenka84
Raczkowanie

Dot.: Kielce

izus123 ty tez masz wesele w willi?? ja jak wcześniej wspominałam urządzamy wesele na mniejszej sali, tej restauracyjnej, bardzo fajny klimat tam jest myślę że zmieści sie tam nasze 60 osób, poza tym córka znajomej mojej mamy miała na sali restauracyjnej przyjęcie weselne i podobno było bardzo fajnie
fenomenka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-30, 10:08   #3992
malgorzatkka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez izus123 Pokaż wiadomość
Ach,Magnolia,slicna sala.Juz calkiem niedlugo wasz dzien.Wszystko juz gotowe? Ja,procz sukni nie mam tez samochodu,bo ciagle sie zastanawiam czy to nie jest zbedny wydatek Moze poprostu przystroje ladnie samochod taty?
Ja już prawie wszytko mam - gozej z garniturem i ubraniem Pana Młodego- jakis taki wybredny jest Ale jutro spacer po Krakowie i mam nadzieję wrócimy juz ze wszystkim A co do samochodu jeśli ktoś w rodzinie ma fajny to bezsensu placic za wynajem - no hcyba ze ktos choruje na limuzyne My jedziemy samochodem starszego - ładniutko sie go ubierze i bedzie ok.
malgorzatkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-30, 10:20   #3993
agnes208
Zakorzenienie

Wizazki pocieszcie mnie troche. Dziś rozmiawiałam z Paniami z salonów zaczełam wstepnie szukać sukni i wszystkie jak jedna orzekły, że maja tylko na salonach rozmiar 36, 38 a ja mam duzo wiekszy wiec juz sobie sukien nie poprzymierzam i musze zamowic moj rozmiar ze zdjecia a co jesli w rzeczywistosci juz nie bedzie mi sie tak na sobie podobała Podłamałam się jakoś niewiedzieć czemu liczylam na to, że jednak beda dysponowac wieksza różnorodnoscią rozmiarową. A tak jestm skazana na nerwowe oczekiwanie na suknie ktora juz bedzie sprowadzona i nie bedzie odwrotu bede musiała ja kupic nawet gdy na mnie juz nie bedzie tak ślicznie wygladała. Pozdrawiam was cieplutko
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-30, 10:34   #3994
izus123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Wizazki pocieszcie mnie troche. Dziś rozmiawiałam z Paniami z salonów zaczełam wstepnie szukać sukni i wszystkie jak jedna orzekły, że maja tylko na salonach rozmiar 36, 38 a ja mam duzo wiekszy wiec juz sobie sukien nie poprzymierzam i musze zamowic moj rozmiar ze zdjecia a co jesli w rzeczywistosci juz nie bedzie mi sie tak na sobie podobała Podłamałam się jakoś niewiedzieć czemu liczylam na to, że jednak beda dysponowac wieksza różnorodnoscią rozmiarową. A tak jestm skazana na nerwowe oczekiwanie na suknie ktora juz bedzie sprowadzona i nie bedzie odwrotu bede musiała ja kupic nawet gdy na mnie juz nie bedzie tak ślicznie wygladała. Pozdrawiam was cieplutko
O nie,nie,tak nie moze byc! W ciemno suknie kupic? W sumie nie znam wagi problemu,bo moj rozmiar to wlasnie 36-38,ale przeciez MUSZA miec gdzies wiekszy wybor.proponuje zadzwonic do Krakowa do Madonny i Evity i do Czestochowy do Bianco.
Fenomenko,znajomych-znajomi ))robili w sali restauracyjnej na 80 osob i bylo ok.(choc mowi,ze do tanczenia przydaloby sie odrobine wiecej miejsca.takze,bez obaw,spokojnie sie zmiescicie . A zamawiacie wiejski stol?Podobno jest rewelacyja! Zastanawiam sie nad nim,bo u mnie to jest dodatkowe 1200zl.(10zl./os.)
Dziewczyny,ile placicie za wynajecie samochodow?

