|
|||||||
| Notka |
|
| Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Zobaczcie Te Zdjęcia!
Boże, co za fotograf! Od razu chciałabym wskoczyć w suknię jak patrze na te zdjęcia! Chciałabym, żeby za kilka lat zrobił mi takie zdjęcia, niesamowite
slub.e-fotografik.pl/plener
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zobaczcie Te Zdjęcia!
Mnie się one niespecjalnie podobają. Zdjęcia jak zdjęcia. No ale to tylko moje zdanie.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia ładne ale bez rewelacji...wiele pomysłów już trochę oklepanych np. zdjęcia z pociągami itp. ja wolę coś bardziej oryginalnego... ale ogólnie nie są złe.
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Mi się strasznie podobają
znacie jakieś strony gdzie są podobne fotki?
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ladne te zdjecia.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Ładne te zdjecia
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(chyba że u innych nie zauważyłam)
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Zdjęcia jak zdjęcia, ładne bez rewelacji, pomysły ciut oklepane ale jak widać wszystko jest kwestia gustu.
Kiedyś przeglądałam lepsze zdjęcia ślubne jak znajdę adres strony to podam.
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
duzo glupawych niepotrzebych ujec, no i lampa ;/ ale moze sie podobac
to tylko moje zdanie
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
Zdjęcia bardzo fajne.
Obejrzyjcie też te: http://www.***.com/ REWELACJA! ![]() To jeden z najlepszych polskich fotografów, o czym świadczy jego przynależność do światowej organizacji fotografii ślubnej, moim zdaniem nie odbiega od najlepszych na świecie! ![]() ![]()
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-05-30 o 17:52 Powód: Wycięty link reklamowy |
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Niektóre ujęcia ciekawe i pomysłowe, ale nie są jakieś zachwycające (plener, przygotowania). Ogólnie średnie, choć z pewnością nei z najniższej półki
|
|
#13 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie rozumiem dlaczego uznaliście mój wpis za spam. wyżej także podany jest link na fotografa i nie jest to spam a jak ja podałam linka to się go kasuje... ??? Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-30 o 20:57 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dam Ci radę, jeśli chcesz znaleźć klientów, to może nie takimi tekstami. Bo pisanie, że organizowanie wesela na własną rękę jest "be", a przez konsultantkę "cacy" i że zdjęcia "Twojego fotografa" nie mogą być określane jako "średnie" tylko może zniechęcić.
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
jak dla mnie to tylko zniechęca. Nie lubię takiego sztucznego blichtru, który "konsultanci" i inni promują. Kicz, ot co. Motyle, cuda na kiju i inne, nieeeeeee
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Co do tego pierwszego fotografa, to wyłączając same walory artystyczne, pozy, plenery to widać ewidentnie wzmacnianie koloru, praktycznie na każdym zdjęciu są takie, że aż mnie oczy bolą.
Chyba, że to aparat tak działa
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Katalinko,obrobka zdjec to nieodlaczna czesc pracy fotografa z cyfrowka w plenerze
choc jesli chodzi o te zdjecia,nie sa zle,o nie ale widzialam wiele duuuzo lepszych prac.
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Wiadomo, że obróbka zdjęć to dziś codziennośc, ale wydaje mi się że troche przesadzono z tym nasycaniem, oczywiście ostrość to inna sprawa, ale czasem fajnie zostawić to tak jak było, tu bardzo widać ingerencję fotografa.
|
|
|
|
|
#19 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Fotograf przyszedł na obiad - pani domu oglądając jego zdjęcia mówi: - Robi Pan super zdjęcia musi mieć pan super sprzęt fotograficzny Po obiedzie fotograf odwdzięczył się Pani domu komplementem: - Obiad był pyszny - musie mieć Pani super garnki ...i to właśnie chciałam powiedzieć - znam takich co mają super sprzęt ale zdjęć nie potrafią robić, znam też kilku fotografów którzy nie mają sprzętu z najwyższej półki ale robią rewelacyjne zdjęcia. Co do zdjęć tych podanych w pierwszym linku to nie bardzo mi się podoba gest powtarzany na kilku fotografiach gdzie PM pokazują obrączki - ogólnie zdjęcia podane w linku takie sobie bez rewelacji |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#21 |
|
BAN stały
|
I kolejny raz musze się bronic.
Nie promuje swojej firmy, nie podaje linków, nie podaję nazwy etc... Luźno rozmawiam o róznych sprawach, o zawodzie etc. Podałam linka jak każda inna wizażnka na tym forum i dziwne..jako jedyna zostałam za to skarcona! I powtórze sie, że pisząc "mój fotograf " miałam na myśli tylko i wyłącznie " mój fotograf...nie koleżanki wyżej"!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
zdjęcia bardzo ładne
a to fotograf, który będzie mój ślub fotografował http://www.avmedia.pl/
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie widzę w swojej wypowiedzi nic śmiesznego. Dla Ciebie mogą być cudem, dla mnie są takie sobie.
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Ja polecam studio delfin z Katowic to profesjonaliści nie tylko w zdjęciach plenerowych ale przede wszystkim w nagrywaniu filmów ... tylko nie są zbyt tani ale za jakość warto zapłacić
http://www.studiodelfin.com/ |
|
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
ladyKA - zdjęcia moim zdaniem są bardzo średnie. Ujęcia czasami są ciekawe, ale jakość - przejrzałam kilkadziesiąt zdjęć, i nie widziałam ani jednego ostrego, a na dodatek za dużo sztucznego rozmazania nawciskane jest w połowę zdjęć. Do tego tematyka niektórych zdjęć lekko mnie odrzuciła - majtki na wierzchu itp. Wiadomo, czasami fotograf nie decyduje o tym, co chce klient. Ale gdyby ten fotograf uważał to za niesmaczne, nie wrzucałby takich zdjęć do portfolio na swojej stronie.
Nie zdąrzyłam zobaczyć jaką kwotę życzy sobie ten fotograf, ale więcej niż 500zł za dzień pracy nie zapłaciłabym.
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
Ich głównym atutem są filmy a zdjęcia są (chyba) gratis moja kuzynka we wrześniu miała wesele i właśnie ich wybrała koszt dokładnie nie pamiętam ale ok 3000/3500 a zdjęcia w porównaniu z innymi które widziałam są niezłe a co najważniejsze przyzwoite. Na pewno znajdą się lepsi ale widziałam te zdjęcia na żywo i jest to piękna pamiątka a co do tych "majtek" to nie przyglądałam się dokładnie ale oni maja wybierane losowo codziennie 200 zdjęć więc może jakaś NIE tradycyjna para takie sobie zażyczyła. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:25.

(chyba że u innych nie zauważyłam)