![]() |
#211 |
BAN stały
|
Dot.: Ostre moderowanie forum Intymnie
Bo ja po prostu lubię czasem sprawić przyjemność drugiemu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Tak podejzewalam ze to ktoś z banem.eh.
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dodatkowo ostrzegam wszystkie osoby, którym tak bardzo nie w smak jest procedura zgłaszania zastrzeżeń odnośnie pracy moderatorów, że od tej chwili oczernianie ich pracy lub podważanie ich decyzji na otwartym forum, z pominięciem regulaminu, będzie karane banem stałym.
Zbulwersowanych tym, że na otwartym forum nie można sobie pojeździć po moderatorach zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum w którym dokładnie opisaliśmy jedyny akceptowany sposób skarżenia się na ich pracę / decyzje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Zawsze miałas dobre serdusio
![]() Złośliwcze, czy to juz koniec? Znaczy tego porządkowania obecnego.
#215 |
BAN stały
|
Och, miałam i mam.
![]() E tam, koniec. Zawsze się cuś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
BAN stały
|
a kulturalnie dyskutowac o ich pracy mozna? czy tez obowiazuje nas bezwzgledny zakaz wymieniania slowa moderator publicznie?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 | ||||
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Inna sprawa, że nie jestem w stanie czytać każdego wątku i każdego posta, więc nie wszystko wychwycę sama. Jeśli rzeczywiście zbyt późno zaczęłam reagować, to przepraszam. Jednak w wątku, w którym Magda dostała ostrzeżenie wcześniej napisałam posta z zapowiedzią, że tak właśnie będzie. Jeśli ktoś nie wziął tego poważnie, to już nie jest moja wina. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałam zadać to samo pytanie? czy polemika z modem na forum wchodzi w gre czy nie?
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
dubel
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 | ||||||
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Uważam te wypowiedzi za skrajnie aroganckie, ocenę pracy moderatorów za niesprawiedliwą i krzywdzącą. Jeśli spotkam się z tym w następnych wypowiedziach, poznacie wizaz.pl od pomarańczowej strony. Nie, to nie koniec. Cytat:
Natomiast podważanie ich decyzji i ocenianie pracy jako moderatorów - patrz regulamin. Pamiętaj, że moderator jest nieomylny, dopóki mu się nie udowodni, że jest inaczej... ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
BAN stały
|
a to juz zakazane jest pisanie??? tgo co sie na dany temat chce powiedziec??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Wtajemniczenie
|
na forum jestem od października 2005 i jestem w szoku w związku z całą tą aferą. kiedyś to wszystko było nie do pomyślenia, jakby nie patrzeć, to nawet za kadencji coccinelle nie było takich spraw
![]() wydaje mi się, że dużą rolę odegrało w tym podforum "Społeczności", gdzie dziewczyny jechały wszystkich równo i nie przejmowały się konsekwencjami. nie pochwalam zachowania Fresy (tj. tego, że z satysfakcją napisała dziewczynom o zgłoszonym ZP), ale - jakby nie patrzeć, gdyby ona nie wcisnęła tego ZP, całej sprawy by nie było. i żywię do tego wszystkiego mieszane uczucia, bo z jednej strony żal mi calkiem-spoko i benka, których posty lubiłam czytać, ale, z drugiej strony, ostatnio nieźle przeginały. ja osobiście dostałam dwa karniaki i staram się już tego błędu nie popełnić. dziewczyny ignorowały upomnienia moderatorów i "nazbierało się". uważam, że podjęta przez moderatorów w sprawie ww. dziewczyn jest jak najbardziej słuszna. i tak trochę zaooftopuję ![]() sorry za chaotyczny post ale jakoś nie umiem myśli poskładać ![]() PS Hultaj, dawno cię nie widziałam ![]()
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
chwiejesz sie w ten chwili na granicy bana stalego. jesli chcesz go otrzymac, to po prostu warknij na kogokolwiek z zielonych jeszcze raz - zrozumiem, ze jest to twoja decyzja pozegnalna. nie bede tolerowac stylu prowadzenia dyskusji rodem z bazaru. jesli chcesz cos napisac, komus cos zarzucic, popieraj to dowodami, bo bedziesz miala sama problem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Wtajemniczenie
|
Co chcesz osiągnąć taką prowokacją?