Edytowane przez izus123
Czas edycji: 2008-05-30 o 10:47 Powód: post pod postem
izus123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-30, 11:49   #3995
lilusto
Raczkowanie

hmm...
Jeśli chodzi o wiejski stół... cały czas się nad tym zastanawiam! Koszty są duże, tak jak już wspomniałaś! Poza tym w miejscu gdzie ja robię wesele (pałac) mam wrażenie że stół z kiełbasami i "samogonem" nie pasuje. Z drugiej jednak strony fajna sprawa, choć już mało oryginalna... Myślę i myślę.... i wymyśliłam że zamiast tego wiejskiego stołu można zamówić prosiaka! Co Wy na to???...
lilusto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-30, 11:57   #3996
izus123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lilusto Pokaż wiadomość
hmm...
Jeśli chodzi o wiejski stół... cały czas się nad tym zastanawiam! Koszty są duże, tak jak już wspomniałaś! Poza tym w miejscu gdzie ja robię wesele (pałac) mam wrażenie że stół z kiełbasami i "samogonem" nie pasuje. Z drugiej jednak strony fajna sprawa, choć już mało oryginalna... Myślę i myślę.... i wymyśliłam że zamiast tego wiejskiego stołu można zamówić prosiaka! Co Wy na to???...
Prosiak tez moze byc,ale to jednak tylko prosiak,a na stole wiejskim jest jednak troche tych roznosci:kielbasy,ogory z beczki,chlebek ze smalcem
Mam jeszcze troche czasu,zobaczymy co z tym stolem,bo prosiak-raczej nie. a gdzie jest Twoje wesele Lilu?
Stary 2008-05-30, 12:01   #3997
lilusto
Raczkowanie

Cytat:
Prosiak tez moze byc,ale to jednak tylko prosiak,a na stole wiejskim jest jednak troche tych roznosci:kielbasy,ogory z beczki,chlebek ze smalcem
Mam jeszcze troche czasu,zobaczymy co z tym stolem,bo prosiak-raczej nie. a gdzie jest Twoje wesele Lilu?
My zarezerwowaliśmy Pałac w Kurozwękach... Widziałam zdjęcia z wiejskim stołem u nich i srednio mi się to podobało... Może na poprawiny, albo prosiak na drugi dzień... zobaczymy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-30, 12:04   #3998
lilusto
Raczkowanie

Aha... Jednak jutro wybieram się do Krakowa w poszukiwaniu sukni. Mam nadzieję że coś wybiorę, bo jak nie to chyba odwolam całą imprezę... -ale jestem wybredna!
Stary 2008-05-30, 12:07   #3999
katalinka17
Zadomowienie

Dziewczyny u mnie ma być wiejski stół, z tym, że on jest w cenie wesela.
W dodatku moja mama symbolicznie przygotowała sama nalewki -pomarańczówke, paprykówkę, cytrynówkę, gruszkówkę i śliwowicę (kupna). Mamy już kupione specjalne butelki, zamierzamy jeszcze do każdej doczepić np suszony plasterek cytryny, do ozdoby.
Zawsze to jakieś urozmaicenie, a i myślę, że gościom się sposoba wiejski stół, bo pare osób z zagaranicy więc na pewno będą chcieli spróbować polskich specjałów.

A tak z innej beczki, to nie wiem czy któraś z was ma wesele w Leśnym Dworze, ale siostra była z 2 tyg temu i mówiła, że jedna wielka porażka z jedzeniem, bardzo mało na stołach i praktycznie całe wesele głodna była. Więc wychodzi na to, że z jedzeniem u nich średnio.

SYN
katalinka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-30, 12:15   #4000
fenomenka84
Raczkowanie

izus123 Tak zamawiamy też wiejski stół z tego co mówił właściciel to na 60 osób 600 zł czyli tak jak piszesz 10 zł od osoby do tego kupimy śliwowice do piciabo chyba piwa nie będziemy z wódką mieszać
Stary 2008-05-30, 12:19   #4001
Puchatek M.
Rozeznanie

My będziemy mieć prosiaka, bo nie podoba mi się wiejski stół.

Za wynajem limuzyny płacimy 2000zł.
Stary 2008-05-30, 12:20   #4002
CliniqueSimply
BAN stały

GG do CliniqueSimply

Uważam, że poprostu ludzie przyzwyczaili sie do tego, że jedzenia jest bardzo bardzo duzo - NIE DO PRZEJEDZENIA ale przecież nie jest to najwazniejszy element wesela.
Ważne jest by wszytsko ładnie wyglądało, było elegancko podane, aby goście się baili, podziwiali co para młoda im przygotowała.
Poptarzcie jak jest w eleganckich restauracjach na weselach - jedzenia jest tyle ile trzeba, stoły sie nie uginaja od tego, jest tyle ile powinno sie w ciągu tych kilku godzin zjeść... Nie uwierzę że ktoś wyszedł glodny z wesela w Lesnym dworze no chyba że nic innego nie robił tylko siedział przy stole....byc może było mu nudno i chciał sie najeść więcej.

dziewczyny, tj XXI w, nie przychodzimy na wesele aby sie najeśc, wystarczy 1 ciepły posiłek na powiatnie i 2 ciepłe kolejne w ciągu całej uroczystości...do tego zimne przekąski, słodkości, tort, wiesjki stół... To z pewnościa wystarczy!

Podoba się Wam jak na wiejskich weselach stoły niemal że sie uginają od nadmiaru jedzenia, wszytsko bylejak podane, ludzie jedza jakby głodowali przez pół roku przed tym weselem. Okropne!
Stoły maja wyglądac pieknie, mają byc piekne świeże kwiaty, piekna zastawa, szkło, alkohole, elegancko i skromnie....a nie jak sprzed 20 lat - zastaw się a postaw się.

Nie wierzę, że zachwycacie sie długimi wiesjkimi stołami pełnymi jedzenia, bez klasy, bez umiaru.

Nie zgadzam się, żę w lokalach jest za mało jedzenia, jest go w sam raz. lepiej skupic się na atrakcjach tego wiczoru, na wyglądzie i na szczęściu Pary Młodej.
CliniqueSimply jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-30, 12:21   #4003
CliniqueSimply
BAN stały

GG do CliniqueSimply

Cytat:
Napisane przez Puchatek M. Pokaż wiadomość
My będziemy mieć prosiaka, bo nie podoba mi się wiejski stół.

Za wynajem limuzyny płacimy 2000zł.
Skąd taka droga limuzyne macie?
W Kielcach limuzyny sa po maks 1000zł...
Stary 2008-05-30, 12:22   #4004
CliniqueSimply
BAN stały

GG do CliniqueSimply

Cytat:
Aha... Jednak jutro wybieram się do Krakowa w poszukiwaniu sukni. Mam nadzieję że coś wybiorę, bo jak nie to chyba odwolam całą imprezę... -ale jestem wybredna!

W Krakowie na ul. Długiej jest bardzo dużo salonów.
Odwiedz też stronke
www.motamot.pl
Stary 2008-05-30, 12:33   #4005
izus123
Raczkowanie

Acha,Fenomenka,czyli musimy wziac wiejski stol na tyle osob ile jest gosci? Bo tak sobie myslalam,ze moze na 60-70 bym wziela(jako dodatek,a nie jako dodatkow "przystawka" ).nie wiesz moze czy cos takiego wchodzi w gre? Bo my mamy sporo dzieci i mlodziezy(kolo20),ktorzy raczej na wiejski stol sie nie rzuca Sliwowica do wiejskiego stolu-swietny pomysl...ale bedzie impreza!!!:pa rty:
QliniquSimply,zgdzam sie z Toba jesli chodzi o przepych na stolach.Mi rowniez podoba sie gusownie podane kilka dan, niz zaciapane obrusy salatka jazynowa i sledziami
Lesny Dwor-jak dla mnie,jest ok.Bawilam sie tam na niejednym przjeciu-pelen profesjonalizm choc slyszalam juz i takie opinie.
Puchatku,drogie te autka,chyba sobie odpuszcze.

Edytowane przez izus123
Czas edycji: 2008-05-30 o 12:47 Powód: post pod postem
Stary 2008-05-30, 12:39   #4006
Puchatek M.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez CliniqueSimply Pokaż wiadomość
Skąd taka droga limuzyne macie?
W Kielcach limuzyny sa po maks 1000zł...
Porządne limuzyny w Kielcach są po 300zł za godz. Nasza też 300zł za godz. lub 2000zł bez ograniczeń. My mamy duże odległości i ten drugi wariant bardziej nam się opłaca.
Stary 2008-05-30, 13:06   #4007
fenomenka84
Raczkowanie

izus123 nie mam pojęcia czy można sobie taką opcję wybrać, musiałabyś zasięgnąć informacji u właściciela, ale rzeczywiście masz dobry pomysł, po co zamawiać taki ogromy stół jak dzieci jest sporo i one nie skorzystają z niego.
Stary 2008-05-30, 13:09   #4008
Puchatek M.
Rozeznanie