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
BAN stały
|
no i wyszło szydło z worka...warczenie na zielonych zakazane...zieloni sa nietykalni...
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Dziewczymy daja doskonale znac, kiedy moderuja, a kiedy chca sobie po prostu pocwiczyc z adwersarzem szermierke na slowa. Ja jakos nie mam najmniejszego problemu z rozroznieniem takich postow. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#231 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
BAN stały
|
Cytat:
to jeszcze oglos sie nieomylnym i wszechwiedzacym Bogiem. nie umiesz dyskutowac - wolisz dac bana i miec spokoj. zreszta moje zdanie w tej sprawie znasz - mi to zwisa. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Nie bede wchodzic z Toba w dyskusje - zadałam pytanie to nie prowokacja
![]() Cytat:
nie mam nic wiecej do powiedzenia.. ![]() EDIT: Dziekuję ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
dubel
![]() |
#236 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
martinka_m i bebe_lilly
otrzymały bana stałego za: - współudział w grupie niszczącej wątki - notoryczne ataki na moderatorow i admina - oskarzenia o brak profesjonalizmu i stronniczosc moderatorow bez pokrycia w faktach - jawne ignorowanie zapisow regulaminu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Zadomowienie
|
I dobrze, chamsko sie do Was odnosiły.
#239 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
'Grzeszne' dziewczyny tak zaczeły się upajać swoją krzywdą i robić z siebie(!) ofiary ,że aż się bałam ,że je.... świętymi obwołają A teraz co to będzie ?!! Pomniki zaczną im stawiać ![]() A tak na serio-ostro,ostro poszło z tymi banami stałymi Sama dostałam na tym forum szansę za moje wygłupy i grożenie paluchem od modów po nocach mi się śniło ale to co sie ostatnio działo na forum podchodziło pod zorganizowaną przestepczość a to już wyższa szkoły jazdy Jak w Shawshank gdzie młodemu naiwnemu złodziejaszkowi który chwali się butnie przed kuplami ile to nie miał wsyp Andy ucina gadke ,ze moze już swięty czas by zmienił profesję więc litości ale jak ktosik zalicza kilkunasty punk karny czy tam któryś ban tymcz i nic mu to nie daje do myslenia a wręcz powód do dumy to sory. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Zadomowienie
|
a ja sobie mysle ze tak: jesli moderatorzy uznali, ze bany sa konieczne, to ok. Ale to trzeba poprzec dowodami. A nie "przeszukaj sobie watek, poszukaj itd...". Wydaje mi sie, ze - jesli jeszcze takowej nie ma - wypadaloby zrobic cos a'la taka tablice ogloszen, zebysmy moze nie tyle co sie wyklocaly o kazda wypowiedz, zeby tylko modzi mogli ja edytowac, ale zeby wszystko bylo uzasadnione czarno na bialym, np:
Calkiem-Spoko zasluzyla sobie na bana nastepujacymi wypowiedziami. Czeska - takimi... itd. Zebysmy byly swiadomi raz - za co one to bany konkretnie dostaly, a dwa, czego niei robic, zeby bana nie dostac. ja osobiscie uwazam, ze teraz to jest taka troszke czystka na sile i demonstracja wladzy. Niekoniecznie w odpowiednim momencie, chociaz rozumiem o co chodzi, mnie tez to kiedys ruszylo i zalozylam watek o wybitnie zlosliwych wizazankach czy jakos tak. Wydaje mi sie, ze modzi po prostu nie reagowali systematycznie, tylko teraz sie wzieli ostro do roboty i banuja z gory na doljak leci. To tez nie tedy droga... W koncu jak zbanuja te co bardziej kontrowersyjne uzytkowniczki (ja osobiscie uwielbiam czytac wypowiedzi Czeski ![]() ![]() i jeszcze raz prosze - wydaje mi sie, ze powinno sie zrobic liste co kto jak i za co konkretnie. To nie bedzie niepotrzebnych dyskusji.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.