Przyszły nam ozdoby na butelki, są śliczne
Stary 2008-05-30, 13:09   #4009
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

CliniqueSimply:
oj zgadzam się z tobą w 100%.
ludzie się przyzwyczaili do dużej ilości jedzenia na weselach. a ja ze swojego doświadczenia wiem że je się co drugie danie.
dlatego u mnie na weselu będzie obiad (po kościele) i dwa posiłki ciepłe + na stołach sałatki, ciasto, wędlina, śledzie. uwaząm ze to w zupełności wystarczy.
choć wiem że znajdą sie i tacy co powiedzą że i tak za mało.

lilusto:
wybieraj się co prędzej bo ja ja byłam 15 maja zamawiać suknie (w krakowie) to pani powiedziała ze na wrzesień to jest taki ostateczny termin. jeśli masz później to dobrze
madziadominik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-30, 13:23   #4010
CliniqueSimply
BAN stały

GG do CliniqueSimply

A jakie są Wasze menu? Podeslijcie swoje propozycje.
Ja proponuje np takie:

1. propozycja 1

Wino musujące Ciel de Paris 100 ml
Chleb i sól

Soczyste schabiki szpikowane morelami w akompaniamencie roladki indyczej z owczym serem na ogórkowym postumencie okraszone dwoma sosami
Pieczywo mieszane , masło

Zupa grzybowa z łazankami

Dworski duet z gotowanej roladki kurczęcej i szpikowanych schabików podana z ziemniakami i sałatowym bukietem

Fantazja lodowa w tulipanie z owocami przybrana leśnym kremem

Półmiski wędlin i wyrobów własnych: szynka starowiejska , szynka wędzona z indyka , karkówka pieczona , rolada rycerska , pasztet z dziczyzny
Półmiski marynat z naszej piwniczki: grzybki , patisony , papryczka , buraczki
Śledziki w dwóch smakach
Sałatka z marynowanych pieczarek z kiełkami słonecznika
Sałatka cezar z sosem tuńczykowo- jogurtowym

Dworski frykas z indyka przekładany warzywami w mozarelli z kopytkami i sałatką buraczkowo – brusznicową

Kruche wstążki wołowe duszone z podgrzybkami i papryczkami

Kwaśnica na wędzonce

Kaskada owocowa

Napoje zimne i gorące bez ograniczeń
Kawa z mleczkiem , herbata z cytryną
Woda mineralna
Coca-cola
Sok pomarańczowy
Sok z czerwonych grapefruitów

2 propozycja

Powitanie gości lampką wina musującego
ok. godz. 16.00.
Obiad
Rolada z łososia nadziewana pikantnym serem lub pasztet pieczony na kompozycji z sałat z sosem żurawinowym lub ruloniki z szynki nadziewane szparagami lub sałata lodowa z łososiem i grejpfrutem lub sałatka z czterema serami lub mix kolorowych sałat z arbuzem
Grzybowa z zacierką lub zupa brokułowa z ziołowymi grzankami lub zupa krem z łososiem lub chłodnik ziemiański lub krem z zielonymi szparagami
Szynka wieprzowa pieczona w zielonym pieprzu i pierś z kurczaka nadziewana serem feta lub eskalopki cielęce z fasolową sałatką i zrazy wołowe zawijane w sosie własnym lub sosie grzybowym lub schab ze śliwkami i zawijasy z kurczaka lub kotlety wieprzowe w cieście ziołowym i roladki z indyka z boczkiem sałatką ze świeżego szpinaku z pomarańczami lub ryba panga pieczona w cieście cytrynowym i eskalopki wieprzowe
Dodatki : zestaw surówek lub śródziemnomorska mieszanka warzywna na ciepło , ziemniaki lub ryż lub makaron lub kasza
Tort - serwują Państwo Młodzi
Kawa, herbata
Przekąski - mogą być serwowane na stoły lub przygotowane na szwedzkim stole
Półmisek staropolskich wędlin, pieczonych mięs i serów lub półmisek staropolskich wędlin i półmisek serów
Jajka z kawiorem i łososiem lub różyczki z łososia na koperkowym sosie lub jajka w trzech smakach,
Galaretka z kurczaka lub ryba faszerowana w sosie chrzanowym
Sałatka z kukurydzy i kurczaka lub paluszki z kurczaka na sałacie lub sałatka z brokułami, papryką i jajkiem lub sałatka z tuńczyka w majonezie lub sałatka z paluszków krabowych w sosie słodko – kwaśnym, sałatka jarzynowa lub sałatka ziemniaczana ze śledziami lub sałatka mieszana z czerwoną fasolką lub sałatka drobiowa z pieczarkami lub sałatka z ziemniakami i wędzonym łososiem
Chleb, masło, sos tatarski, chrzan, ćwikła
Pierwsze gorące danie np. około godz. 22.00
indyk w pomarańczach z sałatką brokułową z fetą i migdałami lub
roladki rybne nadziewane pieczarką w delikatnym sosie cytrynowym z ryżem lub kotlety karkowe w zielonym pieprzu z warzywami z grilla lub bitki z rostbefu z chili z kokardkami z makaronu lub szaszłyki z dwóch rodzajów mięs z ryżem lub sztufada wołowa z warzywami i sosem chrzanowym
Drugie gorące danie np. około godz. 01.00
Boeuf Strogonow lub gulasz chłopski z chlebem lub kurczak w warzywach lub ragout z wątróbek drobiowych z pieczarkami
Trzecie gorące danie np. około godz. 03.00
Barszcz czerwony z paluszkami kminkowymi lub pikantny rosół z frykadelkami lub kwaśnica z żeberkiem.
Do picia : woda mineralna, sok pomarańczowy, kawa , herbata, inne rodzaje soków i coca cola do dyspozycji Gości w barze bez ograniczeń
Dodatkowo: owoce sezonowe i trzy rodzaje ciast.
Stary 2008-05-30, 13:33   #4011
lilusto
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez CliniqueSimply Pokaż wiadomość
W Krakowie na ul. Długiej jest bardzo dużo salonów.
Odwiedz też stronke
www.motamot.pl
Dziękuję za info!!! Całkiem ciekawe kolekcje na tej stronce, ale gdzie można je dostać? Kielce - Kraków???
Stary 2008-05-30, 14:02   #4012
agnes208
Zakorzenienie

[quote=izus123;7723783]O nie,nie,tak nie moze byc! W ciemno suknie kupic? W sumie nie znam wagi problemu,bo moj rozmiar to wlasnie 36-38,ale przeciez MUSZA miec gdzies wiekszy wybor.proponuje zadzwonic do Krakowa do Madonny i Evity i do Czestochowy do Bianco.

Dziekuje ci za polecenie salonów napewno tam zadzwonie. A swoją drogą to takie krzywdzące bo jak można sie zdecydowac na suknie dla tak waznego momentu w życiu, oglądajac je tylko na manekinach lub stronach katalogu, przecież nie wszystkie dziewczyny maja rozmiar 36/38.
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-30, 14:08   #4013
lilusto
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Dziekuje ci za polecenie salonów napewno tam zadzwonie. A swoją drogą to takie krzywdzące bo jak można sie zdecydowac na suknie dla tak waznego momentu w życiu, oglądajac je tylko na manekinach lub stronach katalogu, przecież nie wszystkie dziewczyny maja rozmiar 36/38.
Też się z Tobą zgadzam!!! Ja na początku pytalam w salonach, czy mają coś w moim rozmiarze, bo mam 32/34, ale tak jak piszesz wszystko jest w standardzie - 36/38! Ja mirzę to co jest, a panie spinają szpilkami kieckę z tyłu do oporu...
Moja koleżanka ma taki sam prablem co Ty i też jest podłamana...
Stary 2008-05-30, 14:10   #4014
lilusto
Raczkowanie

Agnes... a kiedy ślub???
Stary 2008-05-30, 14:17   #4015
izus123
Raczkowanie

[quote=agnes208;7725751]
Cytat:
O nie,nie,tak nie moze byc! W ciemno suknie kupic? W sumie nie znam wagi problemu,bo moj rozmiar to wlasnie 36-38,ale przeciez MUSZA miec gdzies wiekszy wybor.proponuje zadzwonic do Krakowa do Madonny i Evity i do Czestochowy do Bianco.

http://forum.we-dwoje.pl/topics10/su...ach-vt2822.htm Powodzenia w poszukiwaniach
Stary 2008-05-30, 14:46   #4016
izus123
Raczkowanie

Cytat:
My zarezerwowaliśmy Pałac w Kurozwękach... Widziałam zdjęcia z wiejskim stołem u nich i srednio mi się to podobało... Może na poprawiny, albo prosiak na drugi dzień... zobaczymy
Lilisto,czy to na tej sali w palacu bedzie wasze wesele? Jesli tak to uklony. Miejsce wyjatkowe,z pewnoscia bedziesz sie tam czula jak ksiezniczka.
No i plener masz na miejscu,piekne wnetrza,piekna okolica.Tylko troche daleko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0.jpg (32,0 KB, 51 załadowań)

Edytowane przez izus123
Czas edycji: 2008-05-30 o 14:55 Powód: post pod potem
Stary 2008-05-30, 14:51   #4017
fenomenka84
Raczkowanie

izus123 a czy planujesz jakieś dekoracje robić, bo ja myślę że w Willi jest tak ładnie że tylko kwiaty na stół chyba zamówię, nie pamiętam teraz dokładnie ale jak podpisywaliśmy umowę to właściciel coś wspominał że za dodatkową opłatą mogą zrobić bukiety na stoły, ale jeszcze dokładnie muszę się wypytać o to, bo może w kwiaciarni zamówię
Stary 2008-05-30, 15:04   #4018
lilusto
Raczkowanie

Cytat:
Lilisto,czy to na tej sali w palacu bedzie wasze wesele? Jesli tak to uklony. Miejsce wyjatkowe,z pewnoscia bedziesz sie tam czula jak ksiezniczka.
No i plener masz na miejscu,piekne wnetrza,piekna okolica.Tylko troche daleko
My chcemy zrobić troszkę na odwrót... Na tej sali (balowa) chcemy ustawić stoły z jedzeniem, a w pierwszym salonie (chyba żółty) tańce... Ale masz rację... trochę daleko!

Później postaram się załączyć fotki...
Stary 2008-05-30, 15:05   #4019
izus123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fenomenka84 Pokaż wiadomość
izus123 a czy planujesz jakieś dekoracje robić, bo ja myślę że w Willi jest tak ładnie że tylko kwiaty na stół chyba zamówię, nie pamiętam teraz dokładnie ale jak podpisywaliśmy umowę to właściciel coś wspominał że za dodatkową opłatą mogą zrobić bukiety na stoły, ale jeszcze dokładnie muszę się wypytać o to, bo może w kwiaciarni zamówię
Absolutnie zadnych balonow itp. Myslalam troche o kwiatach,ale chyba wybiore sie tam w jedna sobote przed jakims przyjeciem i zobacze jak to wyglada.Ja nie planuje winietek na stoly i podziekowan dla gosci (typu upominki-podziekuje im slownie w toascie za zdrowie moich gosci) wiec moze masz racje z tymi kwiatami na stolach.ale,jesli bedzie cos od Ciebie( menu,podziekowania czy tym podobne dodatki),to mysle,ze kwiaty moga przedobrzyc sprawe.
Grudka,dziekuje za priva.ale przejdzmy na forum,moze jest ktos jeszcze zaineresowany autkiem.Z ktorego roku byl ten mercedes? I jakie koszta?
Stary 2008-05-30, 15:16   #4020
fenomenka84
Raczkowanie

izus123 Jeśli chodzi o balony, to już od zawsze wiedziałam że na moim weselu nie będzie ani jednego, mam na nie alergie, zresztą Willa jest bardzo ładna i w ogóle nie trzeba jej dekorować, jedynie o tych kwiatach myślę ja planuje winietki razem z podziękowaniami 2 w 1 a kwiaty hmmm jakieś małe bukiety kremowych i pomarańczowych róż (pasują kolorystycznie do sali i do mojego bukietu) to by się przydały, jeszcze to przemyśle zresztą
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości